Zamknity przez: Daron37 27-08-2010, 10:28 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 20-05-2010, 21:33 | #51
|
| Zakładam, że gdy chodzi o taką imprezę to byście podeszli doń poważnie, a jeśli się mylę to anuluję tego propsa | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
|
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 20-05-2010, 21:37 | #52
|
| | koko123 napisa/a: | | ResQ napisa/a: | | djxxx napisa/a: | | LU - OK choć osobiście bym trochę pozmieniał bo na imprezach i eventach jedni i ci sami Dj'e... |
no a w NL to non stop nowe twarze wszedzie ... pozatym - pokaz mi innych polskich DJow hard z duzym doswiadczeniem / umiejetnosciami |
Dela i Szajsek poradziliby sobie na dużym evencie imo bez problemów. |
duzo DJ moglo by sie poradzic - ale na eventy trzeba zasluzyc i zapracowac dlugoletnia praca - no chyba ze jest sie projektem komercyjnym z NL i ma sie znajomosci to mozna w 2 miesiace grac na wszystkich wiekszych imprezach... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 20-05-2010, 21:42 | #53
|
| co do LU to niy aż taki super ale pacząc pod innym kontym że to jest w PL to jest dobry jak dla Poloków ino jak do mie to trocha za mało HC ale jak niy byda w tym czasie na wakacjach to na 90 % się zjawia | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 20-05-2010, 22:29 | #54
|
| Ciekawe czy ze sceną odstawią jakiś bajer | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 20-05-2010, 22:48 | #55
|
| | Defkon napisa/a: | powodzenia dla organizatorów
ta hala jest na ponad 10000 ludu, któż tak poszalał ?? kto jest organizatorem ? |
dlatego w LU pojawili się HHz i Endymion'i, Technoboy, Pavo
znane nazwiska, które mają przyciągnąć ludzi. Hala się nie zapełni ale nie będzie też pusta, myślę, że spokojnie z kilka tysięcy osób będzie | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 23 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 155 (0,02/dzie) Piwa: 9 Skd: Zawiercie  | Wysany: 20-05-2010, 22:55 | #56
|
| | Kto jest tego organizatorem? Zero info na ów stronie bo tylko plakat widnieje. | _________________ www.gjfoto.pl - fotografia koncertowa na najwyższym poziomie! www.elevenstudio.pl - studio fotografii kreatywnej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 20-05-2010, 23:02 | #57
|
| | Warciarz napisa/a: | | Kto jest tego organizatorem? Zero info na ów stronie bo tylko plakat widnieje. |
też się właśnie zastanawiam kto się tego podjął, bo chyba żadna większa organizacja
EDIT:
tak sobie sprawdzam wykonawców i na żadnej stronie oficjalnej nie znalazłem jeszcze info o tej imprezie a Endymiony mają w tym dniu inny występ:
| Sanctuary Outdoor 28/08/2010 Catton Hall Estate - Birmingham [UK] |
no tylko oni nie są wiarygodni bo może przyjechać np jeden z nich albo dwóch
HHz i Technoboy, pavo, dozer jeszcze nic nie maja
więc mam nadzieje, że nie napalam się za wcześnie | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | | Ostatnio zmieniony przez remik09 20-05-2010, 23:14, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzie) Piwa: 13 Skd: Ujazd Śląski  | Wysany: 20-05-2010, 23:10 | #58
|
| | ResQ napisa/a: | no a w NL to non stop nowe twarze wszedzie ... pozatym - pokaz mi innych polskich DJow hard z duzym doswiadczeniem / umiejetnosciami |
W NL czy Włoszech mają z czego wybierać bo jest naprawdę wielu dobrych DJi tyle , że na imprezy w Polsce często ( w klubach i eventach(...) ) zaprasza się DJi , którzy już gościli w naszym kraju , a jest wielu innych dobrych , których niestety nie miałem okazji zobaczyć "w akcji". DJi z LU bardzo szanuje i podziwiam jednych bardziej , drugich mniej ale to nie ważne. Wiem jak drudno czasami załatwić DJ'a na impreze na konkretny termin i za odpowiednią sumę... ; LU z Polski - napweno nikogo bym nie zamienił na Was , bardzo szanuje i doceniam co robicie ( sam kiedyś grałem i potrafię docenić pracę DJ'a ale to nie ten temat... ). Nie wyobrażam sobie impry bez ekipy ze Śląska ( DJi ). Szkoda tylko , że HHz nie można "zamienić" na Project 1 < dożucić Wz > , a Endymion ( z całym szacunkiem ) na Neophyte lub Korsakoff ale mimo wszystko tak jak napisałem prędzej zrobie wszystko aby zawitać na tej imprezce bo brakuje tego typu imprez. Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-05-20, 23:18 ]
| Warciarz napisa/a: | | Kto jest tego organizatorem? Zero info na ów stronie bo tylko plakat widnieje. |
Jak dla mnie nie ważne Kto to organizuje , ważne że Ktoś chce zrobić tego typu imprezkę ( THNX ) i mam nadzieje , ze się spisze na medal Wiele osób narzeka na LU ( niestety mi też nie wszystko pasuje... ) ale nie zmienia to faktu , że imprezka zapowiada się bdb i mam nadzieję , że będzie dobrze zorganizowana pod każdym względem ( konsola , scena-oświetlenie+nagłośnienie , bary<gastronomia> itd ) Jak dla mnie to może być świeża firma bo jestem zdania , że każdemu warto dać szanse , a czasami nowe firmy ( często są w nich ludzie z dużym doświadczeniem ) pokazują się z o wiele lepszej strony od starych wyjadaczy , choć nie zawsze. Jak dla mnie nie będzie to miało wpływu na obecność na imprezie... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 20-05-2010, 23:23 | #59
|
| | Jako iż HHz posłucham sobie może z nudów w hradec kralove to i tak termin mi w sumie jak najbardziej pasi bo raczej w tym czasie jeszcze na urlop się nie wybiorę cena jest ok. Wy nie myślcie że ktoś wam zrobi event za 30 zł w takiej hali. Ta cena jest akurat i tak lajtowa. Gdybym miał każdemu przytoczyć ile bierze średniej klasy dj a ile już mówmy takie gwiazdy jak w tym LU to byście się za głowę złapali. Więc cena sama z siebie się nie bierze. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzie) Piwa: 13 Skd: Ujazd Śląski  | Wysany: 20-05-2010, 23:26 | #60
|
| | wolfen88 napisa/a: | ... Jak dla mnie, to LU mi odpowiada,tylko tego Technoboya bym wypieprzył,i zamieniłbym go na Zatoxa;pp Mam nadzieję,że na tym evencie się nie zakończy tak jak z MOH 2 X EE:| Oby się wypromował! |
Technoboy'a na Zatox'a ( odrazu pomyślałem ) albo też na inne "gwiazdy" z italii np Brennan Heart lub Francesco Zeta... Ogólnie Technoboy jest jak dla mnie jednym z najlepszych DJ'i HS ale miałem okazje go widzieć 2razy na żywo i zobaczyłbym Kogoś innego ale gdyby do Technoboya dożucić Tuneboya (TNT) to by była rzeźnia
Co do Brainstorm też mam nadzieję , że imprezka wypali i będzie się dalej działo | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
| |