Przesuniêty przez: Troi 08-03-2009, 01:09 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 11 Gru 2007 Wiek: 44 Posty: 95 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 10-03-2009, 08:51 | #291
|
| I jeszcze jedna kwestia odnośnie tego, co napisał Frog. Żalisz się na netye jakoby miała ona traktować Thunderdome w sposób wyjątkowy i specjalny, poneważ ona właśnie na tym evencie tylko, jak do tej pory, była.Że było kapitalnie, bo ona była jedną z uczestniczek. Itd.
| Frog napisa³/a: | | " Moj TD na ktorym bylam byl NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH i zaden inny event nie jest w stanie byc taki zajebaiszczy takze zalujcie ludziska ze niebyliscie wtedy ze mna bo teraz to juz i tak nie doswiadczycie tak zajebistego eventu na jakim ja bylam" |
Ten sam tok rozumowania możnaby generalnie przyjąć również próbując rozpatrywać opinię Pelapa."Ja byłem na Moh- u , Wy nie.Impreza była kapitalna, ale co Wy możecie na ten temat wiedzieć, bo Thunderdome to lipa itp." Na pewno w ten sposób Pelap nie myśli i też nie mam zamiaru w tym momencie go atakować, bo akurat go znam i w żadnym wypadku nic do niego nie mam, więc Pelap czasem nie wyjeżdżaj z fochem na mnie! Ale.. Możnaby tak przyjąć?Uważam, że tak. A to, że Pelapowi podobało się na MOH-u nie dziwi mnie w najmniejszym nwet stopniu.I ma również prawo do tego, by MOH przypadł mu do gustu bardziej niż Thunderdome.
Pozdrawiam! | _________________ Hardcore, Darkcore, Terror...My Brain Has An Error!!! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 10-03-2009, 10:06 | #292
|
| | Topao napisa³/a: | | Ten sam tok rozumowania możnaby generalnie przyjąć również próbujÄ…c rozpatrywać opiniÄ™ Pelapa."Ja byÅ‚em na Moh- u , Wy nie.Impreza byÅ‚a kapitalna, ale co Wy możecie na ten temat wiedzieć, bo Thunderdome to lipa itp." |
Napisalem wczesniej ze w sumie porownywac sobie te imprezki, wysuwac jakies wieksze zdania na temat OBU tych imprez moze mowic ktos kto na nich byl tj. np. Pelapik. Tzn. jest on w stanie wyrazic swoja opinie na temat tych obu imprezek bo je obie przezyl (ale TAKIEGO Zdania jak ty napisales on nie napisal. Wlasnie o taka FORME wydaje mi sie NIEFAJNA i NIEODPOWIEDNIA mi chodzi...) A MY ze zobaczymy line up czy dvd czy czyjesz komenty to SWOJE zdanie na tym oparte to raczej w DUZYM STOPNIU nie moze OSADZIC rzetelnie tej imprezy nie ? A wy tak mowicie jak byscie na obu byli i "Eh, ja wole TD". No co masz wolec jak tylko na tym byles.... Ja szczerze myslalem ze @Pelap przyjedzie i jednak dalej bedzie trzymal zdanie ze TD De best bo wiecie jak "Pierwszego Eventa" trudno pobic a u niego jednak pobil. Takze chyba naprawde musial zrobic na nim MOCNE wrazenie MOH. Ja tam nie wywyzszam zadnej z tych imprez... I nikt tu specjalnie nikogo nie atakuje no moze ja troszku @Netye Ale to nie to jakie ona ma swoje zdanie tylko sposob jej wypowiedzi (nie tylko w tym temacie)..... Nie pisal bym tego jesli bym tylko JA tak sadzil bo myslalem ze MOZE TYLKO JA TAK JAKOS "INACZEJ" odbieram jej posty ale napisalo mi na gg kilka osob z dokladnie takim samym odczuciem wiec COS w tym musi byc. Zreszta zobacz gdzies post @Modej ktora tez pisala o wypowiedziach @Netyi juz nie pamietam gdzie... Ale tez bardzo trafnie ujela conieco.. Mam nadzieje ze @Netysia sie na mnie nie gniewa bo nie pisze tego zeby po niej jechac czy cus tylko uwazam ze jej sposob wypowiedzi jest nie do konca OK i zwracam tylko na to uwage jak ja to widze i moze ktos inny widziec zeby gdzies potem nie bylo jakis "kwasow" jak to juz wiele razy bylo... Dobra ale to nie temat o mnie czy o @Nety czy o tobie Tylko o MOH wiec kontynuujmy posty w tym temacie bo w tej sprawie juz chyba wszystko napisalem co chcialem.... I nie ZALE SIE @Topao tylko ZWRACAM UWAGE. Dobry kolega zwroci uwage a niedobry obgaduje za plecami.... (DO OGOLU zeby nie bylo;) Uzywajcie wiecej wyrazow IMHO, moim zdaniem, wedlug mnie, wydaje mi sie, uwazam ze, moze itp. a mniej stanowczych stwierdzen ktore w wielu przypadkach raczej mozna powiedziec jak juz sie COS,wiecej przezyje,gdzies bedzie (w danym temacie). Odrazu kultura rozmowy na forum lepsiejsza sie zrobi i napewno nikt nikogo takim pisaniem nie sprowokuje do zbytecznych konfliktejszyn I nie pisze to tylko w zwiazku z postami w tym temacie.....
