1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Uwielbiam hardcore, od 10 lat jezdze do holandi belgi, ciesze sie ze w polsce zorganizowali taki festiwal i to bilety po 14 euro w 1puli
Jadę na festiwal z lubina zabiore 3 osoby w dwie strony zrzuta na paliwo wyjezdzam okolo 12.00 w piątek 28 sierpnia z lubina, wszystko można jeszcze omówić :-)
o kurde, totalnie przypadkiem przywedrowalem na ta strone z cicha nadzieja jakiejkolwiek imprezy w Polsce a tu taka perelka czeka!! Jeszcze za taka cene, no poprostu piekna sprawa!! Nu al aan het hakken voor do pc obecnosc obowiazkowa!
Kilka osób mnie wystawiło i zostawiło z kupionymi dla nich biletami, więc mam wejściówki na sprzedaż. Cena z pierwszej puli. Jak ktoś mi nie ufa to możliwe Allegro.
Kilka osób mnie wystawiło i zostawiło z kupionymi dla nich biletami, więc mam wejściówki na sprzedaż. Cena z pierwszej puli. Jak ktoś mi nie ufa to możliwe Allegro.
Jak nie wygram dzisiaj w konkursie na ich profilu to chętnie kupię 1.
Bo transport organizowany przez Energylandię jest dla ciot, które nie zostają do końca imprezy. HardTripy wyruszają w drogę powrotną najpóźniej o 4:45. Oczywiście bez urazy jeśli sam korzystasz z ich autobusu.
Ja na pewno zostaje do końca bo nie wyobrażam sobie o 2 opuścić bo autobus. Jest tylko mały problem bo muszę się dostać do Krakowa na polskiego busa o 6:30 do Lublina i nie wiem jak to zrobię. Może Bla Bla Car albo jacyś lokalni przewoźnicy tam będą. Zadupie cholerne ale cóż zrobić, trzeba kombinować.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 25834 Odpowiedzi: 260 Odwiedzin z google: 1910