Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: design, future, hardcore, masters, of, the

Przesunięty przez: Troi
08-03-2009, 01:09
Masters of Hardcore - Design the Future
Autor Wiadomość
Heet 

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 08-03-2009, 03:51    #241

http://www.hardforum.pl/v...p?p=94056#94056

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 08-03-2009, 13:03    #242

Hahah słuchałem całej audycji do 7 rano :mrgreen:

A teraz ide sie leczyć xD

Gife 
F B I

Informacje
Piwa: 521

Wysłany: 08-03-2009, 19:05    #243

Nieźle się tam działo :-P
a sety mam nadzieję, że w dobrej jakości ;-)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-03-2009, 19:56    #244

no ja tez bym sluchala kurde jakbym miala wolna chate i sama bym byla ale no tak niebylo eh...

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

primeczq 

Informacje
Piwa: 86

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 09-03-2009, 07:10    #245

o zesz ku*wa, ja pie*dole :D :D:D

narazie napisze tyle, ze bylo naprawde konkretnie i miazdzaco :D

reszta nieco pozniej, jak jakos mysli pozbieram do kupy :D

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Piwa: 105

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 09-03-2009, 07:18    #246

miazdżąco to mało powiedziane :D teraz tylko ściagać sety i wspominać pozostało :( pare fotek z imprezy juz dodałem a filmiki dorzucę jutro albo ewentualnie dzisiaj na wieczór :evil:

ciekawe tylko czy sie da uratować moją bluze :/ ... na razie vanishem recznie wyprałem to troche puściło, za 2 godzinki sie okaże jak sie wypierze :D

pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 09-03-2009, 08:54    #247

hmm co by tutraj napisac ...
postaram sie napisac pare zdan zeby bylo krotko i na temat
a wiec tak ....
przezylem tu najpiekniejsze chwile jak narazie w moim krotkim zyciu impreza przekonkretna przepiekna . nie dziwie sie ze dj mowia na nia ze jest najlepsza

od poczatku
podroz do poznania przebiegala spokojnie troszku wodki sier polalo piwa wypilo i troszku sie pospalo . jeszcze by bylo zeCaludiucha by na pociag nie zdazyla jeszcze niecala minuta i bysmy pojechali bez niej heh
nie ma to jak wyjechac z poznania i w przeciagu 3,5 h zrobic ok 150 km ... bo sie naszym pania co chwile chcialo sikac hehe w smumie to sie im nie dziwie jak sie gorzola lala :P P
najgorzej to jechac przez te niemcy sie jedzie jedzie i konca nie widac ...
ale juz potem bylio tylko z gorki ... bedac w holandi zatrzymalsmy sie na pare h w arnhem tam sobie pochodzlismy na rynku ... oczywiscie nie moglo braknac wypadu do coffe shopu stuff bardzo dobry :D
hehe paru ziomkow z poznania to oni chyba cala droge spali haha byli niezle zaprawienii :P pili chyba strumieniami ... na miejscu ich nawet ejscze nosilo :P
dobra koncze to pitolenie teraz co do imprezy

udalo sie wejsc .. pierwsze co to oczywiscie udalem sie na zakupy :d czapeczka 3 koszuleczki i breloczek zakupiony :d
i nagle 25 tys ludzi zaczelo krzyczec HARDCORE HOOLIGANS HARDCORE HOOLIGANS normalnie cos pieknego ... jak zwykle osobista rewizja
najpierw ogladanie wszystkich scen ... hala powiem no niesamowicie duza ..

