1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
W tym roku wystÄ…pi dla Was, po raz pierwszy na dużym evencie, niesamowity Dr. Kucho! Legenda muzyki house, autor genialnego sztosa „Can’t stop playing” jest gwarancjÄ… najlepszej zabawy 31 grudnia 2010! Tylko w hali Stulecia! Tylko na ILNY 2010!
Kolejnym artystÄ…, który dołącza do „Sylwestrowego skÅ‚adu” jest nie kto inny, jak lubiany przez tak wielu Menno de Jong. Charyzmatyczny, mÅ‚ody i uzdolniony artysta z pewnoÅ›ciÄ… uÅ›wietni swoim setem poczÄ…tek nowego – lepszego roku!
Trzecim ogÅ‚aszanym dziÅ› artystÄ…, bÄ™dzie trance’owy kosiarz parkietów – Sied van Riel! Muzyczna petarda, uczestnik tegorocznego ASOT450 udowodniÅ‚ już, że potrafi poruszać tÅ‚umy. To on sprawi, że podczas pierwszych godzin nowego roku nie bÄ™dziecie mieli czasu na zbyt wiele przemyÅ›leÅ„! NajwiÄ™kszy klubowy Sylwester w Polsce – uÅ›miech i dobra zabawa przy wspaniaÅ‚ej muzyce gwarantowane!
Lineup:
Dr. Kucho
Menno De Jong
Sied Van Riel
Ronald van Gelderen
Mischa Daniels
Ashley Wallbridge
Abel Ramos
Bilety w drugiej puli od 7.10 na ftb.pl
Wystarczy że podali jedno nazwisko a więc Menno De Jong a to sprawia że jeśli nie będzie ciekawych planów sylwestrowych to na 100 % jestem w Wrocku na I Love New Year
Ostatnio zmieniony przez Legolek 06-10-2010, 14:44, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Eee tam gdy nie ma ciekawej opcji na sylwka to ta jest najlepszą jaka może być Skład zawsze jest kozacki Po ostatniej płycie Menno De Jonga i jego Intuition Sessions Vol 2 jestem tym bardziej przekonany
Dlatego pisałem że jeśli nie ma się możliwości a każda inna opcja sylwestra jest kijowa to lepszej alternatywy nie ma Ludzie nieraz płacą 250 zł od osoby za sylwka i fakt mają w nim wszystko ale tutaj bilecik 100 zł teraz będzie + alko i też jest git
Moim marzeniem jest ILNY w Hali ze sceną Hard Ale mniejsza oto Jak dla mnie troche dużo siana, ja preferuję w mniejszym gronie przy innych stylach muzyki
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2872 Odpowiedzi: 20 Odwiedzin z google: 869