Przesuniêty przez: ROoZi 19-05-2009, 17:31 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 07 Gru 2008 Posty: 599 (0,09/dzieñ) Piwa: 51 Sk±d: z Pizdy  | Wys³any: 27-03-2009, 19:11 | #171
|
| | ok widze,że niepotrzebnie załatwiałem busy,ale mam to w dupie ile osób pojedzie,netya roozi i zanetta podajcie numer konta to wasze pieniądze oddam..220zł,,pozdrawiam...ziomek pelap spokojnie,my damy rade,więc luzik............ | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 27-03-2009, 21:02 | #172
|
| @ netya ja wiem ze dl was to jest wygodniej z krk jechac ... ale ja z rafaelm organizujemy autobus i jak Wy sobie tego busa zalatwicei to ok nie ma sprawy mozecie jechac ........ ale przez was pare osob moze nie pojechac bo niestey nie bedziemy placic sami za puste miejsca w busie gdyz zostaeni nieparzysta liczba miejsc... tazke robcie co chcice dezyja nalezy do was
bo nie po to sie zalatwia zeby potem sie wywijac rozne cyrki | |
| |
 | |
AngerfistLove ANGERFIST <3

Informacje Do³±czy³a: 26 Lut 2009 Wiek: 38 Posty: 3 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Rzeszów hahaha  | Wys³any: 27-03-2009, 23:27 | #173
|
| Dokładnie tak.
A ja i tak pojadÄ™ tam gdzie bedzie obecny Heet i angerfist1 ;]]]]]]] | _________________ HARDCORE | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 27-03-2009, 23:53 | #174
|
| Ej ja wogole nie rozumiem Was w czym macie problem znow? Skoro komus pasuje z Krk to po ch** ma jechac az do Wrocka?? Na poczatku byla tylko taka mozliwosc wiec sie wszyscy zapisali na Wrocek.. a ze moga jechac z Krk czy Katowic to na ich miejscu tez bym wolala tak niz sie tluc pociagami po nocy.. co zreszta przyjemne nie jest... ;] skoro sa dwie mozliwosci do wyboru to sie bierze ta wygodniejsza dla siebie Pusiek a Ty sie tak nie bulwersuj... bo tez napewno wolalbys jechac z Katowic niz cisnac na Wrocek ... | _________________ HardCore <3 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Lip 2008 Posty: 118 (0,02/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Lubin  | Wys³any: 27-03-2009, 23:59 | #175
|
| | jaki jest problem a jest taki że jak jesteś organizatorem i pisza sie ludzie to bierzesz 3 busy a potem ów ludzie odbijają i zostają 2 busy z hakiem i co płacisz za puste miejsca tak aby pojechała ta namiastka 3 busa czy mówisz że jednak nie bierzesz 3 busów bo ludzie nie umią sie zorganizować pomimo wieku 18+ wychodząc tym samym na idiote. (Bez urazy dla Rafała) ||taki problem | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 28-03-2009, 00:03 | #176
|
| | Heet, no ale chyba oficjalnie bus jest zarezerwowany jak zaplacisz... czyli jak Organizator napisal do 10 kwietnia... mamy marzec.. mogl przewidziec ze nie wszyscy pojada z tych co sie zapisali... | _________________ HardCore <3 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Lip 2008 Posty: 118 (0,02/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Lubin  | Wys³any: 28-03-2009, 00:08 | #177
|
| | teraz możemy to ciągnąc że ów ludzie mogli sobie przemyśleć przejazd do 10 i niepotrzebnie się wpisali ale nie chcę siać burzy mózgów dlatego END | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 28-03-2009, 00:10 | #178
|
| z jednej strony masz racje... ale ja i tak nie widze problemu tutaj.. tak wiec tak jak mowisz ... end. | _________________ HardCore <3 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 28-03-2009, 05:05 | #179
|
| ale nie poto jest zalatwiany bus zeby potem odmaiwac i potem doplacac .... ja i tak bd z wroclawia bede jechal bo bede w ym czasie u babci ale soryy... najpierw jest umowa ze jedziemy razem a potem sie ktos wykreca ze se zalatwia innego busa... nie poto zalatwiam z rafalem busa zeby potem ktos odmawial i bede ja z wlasnej kiezeni placil wiecej za to ze pare osob nie jedzie ...
ja rozumiem to ze z krk jest wygodniej paru osobom doceniam to ale ... jak sie umawia to trzeba dotrzymac juz slowa a nie przekrety robic za plecamio
ja juz z rafalem gadalem takze jak cos kase zwracamy i bilety ale niestety sami bedzieciesobie zamawiac .... ja sie nie bulwersuje tylko taka jest
jedziemy razem albo na wlasna reke wybierajcie sami ... takie jest nie tylko moje zdanie lecz wiekszoci osob ktore beda jechaly
niech mi ktos powie ze mowie zle | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 28-03-2009, 07:44 | #180
|
| eh, generalnie kazdy ma troche racji ...
Netya i cala reszta, z jednej strony Was rozumie, owszem wyszla mozliwosc jechac z krk, dla Was jest to blizej takze luz ....
ale z drugiej strony, Pusia tez ma troche racji ... jest organizowany bus, owszme lista chetna zostala podana, i od samego poczatku mozna bylo liczyc sie z tym, ze odpadnie jakas tam czesc osob, jak to zwykle bywa ... ale ... postawcie sie tez na miejscu Rafala, on chcial i chce dobrze, organizuje caly wyjazd, za bardzo przystepna cene, chce jak najlepiej, a tutaj nagle wykruszaja sie osoby ktore zaplacily jako pierwsze ... ja tu nie chce sie z nikim klocic czy cus, bo rozumie obie strony ... ale mimo wszystko wydaje mi sie ze takie zachowanie jest troche nie na miejscu, i prosze niech mi sie tutaj ktos nie oburza, jakby ktos zrezygnowal z wyjazdu, bo np. jakas tam sytuacja mu wyskoczyla, to luz, roznie bywa moze sie zdarzyc kazdemu, nie jestesmy w stanie przewidziec wszystkiego, ale jesli ktos rezygnuje z wyjazdu organizowanego z Wroclawia na rzeczz wyjazdu organizowanego przez inna osobe, to jak sie musi teraz czuc Rafal ? w tym momencie brakuje mu osob, przec co nie ucierpi nikt inny jak reszta osob ktore jada, bo to nie odbije na nikim innym tylko na tych osobach ehhh | |
| |
 | |
| |