1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Moim zdaniem pĂłki co nie ma siÄ co podpalaÄ ani debatowaÄ nad line-upem PamiÄtam, jak kiedyĹ miaĹa odbyÄ siÄ podobna impreza we WrocĹawiu, wszystko juĹź byĹo przyklepane a okazaĹo siÄ Ĺźe nic z tego nie wyszĹo. Poczekajmy tutaj do oficjalnych informacji i trzymajmy kciuki, Ĺźe wypali ten event. JeĹli to siÄ uda, to bÄdzie trzeba trzymaÄ potem kciuki za frekwencje by nie okazaĹo siÄ to strzaĹem ale w stopÄ dla polskiego HS'u.
PamiÄtam, jak kiedyĹ miaĹa odbyÄ siÄ podobna impreza we WrocĹawiu, wszystko juĹź byĹo przyklepane a okazaĹo siÄ Ĺźe nic z tego nie wyszĹo.
No niby masz racje, ale wtedy robiĹ to jakiĹ totalny anon z cholera wie skÄ d z jakÄ Ĺ wyroĹniÄtÄ z pod ziemi agencjÄ . Tutaj mamy konkretnÄ firmÄ, ktĂłra juĹź w tym siedzi i raczej nie porwaĹa siÄ z motykÄ na ksiÄĹźyc - tzn. porywa siÄ, ale jest tego Ĺwiadoma i myĹlÄ, Ĺźe robi wszystko jak naleĹźy .
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Dokladnie,agencja ktora chciala zorganizowac Brainstorm we ,Wroclawiu na codzien zajmowala sie organizowaniem przyjec weselnych! Co do eventu w Zatorzu to jestem jak najbardziej na TAK!!! Ciekawi mnie jedynie sklad jaki tam wystawia jak i ceny biletow. Jestem takze ciekaw frekwencji,mam nadzieje ze tutaj ludzie nie zadupia sprawy na wstepie I ta impreza bedzie miala szanse sie rozwijac i odbywac cyklicznie co roku,bo nie mamy zadnego wiekszego eventu HS w kraju;( Jak wiadomo wszystko zalezy od ludzi. Juz dawno mowilem zeby to wlasnie Energy wzielo sie za organizacje tego typu festivalu bo ma wyrobiona juz marke w PL i najwieksze szanse na powodzenie. Dziwie sie tylko organizatorom bo uwazam,ze piatek nie jest trafna data na event,bo nie wszyscy maja wakacje niestety a jest to tez okres urlopowy wiec nie kazdy w swojej pracy moze liczyc na dzien wolny w sobote! To moze wplynac takze na frekwencje! Sobotni dzien na taki festival bylby zdecydowanie lepszym rozwiazaniem!
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 24-02-2015, 00:40, w całości zmieniany 2 razy
DokĹadnie o tÄ imprezÄ mi chodziĹo TeĹź juĹź prawie kupiĹem bilety na wyjazd do WrocĹawia. Fakt, ze tutaj kaliber organizatora jest o wiele wiÄkszy wiÄc moĹźna wierzyÄ, Ĺźe tym razem dojdzie do skutku, bo pĂłki co najwiÄkszÄ (czyt. najliczniejsza z zagranicznymi gwiazdami) imprezÄ HS jakÄ pamiÄtam w Polsce (nie liczÄ c namiotu Q-Dance na Global Gathering) byĹa edycja Masters of Hardstyle Extreme Edition w Zabrzu Ĺciany trzeszczaĹy ale dobrze wspominam.
*faktycznie, jeszcze Toxicator byĹ
Tutaj podpisujÄ siÄ rĂłwnieĹź pod kolegÄ wyĹźej, Ĺźe piÄ tek moĹźe byÄ o wiele sĹabszy frekwencyjnie od soboty wiÄc uwaga do organizatorĂłw by sprĂłbowali zorganizowaÄ to jednak wĹaĹnie w sobotÄ.
Ciekaw teĹź jestem formuĹy nad ktĂłrÄ zastanawiajÄ siÄ organizatorzy, tzn otwarta scena czy namioty ? Impreza popoĹudinowo-wieczorna czy wieczorno-nocna ? DawaÄ jakieĹ newsy, plotki czy przecieki kto ma i moĹźe
Ostatnio zmieniony przez Daron37 24-02-2015, 13:00, w całości zmieniany 3 razy
W koĹcu wiÄksza impreza od czasĂłw Toxicatora w Polsce Co jak co, ale osobiĹcie trzymam kciuki, by impreza wypaliĹa P.S. ChociaĹź wÄ tpiÄ, Ĺźe w takim skĹadzie wyjdzie im ta impreza na plus
Ciekaw teĹź jestem formuĹy nad ktĂłrÄ zastanawiajÄ siÄ organizatorzy, tzn otwarta scena czy namioty ? Impreza popoĹudinowo-wieczorna czy wieczorno-nocna ? DawaÄ jakieĹ newsy, plotki czy przecieki kto ma i moĹźe
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)