TAk juz w temacie. Byla mozliwosc zlapania jakiegos DJa na fotke czy cus ? zchodzil ktos do Publiki lub bawil sie z nia ? Nie liczac tego Jumpujacego Angerfista czy o kim tam wspominaliscie No pokazcie co zescie na kupowali i jakie ceny byly bo ktos pisal ze cos TANIOSC byla. No i czy duzo polakow ? Z jakich terenow czy wiadomo ? | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 10-03-2009, 12:24 | #293
|
| brat nie unoÅ› sie bo odlecisz.. +100000 | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 10-03-2009, 12:26 | #294
|
| | :shock: brat nie unoÅ› sie bo odlecisz.. +100000 |
Nie no co ty. To totalnie bez unoszenia. Wiesz ze ja podazam ZIELONA-POMARANCZOWA droga ;> w ktorej nie ma miejsca UNOSZENIA Ale na ODLOTY jest | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 10-03-2009, 12:33 | #295
|
| | Frog napisa³/a: | | :shock: brat nie unoÅ› sie bo odlecisz.. +100000 |
Nie no co ty. To totalnie bez unoszenia. Wiesz ze ja podazam ZIELONA-POMARANCZOWA droga ;> w ktorej nie ma miejsca UNOSZENIA Ale na ODLOTY jest |
aaaaaa hahahaha... leze, to ty chyba popierdalasz pasem startowym.. hehehehe | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 10-03-2009, 13:19 | #296
|
| | Topao napisa³/a: | A czy ja napisa?em, ?e jest on jeden jedyny?! Zdaje si? , ?e nie!!! I doskonale wiem o tym, ?e jest wiele innych ?wietnych imprez.Przypominanie mnie o tym jest zdecydowanie zbyteczne z Twojej strony.Gwarantuj? Ci. Mówisz, ?e stawiasz MOH i Thunderdome na równi.No i ja te? ta napisa?em, ?e s? to imprezy wed?ug mnie brdzo podobne i porównywalne! Wi?c... Ale na pewno nie mog? zgodzi? si? z Pelapem co do s?ów przez niego u?ytych - "pryszcz na dupie". I tego jestem pewien nawet nie b?d?c i nie do?wiadczaj?c jeszcze Masters of Hardcore. Powtórz? jeszcze raz.Thunderdome to kawa? historii - b?d?, co b?d? wi?kszy ni? MOH.Dlatego... szacunek. I nie zamierzam w tej chwili atakowa? MOH-a, nic z tych rzeczy absolutnie, bo te? marz? by na tej imprezie si? znale??. |
+1000 jak i do innych wypowiedzi Topao i wiecej niemam nic do powiedzenia. @ Frog nieobrazam sie ani nic nigdzie niepowiedzialam ze TD jest lepszy, niebronilam go, niemoglabym tak napisac skoro na MoHu niebylam. wrecz sama napisalam ze CHCE takze MoHa zaliczyc ! zirytowalo mnie tylko poprostu to okreslenie apropo TD co juz Topao napisal podobnie jak ja chcialam.nic wiecej
a co do moich wypowiedzi to zawsze wypowiadam swoje wlasne zdanie , chyba jak kazdy- nikt sie z nim zgadzac niemusi a jak komus niepasuje i zamiast pisac tutaj , pisza po cichu na gg do ciebie to pozdro dla nich ;] powstrzymam sie od komentarza na ten temat. ;/;/ ale ciesze sie ze ty zwrociles mi uwage konstuktywna krytyka:)
cks1 dzieki za poparcie:P
eot.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 10-03-2009, 15:19 | #297
|
| | cks1 napisa³/a: | | moh jest imprezÄ… bardziej nastawionÄ… na oprawÄ™, "show" no i bardziej "laitowa" pod wzglÄ™dem nazi i rave, w sumie to TD jest imprezÄ… podwyższonego ryzyka jak by nie patrzeć | jedź na Heliraiser to zmienisz zdanie o TD | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 10-03-2009, 15:31 | #298
|
| Piszecie na temat TYLKO MoH'a, albo w ogole. Ktos cos napisze, to poleci, bo znow sie niepotrzebna klotnia i dyskusja ciagnie.
a zebys wiedzial Kidzior | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 10-03-2009, 18:39 | #299
|
| Topao nie martw sie nie walne focha ... wiem thunderdome to jest klasyka imprez hc .... ale dla mnie MOH byl o w pyte lepszy niz TD na ktorym bylsimy .. i takie jest mioje zdanie .. chyba moge napisac w koncu to mi sie widzi... mozecuie opisac co chcecie moze az tak przesadzilem z tym pryszczem P 1 event za granica tez zrobil na mnie ogromne wrazenie ... ale nie takie jak moh | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 10-03-2009, 18:48 | #300
|
| I na poście pelapa kończymy dyskusje na tematy: - Masters of Hardcore VS Reszta Świata - Pryszcze na dupie - Wartością opinii jednych i drugich
Załatwiajcie sobie to na GG/PW. Następne posty na podane wyżej tematy będą kasowane i będą lecieć warny. Nie interesuje nas że napiszesz super monolog.
TEMAT: Masters of Hardcore 2009 - Design the Future. I tego sie trzymamy. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
| |