Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: cykl, imprez, nowy

Nowy cykl imprez?
Autor Wiadomo
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Doczy: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Skd: Oslo

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 22-10-2011, 22:59    #11

Kathrin napisa/a:
moim zdaniem jakieś dobre nazwisko przyciągnęłoby większą ilość osób niż było chociażby na wczorajszym mohu

taak to własnie było widać np. na ostatnim toxi. :)

Kathrin 

Informacje
Doczya: 22 Pa 2011
Piwa: 0
Skd: Sosnowiec

Wysany: 22-10-2011, 23:04    #12

ale żeby się przekonać to trzeba spróbować ^^
i tak jak UbeX jestem w stanie zapłacić więcej za bilet na taka imprezę :)

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 22-10-2011, 23:10    #13

miniol napisa/a:
To jest jakieś sensowne rozwiązanie. Pytanie tylko ile osób będzie chętnych dopłacać.

jedna impreze szlo by ogarnac , ale cykl nie, ale teraz jak wyobrazasz sobie z tym ruszyc , podasz nr konta i kto chce uslyszec unexista niech wplaca . a po za tym same HC napewno nie przejda , musi byc mieszana impreza !

co do Radia wez pod uwage Miniol ze ci Hardcore to the bone tez sluchaja radia przypadkowo czy to w pracy czy podczas jazdy samochodem :)

rozmawiajac wczoraj podczas powrotu do domu z Lukashem stwierdzilismy ze taki Luna czy Thilo ktorzy byli po 30 razy w PL znacznie poprawili by frekwencje na MoH a nie sa drodzy i mozna by bylo ich sprowadzic obu na jedna impreze , wiem wiem ze kazdy by chcial tu jakiegos Zatoxa, Bfronta czy Titana lecz przypuszczam ze osoby z czasow Bravo, Piramidy czy Mega 07-09 nie bardzo ogarniaja kto to jest , a dla tej dwojki mogli by sie pokusic o przyjscie !

Podzikowali:Q-DC__, netya
UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Doczy: 16 Maj 2011
Piwa: 557
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 22-10-2011, 23:51    #14

Najlepiej było by postawic na kogoś kto nie jest bardzo drogi ale bardzo dobrze 'rozkurwia sufity' ale teraz pytanie kto z ludzi którzy pokątnie słuchają hs czy hc przyjdzie na ledwo znany alias. Neophyte czy Tha Playah to owszem jest marka sama w sobie i to mogłoby pomóc w sprawie frekwencji, ale teraz huśtawka leci w drugą stronę- koszty i wizja zarobku dla klubu...

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 23-10-2011, 00:13    #15

Panowie jesli chcecie ciagnac HARD WAY to proponuje juz sie zakrecac w okolo NRG 2K. Jesli tam bedzie tak jak pisza osobna sala HARD to mysle MegaClub nie ma szans na jakies spektakularne kasowe imprezy hard i NRG przejmie cala rzesze fanow Hardow jaka jest..... A w NRG napewno beda wieksze mozliwosci zorganizowania czegos konkretnego....
Ostatnio zmieniony przez Frog 23-10-2011, 00:54, w caoci zmieniany 2 razy  

Podzikowali:emcusia, Dantey, netya
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-10-2011, 00:26    #16

Spora szansa będzie w E2K Katowice jeśli uda się tam rozbujać imprezy hardowe, a powinno to być łatwiejsze niż w Przytkowicach to ja bym widział właśnie taki cykl w tym klubie. Pamiętajcie, że też ( może to trochę śmieszne) ale część osób przy wyjściu na imprezę bierze pod uwagę miejsce, w którym odbywa się impreza i jaka jest obiegowa opinia o takim miejscu.
Nie twierdzę, że Mega jest złe na taki cykl imprez bo tak nawet nie jest tylko zwracam uwagę na pewne zjawisko.
Część ludzi jak się dowiaduje, że jakaś impreza jest w miejscu X to nie idzie bo im nie odpowiada to i tamto .....

Przy organizacji imprez i sprowadzaniu DJ'ów z zagranicy doświadczenie ma kilka osób z forum np. Groner, Wenus, może warto byłoby wymienić się z nimi doświadczeniami ?!

Podzikowali:netya
UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Doczy: 16 Maj 2011
Piwa: 557

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-10-2011, 00:48    #17

@wolfen
Całą rzeszę? Mówisz o tej garstce ludzi która wczoraj była w mega plusminus 40 osób którym data nie zgrała się z robotą, szkołą itp? Na secie hc moje nogi już nie dały rady ale stałem i słuchałem, a na parkiecie wtedy było na oko 30 osób. Dla tylu ludzi łosiu, schizeq i reszta ma kombinować booki niewiadomo kogo? Przy takiej frekwencji to nawet zatox, unexist i komprex w białym domu nie wyciągną wiecej niż 200-300 ludzi. Przyjdą ci co mają być, ci co wrośli w HF, potem ci co wkońcu dojrzeli do takich bibek (np. ja i moja lejdi która zawsze zabieram na hardowy event bo też to lubi ale beze mnie nie pójdzie) i garstka przypadków którzy nie mieli gdzie potańczyć w piątkową czy sobotnią noc. Moje zdanie jest takie że bez pierdolniecią dobrym aliasem HS nie ma co nawet o tym myśleć, bo kto ma przyjść ten przyjdzie(to było widać wczoraj) reszta przyjdzie za aliasem. Bo Miniol ma dobry pomysł w głowie ale nic nie pyknie jeśli nie zgra się do kupy kilku czynników. A sam dobry alias hc nie wystarczy bo wtedy przyjdzie stała ekipa, a ktoś nowy wpisze na YT np. Unexist, posłucha i pomyśli- co za syf! do tego można densić?

Moge sie mylić ale taka jest moja subiektywna opinia na ten temat

Podzikowali:Dantey
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-10-2011, 00:48    #18

Impreza stricte HC w enerdżi :puppyeyes: ?

Oczywiście :lol-above:

Podzikowali:UbeX, BD.Lukash, AgaciA
emcusia 

Informacje
Doczya: 19 Pa 2008
Piwa: 120
Skd: Bydgoszcz

$ wspomagacz (Ilo: 5)

Wysany: 23-10-2011, 00:59    #19

przede wszystkim zastanówcie się nad czymś takim. Na np sunrise czy sensation white przyjeżdżają ludzie z całej Polski, ile osób spoza południowej częsci kraju przyjeżdża na Toxicatora?? Dlaczego? Prosta odpowiedź - bo ten gatunek nie jest szeroko znany. Jest niepopularny. Co można zrobić żeby go rozpropagować? Może warto byłoby jeśli ktoś ma coś gdzieś wydane zacząć uderzać do radia?? Kiedyś takim inkubatorem była Trójka dzięki której wielu artystów pojawiło się na rynku muzycznym. Oni dalej mają w nocy audycje z różnorodną muzyką.
W jaki sposób chcecie przyciągać publiczność jeśli w kółko grają ciągle ci sami? "Dżizas, znowu gra X,Y,Z, to po co ja mam iść?? tyle razy ich słyszałem, nie chce mi się... "ile osób idzie by się spotkać ze znajomymi, wypić piwo, pogadać... Znacie to?
Poza tym nie ukrywajmy ale wam HS czy HC też już spowszedniał bo macie to na miejscu. A ludzie z wiekiem robią się coraz bardziej wybredni. Miniol, ściągniesz gwiazdę, no i co z tego?? Ilu osobom będzie się chciało tyłek ruszyć? przypomnijcie sobie jak Wenus zaprosiła DaY-mar, jaka była sraczka na forum, a ile osób przyjechało do Poznania? 10? 20? A Bonehead w Warszawie na którymś Brutalu? Było to samo... I nie pieprzcie o kasie i wolnym bo jakoś na eventy za granicą potraficie wszystko sobie ustawić... Sorry ale od dłuższego czasu zauważyłam że co niektórym z was nie chce się dupy ruszyć jak macie impr dalej niż 30 km. Wyjątkiem jest raz w roku A4 czy E2K ale to też jak ktoś zorganizuje busa...
Sami z resztą widzicie ile ludzi się zapisuje na listy obecności a ile przychodzi na prawdę.

Trzymam kciuki za katowickie E2K i wierzę że jeśli cokolwiek organizować to właśnie u nich mogą być drzwi szerzej otwarte niż w Mega. A może ktoś z was zostanie rezydentem na scenie HSowej? Ktoś już myślał żeby na to kandydować??
Niestety Miniol, przy tym społeczeństwie z wieloma rzeczami trzeba zostać na etapie planów i marzeń...
Ostatnio zmieniony przez emcusia 23-10-2011, 01:03, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:UbeX, netya
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-10-2011, 01:04    #20

Brutale są o tyle ciekawym zjawiskiem, że widzę cały czas te same mordy i ludzi nie jest jakoś ekstremalnie dużo, a już 5 edycji za nami i za każdym razem jest ktoś ciekawy. Jeśli Brutal wychodzi na 0 to już jest dobrze.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 3871
Odpowiedzi: 88
Odwiedzin z google: 1034
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: