Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 28.08.2015, energylandia, festival, hardstyle, kings, of, zator

Przesunięty przez: ROoZi
31-08-2015, 17:31
28.08.2015 - Kings of Hardstyle Festival @ Energylandia, Zator
Autor Wiadomość
Trek 
Arek

Informacje
Piwa: 34

Wysłany: 16-05-2015, 14:43    #71

ahhahah zacny support jak zawsze ci sami jak by w tym kraju nikogo innego nie było :no: :hypno:

Barti 

Informacje
Piwa: 15

Wysłany: 16-05-2015, 14:47    #72

Ten LU bardzo przypomina mi zeszłoroczny Qlimax... Nie ma na pewno co narzekać,bo jest to pierwsza edycje tego typu imprezy w Energylandii i jestem ciekaw nagłośnienia,laserów i innych bajerów.Co ciekawe impreza będzie przez noc,a nie jak większość outdoorów przez dzień.Nie widzę vódki w tej strefie gastronomicznej,co jest z nimi? :lol-sweat:

Ricken 

Informacje
Piwa: 741

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 16-05-2015, 15:30    #73

Barti napisał/a:
Ten LU bardzo przypomina mi zeszłoroczny Qlimax...

Nooo masz racje w sumie

Frontliner
Atmozfears
Noisecontrollers
Technoboy
Ran D
Crypsis

Nie liczac HC to plus The Prophet Zany i Zatox to mamy mocniejszy LU niz na Q a ludzie i tak bredza i narzekaja :D ja sie tam mega ciesze ze Atmo jest w skladzie siadl mi od Qlimaxa mega jakos :P Jest wiecej rawu ludzie mamy lepsza impreze niz Qlimax ale cebuli nie dogodzisz :D

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Piwa: 119

Wysłany: 16-05-2015, 16:49    #74

28.08 - ta data przypomina mi datę BRAINSTORM który miał się odbyć w roku 2010 we Wrocku w Hali Stulecia ^_^
Co do LU - na ostatnim Qlimax byłem, więc na tej bibce również zawitam :)

Whitestyler 
Wodnik

Informacje
Piwa: 23

Wysłany: 16-05-2015, 17:00    #75

Ja się cieszę, że takie gwiazdy się do nas zjadą, ale akurat na Wildstylez'sie mi nie zależy. Wolałbym kogoś innego, kto robi porządną muzę z serca, ale to jeszcze nie znaczy, że skreślam całą imprę. Fajnie byłoby tam pojechać.
That's why I ask you now... to join me..."

eraser 

Informacje
Piwa: 14

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 16-05-2015, 20:53    #76

W koncu dobry event z dobrym lu. tutaj zwracam honor energy za to ze zrobili zaje***ty park [bylem ostatnio, naprawde mega duzo kas wpakowali i jeszcze sie buduja] i robia te festivale ;)

Chca widziec tych nacpanych ludzi na karuzelach :D

lamborghini17 

Informacje
Piwa: 942

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 16-05-2015, 20:57    #77

Jest Ran-D, więc ja też będę. Poza tym Zany, Zatox, Atmozfears i Prophet też spoko. Szkoda tylko, że nie dali nikogo kto mógłby pograć HC (oprócz Overbizza). Jakby ktoś chciał do mnie dołączyć i się pobawić w weekendowego wojownika to proponuję iść na tego KOH-a, a potem o 6 rano wyruszyć z Katowic na Ground Zero.

maly 
aka. m4h

Informacje
Piwa: 582

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-05-2015, 01:22    #78

Jeszcze jakieś 7 lat temu (czym dalej tym lepiej) LU by mnie rozjebał totalnie. W tym momencie hs jest jaki jest, zapewne większość ludzi słuchających już hardów od kilku dobrych lat się ze mną zgodzi, że kiedyś choćby taki Wildstylez czy o ironio Technoboy (który wypuścił masę ponadczasowych kawałków), to by było na prawdę coś, a teraz to takie aliasy na których najlepiej zrobić przerwę i pogadać przy piwku. Podobnie zresztą inni z LU jak takie legendy jak Prophet czy Zany. Nie hejtuję, bo to są aliasy godne podziwu, ale podcastu Propheta słucham i serio nie zachwyca. Bardzo chętnie posłucham jednak wyżej wymienionych, a do tego Frontliner'a, który jest na mega plus oraz Ran-D, bo podobał mi się jego set z Qapital. Mam nadzieję, że będzie ciut więcej Raw'u niż takich wakacyjnych potupajek. Nie rozpisując się po cichu liczyłbym na mały "remember" w połączeniu z nowymi produkcjami, ale tak zapewne nie będzie. :P

Jak już zostało napisane zdecydowanie brakuje w tym zestawieniu kogoś z HC. To już na Toxi co był x lat temu, pojawiały się dobre aliasiki i przyciągały wuchtę wiary (ktoś pamięta set Producer'a? :v). Teraz myślę, że byłoby równie dobrze pod tym względem. Nie ukrywam mnie tam bardzo brakuje, no, ale nie można mieć wszystkiego. ;d
Żeby nie było - bardzo dobrze, że jest ten festiwal i taki LU, bo jest na prawdę dobry, jak już wspomniano niczym Qlimax, jednak mając na względzie Toxicatory kupę lat temu, to nie jest to jakiś mega wyczyn. Mimo wszystko cieszę się i z chęcią się wybiorę. Choćby dla klimatu open air'u.

Btw. Nawet Prophet w swoich podcastach supportuje Regain'a, a tymczasem Regain'a nie ma nawet w suporcie takiej WIELKIEJ polskiej imprezy. xD

scebio 

Informacje
Piwa: 3

Wysłany: 17-05-2015, 04:48    #79

Zajebiście! Kto by pomyślał o EVENCIE w Polsce z takimi aliasami chociażby 1-2 lata temu? KOHy przez kilka lat przecierały szlaki, bez nich i bez Energy na pewno nie było by nam dane uczestniczyć w takim hardstyle'owym evencie w naszym kraju. Ja się cieszę i nie psioczę, że nie ma Delete, Deetox, Thery, Malice, Adventum, The Machine, E-Force, Radicala, Chain Reaction, Titana, Pingwinów, Hedzia, Adaro, Pitchera, Maxa, Code Black, Audiofreqa, Klocka i Stefana, Deepacków, Frequencerz, Brennana, Kaczek, Outbreaka, Warface czy bóg jeden wie jeszcze kogo. Scena hs jest aktualnie przeogromna i obojętnie kogo by nie obsadzić i tak nie będzie tam każdego, żeby Tobie przypasować! No chyba, że Defqon, ale i tam nie zagrają wszyscy...

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-05-2015, 07:20    #80

scebio napisał/a:
Kto by pomyślał o EVENCIE w Polsce z takimi aliasami chociażby 1-2 lata temu?
nikt

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)