| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzień) Piwa: 185 Skąd: Przejdź do mapy  | Wysłany: 21-06-2010, 16:16 | #161
|
| Ja mam wsumie jedno pytanie do grajÄ
cych lub zorietowanych w Ĺwiecie duĹźych eventĂłw (chodzi o te spod znaku Q-Dance) Wsumie nie wiedziaĹem dokĹadnie gdziÄ jest zadaÄ a tworzenie nowego tematu myĹle Ĺźe nei ma sensu
Czy na duzych eventach bÄ
dĹş tak zwanych masĂłwkach jest dyktowana z gĂłry lista trackĂłw, ktĂłre ma zagraÄ DJ?!
Do zadania pytania wsumie zainspirowaĹ mnie temat na forum Wybierz 25 kawaĹkow dla Q-Dance i.. Schiza gdzie jest link do strony gdziÄ siÄ wybiera top25 co ma zagraÄ prophet na 10leciu Q-Dance.... z jednej strony by pasowaĹo do polityki Q-Dance takie dziaĹanie! promowanie swoich wykonawcĂłw, stylu jaki ma byÄ grany oraz sprzedawania HardStylu bÄ
dĹş Hardcoru jako produkt odrzucajÄ
niewygodne trendy ktĂłre odstraszÄ
nowa publike (np: Matt jak opowiada o swoim kumplu hardstylowcu ktĂłry nie trafi early) | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez FRIZ 21-06-2010, 16:17, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 21-06-2010, 16:25 | #162
|
| | @Friz te wybieranie kawalkow na 10lecie to wyjatkowa sprawa no wlasnie z kuli 10 lecia. Generalnie DJ gra to cotam mniej wiecej sobie zaplanowal. Chyba ze dostanie zjebke od organizatora ze ma grac INACZEJ (slabiej or mocniej) no to zmienia troche swoj plan ktory wczesniej se zaplanowal. Chyba tak to jest... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 21-06-2010, 16:28 | #163
|
| | FRIZ napisał/a: | | Czy na duzych eventach bÄ
dĹş tak zwanych masĂłwkach jest dyktowana z gĂłry lista trackĂłw, ktĂłre ma zagraÄ DJ?! |
nieee, przynajmniej tyle co ja wiem o tych imprezach na ktorych bylam;p ale np. na taki Global kazdy dj wiem ze mial za zadanie wyslac czy seta czy liste kawalkow ktore chce zagrac., chodzilo tam o m.in kwestie prawne itp z tego co pamietam ale tez pewnie zeby sprawdzic;p
ale to juz ResQ niech sie wypowie itp | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 21-06-2010, 16:50 | #164
|
| FRIZ, nie na toxi grali co chciali ale za to na gg goscie z q-dance gadali zeby nie grac za mocno przed gwiazdami | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 21-06-2010, 17:00 | #165
|
| | FRIZ napisał/a: | | Czy na duzych eventach bÄ
dĹş tak zwanych masĂłwkach jest dyktowana z gĂłry lista trackĂłw, ktĂłre ma zagraÄ DJ?! | teoretycznie nie i teoretycznie tak. Q-Dance = Scantraxx, wiec im mniej ich kawaĹkow zagrasz tym mniejsze prawdopodobienstwo ze beda Toba jeszcze zainteresowani w przyszlosci Dodatkowo na eventach artysci sa zobowiazani do przesĹania swojej tracklisty organizatorowi, ale nie jestem pewien kiedy musi to zrobic. Z tego co mi sie wydaje na D.1 wysyĹali przed wystepem, a na toxi jestem pewny ze po | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 21-06-2010, 22:43 | #166
|
| | SchizeQ napisał/a: | | FRIZ napisał/a: | | Czy na duzych eventach bÄ
dĹş tak zwanych masĂłwkach jest dyktowana z gĂłry lista trackĂłw, ktĂłre ma zagraÄ DJ?! | teoretycznie nie i teoretycznie tak. Q-Dance = Scantraxx, wiec im mniej ich kawaĹkow zagrasz tym mniejsze prawdopodobienstwo ze beda Toba jeszcze zainteresowani w przyszlosci Dodatkowo na eventach artysci sa zobowiazani do przesĹania swojej tracklisty organizatorowi, ale nie jestem pewien kiedy musi to zrobic. Z tego co mi sie wydaje na D.1 wysyĹali przed wystepem, a na toxi jestem pewny ze po |
na toxi bylo PO bo bylo trzeba wypelnic formularz dla ZAiKSu ... a co do imprez Q - to raczej sa sugestie w jakim stylu grac... bardziej labele naciskaja by grac od nich kawalki niz od kogos innego - w zamian ich artysci beda grali nasze itd. - czyli koleczko wzajemnej adoracji | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Paź 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 22-06-2010, 01:44 | #167
|
| | Nie jestem jakimĹ fanem tych wszystkich cukierkowych pierdĂłĹ, ale teledysk EndymionĂłw nawet ujdzie. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 04 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 618 (0,1/dzień) Piwa: 16 Skąd: PiotrkĂłw Trybunalski  | Wysłany: 23-06-2010, 14:05 | #168
|
| | Przez jakieĹ 2 lata bÄdzie trwaĹa jeszcze moda na electro house. Jak wiemy Hardstyle róşni siÄ i to wiele. Nadal ma swĂłj mocny bass nawet nu. WiÄc szczerze wÄ
tpiÄ Ĺźeby Hardstyle leciaĹ na vivie. Scootera dzampstyl leciaĹ w TV pod koniec ery "techno". Teraz cool jest electro. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 23-06-2010, 14:07 | #169
|
| | lcniko napisał/a: | | Przez jakieĹ 2 lata bÄdzie trwaĹa jeszcze moda na electro house. | z tego co zauwazylem to wlasnie sie zrobila moda na dubstep.. i nie mowie tylko o dubstyle ale o samym dubstepie | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 23-06-2010, 14:24 | #170
|
| | SchizeQ napisał/a: | | lcniko napisał/a: | | Przez jakieĹ 2 lata bÄdzie trwaĹa jeszcze moda na electro house. | z tego co zauwazylem to wlasnie sie zrobila moda na dubstep.. i nie mowie tylko o dubstyle ale o samym dubstepie |
no bo w USA jest na to az taki szal ze gwiazdy POPu w swoje kawalki nawet elementy dupstepu wsadzaja straszne sie to robi ... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
| |