Przesuniêty przez: ROoZi 11-05-2009, 16:33 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 11-05-2009, 12:30 | #291
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | No ale chyba po raz pierwszy w historii tam bylo tyle ludzi wiec nikt nie mogl tego przewidziec |
:lmao: dokładnie chyba nikt nie spodziewał się że na małej tyle ludzi się będzie bawiło | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 11-05-2009, 12:31 | #292
|
| | SchizeQ napisa³/a: | mysle ze na nastepnej imprezie jesli wszystko pojdzie dobrze i znowu zrobimy salke HC to fajnie jakby klub zapewniÅ‚ chociaz troche lepsza klime, jakis wentylator czy cos |
nioo powinien i mam nadzieje, ze to zapewni.. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 11-05-2009, 13:58 | #293
|
| hehe kilka osob mialo ode mnie osobista klime gdyby nie ulotka z Toxi od Defa ktora robila za fachlarz to bym tam skonala | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 11-05-2009, 14:04 | #294
|
| eni, no jo tyż bych się kipnoł jak by niy Ty i ulotka | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 11-05-2009, 15:06 | #295
|
| | SchizeQ napisa³/a: | No ale chyba po raz pierwszy w historii tam bylo tyle ludzi wiec nikt nie mogl tego przewidziec |
Tyle ludzi i takie Looogniste klimaty Bo jak tam lecialo J.Lo albo inne RnB to takiego piekielka pewnie nie mieli.. No ale moze cos w tym kierunku bedzie sie dalo zrobic... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 11-05-2009, 15:38 | #296
|
| Imprezw wypas fes gt wybawilem sie wyskakalem i pogadalem do tego skorzystalem z okazji ze nie bylem autem %%%. Szkoda ze musialem uciekac przed 5 ale Motyleek sie popsul przeokrutnie moj pijaczek wstretny :lmao: impreza na wielki plus pozdrowienia dla elity ode mnie i Mr. P i jeszcze raz wszystkiego naj naj solenizantom | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 11-05-2009, 17:44 | #297
|
| Impreza była zajebista. Dlaczego? Super bifor, nie za dużo ludzi, nie za dużo gorzoły, tak akurat na rozkręcenie dzięki wszystkim, którzy wypili moje zdrowie a teraz do rzeczy...
Cały czas praktycznie siedziałem na małej sali gadając z resztą i po trochu bawiąc się do hardkoru, który wchodził mi idealnie do czasu...jakoś od godziny 1szej IMO skończyło się dobre granie. Uważam, że pitchowanie dużej części kawałków o ponad 30% to przesada, zupełnie zatraciło się brzmienie, a wokal sprawiał wrażenie jakby był podkładany przez małe dziecko lub wykastrowanego kolesia. To więc mnie w waszym seciku się nie podobało i znudziło co zaowocowało półgodzinną drzemką uciętą na loży, podczas której milion ludzi mnie chyba podeptało
Na 'main stage' byłem tylko po to, by usłyszeć Twinsów, bo dla nich kupiłem ten k*rwa zaj*bany bilet no i wyj*bałem 20zł w błoto, bo zagrali taką ch*jnie, że szkoda gadać. Przynajmniej przez pierwsze pół godziny ich seta, bo wtedy byłem na parkiecie. Leciały hity pokroju 'Ti Sento' itp no PLZ. Żadnego ich kawałka nie usłyszałem przez te pół godziny, stwierdziłem, że ostro tu wieje ch*jnią i polazłem do naszego kurwidołka na normalniejszą muzykę.
Tak więc ogólnie impreza mi się podobała. Poznałem kilka nowych, fajnych, jebniętych osób. Respekt przede wszystkim dla Bydgoszczy, że przyjechali na zwykłą bibkę z tak daleka Nie chcę strzelić gafy więc nie będę wymieniał wszystkich, których poznałem, tylko po prostu pozdro dla was wszystkich
I ogólnie dzięki dla całego towarzystwa, z którym trochę poskakałem i najprościej mówiąc miło spędziłem czas
Pozdro i do następnego
| Rafir napisa³/a: | | D Ogólnie wszystko na plus poza dwoma sytuacjami... ;/ |
Co masz na myśli? Czemu ja jak zwykle nie w temacie jestem...
Resq, co do głównej sali to ja wbiłem tylko na secik Twinsów, bo dla nich tam w sumie przyszedłem, ale niczym pozytywnym mnie nie zaskoczyli. Może racja, że ostatnio mnie HS tak nie jara jak HC, ale JEDNAK mam na dysku od ch*ja kawałków (nawet nowych), które z butów mnie wyrywają, a to co oni pokazali było dla mnie...niczym.
Do fanów nu (bez obrazy ) - nie mówię tego dlatego, że nie cierpię nu, tylko dlatego, że zawiodłem się na Twinsach, którzy potrafią zagrać o wiele mniej nustajlowo. Po prostu odniosłem wrażenie, że zagrali jak nie oni
| Eni napisa³/a: | gdyby nie ulotka z Toxi od Defa ktora robila za fachlarz to bym tam skonala |
a moja ulotka na b4? | _________________ http://www.hardforum.pl/viewtopic.php?p=98815 http://www.hardforum.pl/viewtopic.php?p=98817 http://www.hardforum.pl/viewtopic.php?p=98819 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 11-05-2009, 19:09 | #298
|
| ja krotko napisze ze dziekuje wszystkim za swietna impreze urodzinowa , zyczenia a bylo ich mnostwo , after, before i generalnie za wszystko wszystkim bo bez was by tego klimatu niebylo !!! :*:*
hc na malej sali na tyle ile bylam i dalam rade to genialny:d szkoda ze zaaar taki ze sie dluzej niedalo hs na duzej jak i potem hc i 2 moje ukochane walki - Twisted wordl i How much can u take ( ResQ dziekuje ) no i cala reszta super:D
dzieki wszystkim jeszcze raz i do zobaczenia juz w piatek z niektorymi a potem z reszta juz na Globalu i Toxi !:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 11-05-2009, 19:18 | #299
|
| Dla mnie najlepsza część imprezy to B4 pod rułą czyli Gorzoła Party Fajny klimat nie za dużo (jak to ostatnio bywało) ludzi W klubie nawet nawet, ale set tych dla których przyjechałem i tak jak FurY wydałem 20 zł zawiódł mnie na całej linii (czytaj Scantraxx śmierdzi ). Cały czas jestem pełen podziwu dla Was Hardcorowców ze macie tyle siły żeby tak taniać jak wariaty chociaż w sumie parę lat temu tez całą imprezę na parkiecie spędzałem Fajnie było zobaczyć znane i nowo poznane mordki i dozoba prawdopodobnie dopiero na Toxi | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2008 Wiek: 38 Posty: 62 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Siem-ce / NL  | Wys³any: 14-05-2009, 12:20 | #300
|
| | Ja nie bede sie rozpisywał choc jest o czym naserio impreza feeeest zajebista na pocaatku mnie zmulił jak zaczeli A2 znalazłem sie na chwile pod scena ale copa nie pozwalała mi tam dlugo zostac pozniej sie opamietałem ... Dla mnie bombom wieczoru był masterblade masakra stary dobry kawałek no i oczywiscie na koncu HC w wykonaniu ResQ był maakra wtedy ani na chwile nie opusciłem parkietu!! Fest zajebisty klimat duzo znajomychj mord i bezcenny widok kumpli i znajomych ktorzy nie umieli tanczyc tylko siedzieli i krecili glowami z niesamowictym bananem na japie hahaha WY WIECIE:D:D:D pozdro i do nastepnej imprezy oby tak udanej jak ta:D;] | |
| |
 | |
| |