Zamknięty przez: Daron37 27-08-2010, 10:28 | |
| Autor | Wiadomość |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 21-05-2010, 11:35 | #71
|
| | zeby skonczyc te gdybanie - organizator robil mniejsze imprezy, ma doswiadczenie w organizacji, jest zdecydowany, nie chce popelniac bledow innych organizacji i chce udowodnic ze niedociagniecia innych mozna ogarnac jak sie chce - wiec ma byc na wysokim poziomie z ogranizacja. Impreza ma sie odbyc na 100% - wlasnie sie zaczela promocja, na poczatek plakat i LU - a potem bedzie reszta bo strona w budowie niestety | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 15 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 436 (0,07/dzień) Piwa: 112 Skąd: Maassluis/NL  | Wysłany: 21-05-2010, 11:36 | #72
|
| Czyli jak Driver ma kontak z organizatorami to zapewne bedzie wszystko dobrze przygotowane
Hmmm ale hala stulecia bedzie to podobnie wygladac jak na MOH EE skupisko ludzi na srodku a reszta pusta Ja osobiscie tak to widze | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzień) Piwa: 26 Skąd: z duĹźego pokoju  | Wysłany: 21-05-2010, 11:50 | #73
|
| no to 3 miechy zeby zapelnic Hale LudowÄ
, moze byc ciezko ale zycze jak najlepiej | _________________ "Bo w Ĺźyciu najwaĹźniejsze sÄ
wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 21-05-2010, 11:53 | #74
|
| tak sobie teraz patrzÄ na to co w winampie mam i jeĹli miaĹa by byÄ to impreza, ktĂłra ma przyciÄ
gnÄ
Ä tĹumy brakuje mi tu Showtek'ow. Nu jak Nu ale kaĹźdy siÄ ze mnÄ
zgodzi, ĹźÄ HHz + Showteki przyciÄ
gnÄli by tĹumy i to bez dwĂłch zdaĹ, zamiast EndymionĂłw to Angerfist i o frekwencje moĹźna by byĹoby byÄ spokojnym
i jak dla mnie LU w pytÄ i tak jest teraz, ktoĹ nie lubi NU to nie przychodzi i tyle, albo nie obrzydza imprezy bzdetnym pisaniem, Ĺźe nie ma duĹźo HC a jak jest to, Ĺźe cukierkowy, tam impreza od poczÄ
tku miaĹa byÄ nastawiona na HS, LU byĹ proponowany podany wiÄc mniej wiÄcej siÄ pokrywa. Jak ktoĹ sĹucha tylko HC to po co siÄ wypowiadaÄ o imprezie HS ? ja nie sĹucham np terrorĂłw czy breakĂłw i nie mÄ
drze siÄ w tamtych tematach jaka ta muzyka jest g**niana bo i teĹź tak nie sÄ
dzÄ dla wszystkich sÄ
imprezy | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 21-05-2010, 11:54 | #75
|
| jaaa pierrdooolee... ej resq wejĹcie tam zagadajcie zeby tych endymionĂłw zamienili na lepszejsze coĹ .. juz nie bede sugerowaÄ co. bo to u nas bedzie moĹźliwe za 10 lat.. ale coĹ treche tak aby aby jechaĹa bym z samej ciekawoĹci.. ale co mam daÄ 100zĹ + koszty wyjazd przyjazd, maszkety.. za samÄ
ciekawoĹÄ? dla pl elity i 2h HC? jeszcze jakaĹ sara bedzie wpierdalac chleb z mojego biletu a ja nie nawidze wszystkich Sar na swiecie :p rozkmincie tych endymionĂłw to pojade- to jest szantaĹź ! | _________________ ]:-> | | Ostatnio zmieniony przez maniaczka 21-05-2010, 13:10, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 21-05-2010, 12:42 | #76
|
| | Thao napisał/a: | | Ale macie rozkminy, japierdole, wezcie sie ogarnijcie |
Radze sie do tego przystosowaÄ ;] ;roni;
Z mojej strony ĹźyczÄ dobrej imprezy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | Wysłany: 21-05-2010, 14:31 | #77
|
| | remik09 napisał/a: | tak sobie teraz patrzÄ na to co w winampie mam i jeĹli miaĹa by byÄ to impreza, ktĂłra ma przyciÄ
gnÄ
Ä tĹumy brakuje mi tu Showtek'ow. Nu jak Nu ale kaĹźdy siÄ ze mnÄ
zgodzi, ĹźÄ HHz + Showteki przyciÄ
gnÄli by tĹumy i to bez dwĂłch zdaĹ, zamiast EndymionĂłw to Angerfist i o frekwencje moĹźna by byĹoby byÄ spokojnym
i jak dla mnie LU w pytÄ i tak jest teraz, ktoĹ nie lubi NU to nie przychodzi i tyle, albo nie obrzydza imprezy bzdetnym pisaniem, Ĺźe nie ma duĹźo HC a jak jest to, Ĺźe cukierkowy, tam impreza od poczÄ
tku miaĹa byÄ nastawiona na HS, LU byĹ proponowany podany wiÄc mniej wiÄcej siÄ pokrywa. Jak ktoĹ sĹucha tylko HC to po co siÄ wypowiadaÄ o imprezie HS ? ja nie sĹucham np terrorĂłw czy breakĂłw i nie mÄ
drze siÄ w tamtych tematach jaka ta muzyka jest g**niana bo i teĹź tak nie sÄ
dzÄ dla wszystkich sÄ
imprezy |
Nic dodac nic ujac ...nic nie bedzie zamieniane LU jest juz klepniety ...wiec darujcie sobie zbedne dyskusje jak ktos jest naprawde zaintereswoany ta impreza to niech poprostu przyjedzie zobaczy jak jest ,a potem komentuje
Pozdrawiam Driver! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzień) Piwa: 48 Skąd: Bytom  | Wysłany: 21-05-2010, 15:31 | #78
|
| Frog, teĹź tak sobie myĹlaĹem wĹaĹnie o busiku, ale jeden to bÄdzie pewnie za maĹo. Zobaczy siÄ ile osĂłb bÄdzie chÄtnych itd. Przejazd pociÄ
giem trochÄ mi siÄ nie widzi. Mam jednak nadziejÄ, Ĺźe pojedziemy tam spoko ekipÄ
i w miarÄ wczeĹnie, Ĺźeby sobie zrobiÄ gruby b4 we WrocĹawiu!
| MotyleeeQ napisał/a: | Yoshko to namawiamy Coraz bardziej mi siÄ to zaczyna podobaÄ A jeszcze nie byĹam w Hali Stulecia takĹźe to bÄdzie rozdziewiczenie |
no i to mi siÄ podoba Wy siÄ juĹź powoli szykujcie!
Co do Hali Stulecia... marzenie zapeĹniÄ jÄ
caĹÄ
, jednak wydaje mi siÄ, Ĺźe bÄdzie wydzielone jakieĹ miejsce na kilka tys osĂłb. Zobaczymy na miejscu, lub za jakiĹ czas z szerszej oficjalnej informacji. Nie ma co gdybaÄ.
POZDROO! | | Ostatnio zmieniony przez yoshko 21-05-2010, 15:38, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 21-05-2010, 15:46 | #79
|
| Dobrze Driver potwierdziĹ, Ĺźe impreza bÄdzie Organizator pewnie ujawni siÄ troszkÄ później
| yoshko napisał/a: | [b] Wy siÄ juĹź powoli szykujcie! |
My siÄ juĹź szykujemy Spoko oko
No jak bÄdzie dostateczna iloĹÄ chÄtnych to moĹźna wynajÄ
Ä busa, ale jak juĹź wiecie z tym jest wiele pierdolenia tak naprawdÄ Frog juĹź kiedyĹ organizowaĹ to wie .. Ja byĹabym chÄtna nawet pociÄ
giem jechaÄ taki maĹy The Trip do Wrocka, coĹ piÄknego 3 godzinki szybko minÄ
w miĹej atmosferce Przygotujemy siÄ odpowiednio w czasie podróşy. Tak wiÄc pozostaje mi tylko odliczanie dni i odkĹadanie kasy hehe | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | | Ostatnio zmieniony przez MotyleeeQ 21-05-2010, 15:49, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 21-05-2010, 15:47 | #80
|
| | | Frog, teĹź tak sobie myĹlaĹem wĹaĹnie o busiku, ale jeden to bÄdzie pewnie za maĹo |
Busik moze byc maly, duzi i wiekszy Ale wez poprawke ze HF teraz to juz nie jest tak HSowe jak kiedys bardziej COROWE ( przynajmniej tak sie deklaruja;) tymbardziej ze tu NUowo bedzie. Najmniejsze sa 8 osobowe wiec mysle damy rade Kto wstepnie chetny ? @Motylek pociagiem bylo by fajnie pojechac TAM ale juz droga powrotna by mi sie nie usmiechalo wyebany @Driver klepnieta jest hala klepnieta cena biletow klepniety LU. To o czym mozemy gadac ? Wyrazilem tylko swoja opinie, nie mieszajac nikogo z blotem wiecchyba ok nie. co nie oznacza ze mnie nie bedzie na imprezie. Tylko praca albo choroba moze mnie wykluczyc . | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 21-05-2010, 15:48, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |