Przesuniêty przez: ROoZi 11-05-2009, 16:33 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 11-05-2009, 02:36 | #281
|
| | Resq napisa³/a: | | ktora mi krzyczy "BISSSS, jeszceee!!" |
ała moje gardło ledwo gadam dzisiaj :lmao:
A tak wogóle to imprezka mega wyjeb :eek:
Zaczęło się wszystko od aftera na, którym byliśmy pierwszy raz i bardzo fajnie tylko aromaty tej żabianki z kanału omg ---> kurwidołek
Muzycznie elegancko z hs-u to Radialsi chyba najlepiej bo z kolei Alpha 2 pierwsza połowa seta bardzo fajna ale końcówke zyebali, ale co tam. Najfajniejsze to ,że jak się chciało zmienić rytm to sru na mała sale Ktoś tu pisał o Ti Sento - Technoboy'a w sumie faktycznie utworek jest do dupy jak go się słucha w domu np. na słuchawkach, ale jak poleciało w mega to jaka euforia na parkiecie była Faktem jest, że w klubie zupełnie inaczej on brzmi i nawet mi się podobało Fajnie było posłuchać kilka utworków tj. Ctrl Alt Delete czy Be Amazed czy nawet A kay A. Co do małej sali to była najlepsza rzecz jaka mogła się tam wydarzyć i pewnie byłbym tam dużo dłużej gdyby nie fakt ,że wchodziło się tam jak do sauny 5 minut i cały mokry, ale usłyszeć Disposal outer power bezcenne. Końcówka w wykonaniu Resq to już maskra i odrodzenie po mega kryzysie jaki miałem po 3:00 Cały secior przetańczony, a najbardziej zapadły w pamięć Amnesys -Elevation, I:Gor - This is Sparta i Promo ale tytułu nie pamiętam. Faktycznie krótko przed 5 było jeszcze full ludzi, potem biiisssssss i Alles naar de klote
Pisaliście ,że After trwał do 16:00 :eek: :eek: omg pewnie byśmy zostali gdyby nie fakt ,że szedłem dziś na nockę na 19:30 do roboty i trzeba było zmykać z Kat. Na dworcu złapaliśmy zonk'a bo nasz zug miał jechać do Wawy o 7:13 a dezinformacja na PKP ma się dobrze i była też wersja, że odjazd jest 6:47 a my na dworzec wpadamy o 6:55 Na szczęście jednak okazało się ,że jedzie 7:13. Kurde szczerze mówiąc to ledwo zipie po tym weekendzie wszystkie gnaty do wymiany
Miło było poznać nowe osoby takie jak: FurY, Schizeq, Dela, -M-, Frog (tu szczególne podziękowania za pomoc ), Marciaa, Krakoff, ImpacT i wszystkich innych, których nie wymieniłem lub nie pamiętam
Pozdro i do następnej
PS. Może macie tracklisty z setów?! bo na same sety to nawet nie licze | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 11-05-2009, 10:37 | #282
|
| jak dla mnie moglaby byc sama mala sala przez to, ze zaczelam od bawienia sie do hc, to juz nie moglam sie przerzucic na hs na malej... za slabo no i fajnie bylo Was wszystkich znowu widziec do zobaczenia w WW | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 11-05-2009, 10:59 | #283
|
| | asik napisa³/a: | przez to, ze zaczelam od bawienia sie do hc, to juz nie moglam sie przerzucic na hs na malej... za slabo |
miałem ten sam problem jedynie chciałem zobaczyc co bliźniaki pokażą, ale jakoś mnie nie poruszyli więc po godzince powrót na HC | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 11-05-2009, 11:03 | #284
|
| | hasder napisa³/a: | | jedynie chciaÅ‚em zobaczyc co bliźniaki pokażą, ale jakoÅ› mnie nie poruszyli wiÄ™c po godzince powrót na HC | nie miales po co wracac wczesniej bo wÅ‚asnie wtedy gralismy godzinke hsu dla rozluznienia na prawie pustej sali | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 11-05-2009, 11:23 | #285
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | bo wÅ‚asnie wtedy gralismy godzinke hsu dla rozluznienia na prawie pustej sali |
godzinkę ? nie wem czy przez przypadek nie krócej. Tylko kilka tracków HS poleciało Chyba nie było sensu zwalniania do HS, bo to sprawiło że ludzi "wywiało" " | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 5 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Rybnik  | Wys³any: 11-05-2009, 11:36 | #286
|
| | Dela napisa³/a: | | SchizeQ napisa³/a: | | bo wÅ‚asnie wtedy gralismy godzinke hsu dla rozluznienia na prawie pustej sali |
godzinkę ? nie wem czy przez przypadek nie krócej. Tylko kilka tracków HS poleciało Chyba nie było sensu zwalniania do HS, bo to sprawiło że ludzi "wywiało" " |
Agreed, hc to był dobry wabik na ludzi | _________________
| |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 11-05-2009, 11:48 | #287
|
| | Dela napisa³/a: | | SchizeQ napisa³/a: | | bo wÅ‚asnie wtedy gralismy godzinke hsu dla rozluznienia na prawie pustej sali |
godzinkę ? nie wem czy przez przypadek nie krócej. Tylko kilka tracków HS poleciało Chyba nie było sensu zwalniania do HS, bo to sprawiło że ludzi "wywiało" " |
dokładnie jak wrociłem to jeszcze byl ostatni mocniejszy kawalek, potem była pustka, którą przeczekałem na parkiecie i po chyba 20 minutach już znowu było tłoczno tak czy siak... było lepiej niż na wielkiej | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
B-boy Don't fuck with me!

Informacje Do³±czy³: 24 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 9 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: DG  | Wys³any: 11-05-2009, 11:48 | #288
|
| Co do Imprezki bylooo zajeb... HC na malej sali pozamiatał HS tez dawał rade hmm ale gdy by nie to ze zgubiłem telefon bylo by idealnie Hmmm moze ktos cos wie na temat znalezionego Samsunga i 780 ? Jezeli by ktos cos wiedział moze mnie poinformowac na PW, Dla znalazcy czeka nagroda | _________________ Historia to koszmar ? Czy widowisko ? ważne by oglądalność nie spadła nisko !!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 11-05-2009, 12:13 | #289
|
| Hmm to tak : HC na malej salce był zajebisty, tylko tam nie szlo oddychac, a wiec za duzo się nie pobawiłam set Alpha Twins - taki sobie, spodziewałam się lepszego a cio do pozostałych DJ to tak średniawo... Aa i cio najważniejsze to było bardzio goraco - jak dla mnie to był NAJWIEKSZY MINUS, ktory spowodowal, ze impreza mi się zbytnio nie podobala, bo człowiek ani nie mogl się pobawic, bo zara był caly mokry blee.. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 11-05-2009, 12:16 | #290
|
| | Malutka napisa³/a: | | tylko tam nie szlo oddychac | no wÅ‚asnie mysle ze na nastepnej imprezie jesli wszystko pojdzie dobrze i znowu zrobimy salke HC to fajnie jakby klub zapewniÅ‚ chociaz troche lepsza klime, jakis wentylator czy cos No ale chyba po raz pierwszy w historii tam bylo tyle ludzi wiec nikt nie mogl tego przewidziec | |
| |
 | |
| |