| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-11-2011, 23:52 | #121
|
| wyglad sali hard jak dla mnie na +. zreszta pomijajc troszke zbyt kolorowy wystroj ogolny calosci to i tak bardzo ladnie wszystko. i duza z tym zachowaniem starego wystroju i ozdob wlasnie spoko, cos innego. czytalam ze ponoc za jasno bylo, no ale to moze zmienia, teraz tylko otwarcie w sumie bylo, dopracuja to co tam maja do zrobienia jeszcze i bedzie git
niektore komentarze oczywiscie narzekaczy miazdza, a szczegolnie te dotyczace kolejki ... | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
Podziękowali: | armyofhardcore |
|
Informacje Dołączył: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzień) Piwa: 826 Skąd: Oslo  | Wysłany: 14-11-2011, 00:16 | #122
|
| zamiast cieszyc sie z tego co jest marudzimy nasza rzeczywistosc | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
Podziękowali: | netya, remik09, aivo |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 14-11-2011, 16:26 | #124
|
| Dobra to i moze ja zapodam moja opinie. Poczatek czyli kolejka i wejscie. Tu dupny minus dla organizatorow za zawalenie tego mimo wczesniejszego chwalenia sie jak to bedzie gladko. I nie interesuje mnie ze sie nie umieli wyrobic z czyms. Jak byla niewyroba to bylo przelozyc o tydzien otwarcie i by obylo sie bez wielu negatywnych opinii. No ale widac ze nie mogli sie juz doczekac wplywajacych $$$. A tak mimo zapowadanego otwarcia drzwi o 20tej czy tam 20:30, to zaczeli wpuszczac o 21ej ! No to tyle dobrze ze nic nie padalo ani nie lalo z nieba bo wtedy chyba ludzie osiagneli apogeum wscieklosci !. Temp byla niska ale wiatr prawie zerowy a tymbardziej w tlumie takze nie bylo tragicznie. Od momentu otwarcia drzwi po 15min bylismy w srodku. Specjalnej selekcji ani trzepania nie uswiadczylismy. Trzeba bylo tylko wyjac wszystko metalowe by przejsc przez bramke i jedno zerkniecie do damskiej torebki. Potem lekkie motanko bo co innego mowila ochrona co innego kasowi a co innego osoby za barem jak pytalismy gdzie odebrac loze. Takze lekka dezinformacja w zalodze panowala. W szatni w miare szybko sie czlowiek wkrecil (2zl za sztuke) i odrazu poszlismy na sale HARD. SALA HARD - Tak jak sie spodziewalem dajac wczesniej fotke do jednej z salek tak ona okazala sie HARDowa wlasnie. Co mnie ucieszylo bo jest to najmniej kolorowa z tych trzech salek i najbardziej wedlug mnie pasuje do HARDow. Jeszcze tam bylo troche nieaktywnego sprzetu takze wydaje mi sie sala jeszcze nabierze kolorow czy tam jasnosci. Naglosnienie jak dla mnie very good. Bass czysty i ladnie go bylo slychac w kawalkach HS takze mi pasi. Loze - no tutaj niestety mozna powiedziec LIPA. I sie to tyczy kazdej z sal BO, przy salach ulokowane sa bardzo niepraktyczne loze. Malo miejsca do siedzenia, male stoliczki takze bardzo niepraktyczne. No ale to chyba byl zamysl organizatorow myslacych ze na salach to mamy tanczyc i sie bawic a usiasc tylko nachwilke tak mi sie wydaje. Wieksze loze i takie bardziej do komfortowego przysiadniecia i odpoczecia mieszcza sie w korytarzach i obszarach dalszych od sal. Tam mozna spokojniej i bardziej odpoczac jak ktos chce. Muzycznie bylo OK. Caly czas dobry HS lecial. Ale pozniej bylo slychac troche powtorek nie wiem czy DJe nie mieli wiecej wiecej vinyli czy tam mp3 ale mogli troche bardziej urozmaicic repertuara i troche walkow artystow innych stylowo zapodac.. Ale HS to HS, jaki by nie lecial zabawa jest GIT. A jak dodamy jeszcze w pozniejszych imprezach troszke HC to juz bedzie miod malinka SALA DANCE - Sasiadujaca salka do naszej hardowej ktora odziela SZYBKA NIEWIDKA Salka podobnych rozmiarow i ukladzie tylko o innym wykonaniu wnetrza. Wszystko bardziej kolorowe, jasniejsze ( w sumie najjasniejsza sala), loze ciut lepsiejsze. Naglosnienie chyba takie same. SALA RNB - chyba najmniejsza, najmniejszy parkiet, najmniej loz do siedzenia i tam sa one najmniej praktyczne. W sumie podobne do tych na Hardach, ale inny styl. Jest kolorowo ale nie az tak jak na DANCE. SALA GLOWNA - no i tutaj wam powiem MI SIE PODOBA. JEST TO COS INNEGO ! Niektorzy komentowali ze czuli sie jak na szkolnej dyskotece heh czy cus. Ja wam powiem ze faktycznie, za cholere bedac tam nie czulem sie jak bym byl w klubie czy na normalnej dyskotece w jakich czlowiek przewaznie bywal. Ale nie uwazam tego za minus. Wlasnie poczulem sie prawie jak bym byl na jakims TOXICATORZE patrzac na ogrom tej sceny i sali. Takze fajnie bo zaplacilem jak za disco a pojawilem sie na minievencie Oczywiscie nie mowie o muzie bo byla tam TRAGICZNA jak dla mnie ! Jedyna sala na ktorej ani razu nie bylo nuty ktora by mi podeszla. Naglosnienie bedac na dole bylo ok ale gdy czlowiek jest u gory na balkonach tej sali to jest juz nie do przyjecia. Za bardzo basss sie tam rozdupca. Wiec tak jak napisalem wczesniej, jesli beda tam (na tej sali) organizowane KOHy (co mam nadzieje organizatorzy uczynia jesli na normal hardach sala HARD bedzie FULL) to bedzie ekstra bo powinnismy poczuc sie jak na konkretnej imprezce HARD. I juz teraz mozemy zalowac ze grudniowy TOXICATOR sie tam nie odbedzie tylko w MEGA Sumujac cale to NRG jest raczej kolorowe takze jak komus przeszkadzaly kolory np. w Pomaranczy to tutaj dostanie oczoplasu I raczej under klimatu ala z MEGA nie ma co tu szukac. BARY - barow jest duzo bo bardzo czesto na nie trafialem heh takze to na plus. Obsluga mila i w sumie dluzej stac za niczym nie musialem. Ale mialem nadzieje ze NRG wprowadzi system kart jak w Piramidzie. Uwazam to za bardziej praktyczniejsze i poreczniejsze. No ale nic. Jedzenie MNIAM ! Smialo moge polecic Zapiekanke (7zl) calkiem przyzwoitych rozmiarow. PYSZNA (pewnie jeszcze kilka osob potwierdzi Wiecej do jedzenia nie bralem ale widzialem HEBABY ktore wygladaly smakowicie takze mysle jedzenie ogolnie jest VERY GOOD. No ale trzeba sprawdzic reszte na next imprezach. Co do picia to pilem tylko piwa takze nie wypowiem sie o niczym innym. Piwo po 7zl bylo w 3 rodzajach butelkowych (ZUBR,TYSKIE,LECH). Chyba byl jeszcze Zywiec ale nie jestem pewny takze kazdy mysle te co lubi znajdzie. Flaszka Energy 2000 byla chyba po 60zl i sok gratis. Ale to trzeba @Eniego zapytac jak cos To chyba tyle. Aaa, parkiety i podloze w wielu miejscach ( nie jestem pewny czy tak wszedzie bylo) sa lekko sliskie Taki polerowany marmur czy cus. JAk doszlo do tego jakies rozlane piwo czy inny napoj to robilo sie niebezpiecznie. Na fazie napewno moze ktos zaliczyc glebke KIBLE - chyba tez ich bylo troche ale znalazlem bodajrze dwie lokalizacje W sumie to malutkie No ale jak jest ich wiecej to tragedii nie powinno byc. LUDZIE - w sumie ja zadnych negatywow co do ludzi nie zauwazylem. Pomijam