jedyny minus imprezy to to ze nie dawali zadnych mapek ze scenami sceny nie byly podpisane i nie dali nawet TT podrecznego .. no ale trudo
stoiska z jedzieniem piciem prakltycznie na kazdje scenie bylo
dla mnie impreza tak na dobre zaczelo sie pare minut przed setem
DaY-mar ... intro poprostu przepiekne !!!! az ciarki przechodzily ... teraz tak myslac o tym dzieje mi sie to samo hehe ... nagle kurtyny w dol i z poczatku byl kawalek trailera ... i potem si9e zaczelo myslaem ze ,mnie z butow wy*ebie .. ale to dopiero poczatek imprezy byl ...
co do seta DaY-mar co tu duzo mowic bardzo dobry tylko szkoda ze taki krotki ....
Noise Supressor : Live Act owlele lespzy niz na thunderdome :D :D szybko ladnie pieknie
Lady Dana vs Korsakoff wreszcie moja lejdis uslyszalem zobaczylem live <3
normalnie bylem w 7 niebie
mam nadzieje ze zagra tak dana na GG
Endymion vs ophidian najlepszy jak dla mnie live act na imprezie takie show co zrobili nie widzxizlem jeszcze na oczy ... poczatek live ophidian stoi na scenie gra tzn napierdziela na takim urzadzeniu z klawiszami .. niewiem jka to sie nazywa ...by7lem w szoku jak mozna na takim czyms tak napierdzilac ...
Neophyte tez bardzo dobry live .. szczegolnie najlepszy moment jak gral na gitarze ... :D :D jeszcze do tego pare tys osob na scenie krzyczy hardcore vibes :d pikne ucucie
Outblast vs Viperprzy tym secie wybawialm sie co nie miara :D :d jeeaahaaa w angerfist rmx :D :D tracki dobierane normalnie zajebsice .. szkoda tylko ze takich walkow nie dobieraja PL dj .. bylo to co lubie czy szybkie tempo
dione co tu mowic sieka i tyle !!!!
EA przyszeldme na koncowke tylko :d ale mmm .. Alles naar der kloote <3
Dr. Rude slyszalem go troszeczke tylko ale ... tez nizla sieke robil
tommykoncker vs mad dog czekalem na nich z niecierpliwoscia ... przekonkretny set
no i w koncu wiekszosc ludzi poszlo na mainstage
Angerfist ... raise you fist , raise you fist, raise you fist for angerfist tlumy krzyczaly :d przepikne show ... mm pod koniec live actu 2 zaszlo pod scene i wzium skopczyli na ludzi a oni na rekach ich nosili

niestety wszytskich nie dalo sie poslcuah kogo by sie chcialo ale co zrobic ... pratycznie cala impreze spedzielm na main stege z wyjatkami na neophyte , tommyknocker vs mad dog dr rude dione ... az sie zdziwlem na konice imprezy ze ja nie bylem zmeczony az tak jak na thunderdome ... po imprezie az chcialo sie jeszcze tanczyc :d
ogolnie bylo sypmatycznie szlo sobie z gabberami pogadac zdjecia porobic
pozdro dla
rafala :D szefie this is hakkuh
michala V.I.G very important gabber zajo koszulka
agata, primek claudiucha mirek
a w szegolnoscie chcialm podziekowa wenus za to ze udalo sie dla mnie miejsce zalatwic na ta impreze :D
kupryt niezlego zawiasa miales na imprezie :P

podroz do PL szkoda gadac ... masakra .. ale takie uroki imprez za granica
mysle ze wystrczy hehe milego czyatnia :P jak cos sie przypomni to napisze jeszcze
ale wiem jedno chce tam jeszcze kiedys pojechac jeszcze raz przezyc to raz jescze ... thunderdome i inne imprezy to przy mohu pryszcz na dupie

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 09-03-2009, 11:37    #248

@Pelap no czyli bylo piknie tak jak mialo byc :> Mozesz jeszcze napisac cos wiecej porownujac TD do MOH ? Bo dziewczyny to napewno beda pojscane tylko pisac ale twoja opinia porownujaca tutaj najcenniejsza... Po ostatnim zdaniu juz widac ze jednak MOH powala TD.... Napisz cos wiecej.... Organizacja. ludzie itp.. Bo Muzycznie no to napisales juz o roznistych DJach jak pograli spox...

KiDa 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 09-03-2009, 11:48    #249

Frog napisał/a:
Bo dziewczyny to napewno beda pojscane

ahahhahahahahahahhahahahaha o ja nie moge.... :D :D

pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

Wysłany: 09-03-2009, 12:41    #250

25 tys ludzi na imprezie mowi samo za siebie ... organizacja byla naprawde bdb ale jednyny minus jak pisalem ze nie bylo tt podrecznych i nie byly sceny podpisane ktora to ktora
ale wydaje mi sie ze organizacja byla owiele lepsza
puknty medyczne jedzenie picie tokeny praktycznie na kazdje scenie byly
co do ludzi na imprezie naprawde wiele ludzi podchodzilo do mnie pogadalem troche z nimi praktycznie lyudzi z calej europy i jie tylko irlandia polska:P czechy ukraina rosja wlochy szwajcara francja .. nawet bylo 2 z austarliii i USA sie nawet trafilo

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)