Przesuniêty przez: ROoZi 31-08-2015, 17:31 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzieñ) Piwa: 185 Sk±d: Przejd¼ do mapy  | Wys³any: 24-02-2015, 22:06 | #21
|
| | Aqsel napisa³/a: | | Taki polski defqon.1... |
W takim razie nie mogę się doczekać info o lineupach na scenach Silver i Yellow | _________________

| |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzieñ) Piwa: 363 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 24-02-2015, 23:01 | #22
|
| | FRIZ napisa³/a: | | Taki polski defqon.1... |
BawiÄ… mnie takie komentarze.Jak padajÄ… takie stwierdzenia. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzieñ) Piwa: 624 Sk±d: Knurów  | Wys³any: 25-02-2015, 17:04 | #23
|
| | FRIZ napisa³/a: | | Aqsel napisa³/a: | | Taki polski defqon.1... |
W takim razie nie mogę się doczekać info o lineupach na scenach Silver i Yellow |
a ja o blue i indigo | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Sty 2009 Wiek: 38 Posty: 177 (0,03/dzieñ) Piwa: 41 Sk±d: Radom/Warszawa  | Wys³any: 26-02-2015, 22:41 | #24
|
| | Polski defqon 1 - też czepiacie się tego stwierdzenia... nie zauważyliście tam przymrużenia oka i nutki sarkazmu? A nie, to jest tekst a nie mowa, zapomniałem. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 17 Lip 2011 Posty: 190 (0,03/dzieñ) Piwa: 43 Sk±d: Wierzbno  | Wys³any: 27-02-2015, 17:26 | #25
|
| Jak caÅ‚y LU bÄ™dzie siÄ™ skÅ‚adaÅ‚ z samych poważnych aliasów to nie wiem czy im siÄ™ to bÄ™dzie opÅ‚acać, to nie sÄ… Katowice albo jakieÅ› duże miasto że ludzie bÄ™dÄ… zawsze, gimbusy nie przyjdÄ… , tu trzeba dojechać na jakieÅ› zadupie, nie ma bezpoÅ›rednich połączeÅ„ transportu publicznego do tego Zatoru (żeby siÄ™ dostać z Katowic trzeba najpierw jechać pks-em do OÅ›wiÄ™cimia, dopiero potem do Zatoru), wiÄ™c nie wiem czy oni liczÄ… na to że zwali siÄ™ kilka tysiÄ™cy osób. Jak najbardziej jestem za tym ale bojÄ™ siÄ™ że to siÄ™ po prostu nie sprzeda (jak to zawsze bywa na facebooku wszyscy wezmÄ… udziaÅ‚ a w dniu imprezy 1/3 osób jest, chyba każdy to zna . ZresztÄ… zobaczymy jak siÄ™ sprawdzi EDM Festival 3 czerwca, który siÄ™ odbywa w ÅšRODĘ, jak można organizować festival w Å›rodÄ™? Mam nadziejÄ™ że zorganizujÄ… jakieÅ› busy z Katowic bÄ…dź z Krakowa. | | Ostatnio zmieniony przez HardonlyStyle 27-02-2015, 17:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 27-02-2015, 20:05 | #26
|
| | HardonlyStyle napisa³/a: | | ZresztÄ… zobaczymy jak siÄ™ sprawdzi EDM Festival 3 czerwca, który siÄ™ odbywa w ÅšRODĘ, jak można organizować festival w Å›rodÄ™? |
Można, 4-tego czerwca jest Boże Ciało.
Co do calej reszty postu - bezsensowne gdybanie, a to czy im sie oplaca czy nie to akurat tylko i wylacznie ich problem. I skoro sie porwali na taka impreze, z wiekszym zagranicznym line-up`em to raczej sa swiadomi kalkulacji i wszystkich - oraz + ;] | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2014 Wiek: 32 Posty: 51 (0,01/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Wadowice  | Wys³any: 27-02-2015, 20:05 | #27
|
| Do energy w Przytkowicach też nie ma komunikacji,a jakoÅ› ludzie tam jeżdżą. Poza tym wiÄ™kszość ma samochody wiÄ™c nie widzÄ™ problemu | | Ostatnio zmieniony przez Barti 27-02-2015, 20:06, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 27-02-2015, 23:03 | #28
|
| | HardonlyStyle napisa³/a: | Jak caÅ‚y LU bÄ™dzie siÄ™ skÅ‚adaÅ‚ z samych poważnych aliasów to nie wiem czy im siÄ™ to bÄ™dzie opÅ‚acać, to nie sÄ… Katowice albo jakieÅ› duże miasto że ludzie bÄ™dÄ… zawsze, gimbusy nie przyjdÄ… , tu trzeba dojechać na jakieÅ› zadupie, nie ma bezpoÅ›rednich połączeÅ„ transportu publicznego do tego Zatoru (żeby siÄ™ dostać z Katowic trzeba najpierw jechać pks-em do OÅ›wiÄ™cimia, dopiero potem do Zatoru), wiÄ™c nie wiem czy oni liczÄ… na to że zwali siÄ™ kilka tysiÄ™cy osób. Jak najbardziej jestem za tym ale bojÄ™ siÄ™ że to siÄ™ po prostu nie sprzeda (jak to zawsze bywa na facebooku wszyscy wezmÄ… udziaÅ‚ a w dniu imprezy 1/3 osób jest, chyba każdy to zna . ZresztÄ… zobaczymy jak siÄ™ sprawdzi EDM Festival 3 czerwca, który siÄ™ odbywa w ÅšRODĘ, jak można organizować festival w Å›rodÄ™? Mam nadziejÄ™ że zorganizujÄ… jakieÅ› busy z Katowic bÄ…dź z Krakowa. |
Jeżeli uda sie organizatorom Å›ciÄ…gnąć gwiazdy o których napisali to na pewno przyciÄ…gnÄ… ludzi. Co do połączenia to jest kijowe,ale i tutaj myÅ›lÄ™,że Energy coÅ› pomyÅ›li i zorganizuje jakieÅ› autokary z Przytkowic i Katowic na to zadupie. Jak już wspomniano , ludzie majÄ… też samochody a jest też sporo takich co sami potrafiÄ… sobie zorganizować maÅ‚e busiki na te 9 osób (sam do takich ludzi należę ) i przyjadÄ… na festival Co do opÅ‚acalnoÅ›ci to wszystko tkwi tutaj w cenach biletów - zależy ile bÄ™dÄ… kosztowaÅ‚y od tego moim zdaniem zależy też frekwencja na imprezie. Dostać siÄ™ tam to nie problem,jeżeli sÄ… super gwiazdy i komuÅ› zależy na evencie to znajdzie sobie obojÄ™tnie jaki transport Tutaj bym siÄ™ nie martwiÅ‚,poczekajmy na wiÄ™cej info i na ceny biletów. Do imprezy jeszcze bardzo wiele czasu, także uważam że nawet niepracujÄ…cy bÄ™dzie miaÅ‚ sporo czasu żeby sobie uzbierać trochÄ™ $$$ na imprezÄ™. Pod warunkiem że mu zależy | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 27-02-2015, 23:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 17 Lip 2011 Posty: 190 (0,03/dzieñ) Piwa: 43 Sk±d: Wierzbno  | Wys³any: 27-02-2015, 23:41 | #29
|
| Wiadomo, stanę na głowę żeby się tam znaleźć jak to wypali, ale dalej nie rozumiem dlaczego nie robią tego w sobotę, w końcu to dzień wolny od pracy, myślę raczej że zdają sobie sprawę że publika nie będzie się składała z gimbusów. Kij wie czy nie ma bookingów dzień później czy to polityka klubu Energy 2000.
[ Dodano: 27-02-2015, 23:51 ]
| Barti napisa³/a: | Do energy w Przytkowicach też nie ma komunikacji,a jakoÅ› ludzie tam jeżdżą. Poza tym wiÄ™kszość ma samochody wiÄ™c nie widzÄ™ problemu |
Tylko zwróć uwagÄ™ że klub w Przytkowicach to już legenda, ma wyrobionÄ… markÄ™, z tego co zauważyÅ‚em to maÅ‚o osób wie o istnieniu tego parku Powinni zacząć reklamować ten park na wielkÄ… skalÄ™. Już marzec za pasem, podobno organizujÄ… jakieÅ› majówki z polskimi gwiazdami typu Bednarek, LemON itp. a cisza, powinni sobie ogarnąć patrona medialnego jak np. Sunrise ma RMF MAX. | | Ostatnio zmieniony przez HardonlyStyle 27-02-2015, 23:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2014 Wiek: 32 Posty: 51 (0,01/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Wadowice  | Wys³any: 28-02-2015, 00:13 | #30
|
| | Znowu nie takie zadupie ten Zator jak Przytkowice,Energylandia jest przy drodze krajowej nr 44 Oświęcim-Kraków,więc droga w miarę prosta.Po pierwszym festiwalu na pewno zyskają rozgłos,a co do patrona medialnego macie rację,przydałby się ktoś kto ich zareklamuje. | |
| |
 | |
| |