debili cisnacych sie przy wejsciu. W srodku tylko pojedyncze sztuki co bardziej nawalonych czy porobionych. Ale to doslownie pojedyncze sztuki w calym tym tlumie. Na naszej sali HARD ktos mowil ze duzo przypadkow... Mi sie wydaje ze bardziej to mlode pokolenie, ale bawiace sie caly czas fajnie takze brawo. No teraz to juz wszystko. Sumujac mimo kilku minusow ktore klub ma to ilosc plusow napewno ja przewyzsza i uwazam ze Capitol jest obecnie najlepszym miejscem w regionie na tany tany Ma swoj styl ktory moze komus nie przypasc do gustu, no ale to kazdy z was musi tam pojsc i dopiero wtedy sie dowie czy to wam pasuje czy nie. Ja juz teraz tylko czekam na INFORMACJE jak NRGy 2k0 K-ce ma plany na SYLWESTRA i cos mi sie zdaje ze tam wlasnie przywitam NOWEGO ROKA ! Winno byc GODNIE ! ;> | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 14-11-2011, 16:27, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | BD.Lukash, maniaczka, kamcia, DENZEL, Rawness, SchizeQ, vulcan, netya, MotyleeeQ, ResQ, UbeX, Ivanow |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 14-11-2011, 16:55 | #125
|
| kuurfaa ten jak sie rozkulo to koniec.. ale aby wiadomo coĹ.. dobra mÄdy! kto jedzie teraz w sobote?? | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Sty 2008 Posty: 499 (0,07/dzień) Piwa: 81 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 14-11-2011, 17:32 | #126
|
| W jakiĹ weekend grudnia wbijam | _________________ JeĹli chcesz byÄ kimĹ najpierw musisz byÄ sobÄ
. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Sie 2010 Posty: 21 (0/dzień) Piwa: 1 Skąd: ....!!  | Wysłany: 14-11-2011, 18:39 | #127
|
| | A wiadomo kto jest rezydentem Sali Hard ?? | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 14-11-2011, 19:18 | #128
|
| | Narazie jeszcze nic nie wiadomo | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 14-11-2011, 21:28 | #129
|
| Frog dzieki za relacje. no wiele moich przemyslen sie potwierdzilo. ze nie ma kart to dla mnie w h*** plus bo kart zamiast gotowki w klubach nienawidze. co do duzej sali to tak samo uwzam, cos innego wlansie. i to na plus.
nam sie tam nie spieszy ale kiedys w koncu tam wpadniemy. sylwka mozna przekminic ale to juz za jakis czas. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 15-11-2011, 11:25 | #130
|
| OgĂłlnie pozytywnie Na minus na pewno wejscie znow byl fest tlok jak na wejsciu do pomaranczy, zle to w ogole ogranizuja. Myslalam, ze te bydlo mnie zgniecie wrrr. Klub zrobiony bardzo fajnie, podobaja mi sie kolorki Najlepszy wystroj sala HARD ino jest za mala glowna sala fest mi sie spodobala taki inny ma klimacik i jest tam najjasniej jak dla mnie git, bo na pozostalych salach jakos mi bylo za ciemno muzyka na tej sali taka sobie. Na sali dance leciala fajna muzyczka, tzn.fajna po kilku piwach aa jak dla mnie zleksza porazka z tymi stolikami szklanymi, juz widzialam jeden byl rozjebany.. nio i te loze moglby byc troszku lepsze kibelki zleksza malutkie nio ale nie zdarzylo mi sie, zebym dlugo stala w kolejce, a wiec spox duzo wszedzie barow i ceny w sumie normalne nio i wydaje mi sie, ze troszku bylo za glosno, bo przez dwa dni bylam "glucha" Podsumowujac imprezka udana, klub fajoski ! | _________________ HARDCORE !!! | | Ostatnio zmieniony przez Malutka 15-11-2011, 11:29, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |