Przesunięty przez: ROoZi 11-05-2009, 16:33 | |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Informacje Doł±czyła: 07 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 33 (0/dzień) Piwa: 0 Sk±d: Ruda ĹšlÄ…ska  | Wysłany: 10-05-2009, 13:57 | #261
|
| No to tera Ja Imprezka na wielki + Muzycznie jak dla mnie zajebiscie, dawno sie tak nie wybawiłam Milo bylo znow wszystkich zobaczyc i pogadac z wami Do nastepnej | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzień) Piwa: 25 Sk±d: Katowice  | Wysłany: 10-05-2009, 14:28 | #262
|
| no to może troszkę odemnie na imprezę szedłem z nastawieniem średnio pozytywnym, spowodowanym głównie opiniami odnośnie sprzętu na którym bedziemy grać. Jednak nie taki diabeł straszny, jak go malują i po kilku-nastu cyfrowy gramofon został "w miarę" poskromiony nie spodziewałem się niestety że tak wcześnie zaczniemy grać HC (właściwie to poleciały ze 3 tracki trance'owe, może jakiś HT i ze 2 HSy - oczywiście mówię o początku, bo w środku imprezki troszkę przymuliłem HSem - ale Schiz szybko naprawił mój błąd i cisneliśmy core'y). Szkoda że nie przewidziałem tego że sprawy przybiorą taki obrót i przejedziemy praktycznie całą imprezę na 200+ BPM ]:-> tylko CD mainstream'u i kilka industrialnych płytek Schiza (co do pewnych tracków jednak mam zastrzeżenia, np. ten w/w Remember the name). Co do samej zabawy: W pewnych momentach nie chciało mi się wierzyć że nasza salka jest wypełniona po brzegi pozytywnie zakręconymi i nakręconymi wariatami
Świetnie się spisaliście publiko Błędy niestety się zdarzały, ale przy takim tempie poprostu czasem nie nadążałem Sorry za wtopę, kiedy wyłączyłem przez przypadek player'a - aby go włączyć trzeba wcisnąć bardzo czuły guzik (który musiałem przypadkowo nacisnąć), a na gramofonie się całe pokrętło przekręcało i nie wiedzałem z początku OBC
hmm, to póki co na tyle oczywiście czekam na fotki oraz filmy z tej zabawy Niestety o aparacie przypomniałem sobie dopiero w mega, także odemnie niestety nic nie będzie ;-( | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 13 Sie 2008 Wiek: 36 Posty: 190 (0,03/dzień) Piwa: 7 Sk±d: Slonsk  | Wysłany: 10-05-2009, 14:38 | #263
|
| dla mnie impreza wielkim plusem, znudzony czekaniem na hc po alpha2 wskoczylem z swoimi na mala sale no i poprostu ogien, wyczymalem tam ze 15minut i musialem wyjsc bo juz nie umialem x) Resq poprostu wymiut mnie z trampek x)
Dzieki Roziemu za nakrecenie alpha z bliska
wogole bylo zajebiscie | _________________
 | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doł±czył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Ĺšl.  | Wysłany: 10-05-2009, 14:38 | #264
|
| Było wyjebanie w kosmos.
hakke! | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa GĂłrnicza  | Wysłany: 10-05-2009, 14:56 | #265
|
| Mega bania, dobre towarzycho i hc!!
Brakowało mi takiego rozpierdolu Ogólnie wszystko na plus poza dwoma sytuacjami... ;/ | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wysłany: 10-05-2009, 15:07 | #266
|
| | W pewnych momentach nie chciało mi się wierzyć że nasza salka jest wypełniona po brzegi pozytywnie zakręconymi i nakręconymi wariatami |
No jest nast troche... HARD SPOLECZNOSCI ;> | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 04 Maj 2009 Wiek: 37 Posty: 5 (0/dzień) Piwa: 0 Sk±d: Rybnik  | Wysłany: 10-05-2009, 15:38 | #267
|
| Witam pozytywnie zakręconych (1 dziewiczy post tutaj ; p). Muszę przyznać że było wczoraj świetnie. Przede wszystkim z uwagi na klimat, spoko ludzi których poznałem no i tego co się działo w małej salce. Zdecydowanie to były moje klimaty i Schizol z Delą spisali się genialnie Niestety dużą salą się trochę zawiodłem, po prostu jakoś większość nutek nie trafiało do mnie i byłem ciut znudzony, lecz nie żałuje ani złotówki wydanej na wczorajsza imprezkę i mam nadzieje zobaczymy i napijemy się jeszcze nie raz Pozdr HC 4 life! | _________________
| |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doł±czył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Sk±d: MyĹ›lenice  | Wysłany: 10-05-2009, 16:04 | #268
|
| | XdtgS napisał/a: | | Niestety duĹĽÄ… salÄ… siÄ™ trochÄ™ zawiodĹ‚em, po prostu jakoĹ› wiÄ™kszość nutek nie trafiaĹ‚o do mnie i byĹ‚em ciut znudzony ... |
hmmm, wiekszosc widze ocenia "glowna sale" po tym ze lecial tam Hardstyle a nie Hardcore tak jak na malej tak wiec poraz kolejny chce przypomniec nazwe imprezy: Members of Hardstyle a nie HC ... ale rozumiem za kazdy ma swoj gust wiec nie wszyscy sa zadowoleni tylko z 1h HC na glownej | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 04 Maj 2009 Wiek: 37 Posty: 5 (0/dzień) Piwa: 0 Sk±d: Rybnik  | Wysłany: 10-05-2009, 16:09 | #269
|
| Wiadome że nie ma co mylić gatunków , ale jakoś ten hs który wczoraj leciał nie wyróżniał się przynajmniej dla mnie czymś wyjątkowym, nie słyszałem nutki która tak jak dawny HS porywał by mnie do wariactwa Owszem kilka nutek było ciekawych, ale niestety tylko kilka. Inne dla mnie były takie hmm "zwyczajne", ale i tak było super | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wysłany: 10-05-2009, 19:28 | #270
|
| | wlasnie wrocilem do domu po dluuuugim afterze w parku =) warto bylo przyjechac jak zawsze na impreze z Wami, zobaczyc mordki, pogadac, pobawic si etez troszku (choc kondycja cos tragicznie slaba byla tym razem =/).. no i pewnie to ostatnia impreza w mega przed moim wyjazdem do nl, wiec tym bardziej dla mnie znaczaca =) dziekoweczka wszystkim! =) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
| |