Przesunity przez: Troi 08-03-2009, 01:09 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 09-03-2009, 12:47 | #251
|
| | pelap napisa/a: | | 25 tys ludzi na imprezie mowi samo za siebie ... |
Nie liczy sie ilość lecz jakość!!
Czekam na bardziej konkretne porównanie bo Ty mnie nie przekonałeś ;-) | |
| |
 | |
|
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 09-03-2009, 12:54 | #253
|
| | udalo sie wejsc .. pierwsze co to oczywiscie udalem sie na zakupy :d czapeczka 3 koszuleczki i breloczek zakupiony :d i nagle 25 tys ludzi zaczelo krzyczec HARDCORE HOOLIGANS HARDCORE HOOLIGANS normalnie cos pieknego |
zaskoczy Cie jak Ci powiem, ze to myśmy zaczęli śpiewać? jak staliśmy przed bramkami pierwszymi i szukaliśmy was, to ja krzyknąłem "HARDCORE", a chyba Koszar "HOOLIGANS" i tak sie zaczęło wiec nie przestawaliśmy aż tu nagle wszyscy ludzie na hali zaczęli śpiewać... a przyznać trzeba... było to cos pięknego
co do TT to podobno były przez bluetootha udostępniane - próbowałem znaleźć ale nic nie umiałem wyszukać
| pelap napisa/a: | | niestety wszytskich nie dalo sie poslcuah kogo by sie chcialo ale co zrobic ... |
powiedzmy, ze mi udało się większosć zaliczyć, ale faktycznie - wszystkich kogo sie chciało zobaczyć nie dałoby rady.
Co do organizacji to jescze dodałbym minus za syf na ziemi :-? ale to jest na każdej imprezie i jedna uwaga co do wejścia na bramkach - szło to szybko i sprawnie - pozdro dla ziomka co mi kasował bilet i pozwolił go wziąść na pamiątkę :-D
Ja na Dionie z grupką niemców tańczyłem, też byli wporządku. Na radiumie bodajże dostaliśmy zaproszenie do jakiegoś kolesia na after | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 09-03-2009, 13:06 | #254
|
| | @ rafir niewiem co mam tobie jescze napisac .. ale postaram sie odpowiedziec na wszytski twoje pytania | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 09-03-2009, 13:07 | #255
|
| | pelap napisa/a: | | @ rafir niewiem co mam tobie jescze napisac .. ale postaram sie odpowiedziec na wszytski twoje pytania |
Już dostalem odpowiedzi na moje pytania :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Gru 2008 Posty: 599 (0,09/dzie) Piwa: 51 Skd: z Pizdy  | Wysany: 09-03-2009, 13:23 | #256
|
| | podziękowania dla wszystkich za zajebistą imprezkę MASTERS OF HARDCORE. po prostu brak mi słów.ekipa była dobra w busie,więc trzeba to powtórzyć..hehe.. | _________________ Fuck You,You Fucking Fuck!!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 09-03-2009, 13:39 | #257
|
| no cuż.. moge wam tylko pogratulować.. ciesze sie ze było spuer z resztą było to przewidziane.. w przyszłym roku postaram sie na moh jechać w 100% w tym nie wypał.. czekam na set neophyt'a | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzie) Piwa: 79 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 09-03-2009, 13:47 | #258
|
| Łoooo to teraz może ja cos napisze,chodz sama nie wiem od czego zacząc .. Cos pięknego !
No więc może od początku;D Podroż przebiegła dobrze, chodz wiadomo męcząco, troche %% się polało że się lepiej spało:D:D:Dpo drodze mały wypadzie do Arnhem na 3h i spacerek po centrum, szukanie jakiegos kibelka żeby się odswiezyc no i of cours odwiedzinki w Coffiku, ale od samego zapachu już Mi się nie dobrze robiło więc Musiałam szybko stamtąd mykac:D zbiorecza pod busikiem i wziuum do Den Bosch. Pod hala byliśmy jakos przed 20, ludzie się już powolutku zbierali zobaczyliśmy ze Ida do jakiegos wejścia, to ruszyliśmy w tamtym kierunku a tuu zonk wejście dla Vipow no to obeszlimy hale chyba z 2 razy Az wkoncu znaleźliśmy wejście i dowiedzieliśmy się ze wpuszczaja o 21:30 Wejście szybko sprawie poszło, nie czekaliśmy dlugo, kierune szafki no i następnieeee sklepik Ceny Mnie powaliły bo było taniooo, szybkie zakupki i wzium na parkiet:D
Co do setów to wypowiem się tylko na tych ktorych byłam.
A więc Day-Mar – boze co ta babka z głowa Mi zrobiła:D ! set WYPAS ! doborowe nutki, dawno takiego Hc nie słyszałam:D Live Nosie Suppressor –szybkie tępo, kilka Moich nutek poleciało piękny set ! [b]Lady Dana vs Korsakoff-[/b] na tym secie byłam tylko z 15 min i załuje ze nie ułyszłam całego bo zapowiadał się dobrze. Neophyte- na ten set najbardziej czekałam i się nie zawiodłam !!!! set po prostu cud, miod i orzeszki ! praktycznuie wszystkie Moje nutki leciały,super show:D skaknie po scenie, Dj-ce granie na elektrycznej gitarce przez Niego,mega kontakt z publika,PIĘKNIE !\:D
Radium-Set wypas, zaraz po Neophyte jeden z najlepszych jak dla Mnie. Live Evil Activities- łooo co on tam wyrabiał razem z tym MC:D skakanie, spiewanie, tanczenie, niezła miał banie na końcu jak dowalił szybkie tępo to myślałm ze buty zgubie zaraz|:D a jaki usłyszałam Alles naar der kloote to już całkiem ogiennnnn:D Tommyknocker VS Mad Dog- na tym secie byłąm tylko 20 min, i z tego co usłyszałam to set zapowiadał się bardzoo dobrze, reszty nie ocenie bo nie wiem. Angerfis- drugi set na który czekałm tej nocy, i również się nie zawiodłam, nuty wpas, tępo dobreee i wspaniały show tak jak na większości Live Act. Najbardziej rozwaliło Mnie to jak grali i popalali jonty;D a potem dwoch z nich wskoczyli z sceny na tłum i akurat byłam przy samej scenie i skoczył Mi jeden swoim zadem prawie na głowe co sprawiło ze się wyjeb**łam na ziemie ;/ :D a ludzie zamiast go trzy mac to się tak rzucili na nigo ze koles spdł na ziemie i połowe maski Mu się osunęło z twarzy :D:D:D
Co do samej organizacji to jak dla Mnie była dobra, dużo stoisk z piciem, jedzeniem itp. Sceny, super wyglądały, wystroj wypas, i te lasery ogien po prostu:D Na jednej scenie bodajże 4 była taka dupna czacha chodz według Mnie lepiej by pasowała na Głowna:D Tylko się troche wkurzyłam ze nie dawali TT i troche zamieszania przez to miałam;/
Tak jak Pelap napisał niestety wszystkich nie udało się słyszeć co by się chciało, troszke biegania, i szukania było, ale nie żałuje ani sekundy której tam spędziłam bo WARTO ! To co tu napisałam to i tak nic w porównaniu co tam się działo, to trzeba przezyć na własnej skorze, na pewno będę długooooo ja wspominać bo jest co ! ii wiem jedno ze napewnooo tam jeszcze wroce:D
Dziękuje wszystkim z ktorymi Moglam spędzic ta impreze Ekipie z busika, nooo i najbardziej Wenus bez której pewnie by Mnie tam nie było !! )) | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-03-2009, 14:26 | #259
|
| był ktoś na Unexiscie, Destroyerze, Drokzie i Akirze i/lub Noisekicku? | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
hardstylerz music producer

Informacje Doczy: 19 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 162 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 09-03-2009, 14:51 | #260
|
| | Było Pięknie impreza życia masakra pełen podziw dla Pelapa czapki z głów cóż mogę jeszcze powiedziec Dziękuje wszystkim z ktorymi Moglem spędzic ta impreze i do następnego .. CDN ;-) ;-) ;-) ......... | _________________ Only Hardcore Music !!!! | |
| |
 | |
| |