Przesunięty przez: ROoZi 31-08-2015, 17:31 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 17 Sty 2014 Wiek: 29 Posty: 155 (0,03/dzień) Piwa: 34 Skąd: NakĹo nad NoteciÄ
 | Wysłany: 16-05-2015, 14:43 | #71
|
| ahhahah zacny support jak zawsze ci sami jak by w tym kraju nikogo innego nie byĹo | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 24 Sie 2014 Wiek: 32 Posty: 51 (0,01/dzień) Piwa: 15 Skąd: Wadowice  | Wysłany: 16-05-2015, 14:47 | #72
|
| Ten LU bardzo przypomina mi zeszĹoroczny Qlimax... Nie ma na pewno co narzekaÄ,bo jest to pierwsza edycje tego typu imprezy w Energylandii i jestem ciekaw nagĹoĹnienia,laserĂłw i innych bajerĂłw.Co ciekawe impreza bÄdzie przez noc,a nie jak wiÄkszoĹÄ outdoorĂłw przez dzieĹ.Nie widzÄ vĂłdki w tej strefie gastronomicznej,co jest z nimi? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 16-05-2015, 15:30 | #73
|
| | Barti napisał/a: | | Ten LU bardzo przypomina mi zeszĹoroczny Qlimax... |
Nooo masz racje w sumie
Frontliner Atmozfears Noisecontrollers Technoboy Ran D Crypsis
Nie liczac HC to plus The Prophet Zany i Zatox to mamy mocniejszy LU niz na Q a ludzie i tak bredza i narzekaja ja sie tam mega ciesze ze Atmo jest w skladzie siadl mi od Qlimaxa mega jakos Jest wiecej rawu ludzie mamy lepsza impreze niz Qlimax ale cebuli nie dogodzisz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzień) Piwa: 119 Skąd: KÄdzierzyn-KoĹşle  | Wysłany: 16-05-2015, 16:49 | #74
|
| 28.08 - ta data przypomina mi datÄ BRAINSTORM ktĂłry miaĹ siÄ odbyÄ w roku 2010 we Wrocku w Hali Stulecia Co do LU - na ostatnim Qlimax byĹem, wiÄc na tej bibce rĂłwnieĹź zawitam | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzień) Piwa: 23 Skąd: Bytom  | Wysłany: 16-05-2015, 17:00 | #75
|
| | Ja siÄ cieszÄ, Ĺźe takie gwiazdy siÄ do nas zjadÄ
, ale akurat na Wildstylez'sie mi nie zaleĹźy. WolaĹbym kogoĹ innego, kto robi porzÄ
dnÄ
muzÄ z serca, ale to jeszcze nie znaczy, Ĺźe skreĹlam caĹÄ
imprÄ. Fajnie byĹoby tam pojechaÄ. | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Wrz 2008 Posty: 60 (0,01/dzień) Piwa: 14 Skąd: Katowice  | Wysłany: 16-05-2015, 20:53 | #76
|
| W koncu dobry event z dobrym lu. tutaj zwracam honor energy za to ze zrobili zaje***ty park [bylem ostatnio, naprawde mega duzo kas wpakowali i jeszcze sie buduja] i robia te festivale
Chca widziec tych nacpanych ludzi na karuzelach | _________________ [*] _-^-_ [*] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzień) Piwa: 942 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 16-05-2015, 20:57 | #77
|
| | Jest Ran-D, wiÄc ja teĹź bÄdÄ. Poza tym Zany, Zatox, Atmozfears i Prophet teĹź spoko. Szkoda tylko, Ĺźe nie dali nikogo kto mĂłgĹby pograÄ HC (oprĂłcz Overbizza). Jakby ktoĹ chciaĹ do mnie doĹÄ
czyÄ i siÄ pobawiÄ w weekendowego wojownika to proponujÄ iĹÄ na tego KOH-a, a potem o 6 rano wyruszyÄ z Katowic na Ground Zero. | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzień) Piwa: 582 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 17-05-2015, 01:22 | #78
|
| Jeszcze jakieĹ 7 lat temu (czym dalej tym lepiej) LU by mnie rozjebaĹ totalnie. W tym momencie hs jest jaki jest, zapewne wiÄkszoĹÄ ludzi sĹuchajÄ
cych juĹź hardĂłw od kilku dobrych lat siÄ ze mnÄ
zgodzi, Ĺźe kiedyĹ choÄby taki Wildstylez czy o ironio Technoboy (ktĂłry wypuĹciĹ masÄ ponadczasowych kawaĹkĂłw), to by byĹo na prawdÄ coĹ, a teraz to takie aliasy na ktĂłrych najlepiej zrobiÄ przerwÄ i pogadaÄ przy piwku. Podobnie zresztÄ
inni z LU jak takie legendy jak Prophet czy Zany. Nie hejtujÄ, bo to sÄ
aliasy godne podziwu, ale podcastu Propheta sĹucham i serio nie zachwyca. Bardzo chÄtnie posĹucham jednak wyĹźej wymienionych, a do tego Frontliner'a, ktĂłry jest na mega plus oraz Ran-D, bo podobaĹ mi siÄ jego set z Qapital. Mam nadziejÄ, Ĺźe bÄdzie ciut wiÄcej Raw'u niĹź takich wakacyjnych potupajek. Nie rozpisujÄ
c siÄ po cichu liczyĹbym na maĹy "remember" w poĹÄ
czeniu z nowymi produkcjami, ale tak zapewne nie bÄdzie.
Jak juĹź zostaĹo napisane zdecydowanie brakuje w tym zestawieniu kogoĹ z HC. To juĹź na Toxi co byĹ x lat temu, pojawiaĹy siÄ dobre aliasiki i przyciÄ
gaĹy wuchtÄ wiary (ktoĹ pamiÄta set Producer'a? :v). Teraz myĹlÄ, Ĺźe byĹoby rĂłwnie dobrze pod tym wzglÄdem. Nie ukrywam mnie tam bardzo brakuje, no, ale nie moĹźna mieÄ wszystkiego. ;d Ĺťeby nie byĹo - bardzo dobrze, Ĺźe jest ten festiwal i taki LU, bo jest na prawdÄ dobry, jak juĹź wspomniano niczym Qlimax, jednak majÄ
c na wzglÄdzie Toxicatory kupÄ lat temu, to nie jest to jakiĹ mega wyczyn. Mimo wszystko cieszÄ siÄ i z chÄciÄ
siÄ wybiorÄ. ChoÄby dla klimatu open air'u.
Btw. Nawet Prophet w swoich podcastach supportuje Regain'a, a tymczasem Regain'a nie ma nawet w suporcie takiej WIELKIEJ polskiej imprezy. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 5 (0/dzień) Piwa: 3 Skąd: GostyĹ [wlkp]  | Wysłany: 17-05-2015, 04:48 | #79
|
| | ZajebiĹcie! Kto by pomyĹlaĹ o EVENCIE w Polsce z takimi aliasami chociaĹźby 1-2 lata temu? KOHy przez kilka lat przecieraĹy szlaki, bez nich i bez Energy na pewno nie byĹo by nam dane uczestniczyÄ w takim hardstyle'owym evencie w naszym kraju. Ja siÄ cieszÄ i nie psioczÄ, Ĺźe nie ma Delete, Deetox, Thery, Malice, Adventum, The Machine, E-Force, Radicala, Chain Reaction, Titana, PingwinĂłw, Hedzia, Adaro, Pitchera, Maxa, Code Black, Audiofreqa, Klocka i Stefana, DeepackĂłw, Frequencerz, Brennana, Kaczek, Outbreaka, Warface czy bĂłg jeden wie jeszcze kogo. Scena hs jest aktualnie przeogromna i obojÄtnie kogo by nie obsadziÄ i tak nie bÄdzie tam kaĹźdego, Ĺźeby Tobie przypasowaÄ! No chyba, Ĺźe Defqon, ale i tam nie zagrajÄ
wszyscy... | _________________ Hardstyle z okolic Gostynia, Leszna, Ĺremu, KoĹciana, Jarocina, Rawicza. http://facebook.com/hardstylegostyn | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 17-05-2015, 07:20 | #80
|
| | scebio napisał/a: | | Kto by pomyĹlaĹ o EVENCIE w Polsce z takimi aliasami chociaĹźby 1-2 lata temu? | nikt
 | |
| |
 | |
| |