Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: design, future, hardcore, masters, of, the

Przesunięty przez: Troi
08-03-2009, 01:09
Masters of Hardcore - Design the Future
Autor Wiadomość
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 26-11-2008, 23:50    #21

co do skladu i Angerfista/ow niemam raczej watpliwosci ze bedzie git i ze on/i beda. bo chyba za kazdym razem tak jest.
ale niewiem dziewczyny czy caly event hc dacie rade. my neiwiemy czy damy rade chco mam nadzieje ze tak.
jak na Q szalalyscie i buty gubilyscie a wiecej hsu tam bylo i to nu to jak caly hc event bedzie to ostrzej z 50x. ale chyba to wiecie. nieno co kto lubi ale trza mierzyc tez sily na zamiary:P my jedziemy na TD i wybadamy teren co i jak :D

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Hellgate 
HC addict

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 26-11-2008, 23:53    #22

Resq napisał/a:
jezeli naprawde lubisz "harder styles" to z czasem przyjdzie i na ciebie kolej mlody padawanie :P kazdy zaczynal od "eee ino HS i troche HC" a teraz odwrotnie :D "troche HS i pelno HC" xD

kazdego to czeka :d ... a im wiecej milosnikow HC tym wiecej ,jak mysle, eventow pod HC wiec tylo sie cieszyc xD
A na MOHa chetnie bym sie wybral chetnie, tylko kto mi taka wycieczke zasponsoruje ? :mrgreen:

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 27-11-2008, 01:22    #23

Hellgate napisał/a:
Resq napisał/a:
jezeli naprawde lubisz "harder styles" to z czasem przyjdzie i na ciebie kolej mlody padawanie :P kazdy zaczynal od "eee ino HS i troche HC" a teraz odwrotnie :D "troche HS i pelno HC" xD

kazdego to czeka :d ... a im wiecej milosnikow HC tym wiecej ,jak mysle, eventow pod HC wiec tylo sie cieszyc xD
A na MOHa chetnie bym sie wybral chetnie, tylko kto mi taka wycieczke zasponsoruje ? :mrgreen:

A wiesz co mi Waldek ostatnio powiedział? "Eeee... ten HC nawet fajny tylko ty mi puszczałes jakieś poryciuchy wcześniej" xD

Sie człowiek przyzwyczaja.

Ej, ale ja powoli zwalniam tempo, ostatnio zacząłem lubieć trance :|

Hellgate 
HC addict

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 27-11-2008, 01:57    #24

Daron37 napisał/a:
A wiesz co mi Waldek ostatnio powiedział? "Eeee... ten HC nawet fajny tylko ty mi puszczałes jakieś poryciuchy wcześniej" xD

Sie człowiek przyzwyczaja.

Ej, ale ja powoli zwalniam tempo, ostatnio zacząłem lubieć trance :|

Ty to moze czlowiek dochodzi do takiego ekstremum ... a pozniej znowu leci w dol ?;d
Ja czasem tez wole sobie cos lzejszego posluchac, ale jesli chodzi o dobra zabawe to tylko HC....

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-11-2008, 12:13    #25

heheh ja tak zacznalem xP sam HS a HC kiedys mi w ogole nie podchodzil xP a teraz sam HC i jedynie eraly xDDD

Daron, ja tez slucham trance'u xPP ale juz dlugo

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

KiDa 

Informacje
Piwa: 2

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-11-2008, 13:41    #26

To moze ruszymy kiedys wszyscy na s.white ? ?:D

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 27-11-2008, 14:26    #27

Resq napisał/a:

@Resq PRAWIE dobrze godo ;) Ale pamietam jak w Piramidzie inni mi mowili ze spokojnie przyjdzie czas ze bede sluchal TRANCU ze bede mial dosyc tej lupaniny HSu ;P Tresiarze tak mi gadali. I co sie stalo. Lata minely a Frog kocho HS jak za dnia pierwszego ! ;> A z imprezy na impreze no i przez mojego kochanego zrytka ;* HC podoba mi sie coraz bardziej.... Na Qlimaxie chyba najbardziej ze wszystkiego mi sie podobala kocnowka HC ;> Ale to jest tak ze z HSu to 90% kawalkow czyli prawie wszystko mi sie bardzo podoba... A z HC to jest tak ze tam jest kilka tych rodzajow early happy i inne i z HC to mi hmm moze 33% kawalkow sie podoba a 77% bleee. Mam kilku wykonawcow ktorych lubie ich charakterystyczne granie ale jest wielu takich ktorzy dla mnie to robia bleeee rabanke takze HC chyba nigdy w takim stopniu jak HS mnie nie wciagnie... No ale nie musi... 33% wystarcza zeby sobie ostro ponapierac ze ZRYTKAMI HC ;>

Bogiel 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 27-11-2008, 14:34    #28

Ja wole HS, ale HC też bardzo często słucham w domu i mam tyle samo co HS, ale nie chodzi mi o to że HC jest za mocny czy coś to jest już dla mnie tak samo "normlane" jak HS, ale kawałki Hardstyle mi się bardziej podobają bardziej mnie to ryje, mi nie chodzi o liczbę BPM ale własnie o to "coś" ;) a z HC PROMO my GOD ! _O_

eni 

Informacje
Piwa: 8

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 27-11-2008, 14:59    #29

lu bez wzgledu na wszystko bedzie cuuudny:)) tyle zaje***** dj w jednym miejscu na jednej imprezie to jest COS;))

koko123 

Informacje
Piwa: 894

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 27-11-2008, 15:05    #30

Bogiel napisał/a:
nie chodzi o liczbę BPM ale własnie o to "coś" ;)

he he nie znam osoby, która słucha HC z uwagi na to, że może się prężyć potem BPMami lol :D wręcz przeciwnie, każdy słucha swojej nuty bo według niego ma ona to COŚ, a imo hs to "coś" zatracił ale kurwa nie o tym ten temat a ja zawsze musze się wciągać w te dyskusje, kto hs kto hc dlaczego ten lepszy od drugiego.. każdy niech słucha swojego i będzie okej :D a co do tematu hmm.. planuje w przyszłym roku jakiś kolejny event hc uskutecznić (tak tak jeszcze na pierwszym nie był a już drugi planuje, ale wiem, że TD mi sie spodoba tak czy owak) jednak czy to byłby MOH? hmmm .. nie, na pewno nie :) znam kilka godniejszych imo pozycji do których odwiedzenia w odpowiednim czasie będę szukał chętnych :)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)