Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: design, future, hardcore, masters, of, the

Przesunity przez: Troi
08-03-2009, 01:09
Masters of Hardcore - Design the Future
Autor Wiadomo
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 09-03-2009, 12:47    #251

pelap napisa/a:
25 tys ludzi na imprezie mowi samo za siebie ...

Nie liczy sie ilość lecz jakość!! :lol:

Czekam na bardziej konkretne porównanie bo Ty mnie nie przekonałeś ;-)

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 09-03-2009, 12:52    #252

hahaha, to cos ty z nimi wywiady przeprowadzal czy co ? xD

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 09-03-2009, 12:54    #253

udalo sie wejsc .. pierwsze co to oczywiscie udalem sie na zakupy :d czapeczka 3 koszuleczki i breloczek zakupiony :d
i nagle 25 tys ludzi zaczelo krzyczec HARDCORE HOOLIGANS HARDCORE HOOLIGANS normalnie cos pieknego

zaskoczy Cie jak Ci powiem, ze to myśmy zaczęli śpiewać? :D jak staliśmy przed bramkami pierwszymi i szukaliśmy was, to ja krzyknąłem "HARDCORE", a chyba Koszar "HOOLIGANS" i tak sie zaczęło :D wiec nie przestawaliśmy aż tu nagle wszyscy ludzie na hali zaczęli śpiewać... a przyznać trzeba... było to cos pięknego

co do TT to podobno były przez bluetootha udostępniane - próbowałem znaleźć ale nic nie umiałem wyszukać :|

pelap napisa/a:
niestety wszytskich nie dalo sie poslcuah kogo by sie chcialo ale co zrobic ...

powiedzmy, ze mi udało się większosć zaliczyć, ale faktycznie - wszystkich kogo sie chciało zobaczyć nie dałoby rady.

Co do organizacji to jescze dodałbym minus za syf na ziemi :-? ale to jest na każdej imprezie i jedna uwaga co do wejścia na bramkach - szło to szybko i sprawnie - pozdro dla ziomka co mi kasował bilet i pozwolił go wziąść na pamiątkę :-D

Ja na Dionie z grupką niemców tańczyłem, też byli wporządku. Na radiumie bodajże dostaliśmy zaproszenie do jakiegoś kolesia na after :D

pelap 
Pusia

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Skd: Lohne

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-03-2009, 13:06    #254

@ rafir niewiem co mam tobie jescze napisac .. ale postaram sie odpowiedziec na wszytski twoje pytania

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 09-03-2009, 13:07    #255

pelap napisa/a:
@ rafir niewiem co mam tobie jescze napisac .. ale postaram sie odpowiedziec na wszytski twoje pytania

Już dostalem odpowiedzi na moje pytania :mrgreen:

angerfist1 

Informacje
Doczy: 07 Gru 2008
Piwa: 51
Skd: z Pizdy

Wysany: 09-03-2009, 13:23    #256

podziękowania dla wszystkich za zajebistą imprezkę MASTERS OF HARDCORE. po prostu brak mi słów.ekipa była dobra w busie,więc trzeba to powtórzyć..hehe..

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-03-2009, 13:39    #257

no cuż.. moge wam tylko pogratulować.. :) ciesze sie ze było spuer z resztą było to przewidziane.. ;) w przyszłym roku postaram sie na moh jechać w 100% w tym nie wypał.. ;p czekam na set neophyt'a :)

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Doczya: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Skd: Ruda Śląska

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 09-03-2009, 13:47    #258

Łoooo to teraz może ja cos napisze,chodz sama nie wiem od czego zacząc ..
Cos pięknego !

No więc może od początku;D
Podroż przebiegła dobrze, chodz wiadomo męcząco, troche %% się polało że się lepiej spało:D:D:Dpo drodze mały wypadzie do Arnhem na 3h i spacerek po centrum, szukanie jakiegos kibelka żeby się odswiezyc no i of cours odwiedzinki w Coffiku, ale od samego zapachu już Mi się nie dobrze robiło więc Musiałam szybko stamtąd mykac:D zbiorecza pod busikiem i wziuum do Den Bosch.
Pod hala byliśmy jakos przed 20, ludzie się już powolutku zbierali zobaczyliśmy ze Ida do jakiegos wejścia, to ruszyliśmy w tamtym kierunku a tuu zonk wejście dla Vipow no to obeszlimy hale chyba z 2 razy Az wkoncu znaleźliśmy wejście i dowiedzieliśmy się ze wpuszczaja o 21:30
Wejście szybko sprawie poszło, nie czekaliśmy dlugo, kierune szafki no i następnieeee sklepik :> :D
Ceny Mnie powaliły bo było taniooo, szybkie zakupki i wzium na parkiet:D

Co do setów to wypowiem się tylko na tych ktorych byłam.

A więc :D
Day-Mar – boze co ta babka z głowa Mi zrobiła:D ! set WYPAS ! doborowe nutki, dawno takiego Hc nie słyszałam:D
Live Nosie Suppressor –szybkie tępo, kilka Moich nutek poleciało piękny set !
[b]Lady Dana vs Korsakoff-[/b] na tym secie byłam tylko z 15 min i załuje ze nie ułyszłam całego bo zapowiadał się dobrze.
Neophyte- na ten set najbardziej czekałam i się nie zawiodłam !!!! set po prostu cud, miod i orzeszki ! praktycznuie wszystkie Moje nutki leciały,super show:D skaknie po scenie, Dj-ce granie na elektrycznej gitarce przez Niego,mega kontakt z publika,PIĘKNIE !\:D

Radium-Set wypas, zaraz po Neophyte jeden z najlepszych jak dla Mnie.
Live Evil Activities- łooo co on tam wyrabiał razem z tym MC:D skakanie, spiewanie, tanczenie, niezła miał banie xD na końcu jak dowalił szybkie tępo to myślałm ze buty zgubie zaraz|:D a jaki usłyszałam Alles naar der kloote to już całkiem ogiennnnn:D
Tommyknocker VS Mad Dog- na tym secie byłąm tylko 20 min, i z tego co usłyszałam to set zapowiadał się bardzoo dobrze, reszty nie ocenie bo nie wiem.
Angerfis- drugi set na który czekałm tej nocy, i również się nie zawiodłam, nuty wpas, tępo dobreee i wspaniały show tak jak na większości Live Act. Najbardziej rozwaliło Mnie to jak grali i popalali jonty;D a potem dwoch z nich wskoczyli z sceny na tłum i akurat byłam przy samej scenie i skoczył Mi jeden swoim zadem prawie na głowe co sprawiło ze się wyjeb**łam na ziemie ;/ :D :D a ludzie zamiast go trzy mac to się tak rzucili na nigo ze koles spdł na ziemie i połowe maski Mu się osunęło z twarzy :D :D:D:D

Co do samej organizacji to jak dla Mnie była dobra, dużo stoisk z piciem, jedzeniem itp.
Sceny, super wyglądały, wystroj wypas, i te lasery ogien po prostu:D Na jednej scenie bodajże 4 była taka dupna czacha chodz według Mnie lepiej by pasowała na Głowna:D
Tylko się troche wkurzyłam ze nie dawali TT i troche zamieszania przez to miałam;/

Tak jak Pelap napisał niestety wszystkich nie udało się słyszeć co by się chciało, troszke biegania, i szukania było, ale nie żałuje ani sekundy której tam spędziłam bo WARTO !
To co tu napisałam to i tak nic w porównaniu co tam się działo, to trzeba przezyć na własnej skorze, na pewno będę długooooo ja wspominać bo jest co ! :D ii wiem jedno ze napewnooo tam jeszcze wroce:D

Dziękuje wszystkim z ktorymi Moglam spędzic ta impreze :D
Ekipie z busika, nooo i najbardziej Wenus bez której pewnie by Mnie tam nie było !! :) )) 

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 09-03-2009, 14:26    #259

był ktoś na Unexiscie, Destroyerze, Drokzie i Akirze i/lub Noisekicku? :O

hardstylerz 
music producer

Informacje
Doczy: 19 Pa 2007
Piwa: 0
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 09-03-2009, 14:51    #260

Było Pięknie impreza życia masakra pełen podziw dla Pelapa czapki z głów cóż mogę jeszcze powiedziec Dziękuje wszystkim z ktorymi Moglem spędzic ta impreze i do następnego .. CDN ;-) ;-) ;-) .........

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 14563
Odpowiedzi: 314
Odwiedzin z google: 3926
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: