Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: do, kontroler, vdjtraktor

kontroler do vdj/traktor
Autor Wiadomość
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 15-04-2011, 20:58    #61

N-Core napisał/a:
Stvo, no tu masz racje. Ale wkoncu taki dzieciak jesli bedzie cos robil w tym kierunku to sie z czasem ogarnie i dojdzie do czegos. Albo nie podjara lasek i rzuci to w pizdu :) Nie mozna wszystkich wrzucac do jednego wora...

takich osob bylo i bedzie duzo ;-) dlatego Radiowy DJ =/= DJ Klubowy... nie kazdy sie sprawdzi w klubie przed publika. Co nie wyklucza tego ze trzeba jakos wypracowac swoja szanse by zgrac w klubie.

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podziękowali:N-Core
PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Piwa: 485

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 15-04-2011, 21:25    #62

Dokładnie tak ;) I na Virtualu jak się chce, można ogarnąć DJke... Usuwamy paski i liczniki BMP i gramy ;) Najważniejsze jest zachować skromność i delikatny dystans do własnych umiejętności ;)

Everything you hear, is real...

Stvo 

Informacje
Piwa: 85

Wysłany: 16-04-2011, 08:49    #63

nie mam nic do grania z programów o ile robi się to na poziomie

wiesz, poza wybieraniem kawałka ekran nie jest do niczego potrzebny, wiec czemu nie wylaczacie? ja swojego czasu śmigałem na numarku dmc2, odbindowałem sobie wychylenie pitcha i licznik bpm z wyswietlacza i w ogole wylaczalem monitor na czas calego grania, bo z poziomu kontrolera mogłem sobie wybierać tracki - i słuch się wytrenował na graniu na programach ; )

PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Piwa: 485

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 16-04-2011, 10:08    #64

Haha tez tak robie :D tylko gorzej u mnie z ustawieniem pitcha wiec na razie zostaje przy liczniku bpm i cieszczacym oko skinie cdj 2000 :D

Everything you hear, is real...

Stvo 

Informacje
Piwa: 85

Wysłany: 16-04-2011, 22:01    #65

granie na słuch to jak randka z laską + seksik a korzystanie z liczników to czipsy i redtube ; )
laskę trudniej upolować, ale o ile większa satysfakcja! bo trzepać to każdy jeden może, nawet dziecko 10 lat.

też mi było trudno na pcozątku, ale teraz to tylko złych nawyków nabierzesz i jak się zdecydujesz na granie ze słuchu to nie będziesz się uczył od zera a od ujemnego poziomu kiepskich przyzwyczajeń. ciężko będzie przez kilka dni, czasem w ogóle nie uda się zbitować kawałka - ale jak zacznie wychodzić... niektórzy nigdy nie poznali tego uczucia :D

Sapher 
HARDCORE

Informacje
Piwa: 161

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 17-04-2011, 21:54    #66

No ja narazie sie sugeruje jedynie licznikiem choc juz pomalu zaczynam sie wsluchiwac w beat. Mam nadzieje ze szybko mi to przyjedzie bo faktycznie te zle nawyki moga sie ciagnac pozniej dlugo...

[ Dodano: 05-05-2011, 08:33 ]
Takie male info. Moj DJ2 juz pojechal do serwisu, przerywa lewy przycisk CUE. Wg mnie wyglada to na zimny lut ale skoro jest na gwarancji to go wyslalem. Jeszcze pytanie do uzytkownikow tego sprzetu. Jak stawiam kantroler na biurku to cos w srodku wydaje taki metaliczny dzwiek jakby cos bylo luzne, czy wy tez tak macie? Napisze jak wroci z serwisu.

[ Dodano: 23-05-2011, 07:54 ]
Sprzecik wrocil z serwisu, jak myslalem, byl gdzies zimny lut. Usuneli wade i znow wszystko smiga. Serwis rewelka, wysylka na ich koszt, w ciagu niecalych 2 tygodni byl zrobiony.
youtube

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)