Zamknity przez: Daron37 27-08-2010, 10:28 | |
| Autor | Wiadomo |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 20-05-2010, 23:28 | #61
|
| | Esio napisa/a: | co do LU to niy aż taki super ale pacząc pod innym kontym że to jest w PL to jest dobry jak dla Poloków ino jak do mie to trocha za mało HC ale jak niy byda w tym czasie na wakacjach to na 90 % się zjawia |
Esio - spokojnie;) Najpierw niech dobrze się Hardstyle wdroży w Polską scenę muzyczną,a później będzie się myśleć o większej dawce HC na polskich eventach-takie moje zdanie na ten temat;)
djxxx: Tak dla przypomnienia: Co do Project 1 to tak jak już kiedyś pisałem w innym temacie - Headhunterz,i Wildstylez (A.k.a formacja Project 1) nigdy już nie zagrają pod tą nazwą bo zakończyli swoją działalność,i zagrali swojego ostatniego seta razem na X-Qlusive Szkoda,bo był z nich zgrany duecik,i dobre kawałki produkowali wspólnie.. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
|
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 20-05-2010, 23:35 | #62
|
| znów milion postów i narzekanie ja na ten moment jestem za i chętnie się pojawię cena dobra,daleko też nie ma... zobacze tylko czy nie będe na wczasach czy cóś | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzie) Piwa: 13 Skd: Ujazd Śląski  | Wysany: 20-05-2010, 23:37 | #63
|
| | wolfen88 napisa/a: | Tak dla przypomnienia: Co do Project 1 to tak jak już kiedyś pisałem w innym temacie - Headhunterz,i Wildstylez (A.k.a formacja Project 1) nigdy już nie zagrają pod tą nazwą bo zakończyli swoją działalność,i zagrali swojego ostatniego seta razem na X-Qlusive Szkoda,bo był z nich zgrany duecik,i dobre kawałki produkowali wspólnie.. |
Słyszałem coś o tym ale świat nie takie powroty widział
Nieważne. LU już jest i nie ma co gdybać... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | | Ostatnio zmieniony przez djxxx 21-05-2010, 00:45, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzie) Piwa: 215 Skd: ChoRzów  | Wysany: 21-05-2010, 00:32 | #64
|
| | Ale macie rozkminy, japierdole, wezcie sie ogarnijcie | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 21-05-2010, 07:29 | #65
|
| | Yoshko to namawiamy Coraz bardziej mi się to zaczyna podobać A jeszcze nie byłam w Hali Stulecia także to będzie rozdziewiczenie |
No to mysle ze chyba pasilo by wystartowac z misja Frog`s BUSA coo ? Jesli byla by jakas nasto osobowa ekipa chetna. Zorientuje sie za jakis czas wstepnie wila by to wychodzilo...
| Esio napisa/a: | jak do mie to trocha za mało HC |
Bo to Hardstylowa imprezka, nie Corowa. Wiec HC tylko na koniec na ostra dojebke... Chociaz ja juz wszystkich slyszalem DJsow oprocz tej Missi to mysle ze LU jest FAIR PLAYOWY wzgledem fanow w PL. Bo ostatnio fani HSu mieli DJow ktorzy graja mocniej i nustylowo na TOXI nie bylo. Teraz jest kasek dla tych ktorzy lubia lzejsze brzmienie HSu. Mysle bardzo dobre podejscie. Chociaz taki PAVO mysle zagra dobry konkret HS tak jak ostatnio np. w Mega gdzie bardzo mi sie podobalo i raczej nustylowo nie bylo. Tylko ciagle te Endymiony mnie rozwalaja. Nie wiem co sie ich tak uparli. Serio tez tak dla was jest to very rozpoznawalana MARKA jakos bardziej niz inni DJe HC ? Ja jakos mniej sie interere HC niz HS i wcale Endymiony nie cisna mi sie na sline jako pierwsi myslac o tym gatunku. Przeca jest sporo innych DJow ktorzy wydaje mi sie bardziej kojarza sie z HC i rownie dobrze mogliby przyciagnac ludzi . No bo jak ma przyciagnac taki Endymion bardziej jak oni dopiero co byli na TOXI. I jeszcze wczesniej... To juz wolalbym replay Angerfistow albo Evila Activ.. Albo kogos nowego AOF czy NOISOWW.Czy inni solowi znani... Toby sie zjawila mysle wiara dodatkowa... Mnie chociaz ich bardzo lubie bo graja cool mainstream tp najmniej ciagna mnie z zagranicznych gwiazd na tej imprezie bo poprostu byli ostatnio juz kilka razy i jeszcze nie zdazylem za nimi zatesknic
No co do tej organizacji w HALI STULECIA to tez mialem pisac. No szacun dlaorganizatora za odwage ale wydaje mi sie ze na tak duzym obiekcie i nie na slasku UNAS to raczej bedzie tam puuustawo.... Chyba ze tam jakas wydzielona czesc bedzie a nie cala arena...No ale sram na to. Mi to przeszkadzac nie bedzie. Byle by imprezka sie odbyla ;> | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 21-05-2010, 14:22, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 21-05-2010, 10:18 | #66
|
| | remik09 napisa/a: | | tak sobie sprawdzam wykonawców i na żadnej stronie oficjalnej nie znalazłem jeszcze info o tej imprezie a Endymiony mają w tym dniu inny występ: |
tak sie zlozyło ze z sarą (Miss Tess-X) mam dobry kontakt i dostałem od niej potwierdzenie ze bedzie grac w Polsce 28.08 wiec to nie wałek Co więcej, juz miałem plany zeby z tą Panią podjąc jakas wspolprace w kwietniu, nic nam jeszcze z tego nie wyszło ale.. mysle ze na jakis warm upik mozecie liczyc | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Gru 2008 Wiek: 37 Posty: 78 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Jaworzno  | Wysany: 21-05-2010, 10:24 | #67
|
| No no impreza szykuje sie super. Pod oprawa takich gwiazd mysle ze bedzie poezja dla uszu. zobacvzymy jak dadza rade w wystrojem i naglosnieniem w rtej hali , bilety tylko jak narazie 99 zl wiec grzechem bylo by nie kupic .opodro | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 23 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 155 (0,02/dzie) Piwa: 9 Skd: Zawiercie  | Wysany: 21-05-2010, 10:40 | #68
|
| | djxxx napisa/a: |
[ Dodano: 2010-05-20, 23:18 ]
| Warciarz napisa/a: | | Kto jest tego organizatorem? Zero info na ów stronie bo tylko plakat widnieje. |
Jak dla mnie nie ważne Kto to organizuje , ważne że Ktoś chce zrobić tego typu imprezkę ( THNX ) i mam nadzieje , ze się spisze na medal Wiele osób narzeka na LU ( niestety mi też nie wszystko pasuje... ) ale nie zmienia to faktu , że imprezka zapowiada się bdb i mam nadzieję , że będzie dobrze zorganizowana pod każdym względem ( konsola , scena-oświetlenie+nagłośnienie , bary<gastronomia> itd ) Jak dla mnie to może być świeża firma bo jestem zdania , że każdemu warto dać szanse , a czasami nowe firmy ( często są w nich ludzie z dużym doświadczeniem ) pokazują się z o wiele lepszej strony od starych wyjadaczy , choć nie zawsze. Jak dla mnie nie będzie to miało wpływu na obecność na imprezie... |
Mnie też nie specjalnie martwi, która agencja to zorganizuję, jednak na daną chwilę to nikt tego nie organizuje Pojawił się plakat, na stronie nic ma, nikt nic nie wie. Równie dobrze może to być żart jak nie ma osób odpowiedzialnych za organizacje tego projektu | _________________ www.gjfoto.pl - fotografia koncertowa na najwyższym poziomie! www.elevenstudio.pl - studio fotografii kreatywnej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 21-05-2010, 10:56 | #69
|
| | Warciarz napisa/a: | | Równie dobrze może to być żart | a co napisałem 2 posty wyzej? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzie) Piwa: 119 Skd: Opole  | Wysany: 21-05-2010, 11:29 | #70
|
| | Warciarz napisa/a: | Mnie też nie specjalnie martwi, która agencja to zorganizuję, jednak na daną chwilę to nikt tego nie organizuje Pojawił się plakat, na stronie nic ma, nikt nic nie wie. Równie dobrze może to być żart jak nie ma osób odpowiedzialnych za organizacje tego projektu |
A po za tym ResQ pisał że Driver ma kontakt z organizatorami cały czas
| ResQ napisa/a: | organizatorzy wspolpracuja z Driverem wiec bedzie tak jak powinno byc lacznie z TT |
| _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez jojo 21-05-2010, 11:30, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |