| |
| Autor | Wiadomo |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 24-10-2011, 07:11 | #51
|
| Można się złożyć na gwiazdę tylko jak znam życie to 70% ludności hf będzie krzyczeć że Ci chcą tego a tamci tamtego , miejscówa tym nie pasuje , ten za drogi a ten gra mainstreamy , tamci nie lubią indsutrialu :-) i tak nie dojdziemy do porozumienia )) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ, Rawness, hayer86, AgaciA |
|
Informacje Doczy: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzie) Piwa: 521 Skd: Poznań  | Wysany: 24-10-2011, 12:40 | #52
|
| | emcusia napisa/a: | | Nie wypaliło wtedy bo co, bo było w Poznaniu? | Bo Śląsk woli swoje bajorko i dupy ruszyć na Day-Mar szkoda było Widać to było po obecności maniaków z tego regionu | _________________ Kibol! | |
| |
Podzikowali: | emcusia, Daron37 |
Informacje Doczya: 19 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 228 (0,03/dzie) Piwa: 120 Skd: Bydgoszcz  | Wysany: 24-10-2011, 12:59 | #53
|
| no więc właśnie o tym mówię, organizując impr na śląsku + raz na jakiś czas w Pzn i Wwie nie rozpropagujecie tego gatunku a co za tym idzie nie będzie nowych ludzi przychodzących na imprezy tu czy tam. Przecież to jest prosta matematyka - jeśli tu czy tam przyjeżdża duużo ludzi - to znaczy że to się sprzedaje. A jesli się to sprzedaje to warto w to wejść. Gife, kompletnie nie rozumiem tego jak Tobie, Zielonemu czy nam czy jeszcze innym chce się jeździć po Polsce za imprezami (prawie jak grouppies ) a większość jest taka leniwa, delikatnie mówiąc... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 24-10-2011, 14:55 | #54
|
| Miniol zapomnij o ludziach z befa bo oni tam tylko terror wzwyż i srają na hardstyjlowcow a tym bardziej imprezowac z takimi wixiarzami jak my wiec zeby zadowolić wiekszosc to wziac sprawdzone kosy w pl z hsu (deepack, luna, pavo, thilo) + jakiegos tanszego dja z hc a potem na odwrót, mniejsza nazwisko z hs a wieksze z hc | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podzikowali: | UbeX, BD.Lukash, Ĺosiu, netya |
Informacje Doczy: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzie) Piwa: 557 Skd: Katowice  | Wysany: 24-10-2011, 15:02 | #55
|
| | Roozi ma rację, Thilo i Luna jak najbardziej, ja bym jeszcze dorzucił Alphaverb'a; zamiast Unexista to Mad Dog albo Amnesys... Tylko jakby to podliczyć to na jedno wyjdzie finansowo... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 24-10-2011, 16:27 | #56
|
| | ROoZi napisa/a: | Miniol zapomnij o ludziach z befa bo oni tam tylko terror wzwyż i srają na hardstyjlowcow a tym bardziej imprezowac z takimi wixiarzami jak my |
Osobiście widziałem w megaclubie Shockera, Rafała z Ziutą i innych terrorheads, więc Roozi, jak Cie lubię- nie generalizuj, bo pisząc tak, robisz dokładnie to, co (jak widać) bardzo Cie dotyka z drugiej strony.
Pomysł fajny, ale, jak już nawinął Schizeq, utopijny. Z tego co wiem (a wiem mało, więc mogę się mylić), do HC się w naszym kraju dopłaca, gdy mowa o gwiazdach i z tym trzeba się liczyć, a jak ktoś się z tym nie liczy, a ja mam rację, to znaczy, że osoba, która nie chce dopłacać, przynajmniej we wczesnych stadiach rozwoju czegokolwiek, powinna odpuścić. Aczkolwiek, na organizacji się nie znam, na kosztach tyle o ile coś tam usłyszałem, więc życzę powodzenia. Btw. Może by połączyć siły z Defkonem i jakoś dogadać temat Berzy? Co kilka głów to nie jedna? Powodzenia, tak czy owak! | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 24-10-2011, 16:41 | #57
|
| | koko123 napisa/a: | | Btw. Może by połączyć siły z Defkonem i jakoś dogadać temat Berzy? | Berża to 100% underground jak dla mnie.Jedyni co tam by mogli zagrać to naprawdę jacyś kolesie od resetowania głowy.Terrorowcy czy inne gady a nie zapominajmy że też byśmy chcieli jacyś maisntremowców pokroju Neophyte czy też Mad Doga (to tylko przykłady) ) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 24-10-2011, 16:49 | #58
|
| No tak, można rozważać za i przeciw, ale myślę, że najważniejsza sprawa to pieniążki, a myślę, że, jakby wchodził w grę Unexist, to dałoby się z Pawłem dogadać i odpadły by koszta wynajmowania droższych megaclubów czy innych, podobnych. (Oczywiście zakładam, że dogadać by się dało ). | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 24-10-2011, 18:18 | #59
|
| | mnie to tam nie boli tylko mówię co oni o "nas" sądzą a przynajmniej co sądzili po Toxi OA http://hardkur.pl/viewtopic.php?t=2517 i na pewno będą jakieś głupie komentarze jeśli chcecie łączyć gatunki, zresztą po befie rok temu jak była scena hs to też nie było miło | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 24-10-2011, 19:00 | #60
|
| Potwierdzasz tylko kwestię generalizowania, tym bardziej, że w temacie negatywnie udzielają się jednostki (a i pozytywne treści są w takim stopniu, że nie można mówić o objeżdżaniu z góry na dół). Niemniej, nie obchodzą mnie czyjeś odczucia w związku z nazwaniem go takim czy innym wixiarzem, bo temat dotyczy czegoś innego, a mianowicie tego, że jak jest dobry hardkor to i ludzie z tamtej strony mocy by się pojawili, na co dowodem był chociażby toxicator oa właśnie, czy wspomniane przeze mnie wyżej przykłady, także nie ma co zakładać, że tamtejsi nie przyjadą, gdy pojawi się obiekt ich zainteresowania muzycznego. Druga rzecz, że osobiście nie wyobrażam sobie, żeby wpuścić Unexist'a, a na supporcie i po nim Coarsection czy też BD (bez urazy chłopaki, chodzi o stylistykę). Skoro mówimy o kimś, kto gra w ten sposób, to chyba impreza musiałaby być jako tako spójna stylistycznie, więc nie wiem, skąd ten hs się tu wziął (a przynajmniej w takich ilościach, żeby odstraszał hardgore 2 da szpik kostny). | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
| |