| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 10-09-2011, 10:24 | #11
|
| | Kona Black napisa³/a: | | Ciekawe kto bÄ™dzie rezydentem na scenie Hardstyle | tutaj jest zagadka w uj :d ale myÅ›lÄ™ że ktoÅ› nieznany w ogóle z hardów | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Cze 2010 Posty: 94 (0,02/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: kraków  | Wys³any: 10-09-2011, 12:32 | #12
|
| Znając życie i polityke Ene to pewnie Klimazz teraz go pokażą na Energonie, a potem rzucą na sale HS w Katowicach | |
| |
Podziêkowali: | LukasH |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 11-09-2011, 20:31 | #13
|
| zobaczymy, ja sie nie zdzwie gdyby to byl Driver lub Enigmato lub ogolnie ktos ze slaska z wiadomej przyczyny i niepowiem, fajnie by bylo | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 12-09-2011, 02:26 | #14
|
| | zobaczymy, ja sie nie zdzwie gdyby to byl Driver lub Enigmato lub ogolnie ktos ze slaska z wiadomej przyczyny i niepowiem, fajnie by bylo |
Pomarzyć dobra rzecz. To by było słuszne i rozsądne rozwiązanie | |
| |
Podziêkowali: | netya |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 12-09-2011, 08:22 | #15
|
| raczej nie ponieważ jest ekskluzywnym rezydentem tak jak Eni chyba | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 12-09-2011, 12:24 | #16
|
| | LukasH, chyba, poza tym z otwarciem katowickiego energy moga to zmienic . ale tak se mozemy gdybac. eot. | _________________
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 12-09-2011, 12:29 | #17
|
| | Rafał mi mówił że jest ekskluzywnym w Krk i Kato. Więc chyba tylko na KOH'ach będzie grał albo i też od czasu do czasu na sali hardstyle.I wątpię żeby grał np. sety po 3/4 h na sali hardstyle co tydzień:) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 12-09-2011, 12:54 | #18
|
| | LukasH napisa³/a: | | RafaÅ‚ mi mówiÅ‚ że jest ekskluzywnym w Krk i Kato. WiÄ™c chyba tylko na KOH'ach bÄ™dzie graÅ‚ albo i też od czasu do czasu na sali hardstyle.I wÄ…tpiÄ™ żeby graÅ‚ np. sety po 3/4 h na sali hardstyle co tydzieÅ„:) |
no ja o tym samym myslalam. w sumie sie okaze:) byle byl to ktos znajacy sie na rzeczy | _________________
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzieñ) Piwa: 557 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 12-09-2011, 23:59 | #19
|
| Przyjdzie czas i na was, nasi młodzi adepci Raw HS'u i HC'u | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2010 Posty: 35 (0,01/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 13-09-2011, 02:20 | #20
|
| Świeże info z oficjalnego profilu na FB
| Ahoj klubowicze!:) Zaczynamy jak zawsze od podziękowań za mobilizację i uzbieranie wymaganej liczby 3500 os lubiących ENERGY 2000 Katowice. Dodatkowo przepraszamy, że dodajemy informacje z opóźnieniem ale weekendowe imprezy w Przytkowicach były tak rewelacyjne, że długo "balowaliśmy":) (bądźcie wyrozumiali).
OK kochani nie przeciągajmy struny i w końcu przejdźmy do konkretów.
Ważną i istotną informacją jaką chcemy Wam przekazać na początku jest to, że do końca tego tygodnia czyli do 17.09.2011r. zostaną oddane przez firmę wykonującą prace budowlane, remontowe i instalacyjne itp. dwie sale taneczne! O tym będą mogli się przekonać uczestnicy wycieczki, której losowanie będzie już dziś (12.09.2011) w godzinach wieczornych.
Nowości technologiczne jakimi zaskoczy Was Energy 2000 jest kilkadziesiąt. Przygotowaliśmy listę kilkunastu, które umilą oraz uświetnią Wam niezapomniane imprezy. Niestety największej i najlepszej niespodzianki nie możemy Wam zdradzić... Co jedynie możemy powiedzieć i zagwarantować, że żaden inny klub nie posiada takiego systemu. Stosujemy to po raz pierwszy w dyskotece i gwarantujemy Wam, że podczas otwarcia wewnątrz klubu poczujecie się ja "na statku kosmicznym" w filmie science fiction. Wyobraźcie sobie te efekty specjalne...
Czego będziecie mogli spodziewać się w Katowickim Energy:
- M.......... - na żywo tylko w Energy 2000 (nie ma tego w żadnym innym klubie)
- Setki metrów kwadratowych ekranów ledowych
- Robiące nastrój wytwornice ciężkiego dymu
- Chłodzące, orzeźwiające nas podczas imprezy armatki CO2
- Podczas zbytniego ochłodzenia ogrzejemy Was prawdziwym OGNIEM
- Setki ładunków pirotechnicznych rozmieszczonych w klubie
- Kilkanaście tub konfetti
- Parę kilometrów systemu RGB
- Najmocniejsze Lasery RGB
- Wirtualna historia - nowość, której nie spotkacie w żadnym innym klubie
- Najpotężniejsze nagłośnienie sceniczne, które każdej Pani podniesie a bynajmniej ściągnie spódniczkę mini... - to chyba najlepsza nowinka dla Panów
Jak wiecie nasz klub w Przytkowicach istnieje już ponad 20 lat. Dlatego mamy pojęcie o tworzeniu, robieniu imprez i wiemy czego oczekują od nas najbardziej wymagający klienci. Dlatego też dążymy do tego aby nasz nowy klub był najnowocześniejszym i najlepszy miejscem do spędzania czasu ze znajomymi. Każdy klubowicz odnajdzie w nim coś co przyciągnie go jeszcze raz i drugi, trzeci, dziesiąty, setny aż zostanie naszym stałym klubowiczem ze specjalną VIPowską kartą rabatową. Zaufajcie naszemu 20 letniemu doświadczeniu a otrzymacie gwarancję, której nie da Wam żaden inny klub - gwarancję udanej i bezpiecznej imprezy z mnóstwem atrakcji, promocjami i cennymi nagrodami.
Energy 2000 team. Pozdrawiamy! |
| |
| |
 | |
| |