1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Chyba wspomnialem wczesniej, ze w klubach raczej unika sie laczenia takich klimatow, zwykli 'klubowicze' najczesciej krytykuja hardy. Polecam relacje na FTB z Tomorrowland gdzie dzienikarz pojechal po scenie QDance Wiec nie dziwi mnie za bardzo taki krok z ich strony.
Taki maĹy offtop. Matko doska, przeczytaĹem ten reportaĹź i nie mogÄ siÄ pozbieraÄ ze Ĺmiechu Hardstyle w roku 2011 i „czy to dĹşwiÄki prosto z piekĹa?”.
Ochorna generalnie Ĺźenada, chce wejĹÄ do klubu [O]chroniarz, [J]a: [O] Gdzie [J] {MyĹle, Ĺźe kurwa do Ĺw. MikoĹaja...} No chcemy wejĹÄ do klubu...? [O] PrzepeĹnienie, nie wpuszczamy [J] StaĹem przed klubem z jakieĹ 10 minut, spora grupa ludzi wyszĹa {na serio masacra, tyle ludzi wyĹaziĹo Ĺźe szok a byĹo przed 2} [O] No i
2 raz chciaĹem wejĹÄ, i 2 sie nie udaĹo... poraĹźka, jestem ciekaw czy ta ochorna ma coĹ wspĂłlnego z ochronÄ ...
MĂłj znajomy jest fanem energy, jednak ostatnio mi gadaĹ Ĺźe jak nie ma imprez specjalnych to lipa, i w piÄ tek kinder party... Odpycha troche...
_________________ [*] _-^-_ [*]
Ostatnio zmieniony przez eraser 05-03-2012, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
No no tracklista od listopada ciÄ gle ta sama TakĹźe jeĹli nie sĹyszÄ ani nie widzÄ ludzie w klubie to znaczy Ĺźe 3/4 jest tam na jakiĹ prochach lub kompletnie zalana w trupa
Na ochronÄ w Energy nie ma co narzekaÄ, w wiÄkszoĹci spoko chĹopaczki JeĹli chodzi o sam klub to zbytnio mnie nie przyciÄ ga innymi imprezami niĹź KOH`y, a i tych jest maĹo. WolÄ siÄ pobawiÄ na hardach w Mega, w zwiÄ zku z czym czekam na tego 24 marca
W zwiÄ zku z salÄ hard to sĹyszaĹam, Ĺźe nic ciekawego siÄ tam nie dziaĹo, non stop to samo. Nie byĹam, wiÄc mogÄ polegaÄ tylko na opiniach innych
W zwiÄ zku z salÄ hard to sĹyszaĹam, Ĺźe nic ciekawego siÄ tam nie dziaĹo, non stop to samo. Nie byĹam, wiÄc mogÄ polegaÄ tylko na opiniach innych
No bo nie byĹo szaĹu kompletnie Ale jednak byĹa ta sala hard i fajnie byĹo wyskoczyc w weekend kiedy nigdzie indziej tych hardĂłw nie byĹo chocby posiedziec,napic siÄ piwka itede.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)