Przesunięty przez: Troi 08-03-2009, 01:09 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 1 Skąd: Lubin  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 08-03-2009, 13:03 | #242
|
| Hahah sĹuchaĹem caĹej audycji do 7 rano :mrgreen:
A teraz ide sie leczyÄ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 08-03-2009, 19:05 | #243
|
| NieĹşle siÄ tam dziaĹo :-P a sety mam nadziejÄ, Ĺźe w dobrej jakoĹci ;-) | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 08-03-2009, 19:56 | #244
|
| no ja tez bym sluchala kurde jakbym miala wolna chate i sama bym byla ale no tak niebylo eh...
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzień) Piwa: 86 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 09-03-2009, 07:10 | #245
|
| o zesz ku*wa, ja pie*dole :D:D
narazie napisze tyle, ze bylo naprawde konkretnie i miazdzaco
reszta nieco pozniej, jak jakos mysli pozbieram do kupy | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 09-03-2009, 07:18 | #246
|
| miazdĹźÄ
co to maĹo powiedziane teraz tylko ĹciagaÄ sety i wspominaÄ pozostaĹo pare fotek z imprezy juz dodaĹem a filmiki dorzucÄ jutro albo ewentualnie dzisiaj na wieczĂłr
ciekawe tylko czy sie da uratowaÄ mojÄ
bluze ... na razie vanishem recznie wypraĹem to troche puĹciĹo, za 2 godzinki sie okaĹźe jak sie wypierze | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 09-03-2009, 08:54 | #247
|
| hmm co by tutraj napisac ... postaram sie napisac pare zdan zeby bylo krotko i na temat a wiec tak .... przezylem tu najpiekniejsze chwile jak narazie w moim krotkim zyciu impreza przekonkretna przepiekna . nie dziwie sie ze dj mowia na nia ze jest najlepsza
od poczatku podroz do poznania przebiegala spokojnie troszku wodki sier polalo piwa wypilo i troszku sie pospalo . jeszcze by bylo zeCaludiucha by na pociag nie zdazyla jeszcze niecala minuta i bysmy pojechali bez niej heh nie ma to jak wyjechac z poznania i w przeciagu 3,5 h zrobic ok 150 km ... bo sie naszym pania co chwile chcialo sikac hehe w smumie to sie im nie dziwie jak sie gorzola lala P najgorzej to jechac przez te niemcy sie jedzie jedzie i konca nie widac ... ale juz potem bylio tylko z gorki ... bedac w holandi zatrzymalsmy sie na pare h w arnhem tam sobie pochodzlismy na rynku ... oczywiscie nie moglo braknac wypadu do coffe shopu stuff bardzo dobry hehe paru ziomkow z poznania to oni chyba cala droge spali haha byli niezle zaprawienii pili chyba strumieniami ... na miejscu ich nawet ejscze nosilo dobra koncze to pitolenie teraz co do imprezy
udalo sie wejsc .. pierwsze co to oczywiscie udalem sie na zakupy :d czapeczka 3 koszuleczki i breloczek zakupiony :d i nagle 25 tys ludzi zaczelo krzyczec HARDCORE HOOLIGANS HARDCORE HOOLIGANS normalnie cos pieknego ... jak zwykle osobista rewizja najpierw ogladanie wszystkich scen ... hala powiem no niesamowicie duza ..
jedyny minus imprezy to to ze nie dawali zadnych mapek ze scenami sceny nie byly podpisane i nie dali nawet TT podrecznego .. no ale trudo stoiska z jedzieniem piciem prakltycznie na kazdje scenie bylo dla mnie impreza tak na dobre zaczelo sie pare minut przed setem DaY-mar ... intro poprostu przepiekne !!!! az ciarki przechodzily ... teraz tak myslac o tym dzieje mi sie to samo hehe ... nagle kurtyny w dol i z poczatku byl kawalek trailera ... i potem si9e zaczelo myslaem ze ,mnie z butow wy*ebie .. ale to dopiero poczatek imprezy byl ... co do seta DaY-mar co tu duzo mowic bardzo dobry tylko szkoda ze taki krotki .... Noise Supressor : Live Act owlele lespzy niz na thunderdome :D szybko ladnie pieknie Lady Dana vs Korsakoff wreszcie moja lejdis uslyszalem zobaczylem live <3 normalnie bylem w 7 niebie mam nadzieje ze zagra tak dana na GG Endymion vs ophidian najlepszy jak dla mnie live act na imprezie takie show co zrobili nie widzxizlem jeszcze na oczy ... poczatek live ophidian stoi na scenie gra tzn napierdziela na takim urzadzeniu z klawiszami .. niewiem jka to sie nazywa ...by7lem w szoku jak mozna na takim czyms tak napierdzilac ... Neophyte tez bardzo dobry live .. szczegolnie najlepszy moment jak gral na gitarze ... :D jeszcze do tego pare tys osob na scenie krzyczy hardcore vibes :d pikne ucucie Outblast vs Viperprzy tym secie wybawialm sie co nie miara :d jeeaahaaa w angerfist rmx :D tracki dobierane normalnie zajebsice .. szkoda tylko ze takich walkow nie dobieraja PL dj .. bylo to co lubie czy szybkie tempo dione co tu mowic sieka i tyle !!!! EA przyszeldme na koncowke tylko :d ale mmm .. Alles naar der kloote <3 Dr. Rude slyszalem go troszeczke tylko ale ... tez nizla sieke robil tommykoncker vs mad dog czekalem na nich z niecierpliwoscia ... przekonkretny set no i w koncu wiekszosc ludzi poszlo na mainstage Angerfist ... raise you fist , raise you fist, raise you fist for angerfist tlumy krzyczaly :d przepikne show ... mm pod koniec live actu 2 zaszlo pod scene i wzium skopczyli na ludzi a oni na rekach ich nosili
niestety wszytskich nie dalo sie poslcuah kogo by sie chcialo ale co zrobic ... pratycznie cala impreze spedzielm na main stege z wyjatkami na neophyte , tommyknocker vs mad dog dr rude dione ... az sie zdziwlem na konice imprezy ze ja nie bylem zmeczony az tak jak na thunderdome ... po imprezie az chcialo sie jeszcze tanczyc :d ogolnie bylo sypmatycznie szlo sobie z gabberami pogadac zdjecia porobic pozdro dla rafala szefie this is hakkuh michala V.I.G very important gabber zajo koszulka agata, primek claudiucha mirek a w szegolnoscie chcialm podziekowa wenus za to ze udalo sie dla mnie miejsce zalatwic na ta impreze kupryt niezlego zawiasa miales na imprezie podroz do PL szkoda gadac ... masakra .. ale takie uroki imprez za granica mysle ze wystrczy hehe milego czyatnia jak cos sie przypomni to napisze jeszcze ale wiem jedno chce tam jeszcze kiedys pojechac jeszcze raz przezyc to raz jescze ... thunderdome i inne imprezy to przy mohu pryszcz na dupie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 09-03-2009, 11:37 | #248
|
| @Pelap no czyli bylo piknie tak jak mialo byc Mozesz jeszcze napisac cos wiecej porownujac TD do MOH ? Bo dziewczyny to napewno beda pojscane tylko pisac ale twoja opinia porownujaca tutaj najcenniejsza... Po ostatnim zdaniu juz widac ze jednak MOH powala TD.... Napisz cos wiecej.... Organizacja. ludzie itp.. Bo Muzycznie no to napisales juz o roznistych DJach jak pograli spox... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzień) Piwa: 2 Skąd: RzeszĂłw/Krakow  | Wysłany: 09-03-2009, 11:48 | #249
|
| | Frog napisał/a: | | Bo dziewczyny to napewno beda pojscane |
ahahhahahahahahahhahahahaha o ja nie moge.... :D | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 09-03-2009, 12:41 | #250
|
| 25 tys ludzi na imprezie mowi samo za siebie ... organizacja byla naprawde bdb ale jednyny minus jak pisalem ze nie bylo tt podrecznych i nie byly sceny podpisane ktora to ktora ale wydaje mi sie ze organizacja byla owiele lepsza puknty medyczne jedzenie picie tokeny praktycznie na kazdje scenie byly co do ludzi na imprezie naprawde wiele ludzi podchodzilo do mnie pogadalem troche z nimi praktycznie lyudzi z calej europy i jie tylko irlandia polska:P czechy ukraina rosja wlochy szwajcara francja .. nawet bylo 2 z austarliii i USA sie nawet trafilo | |
| |
 | |
| |