| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 24-11-2011, 21:26 | #171
|
| czapka z daszkiem jak i bluza z kapturem co zmieni ?? to ze jezeli ktos ci wbije kose w plecy jak to bywalo w klubach na przelomie lat 90 i poczatki 21 wieku to latwiej zidentyfikowac na moinitoringu !a co do reszty ubioru to nie czarujmy sie ze to wyglada wiesniacko !
widze army uprzedziles mnie | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Ĺosiu 24-11-2011, 22:30, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | netya, AgaciA, ResQ |
|
Informacje Dołączył: 31 Gru 2007 Wiek: 38 Posty: 81 (0,01/dzień) Piwa: 25 Skąd: z Klanu :D  | Wysłany: 24-11-2011, 21:53 | #172
|
| | Ricken napisał/a: | ja cale zycie w dresie laze i trudno tak mi jest wygodnie a nie Äpie , nie laze najebany i nie rozpierdalam barow
Wiec z tymi wejsciami to troche pedantyczni sa jak chca tak same jeansy i koszule z krawatem to niech sobie pootwieraja kluby dla pedalow !
PS. a ja musialem w takie zainwestowac ( jeansy) zeby sie pobawic gdzies na swieta haha |
czyli jak, "to ze chodze w dresie wcale nie znaczy ze cpam, chodze najebany i rozpierdalam bary". ale jak juz ktos ma "jeansy i koszule z krawatem" to na 100% pedal | |
| |
Podziękowali: | BD.Lukash, vulcan, ResQ, remik09 |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 24-11-2011, 21:56 | #173
|
| | jaaaa pierooooleeee... tu nie ma nad czym rozkminiaÄ, tak jest prawie wszedzie, oni ladnie i przejrzyĹcie napisali to na stronie zeby na wejsciu ludzie nie mieli zonka ze nie wejda i tyle | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziękowali: | netya, AgaciA |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 24-11-2011, 22:06 | #174
|
| jeĹli widzÄ na hardcorach kogoĹ w dresie to jestem jak najbardziej za ale jeĹli widzÄ kolesi w dresie i w biaĹych czapkach na zwykĹej imprezie to juĹź jest wieĹniackie.:] | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
Podziękowali: | netya, edgar_2 |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 24-11-2011, 22:55 | #175
|
| | macek napisał/a: | | Ricken napisał/a: | ja cale zycie w dresie laze i trudno tak mi jest wygodnie a nie Äpie , nie laze najebany i nie rozpierdalam barow
Wiec z tymi wejsciami to troche pedantyczni sa jak chca tak same jeansy i koszule z krawatem to niech sobie pootwieraja kluby dla pedalow !
PS. a ja musialem w takie zainwestowac ( jeansy) zeby sie pobawic gdzies na swieta haha |
czyli jak, "to ze chodze w dresie wcale nie znaczy ze cpam, chodze najebany i rozpierdalam bary". ale jak juz ktos ma "jeansy i koszule z krawatem" to na 100% pedal |
napewno blizej takiemu niz komus w dresie
Widze chyba duzo osob zyje pogladem dresow jakie byly w latach 90 wiecej kolorow niz na teczy i jakies targowe dresy typu pit bulla czy cos.Akurat aktualnie dresy (firmowe dresy) prezentuja sie konkretnie mi w takich dobrze i napewno nie wiesniacko Bo akurat co do mody to kiedy byl albo jeans albo dres i nikt nie wybrzydzal a teraz kopciuszki kurwa i inne pokraki lazace w jakis dziwnych ubiorach .... | | Ostatnio zmieniony przez Ricken 24-11-2011, 23:00, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 24-11-2011, 23:49 | #176
|
| | Jeszcze moge zrozumiec jesli chodzi ze przez kaptur czy czapeczke czlowiek bylby jakos nie do rozpoznania WRAZIE W oraz rozumiem gadzety typu gwizdek bo moga one przeszkadzac komus obok. Ale cala reszta....Wlasciciel tylko pokazuje ze ocenia KSIAZKI PO OKLADCE i trzyma sie dupiatych stereotypow. "BRAWO" | _________________
  | |
| |
Podziękowali: | vulcan, marciaaa |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 25-11-2011, 09:17 | #177
|
| Pierdole to energy bo nie graja tam speedcorĂłw , lasery nie sa zielone tylko full color, 2Ăłch goĹci byĹo w dresach co za wiesniaki ! a jakby tego byĹo maĹo nie wolno tam w dresach wchodziÄ co teĹź mi sie nie podoba! Nigdy sie tam nie pojawie bo wixa ale koszulek na ramiaczkach i okularĂłw zabraniaja chuje jedne. Piwa nie podajÄ
topless a z kibla nie pĹynie johnyy walker , do podcierania dupy nie ma velvet'u tylko jakiĹ szorstki chuj wie co! nie wspominajac o beznadziejnym wystroju ktĂłry strasznie oĹlepia i nie daje spokojnie posiedzieÄ przy piwie ktĂłreĹź to znowu kosztuje 7 zl a nie 6,50!! GĹowna sala to w ogĂłle nie dyskoteka, nie ma tam nic a bas gra za mocno! A tak wogĂłle mam focha na ten klub bo energy prawdziwe i jedyne jest tylko w Przytkowicach!!
Ostatnich kilka stron tak wĹasnie wyglÄ
da....
P.s Nie podoba sie? to nie ĹaĹş i nie truj dupy! | | Ostatnio zmieniony przez Rafir 25-11-2011, 09:50, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
Podziękowali: | AgaciA, ResQ, edgar_2, remik09, BD.Lukash, netya, ROoZi, Artiks |
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 25-11-2011, 11:51 | #178
|
| PrzeczytaĹem kilka ostatnich stron i widzÄ, Ĺźe doszedĹem do tego samego wniosku co Rafir, ale teĹź go napiszÄ bo tego siÄ czytaÄ nie da.. Nikt was nie zmusza do przyjĹcia do energy, ustalili dla siebie i swojego klubu takie zasady i jak komuĹ siÄ nie podoba to niech nie przychodzi wÄ
tpie Ĺźeby 90% klubowiczĂłw tak siÄ ubieraĹo Ĺźeby cokolwiek na tym energy straciĹo, jakoĹ nikt siÄ nie rpzyczepia do tych rÄkawiczek, ktĂłre w pewnych krÄgach mogÄ
byÄ uznawane za coĹ cool i pewnie teĹź ktoĹ smÄci, Ĺźe nie moĹźna ich zakĹadaÄ. OgĂłlnie rzecz biorÄ
c chcÄ
wykreowaÄ wg mnie dobry wizerunek, a Ĺźe 3 osobom siÄ nie podoba to co z tego nie chce ktoĹ - nie przychodzi, proste.
Co do klubu, chciaĹem zobaczyÄ go wiÄc wybraĹem siÄ w ĹrodÄ, niestey main zamkniÄty bo byĹo za maĹo ludzi, na HSie puszczane zwykĹe clubowe kawaĹki, ale jak poprosiliĹmy to sporo HSu puĹcili. Wg mnie klub ma potencjaĹ i pod nasze imprezy i zwykĹe, i nagĹoĹnienie mi siÄ podoba na tych salach, ktĂłre widziaĹem. MogÄ
byÄ niezĹe imprezy na naszej sali. | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 25-11-2011, 12:49 | #179
|
| Rozumiem ze jakbysmy wychwalali wszystko to mozna by bylo dalej pisac czy jak ? No niestety panowie ale kazdy ma prawo do wyrazenia opinii jaka by ona nie byla. I jak jakas osoba napisze posta czy dwa wytykajacego jakies wady czy poprostu rzeczy ktore sie tej osobie nie podobaja to niestety powinna miec do tego prawo. A ze zebralo sie kilka osob ktorym sie jakies rzeczy nie podobaja no to coz.... Rozumiem jak dana osoba bedzie natretnie tylko narzekac i powtarzac sie ze swoim zdaniem w tym czy innym temacie... Wtedy nalezy zwroci na to uwage..... I jesli wy odrazu po postach kogos ktory zwrocil uwage na kilka rzeczy ktore im nie pasuje rzucacie glupim tekstem NIE CHCESZ TO NIE IDZ no to plissss.. Ja wczesniej napisalem ze mimo kilku wad klub ma wiecej zalet i uwazam go za najlepsza miejscowe na zabawe w regionie i jak bede mogl bede odwiedzal. I chyba nikt nie napisal tak "grzecznie" opini jak ty
P.S. Za tydzien jakos ma sie pojawic INFO odnosnie SYLWESTRA ! | _________________
  | |
| |
Podziękowali: | marciaaa, KristoF, Grzybek, AgaciA |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 25-11-2011, 12:55 | #180
|
| ja mowilem, dla mnie najlepszy klub w jakim bylem Ale boli mnie fakt zakazu bluz kapturem i loze do polnocy platne. gdyby nie to byloby idealnie | |
| |
 | |
| |