Przesunięty przez: ROoZi 18-09-2011, 22:07 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 06-09-2011, 18:24 | #41
|
| | LukasH napisał/a: | ciekawe dlaczego hmm . |
Bo nie jesteĹcie bookowani WY, nadzieja polskiej sceny... | |
| |
 | |
|
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 06-09-2011, 18:33 | #42
|
| | Grzybek napisał/a: | | Bo nie jesteĹcie bookowani WY, nadzieja polskiej sceny... | Grzybek skoĹcz pierdoliÄ bo ja wcale siÄ nie proszÄ o granie nigdzie.Ale widocznie ktoĹ doceniĹ nasze sety i czasami dajÄ nam szansÄ zagraÄ. ;] takĹźe nie wiem co chciaĹeĹ wnieĹÄ swojÄ
wypowiedziÄ
do tematu;]
[ Dodano: 06-09-2011, 18:37 ]
| Crackman napisał/a: | | DOBRYCH producentĂłw | wiem znam kilku co majÄ
skilla ale nigdy nie bÄdÄ
u nas zauwaĹźeni ? a czemu ? ZNAJOMOĹCI robiÄ
swoje.I takie jest moje zdanie. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Maj 2007 Wiek: 38 Posty: 77 (0,01/dzień) Piwa: 26 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 06-09-2011, 18:43 | #43
|
| [ Dodano: 06-09-2011, 18:37 ]
| Crackman napisał/a: | | DOBRYCH producentĂłw wiem znam kilku co majÄ
swoje.I takie jest moje zdanie. |
Uwierz mi ja nie znam Ĺźadnego Producenta z PL, ktĂłry miaĹby chociaĹź w PoĹowie tak dobry technicznie jak nasze ziomy z NL, IT czy AU (no moĹźe Kayem, ale przeciesz to nie Polak ), a sĹyszaĹem trochÄ naszych rodzimych i naprawdÄ ani moje, ani kogokolwiek nie sÄ
na takim poziomie by mogĹy konkurowaÄ z tymi w zachodnich labelach .
ahhh odnoĹnie
| DjBlackKrk napisał/a: | Nie wypowiadam siÄ bo miaĹem nadziejÄ Ĺźe Lu bÄdzie inny takie jak zaĹoĹźenie Energy na imprezy Energon. Promowanie mĹodych Hardstyle Dj a tak mamy taki sam skĹad jak na kaĹźdym Kings Of Hardstyle + ElectroHouse/Techno/HandsUp/Hardstyle - Klimazz. Na imprezie bÄdÄ ze wzglÄdu tego Ĺźe nie opuszczam tego typu imprez z okolicy ale promowanie Soundfighterz ktĂłrzy grajÄ
od bardzo bardzo dawna jest przesadÄ
, Roughboyzz - byĹo dwĂłch, rozpadli siÄ a nagle pojawia siÄ Dj ktĂłry z tego co wiem gra Electro House. Overbizz - Na niego czekam najbardziej i na koĹcowy Hc . Nie zdziwie siÄ jak niedĹugo na Energonie usĹyszymy Max Farenthide i Wet Fingers. Tyle w temacie! Do zobaczenia w klubie!
Ps. sorry za ewentualne bĹÄdy i jak kogoĹ dotkliwie uraziĹem |
Ja nigdzie sobie nie przypominam, by ktoĹ kiedykolwiek, powiedziaĹ, napisaĹ, Ĺźe Energon jest po to Ĺźeby promowaÄ mĹodych... bez urazy, ale jeĹli uwaĹźasz, Ĺźe juĹź jesteĹmy wypromowani to masz w takim ukĹadzie, bardziej róşowe okulary odemnie , a jeĹli uwaĹźasz mnie za starego, to musze Ci powiedzieÄ, Ĺźe w takim razie patrzÄ
c w lustro stwierdzam, Ĺźe nieĹşle sie trzymam . | _________________ Check the Gangsta ! | | Ostatnio zmieniony przez Crackman 06-09-2011, 19:04, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 06-09-2011, 18:43 | #44
|
| tu nie ma Ĺźadnej filozofii jest znana gwiazda z zagranicy = duĹźo wiary, zwykĹymi djami z polski, polscy klubowicze siÄ nie jarajÄ
po prostu i tak jak Crackman pisze, musiaĹby byÄ jakiĹ wielki bum z polskimi produkcjami i co za tym idzie, grane przez znanych dji w nl i by siÄ rozkrÄciĹo a tak jak my tu czy na innych forach jaramy siÄ czyjÄ
Ĺ produkcja bo jest dobra to zwykli ludzie ich nie usĹyszÄ
bo po prostu nie siedzÄ
na forach a info o imprezie biorÄ
z plakatu czy teĹź strony np mega i jak widzÄ
w lu np Deepack to "wow" a jak zobaczÄ
np Crackman, Lukash, Overbizz itd to co pomyĹlÄ
? co samo co wy tutaj o tym Klimazzem Ĺźe na grajkĂłw nie pĂłjdÄ
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 22 Sty 2010 Wiek: 38 Posty: 591 (0,1/dzień) Piwa: 343 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 06-09-2011, 19:05 | #45
|
| | Crackman napisał/a: | [ Dodano: 06-09-2011, 18:37 ]
Uwierz mi ja nie znam Ĺźadnego Producenta z PL, ktĂłry miaĹby chociaĹź w PoĹowie tak dobry technicznie jak nasze ziomy z NL, IT czy AU (no moĹźe Kayem, ale przeciesz to nie Polak ), a sĹyszaĹem trochÄ naszych rodzimych i naprawdÄ ani moje, ani kogokolwiek nie sÄ
na takim poziomie by mogĹy konkurowaÄ z tymi w zachodnich labelach . |
Termal, Pham Ngoc lada moment teĹź sÄ
dze, Ĺźe Regain, spokojnie dorĂłwnujÄ
niejednemu dobremu producentowi z NL ...Ale ogĂłlnie robi siÄ lekki offtop wiÄc moĹźe wrĂłÄmy do tematu samej imprezy | _________________
 http://www.facebook.com/djkonablack | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Maj 2007 Wiek: 38 Posty: 77 (0,01/dzień) Piwa: 26 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 06-09-2011, 19:17 | #46
|
| | Kona Black napisał/a: | | Crackman napisał/a: | [ Dodano: 06-09-2011, 18:37 ]
na takim poziomie by mogĹy konkurowaÄ z tymi w zachodnich labelach . |
Termal, Pham Ngoc lada moment teĹź sÄ
dze, Ĺźe Regain, spokojnie dorĂłwnujÄ
niejednemu dobremu producentowi z NL ...Ale ogĂłlnie robi siÄ lekki offtop wiÄc moĹźe wrĂłÄmy do tematu samej imprezy |
SĹyszaĹem obu produkcje i w obu przypadkach (choÄ Pham lepiej) Technicznie, ale i teĹź aranĹźacyjnie czeka ich jeszcze wiele pracy .
ZNAJOMOĹCI? Brednie i gĂłwno prawda, odwiedĹş profil Omega Typez (Ostatnio trafili do Gold - Scantraxx) i poczytaj jak najeĹźdzali na q-dance i wszystkich po kolei, ale dlatego, Ĺźe sÄ
dobzi, majÄ
juĹź support w NL i duĹźÄ
wytwĂłrnie, ktĂłra bÄdzie ich promowaÄ . To Wasted Penguinz, teĹź sÄ
Holendrami i teĹź trafili do Scantraxxu przez znajomoĹci?
Hmmm chyba nie .
Dobra Back to Topic, bo nas Rozzi z ziemiÄ
zrĂłwna . | _________________ Check the Gangsta ! | |
| |
 | |
CiachO THE PROTOTYPES !!!

Informacje Dołączył: 29 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 3024 (0,45/dzień) Piwa: 642 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 06-09-2011, 19:21 | #47
|
| | Jak Noisyboy, Enigmato, Termal czy teĹź Regain nie majÄ
dobrego skila (szczerze nie jeden raz udowodnione przez NL ProducentĂłw Ĺźe nasi mogÄ
lepiej) to juĹź nie wiem! | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 06-09-2011, 19:22 | #48
|
| | Crackman napisał/a: | | ZNAJOMOĹCI? Brednie i gĂłwno prawda | w nl moĹźe nie. W PL tak. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 06-09-2011, 19:31 | #49
|
| Crackman sory ale jezeli dla ciebie producenci ktorych docenia Spoontech dajmy na to i daje mozliwosc wydania vinyla w czolowym labelu , nie maja skilla to wlasnie juz wiesz dlaczego scena w naszym kraju "ledwo zipie"
to ja proponuje napojic sie hardami ile mozna zgarnac ile mozna , bo przyjda trudne czasy i trzeba bedzie grac house | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 06-09-2011, 19:34 | #50
|
| | Ĺosiu napisał/a: | | bo przyjda trudne czasy i trzeba bedzie grac house | niektĂłrzy juĹź siÄ przerzucili | |
| |
 | |
| |