Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2000, energy, katowice

Energy 2000 - Katowice
Autor Wiadomość
Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Piwa: 392

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 24-11-2011, 21:26    #171

czapka z daszkiem jak i bluza z kapturem co zmieni ?? to ze jezeli ktos ci wbije kose w plecy jak to bywalo w klubach na przelomie lat 90 i poczatki 21 wieku to latwiej zidentyfikowac na moinitoringu !a co do reszty ubioru to nie czarujmy sie ze to wyglada wiesniacko !

widze army uprzedziles mnie :)
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 24-11-2011, 22:30, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:netya, AgaciA, ResQ
macek 

Informacje
Piwa: 25

Wysłany: 24-11-2011, 21:53    #172

Ricken napisał/a:
ja cale zycie w dresie laze i trudno tak mi jest wygodnie a nie ćpie , nie laze najebany i nie rozpierdalam barow :)

Wiec z tymi wejsciami to troche pedantyczni sa jak chca tak same jeansy i koszule z krawatem to niech sobie pootwieraja kluby dla pedalow !

PS. a ja musialem w takie zainwestowac ( jeansy) zeby sie pobawic gdzies na swieta :D haha

czyli jak, "to ze chodze w dresie wcale nie znaczy ze cpam, chodze najebany i rozpierdalam bary".
ale jak juz ktos ma "jeansy i koszule z krawatem" to na 100% pedal :clap:

Podziękowali:BD.Lukash, vulcan, ResQ, remik09
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 24-11-2011, 21:56    #173

jaaaa pierooooleeee... tu nie ma nad czym rozkminiać, tak jest prawie wszedzie, oni ladnie i przejrzyście napisali to na stronie zeby na wejsciu ludzie nie mieli zonka ze nie wejda i tyle

[ Movies From Parties ]

Podziękowali:netya, AgaciA
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 24-11-2011, 22:06    #174

jeśli widzę na hardcorach kogoś w dresie to jestem jak najbardziej za ;) ale jeśli widzę kolesi w dresie i w białych czapkach na zwykłej imprezie to już jest wieśniackie.:]

Podziękowali:netya, edgar_2
Ricken 

Informacje
Piwa: 741

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 24-11-2011, 22:55    #175

macek napisał/a:
Ricken napisał/a:
ja cale zycie w dresie laze i trudno tak mi jest wygodnie a nie ćpie , nie laze najebany i nie rozpierdalam barow :)

Wiec z tymi wejsciami to troche pedantyczni sa jak chca tak same jeansy i koszule z krawatem to niech sobie pootwieraja kluby dla pedalow !

PS. a ja musialem w takie zainwestowac ( jeansy) zeby sie pobawic gdzies na swieta :D haha

czyli jak, "to ze chodze w dresie wcale nie znaczy ze cpam, chodze najebany i rozpierdalam bary".
ale jak juz ktos ma "jeansy i koszule z krawatem" to na 100% pedal :clap:

napewno blizej takiemu niz komus w dresie :)

Widze chyba duzo osob zyje pogladem dresow jakie byly w latach 90 wiecej kolorow niz na teczy i jakies targowe dresy typu pit bulla czy cos.Akurat aktualnie dresy (firmowe dresy) prezentuja sie konkretnie mi w takich dobrze i napewno nie wiesniacko :) Bo akurat co do mody to kiedy byl albo jeans albo dres i nikt nie wybrzydzal a teraz kopciuszki kurwa i inne pokraki lazace w jakis dziwnych ubiorach ....
Ostatnio zmieniony przez Ricken 24-11-2011, 23:00, w całości zmieniany 1 raz  

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 24-11-2011, 23:49    #176

Jeszcze moge zrozumiec jesli chodzi ze przez kaptur czy czapeczke czlowiek bylby jakos nie do rozpoznania WRAZIE W oraz rozumiem gadzety typu gwizdek bo moga one przeszkadzac komus obok. Ale cala reszta....Wlasciciel tylko pokazuje ze ocenia KSIAZKI PO OKLADCE i trzyma sie dupiatych stereotypow. "BRAWO"

Podziękowali:vulcan, marciaaa
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 25-11-2011, 09:17    #177

Pierdole to energy bo nie graja tam speedcorów , lasery nie sa zielone tylko full color, 2óch gości było w dresach co za wiesniaki ! a jakby tego było mało nie wolno tam w dresach wchodzić co też mi sie nie podoba! Nigdy sie tam nie pojawie bo wixa ale koszulek na ramiaczkach i okularów zabraniaja chuje jedne. Piwa nie podają topless a z kibla nie płynie johnyy walker , do podcierania dupy nie ma velvet'u tylko jakiś szorstki chuj wie co! nie wspominajac o beznadziejnym wystroju który strasznie oślepia i nie daje spokojnie posiedzieć przy piwie któreż to znowu kosztuje 7 zl a nie 6,50!! Głowna sala to w ogóle nie dyskoteka, nie ma tam nic a bas gra za mocno! A tak wogóle mam focha na ten klub bo energy prawdziwe i jedyne jest tylko w Przytkowicach!! ^^'

Ostatnich kilka stron tak własnie wygląda.... :]

P.s Nie podoba sie? to nie łaź i nie truj dupy!
Ostatnio zmieniony przez Rafir 25-11-2011, 09:50, w całości zmieniany 2 razy  

Podziękowali:AgaciA, ResQ, edgar_2, remik09, BD.Lukash, netya, ROoZi, Artiks
remik09 

Informacje
Piwa: 228

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 25-11-2011, 11:51    #178

Przeczytałem kilka ostatnich stron i widzę, że doszedłem do tego samego wniosku co Rafir, ale też go napiszę bo tego się czytać nie da.. Nikt was nie zmusza do przyjścia do energy, ustalili dla siebie i swojego klubu takie zasady i jak komuś się nie podoba to niech nie przychodzi ;) wątpie żeby 90% klubowiczów tak się ubierało żeby cokolwiek na tym energy straciło, jakoś nikt się nie rpzyczepia do tych rękawiczek, które w pewnych kręgach mogą być uznawane za coś cool i pewnie też ktoś smęci, że nie można ich zakładać. Ogólnie rzecz biorąc chcą wykreować wg mnie dobry wizerunek, a że 3 osobom się nie podoba to co z tego ;) nie chce ktoś - nie przychodzi, proste.

Co do klubu, chciałem zobaczyć go więc wybrałem się w środę, niestey main zamknięty bo było za mało ludzi, na HSie puszczane zwykłe clubowe kawałki, ale jak poprosiliśmy to sporo HSu puścili. Wg mnie klub ma potencjał i pod nasze imprezy i zwykłe, i nagłośnienie mi się podoba na tych salach, które widziałem. Mogą być niezłe imprezy na naszej sali.

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 25-11-2011, 12:49    #179

Rozumiem ze jakbysmy wychwalali wszystko to mozna by bylo dalej pisac czy jak ? No niestety panowie ale kazdy ma prawo do wyrazenia opinii jaka by ona nie byla. I jak jakas osoba napisze posta czy dwa wytykajacego jakies wady czy poprostu rzeczy ktore sie tej osobie nie podobaja to niestety powinna miec do tego prawo. A ze zebralo sie kilka osob ktorym sie jakies rzeczy nie podobaja no to coz.... ;) Rozumiem jak dana osoba bedzie natretnie tylko narzekac i powtarzac sie ze swoim zdaniem w tym czy innym temacie... Wtedy nalezy zwroci na to uwage..... I jesli wy odrazu po postach kogos ktory zwrocil uwage na kilka rzeczy ktore im nie pasuje rzucacie glupim tekstem NIE CHCESZ TO NIE IDZ no to plissss.. Ja wczesniej napisalem ze mimo kilku wad klub ma wiecej zalet i uwazam go za najlepsza miejscowe na zabawe w regionie i jak bede mogl bede odwiedzal.
I chyba nikt nie napisal tak "grzecznie" opini jak ty ;P

P.S. Za tydzien jakos ma sie pojawic INFO odnosnie SYLWESTRA ! :>

Podziękowali:marciaaa, KristoF, Grzybek, AgaciA
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 25-11-2011, 12:55    #180

ja mowilem, dla mnie najlepszy klub w jakim bylem :D Ale boli mnie fakt zakazu bluz kapturem i loze do polnocy platne. gdyby nie to byloby idealnie :P

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)