Przesunięty przez: ROoZi 11-05-2009, 16:33 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 10-05-2009, 11:40 | #251
|
| Ĺo kurwa, SchizeQ, , rozjebales mnie "nie, nie bedziemy grac calej imprezy hardcore, najpierw trance, hardtrance, hardstyle, a moze pod koniec hardcore". Wchodze kolo 22 na mala sale a tam juz napierdalaja chyba na 180bpm XD Nie no Dela + SchizeQ, pieknie, dla mnie mozecie tam co impreze w mega tak grac
ResQTrensik na poczatku elegancko. Harcore pierwsza czesc jak dla mnie chujowa, ale ten industrial nosz kurwa ja pierdole! mega set :wow: I nawet duzo ludzi sie bawilo do konca I chcieli jeszcze pod koniec
Reszta setow mi lata Ogolnie wyjebka na duuuuzy + | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 10-05-2009, 12:16 | #252
|
| a dla mnie to alpha2 nie zagrali nic nadzwyczajnego, aĹź tak mnie ich set znudziĹ, Ĺźe w koĹcu poszedĹem sobie na maĹÄ
salÄ a tam
jakby kumple nie wysiedli przy tym to ja bym mĂłgĹ tam póŠimprezy spÄdziÄ, o mamo ale mi siÄ podobaĹo
co do HS to podobaĹo mi siÄ jak grali radialsi i kurde teraz nie wiem kto graĹ okoĹo 11-12 jak wchodziĹem ale wĹaĹnie ten set, gdzie byĹo La vida narcotica etc
ps tak zauwaĹźyĹem, Ĺźe wszyscy zjebali technoboya w a4 jak puĹciĹ swoje ti sento a wczoraj to siÄ do tego chyba najwiÄcej osĂłb bawiĹo na caĹym secie a2, bo bodajĹźe oni to grali | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 10-05-2009, 12:18 | #253
|
| bylo dobrze, wg mnie to lepiej grali na maĹej niĹź na duĹźej sali dlatego teĹź tam wiÄcej byĹam hhihi po za tym, lekka bania jak zawsze, no i dziÄki wszystkim za imprezke, do nastÄpnej ;* | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Dołączył: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzień) Piwa: 27 Skąd: NamysĹĂłw / WrocĹaw  | Wysłany: 10-05-2009, 12:33 | #254
|
| Impreza dla mnie jak najbardziej na plus ale to z mojego punktu widzenia jako DJa DuĹźo ludzi byĹo dla kogo graÄ a to sie liczy Remik to my gralismy o 22.30- 0.00 no i rzeczywiĹcie - La Vida Narcotica pozamiataĹo Jestem zadowolony z naszego seta Troche mocniej niĹź zwykle no ale to nie Energy tylko Mega Zagralismy takze kilka premier. Radialsi set naprawdÄ mocny i w ich stylu Moander zgodze sie z TobÄ
Ĺźe bliĹşniaki zagrali sĹabo... OdkÄ
d doĹÄ
czyli do ekipy scantraxxu skomercjalizowali sie i stracili to co ich wyrozniaĹo od reszty ( przypomnijcie set na MOH:EE) Wiecej setĂłw nie sĹyszaĹem bo o 2 zmylismy sie... Dzieki wszystkim za impreze i pozdrawiam !! | _________________

http://daverox.strefa.pl/
www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !
www.facebook.com/Daverox87 www.daverox.dj.ftb.pl | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzień) Piwa: 20 Skąd: HardstyleLand  | Wysłany: 10-05-2009, 12:37 | #255
|
| PiÄknie byĹo, set bliĹşniakĂłw | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 10-05-2009, 12:42 | #256
|
| To teraz pora na mnie,, ChciaĹam wszystkich przeprosiÄ za moje zachowanie na imprezie :-( przesadziĹam z % na beforze. To napewno nie byĹ mĂłj dzieĹ.. Bo ByĹam cieĹźarem dla wszystkich :-/ Dziekuje za zaopiekowanie sie mnÄ
podczas mojego wielkiego KO w mega :-( gĹupio mi teraz fesss.. Mam nadzieje ze nie bÄdziecie siÄ dĹugo gniewaÄ * to sie nie powtĂłrzy Dzieki za imprezke. Do nastepnej.
p.s Przepraszam Cie Kochanie.. Jeszcze raz Sto Lat dla SolenizantĂłw | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Lipiny  | Wysłany: 10-05-2009, 13:12 | #257
|
| Motylek nie tylko Ty mialas slabsze chwile. Wspomnienia z imprezy...bezcenne :P ale potem bylo juz spoko i impreza na + | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 10-05-2009, 13:20 | #258
|
| Ĺooooo, wedlug mnie impreza baaardzo udana, ludzi tak akurat duzo ale bez scisku w miare sety od wszystkich mi sie podobaly, Alpha 2 i Rems jak zwykle fest spoko, nie robili z siebie nie wiadomo jakie giwazdy itd a mala sala to byla rzeznia i mordownia ... o ktorej bym nie przechodzil tam to sam HC na 200bpm no ale przynajmniej mozna bylo dogodzic czesci osob ta mala sala
moj set wygladal tak: 30min melodycznego mainstream, 30min industrial, z czego 15min dodatkowych - bo nie potrafilem sie pozeganac z taka duza publicznoscia (jak na ta godzine i muzyke), ktora mi krzyczy "BISSSS, jeszceee!!" wiec sie zdziwilem ze tak duzo osob do tak ciezkiego industrial HC wytrzymalo bo nuty pokroju Sei2ure - The Demonizer czy Promo - From Deep Within' - nie naleza do slabych
dzieki calej ekipie za klimat, DJ-a za sety i rozmowy na backu, no i do nastepnej imprezy
i sto lat dla solenizantow! | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzień) Piwa: 79 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 10-05-2009, 13:42 | #259
|
| Dobrzeeee byĹo :D Muzycznie bez zarzutĂłw :D MaĹa salka = OGIEĹ :D sese:D Co tu duzo pisac imprezka na duzy plus:D Towarzysko jak zawszeee najlepiej! No i maĹy aferek tez sie znalazĹ :D DziÄki wszystkim za impreze i do GG | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 10-05-2009, 13:54 | #260
|
| | motyleeek napisał/a: | ChciaĹam wszystkich przeprosiÄ za moje zachowanie na imprezie :-( przesadziĹam z % na beforze. To napewno nie byĹ mĂłj dzieĹ.. Bo ByĹam cieĹźarem dla wszystkich :-/ |
Ee tam @Motylcia, przeciez nikomu nic zlego nie zrobilas.. A ciezarem to bylas jak cos tylko dla Pufci No ale po to one tam sa zeby na nich wypoczywac takze sobie poprostu pospalas i tyle A wiele osob mialo BANIECZKe takze ogolnie bylo BANIOVO. No ale przy takich solenizantach nie dalo sie inaczej
Ogolnie na impreze dobre granie. Kazdy set mial fajne nutejce i gorsz.e Ale zaden bez jakiejs wiekszej REWELACJI. Duzo fanych starych nutecji lecialo hiciorowych takze fane fane. Wiecej nie chce mi sie pisac... Ale ogolnie GIT takze GIT | _________________
  | |
| |
 | |
| |