Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: army, hardcore, of

Przesuniêty przez: ROoZi
19-05-2009, 17:31
Army of Hardcore
Autor Wiadomo¶æ
Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 28-03-2009, 10:23    #181

ulalalaa ;D
Primek chyba pierwszy raz sie z Toba w pełni zgadzam ;)
ale nie kłocmy sie juz... kazdy ma troche racji ;)
ja sama np bym z krk wolała jechac ale jak sie na liste zapisałam i na wyjazd z Wrocławia to juz nie bede zmieniac niczego ;)
Peace ludzie ;D
Rafał & Pusia (i reszta )- damy rade ;D

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Do³±czy³a: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 28-03-2009, 10:37    #182

ehh co bede pisac własciwie wszystko juz zostało napisane .. szkoda ze tak wyszło .. ale to było do przewidzenia ze cos sie za przeproszeniem zd**pi ... i nie żebym miała do osób ktore chcą jechac z Krk jakies pretensje czy coś .. bo tak jak Primka napisał wpełni to rozumie, bo kazdy chce tak aby było mu najwygodniej . no ale .. napier wszysy byli chętni na wyjaz teraz znowu innaczej ... tak jak Pelap pisał kilka osob moze nie pojechać bo nie bedzie pełnego busika .. no coz ale ja nie wnikam w wasze dezycje każdy robi to co chce i jest w pełni tego świadomy mam nadzieje. Szkoda tylko ze jednak nie pojedziemy wszysy razem, także zobaczymy sie dopiero na miejscu i tyle :) Ja w każdym badz raze dezycj nie zmianiam jade tak jak było wczesniej ustawone kase przelewam w środe :) tyle odemnie, i żeby potem nie było zadego bulwersu w Moja strona bo tak jak napisałam nie mam do nikogo pretensji.
PEACE ! :D

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 28-03-2009, 12:09    #183

angerfist1 napisa³/a:
dobra miało być 16 osób a jest więcej ok..nic się stało...czekam tylko aż każdy wpłaci 1 ratę i wtedy zobaczymy czy każdy się zaoferował na wyjazd 100%,,bo jak nie to 16 osób i nie więcej,dlatego jak macie pieniądze to juz wpłacajcie...pozdro

pelap napisa³/a:
az tyle busikow na tyle osob to sie raczej nie da zalatwi :P jak was tak sporo bedzie :P :O :O

a teraz nagle wielkie halo ze odpadlo 6 osob (pewnie bedzie 8 lacznie) z dlugiej listy :| :|

zreszta z pierwszego przytoczonego przeze mnie posta jasno wynika, ze nie moglbym byc pewny miejsca w busie, wiec nie wiem czemu nie moge zalatwic sobie inneog transportu, w dodatku kilka razy wygodniejszego dla mnie..
i z ktorego jasno wynika, ze ustalenia co do ilosci zamawianych busow, tego ile osob bedzie moglo w koncu pojechac zapadna 10 kwietnia czyli wtedy kiedy uplynie termin wplat 1 raty.. a z tego co patrze na kalendarz to mamy dzis 28 marca
Ostatnio zmieniony przez krakoff 28-03-2009, 12:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

angerfist1 

Informacje
Do³±czy³: 07 Gru 2008
Piwa: 51
Sk±d: z Pizdy

Wys³any: 28-03-2009, 12:10    #184

ok netya..jak juz masz ustalone ze jedziecie z krk 8 osób to teraz załatwiał ludzi w wasze miejsca,bo niemam zamairu mówic ludzią, że bus podrożał i trzeba bedzie dopłacac za wolne miejsca...szukaj tych 8 osób za was...Ja ani inni z 27 osób niemają zamairu doplacac,,znalazłem tanie busy i chciałem jak najlepiej,,ale widzie juz mały bałagan..pelap zgadzam się z tobą..masz racje...ja już na ten temat się niebede wypowiadał..a bileciki zamawiajcie sobie sami...koniec i kropka..

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 29-03-2009, 01:15    #185

jaki jest problem a jest taki że jak jesteś organizatorem i pisza sie ludzie to bierzesz 3 busy a potem ów ludzie odbijają i zostają 2 busy z hakiem i co płacisz za puste miejsca tak aby pojechała ta namiastka 3 busa czy mówisz że jednak nie bierzesz 3 busów bo ludzie nie umią sie zorganizować pomimo wieku 18+ wychodząc tym samym na idiote. (Bez urazy dla Rafała) ||taki problem

@HCbaby jest dokladnie jak napisal @heet. JAk organizujesz wyjazd to sa powazne sprawy. Z jakas firma czy cos i nie mozna sobie a conajmniej nie wypada leciec w kulki... Wiadomo czemu wybrali innego busa bo im pasuje blizej. Nie wiem w jakim tam stopniu byli umowieni z angerem wiec do konca nie moge powiedzieci.... A jak by dal odrazu $$ do firmy ? i co potem jak dziecko latasz ze jednak nie... Temu ja przestalem organizowac busy bo wlasnie tak musialem nie raz odwolywac osoby czy cus a niechce wychodzic za niepowazna osobe jak z kims cos zalatwiam..... A naprawde tak sie czlowiek czuje jak idzie gdzies zalatwic a potem dupa...
W sumie to do tego wrocka to by was duzo nie zbawilo.... No ale moze jakos dasz rade @anger ogarnac sprawe i bedzie gites ze kazdy kto chce pojedzie....
No teraz wyjatkowo zalatwiam busa na TUNEL ale to duuzo wczesnie juz napisalem wwlasniej i abosulutnie nie dzwonilem nic zamowic i zbieram kase odrazu od wszystkich dopiero potem zadzwonie zamowic... A jak mi ktos sie wycofa bo wiadomo ktos moze zachorowac czy rozne rzeczy to sorry ale jak nie znajdzie osoby na swoje miejsce to ja $ nie oddaje bo jak juz bus zamowiony to trzeba sie wywiazac z umowy...

Generalnie powinno sie trzymac zasady ze jak juz ZAPLACONE to KLAPKA ! A jak ktos rezygnuje a trzeba poniesc koszta no to kogos na swoje miejsce niech postawi i git....

Sprobuj anger na innych forach Hardstyle.pl czy globalhardstyle tez cus jest moze sie jeszcze wiecej chetnych znajdzie i bedzie kompletos.... A moze ci jeszcze inni porezygnuja i bedziesz mial akurat... Bo jak znam zycie to moze jeszcze ktos odpadnie...
Ostatnio zmieniony przez Frog 29-03-2009, 01:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Heet 

Informacje
Do³±czy³: 25 Lip 2008
Piwa: 1
Sk±d: Lubin

Wys³any: 29-03-2009, 01:19    #186

Frog napisa³/a:

@HCbaby jest dokladnie jak napisal HATE.

pisz dokładnie FOG :) EOT

HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Sk±d: Opole

Wys³any: 29-03-2009, 20:07    #187

Frog, Ok, rozumiem ze to jest ciezko i wogole pozalatwiac to wszystko.. i fajnie ze ktos sie za to zabral.. ale kurde... to sie juz smieszne robi.. co sie jakis wyjazd z tego forum organizuje to zawsze sie znajdzie jakis problem.. Twoim zdaniem jest tak jak napisal Heet, ok szanuje Twoje zdanie. A ja uwazam ze bez sensu robiÄ… znow problem i zdania nie zmienie.Zwlaszcza ze juz uslyszalam od osob organizujacych ze "tylko wybrani beda jechac"...

Ja w kazdym razie nie mam zamiaru sie zastanawiac czy bede "wybrana" czy nie.. :-)
wiec zeby pozniej nie bylo jakis problemow znow to mowie juz teraz ze mnie Rafal wypisz ze swojej listy... (Sonie tez... )

Frog 
Alone Warrior

Informacje

Wys³any: 29-03-2009, 20:37    #188

HcBaby napisa³/a:
to zawsze sie znajdzie jakis problem..

No niestety tacy "ZORGANIZOWANI" ludzie w wiekszosci tutaj sa...

HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Sk±d: Opole

Wys³any: 29-03-2009, 20:38    #189

Frog, dlatego ja sie sama zorganizuje.. pewnie bede miala z tym wiekszy problem i wiecej zaplace ale na spokojnie dojade ... bez stresow nerwow i niepotrzebnych problemow..

Frog 
Alone Warrior

Informacje

Wys³any: 29-03-2009, 20:45    #190

Jak nie dasz rady na AOH to dolaczaj do nas na SYNDICATE ;)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 15385
Odpowiedzi: 328
Odwiedzin z google: 3914
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: