Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 16.09.2011, 2000, energon, energy, festival, hardstyle, krakowa, polish, przytkowice

Przesunity przez: ROoZi
18-09-2011, 22:07
16.09.2011 - POLISH HARDSTYLE FESTIVAL ENERGON - Energy 2000, Przytkowice, k/ Krakowa
Autor Wiadomo
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 07-09-2011, 10:59    #71

Łosiu napisa/a:
panowie jestem pewny ze wszyscy mamy warny jak Daron przyjdzie xDDD

Tak jest. Warny otrzymali wszyscy co mieli w tej drętwej dyskusji więcej niż jednego posta oraz wyjątkowo Chaotic Spirit za niski poziom (aż mi się smutno zrobiło ze tacy ludzie istnieją). LukasH i Crackman otrzymali x2 za najdłuższe ciagnięcie tematu. Sorry chłopaki, ale jakaś dyscyplina musi być. Rozumiem, Polska-Niemcy 2:2, ale w tym temacie gadamy o konkretnej imprezie :) .

Temacik załóżcie sobie sami albo poproście kogoś, bo ja uciekam na pociąg xD . A dalsza dyskusja nie na temat będzie jeszcze surowiej karana :) .

Pozdrawiam
Wasz Modzio

DjBlackKrk 
DJ Black

Informacje
Doczy: 09 Sty 2011
Piwa: 0
Skd: Kraków

Wysany: 07-09-2011, 12:09    #72

To może niech Energy zrobi impreze na której zagrają Dj z Polskiej sceny z Toxi? Polacy potrafią grać i to bardzo dobrze! Porównajmy imprezy mniejsze niż w Energy gdzie grali polacy tacy jak SchizeQ czy Prototypes. Moim zdaniem lepiej wypada niż stałe sety ludzi którzy grają po kilka lat w Energy :/ Mam nadzieje że Energon zmieni oblicze z tego jakie ma teraz na to jakie było zakładane, promowanie młodych Dj a nie promowanie osób które już coś tam osiągneły!

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-09-2011, 14:44    #73

Chaotic Spirit napisa/a:
Z góry do dołu przepraszam Łukasza i Rawnessa za to co napisałem. Zrozumiałem swój błąd i przypłaciłem za to ostrzeżeniem.

Człowiek uczy się na własnych błędach i mam nadzieję że już się rozumiemy i się dogadaliśmy :)
:thumbup: cieszymy się :)

taszan 

Informacje
Doczy: 27 Cze 2010
Piwa: 23
Skd: kraków

Wysany: 17-09-2011, 17:21    #74

Nie wiem czy kogoś zainteresuje to co tutaj napisze o imprezie, ale się skusze :P ogólne wrażenia jak najbardziej na plus. Ludzi było więcej niż na poprzedniej edycji. Szkoda tylko, ze na secie Overa zostało tak mało osób bo naprawde dobrze cisnął ;) ale zaczynając od początku to Klimazz zagrał wg mnie fajnie, może dużo oblatanych kawałków, ale ludzie się dobrze bawili, ja też ;) Potem Crackman i tu również mi się podobało, wg mnie troche mocniej niż zwykle, może dlatego, że grałeś sam :P Następnie Roughboyzz, tutaj również dobry set w jego wykonaniu, pare kawałków naprawde eleganckich. Po nim Radial Playerz no i tutaj ukłony przed nimi, luksus set, mocny i trzymający wysoki poziom narzucony przez poprzedników ;) także nowy (stary) skład Radialsów jak najbardziej na wielki plus :D Końcówka oczywiście Overbizza. Tak jak wcześniej pisałem konkretny secior, również ukłony w Twoją strone ;) szczerze mówiąc myślałem, że jak nie będzie Drivera albo Enigmata to, że może być ciężko do czegoś poskakać i trzeba będzie czekać aż na końcówke Overa, ale Panowie naprawde dali rade :P Uważam, że była to lepsza edycja niż poprzednia i zarazem miła rozgrzewka przed dzisiejszym miażdżeniem głowy ;)

Overbizz 

Informacje
Doczy: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Skd: Kraków

Wysany: 17-09-2011, 18:51    #75

Tak jak pisze Taszan - ludzi więcej niż na poprzedniej edycji co mnie bardzo cieszy i mam nadzieję, że z każdą kolejną edycją będzie większa liczba ludzi! Impreza na duży plus :)

Pozdro!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 4585
Odpowiedzi: 74
Odwiedzin z google: 1049
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: