Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: army, hardcore, of

Przesunity przez: ROoZi
19-05-2009, 17:31
Army of Hardcore
Autor Wiadomo
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 21-02-2009, 13:01    #21

GABBERHEADS napisa/a:
eni91 wszystko jest na stronce HardcoreDates.de :-) :-)

Myślisz że każdy wchodzi na tą stronke? Weź sie chłopie ogarnij ;/
Robi gość temat o imprezie to niech robi to porządnie, z całym info ;/ Niektórzy tak sie składa mają w dupie jakieś hardcore dates ;/

GABBERHEAD 
Early-Freak

Informacje
Doczy: 24 Sty 2009
Piwa: 70
Skd: Feynoord

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 21-02-2009, 13:17    #22

Daron czy ty masz charakter slowianski czy co nie widzisz co na pisalem czy to jest napisane złosliwie ogarnij sie z ta agresją a po drugie to Angerfist podaje info biby bez dat a ja podaje wszystko w dupie maja moze hardcore dates tak sie interesują.. oczywiscie nie do wszystkich to sie tyczy ... ;-)

Daron37 
HARDróżnik

Informacje

Wysany: 21-02-2009, 14:07    #23

Nie jestem agresywny.

angerfist1 

Informacje
Doczy: 07 Gru 2008
Piwa: 51
Skd: z Pizdy

Wysany: 21-02-2009, 14:42    #24

Daron37 ..to na ch.. tu jesteś,,jak cie nieinteresuje to przerzuć się na disco trance..kto ma jechac to i tak pojedzie na tą imprezę.wrzuciłem ten link niech widzą jakie są imprezy w niemczech...a ty chłopie ogarnij się daron37...rok hardcore słuchasz i dupa ci urosła...inni pół twego życia słuchają np..Gabberheads,,szacunek dla niego...więc jak masz coś takiego głupiego pisać to wogóle się nieudzielaj....vafancullo od hardcore gabber.....hardcore4life

Daron37 
HARDróżnik

Informacje

Wysany: 21-02-2009, 16:09    #25

Marna_kopio_Angerfista, do GABBERHEADS nic nie mam. Fakt że troche wyglądał mój post jakbym to do niego miał pretensje ale mój ostatni post był swego rodzaju "złagodzeniem" czego pewnie nie ogarniasz, bo ten post był przeznaczony dla ludzi z poczuciem humoru i IQ wyższym od ilości palców jednej dłoni.
wrzuciłem ten link niech widzą jakie są imprezy w niemczech

Rozjebałeś mnie ;D Proszę pokaż mi gdzie wrzuciłeś LINK?! ;D Wdupiłeś line-up, nazwe imprezy, date i to że jest w jakimś Oberhausen, a gdzie link do jakiegoś info? C'mon ;d
Zero info, temat "na odpierdol sie" i tyle heh.

angerfist1 napisa/a:
rok hardcore słuchasz i dupa ci urosła

Słaby jesteś. HC słucham zdecydowanie dłużej. Dupa mi nie urosła, jestem całkiem szczupły

angerfist1 napisa/a:
inni pół twego życia słuchają np..Gabberheads,,szacunek dla niego

No zajebiście, szacunek. Inni całe życie słuchają Disco Polo, inni manieczek. Who cares?

angerfist1 napisa/a:
jak masz coś takiego głupiego pisać to wogóle się nieudzielaj

Wujek dobra rada: wydrukuj sobie to zdanie i przyklej je na monitorze. Za każdym razem jak będziesz pisał posta to przed wysłaniem spójrz na nie.

angerfist1 napisa/a:
,jak cie nieinteresuje to przerzuć się na disco trance

Interesować interesuje, ale widząc że masz 28 lat i pewnie też jesteś super joł joł HC Madafaka który słucha hc od kołyski to myśle że jeśli mam mieć taki syf w głowie i zdolność pisania na poziomie 7-latka jeszcze przed 30-stką to chyba faktycznie przerzuce sie na Disco-Trance. Dzięki za ostrzeżenie!

angerfist1 

Informacje
Doczy: 07 Gru 2008
Piwa: 51
Skd: z Pizdy

Wysany: 21-02-2009, 16:37    #26

dobra daron może sie pomyliłem słuchasz 2 lata max,,a stajesz tutaj panem,koszulki z nadrukiem robisz i wielki z ciebie gabber,,już takich widzialem na toxicatorze.amatorka,co zrobili nadruki na koszulkach hardcore terrorist a z boku znaczek adidasa.masakra,,,taniocha..tez sie do nich zaliczasz..zląduj bo ktos ci kiedys mache obije, na imprezie,

Daron37 
HARDróżnik

Informacje

Wysany: 21-02-2009, 16:51    #27

angerfist1 napisa/a:
dobra daron może sie pomyliłem słuchasz 2 lata max,,a stajesz tutaj panem,koszulki z nadrukiem robisz i wielki z ciebie gabber,,już takich widzialem na toxicatorze.amatorka,co zrobili nadruki na koszulkach hardcore terrorist a z boku znaczek adidasa.masakra,,,taniocha..tez sie do nich zaliczasz..zląduj bo ktos ci kiedys mache obije, na imprezie,

Buhahaha xD I znowu nie masz racji ;D Nie drukowałem kiedykolwiek i jakiejkolwiek koszulku. Kto mnie widział ten wie. Jedyna rzecz która jest "związana" z jakimś nadrukiem to opaska na ręke kupiona na BLACK'u którą miałem na hmm... 2-óch imprezach?
Nie słucham 2 lata a jeszcze dłużej. Ale nie mam zamiaru ci tego udowadniać ile czasu słucham. Tak samo nie interesuje mnie to ile ty słuchasz. Dlaczego? BO MNIE TO GÓWNO INTERESUJE.
Umiesz czytać ze zrozumieniem?? Halo ogarniasz rzeczywistość? Ja zarzuciłem jedynie że odjebałeś robiąc ten temat, bo zamiast go zrobić porządnie elegancko, to wdupiłeś sam line-up, date i miejsce. Koniec.
A ty robisz jakieś dyskusje czy jestem Prawdziwy Gabba Maniak Buhehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
zląduj bo ktos ci kiedys mache obije, na imprezie

Skoro zaczynasz takie teksty rzucać to to świadczy tylko o twoim niskim poziomie. Brak ci argumentów, nie umiesz dyskutować. Więc zwyczajnie mi ciebie żal. Naprawdę współczuje. Ale nie martw sie, człowiek uczy sie całe życie.

I na koniec stwierdzam że kończe ten offtop bo szkoda mi już marnować klawiature na takiego kogoś jak ty. Więc nie sil sie na kolejnego posta bo i tak go oleje, no chyba że będzie czegoś warty, ale po twoim poście teraz bardzo w to wątpie :P .

eni 

Informacje
Doczya: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Skd: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 21-02-2009, 16:54    #28

GABBERHEADS napisa/a:
eni91 wszystko jest na stronce HardcoreDates.de :-) :-)

tyle to ja wiem, ale jak sie zaklada temat to sie robi go porzadnie a nie na ****** sie;))

angerfist1, a Ty sie tak nie rzucaj, bo z tego co widze to chciales sie pochwalic ze jedziesz na ta impreze i pytasz sie czy ktos sie zabieraz z Toba;] tzreba sie bylo o to zapytac w innym tamacie a nie robic teraz ****** spinke;] chodzi mi o to ze ******* tylko LU i na tym sie skonczylo;] ta klotnia to w ogole jakies jedno wielkie nie-porozumienie;/

koniec OT.

puchcio 
One Of A Kind

Informacje
Doczy: 30 Lis 2008
Piwa: 0
Skd: Łódź

Wysany: 21-02-2009, 16:59    #29

o :lol: troche mnie nie bylo w temacie a tu prosze jak sie ladnie rozwinelo xD haha...nie moge...:P

zeby nie bylo ze offtop - fajna impreza sie szykuje calkiem :)

:lol:

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 22-02-2009, 12:04    #30

Ciuu znow MAJ ? Kurde ile oni tych imprez HC robia w tym terminie... To samo bylo w grudniu nie ? te AOH ?
P.S, Czy sa tu jeszcze tematy bez spiec? Bo czytam juz 3ci z rzedu i w kazdym jakis FIGHT heh :/

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 15364
Odpowiedzi: 328
Odwiedzin z google: 3914
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: