Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 28.08.2015, energylandia, festival, hardstyle, kings, of, zator

Przesuniêty przez: ROoZi
31-08-2015, 17:31
28.08.2015 - Kings of Hardstyle Festival @ Energylandia, Zator
Autor Wiadomo¶æ
FRIZ 
Terrorhead

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2010
Piwa: 185
Sk±d: Przejd¼ do mapy

Wys³any: 24-02-2015, 22:06    #21

Aqsel napisa³/a:
Taki polski defqon.1...

W takim razie nie mogę się doczekać info o lineupach na scenach Silver i Yellow :lol:

Piekarz 

Informacje
Do³±czy³: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Sk±d: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-02-2015, 23:01    #22

FRIZ napisa³/a:
Taki polski defqon.1...

BawiÄ… mnie takie komentarze.Jak padajÄ… takie stwierdzenia.

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 25-02-2015, 17:04    #23

FRIZ napisa³/a:
Aqsel napisa³/a:
Taki polski defqon.1...

W takim razie nie mogę się doczekać info o lineupach na scenach Silver i Yellow :lol:

a ja o blue i indigo :puppyeyes:

Aqsel 
Arkadiusz

Informacje
Do³±czy³: 25 Sty 2009
Piwa: 41
Sk±d: Radom/Warszawa

Wys³any: 26-02-2015, 22:41    #24

Polski defqon 1 - też czepiacie się tego stwierdzenia... nie zauważyliście tam przymrużenia oka i nutki sarkazmu? A nie, to jest tekst a nie mowa, zapomniałem.

HardonlyStyle 

Informacje
Do³±czy³: 17 Lip 2011
Piwa: 43
Sk±d: Wierzbno

Wys³any: 27-02-2015, 17:26    #25

Jak cały LU będzie się składał z samych poważnych aliasów to nie wiem czy im się to będzie opłacać, to nie są Katowice albo jakieś duże miasto że ludzie będą zawsze, gimbusy nie przyjdą :D , tu trzeba dojechać na jakieś zadupie, nie ma bezpośrednich połączeń transportu publicznego do tego Zatoru (żeby się dostać z Katowic trzeba najpierw jechać pks-em do Oświęcimia, dopiero potem do Zatoru), więc nie wiem czy oni liczą na to że zwali się kilka tysięcy osób. Jak najbardziej jestem za tym ale boję się że to się po prostu nie sprzeda (jak to zawsze bywa na facebooku wszyscy wezmą udział a w dniu imprezy 1/3 osób jest, chyba każdy to zna :D . Zresztą zobaczymy jak się sprawdzi EDM Festival 3 czerwca, który się odbywa w ŚRODĘ, jak można organizować festival w środę? Mam nadzieję że zorganizują jakieś busy z Katowic bądź z Krakowa.
Ostatnio zmieniony przez HardonlyStyle 27-02-2015, 17:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 27-02-2015, 20:05    #26

HardonlyStyle napisa³/a:
Zresztą zobaczymy jak się sprawdzi EDM Festival 3 czerwca, który się odbywa w ŚRODĘ, jak można organizować festival w środę?

Można, 4-tego czerwca jest Boże Ciało.

Co do calej reszty postu - bezsensowne gdybanie, a to czy im sie oplaca czy nie to akurat tylko i wylacznie ich problem. I skoro sie porwali na taka impreze, z wiekszym zagranicznym line-up`em to raczej sa swiadomi kalkulacji i wszystkich - oraz + ;]

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Barti 

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2014
Piwa: 15
Sk±d: Wadowice

Wys³any: 27-02-2015, 20:05    #27

Do energy w Przytkowicach też nie ma komunikacji,a jakoś ludzie tam jeżdżą. Poza tym większość ma samochody więc nie widzę problemu ;)
Ostatnio zmieniony przez Barti 27-02-2015, 20:06, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 27-02-2015, 23:03    #28

HardonlyStyle napisa³/a:
Jak cały LU będzie się składał z samych poważnych aliasów to nie wiem czy im się to będzie opłacać, to nie są Katowice albo jakieś duże miasto że ludzie będą zawsze, gimbusy nie przyjdą :D , tu trzeba dojechać na jakieś zadupie, nie ma bezpośrednich połączeń transportu publicznego do tego Zatoru (żeby się dostać z Katowic trzeba najpierw jechać pks-em do Oświęcimia, dopiero potem do Zatoru), więc nie wiem czy oni liczą na to że zwali się kilka tysięcy osób. Jak najbardziej jestem za tym ale boję się że to się po prostu nie sprzeda (jak to zawsze bywa na facebooku wszyscy wezmą udział a w dniu imprezy 1/3 osób jest, chyba każdy to zna :D . Zresztą zobaczymy jak się sprawdzi EDM Festival 3 czerwca, który się odbywa w ŚRODĘ, jak można organizować festival w środę? Mam nadzieję że zorganizują jakieś busy z Katowic bądź z Krakowa.

Jeżeli uda sie organizatorom ściągnąć gwiazdy o których napisali to na pewno przyciągną ludzi.
Co do połączenia to jest kijowe,ale i tutaj myślę,że Energy coś pomyśli i zorganizuje jakieś autokary z Przytkowic i Katowic na to zadupie. Jak już wspomniano , ludzie mają też samochody a jest też sporo takich co sami potrafią sobie zorganizować małe busiki na te 9 osób (sam do takich ludzi należę :P ) i przyjadą na festival ;)
Co do opłacalności to wszystko tkwi tutaj w cenach biletów - zależy ile będą kosztowały od tego moim zdaniem zależy też frekwencja na imprezie. Dostać się tam to nie problem,jeżeli są super gwiazdy i komuś zależy na evencie to znajdzie sobie obojętnie jaki transport :) Tutaj bym się nie martwił,poczekajmy na więcej info i na ceny biletów. Do imprezy jeszcze bardzo wiele czasu, także uważam że nawet niepracujący będzie miał sporo czasu żeby sobie uzbierać trochę $$$ na imprezę. Pod warunkiem że mu zależy ;)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 27-02-2015, 23:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

HardonlyStyle 

Informacje
Do³±czy³: 17 Lip 2011
Piwa: 43
Sk±d: Wierzbno

Wys³any: 27-02-2015, 23:41    #29

Wiadomo, stanę na głowę żeby się tam znaleźć jak to wypali, ale dalej nie rozumiem dlaczego nie robią tego w sobotę, w końcu to dzień wolny od pracy, myślę raczej że zdają sobie sprawę że publika nie będzie się składała z gimbusów. Kij wie czy nie ma bookingów dzień później czy to polityka klubu Energy 2000.

[ Dodano: 27-02-2015, 23:51 ]
Barti napisa³/a:
Do energy w Przytkowicach też nie ma komunikacji,a jakoś ludzie tam jeżdżą. Poza tym większość ma samochody więc nie widzę problemu ;)

Tylko zwróć uwagę że klub w Przytkowicach to już legenda, ma wyrobioną markę, z tego co zauważyłem to mało osób wie o istnieniu tego parku Powinni zacząć reklamować ten park na wielką skalę. Już marzec za pasem, podobno organizują jakieś majówki z polskimi gwiazdami typu Bednarek, LemON itp. a cisza, powinni sobie ogarnąć patrona medialnego jak np. Sunrise ma RMF MAX.
Ostatnio zmieniony przez HardonlyStyle 27-02-2015, 23:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Barti 

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2014
Piwa: 15
Sk±d: Wadowice

Wys³any: 28-02-2015, 00:13    #30

Znowu nie takie zadupie ten Zator jak Przytkowice,Energylandia jest przy drodze krajowej nr 44 Oświęcim-Kraków,więc droga w miarę prosta.Po pierwszym festiwalu na pewno zyskają rozgłos,a co do patrona medialnego macie rację,przydałby się ktoś kto ich zareklamuje.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 25825
Odpowiedzi: 260
Odwiedzin z google: 1910
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: