Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 16.09.2011, 2000, energon, energy, festival, hardstyle, krakowa, polish, przytkowice

Przesunity przez: ROoZi
18-09-2011, 22:07
16.09.2011 - POLISH HARDSTYLE FESTIVAL ENERGON - Energy 2000, Przytkowice, k/ Krakowa
Autor Wiadomo
Crackman 
DJ & Producer

Informacje
Doczy: 28 Maj 2007
Piwa: 26
Skd: Chrzanów

Wysany: 06-09-2011, 19:36    #51

LukasH napisa/a:
Crackman napisa/a:
ZNAJOMOŚCI? Brednie i gówno prawda
w nl może nie. W PL tak.

Tak, dalej żyjemy w komuniźmie, a Wy jesteście max pokrzywdzeni i niedocenieni... stary siedź w tym przynajmniej połowe tyle co ja, to może wtedy sensownie porozmawiamy, a takie argumentowanie "bo znajomości" to naprawdę... :) .

CiachO napisa/a:
Jak Noisyboy, Enigmato, Termal czy też Regain nie mają dobrego skila (szczerze nie jeden raz udowodnione przez NL Producentów że nasi mogą lepiej) to już nie wiem!

Napisałem, że nie są dobzi technicznie i musza popracować nad aranżacją, a jeśli nie jesteś producentem i DAW'a na oczy nie widziałeś, to poprostu nie zauważysz tych szczegółów na które zwracają uwagę w Labelach :) .

Łosiu napisa/a:
Crackman sory ale jezeli dla ciebie producenci ktorych docenia Spoontech dajmy na to i daje mozliwosc wydania vinyla w czolowym labelu , nie maja skilla to wlasnie juz wiesz dlaczego scena w naszym kraju "ledwo zipie"

to ja proponuje napojic sie hardami ile mozna zgarnac ile mozna , bo przyjda trudne czasy i trzeba bedzie grac house xD

Sorry ale dlamnie Spoontech to wcale nie jest czołowy label, bo usłyszałem o nim dopiero, jak w nim wydaliście, pozatym nie widze żadnego Supportu tego labelu u zachodnich DJ i więc ciężko nazywać to "czołowym" Labelem...
Ostatnio zmieniony przez Crackman 06-09-2011, 19:38, w caoci zmieniany 1 raz  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-09-2011, 19:40    #52

:)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 07-09-2011, 07:25, w caoci zmieniany 1 raz  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Skd: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-09-2011, 19:48    #53

LukasH, ale spoon na serio jest mało znany ;) ze znanych to tylko HS Mafia tam wydała a tak to ciągle Delete i Vazard, a pierwszy raz o nich usłyszałem jak Digital Abuse wydali tam coś

Crackman 
DJ & Producer

Informacje

Wysany: 06-09-2011, 19:49    #54

LukasH napisa/a:
Crackman napisa/a:
stary siedź w tym przynajmniej połowe tyle co ja, to może wtedy sensownie porozmawiamy,
a co ty jesteś The Prophet Polskiej sceny hard? szczerze to w ogóle nawet nie wiem w jakim duecie grasz. Także może siedzisz długo w tym ale jakoś bez większego "wow" bo chyba nigdy nawet nie słyszałem jak grasz.

[ Dodano: 06-09-2011, 19:42 ]
Crackman napisa/a:
Sorry ale dlamnie Spoontech to wcale nie jest czołowy label, bo usłyszałem o nim dopiero, jak w nim wydaliście
no to widocznie długo siedzisz w "tym"

Wiesz jeśli nie ruszasz się z domu, to ciężko słyszeć, ale myśle że słyszałeś Radial Playerz (aktualnie w nieco odświeżonym składzie - do boju Racid :D ) i sądze, że oni ohh w sumie to też i JA zagrali na paru imprezach, nawet NL kilka razy odwiedzili, żeby tam zagrać, no popatrz :D Ba wydali też u Tatanki w labelu i mieli support u zachodnich DJ (mówie o tych którzy grają na eventacch) :D aż dziwne że nie słyszałeś, skoro, aż tak długo w tym siedzisz i znasz się na tym tak dobrze, że wiesz wszystko :D .

Proszę Cie chłopie ogarnij się, bo nazywanie takiego labelu czołowym mija się z celem i albo się z to zrozumiesz albo nie i tyle :) , Cieszę sie że pracujecie, że wydajecie, ale myślałem, że macie nieco większe aspiracje, chyba że się mylę i zostanę mile przez Was zaskoczony, a wtedy napewno będę Wam kibicować :) !

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysany: 06-09-2011, 19:51    #55

:)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 07-09-2011, 07:28, w caoci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-09-2011, 19:53    #56

Crackman napisa/a:
pozatym nie widze żadnego Supportu tego labelu u zachodnich DJ

http://lsdb.eu/set/82629/...__30-05-11.html
12 i 16, tak dla przykladu, ale nie chce mi sie w ten offtop bardziej wchodzic.

Nie moge znalesc gdzie to bylo ale chcialem zacytowac zdanie przez które jest tyle spinek, brzmialo mniej wiecej tak: "Energon to cykl imprez z CZOLOWYMI DJAMI POLSKIEJ SCENY HARDSTYLE." Gdzies bylo w opisie pierwszej edycji, moze na stronie, moze w mailu(mam newsletter), moze na fb ale gdzies bylo. Nie mam zamiaru pisac ze uwazam siebie za czolowke, bo to malo istotne, nie chce tez pisac ze NAM SIE NALEZY, bo nam sie nic nie nalezy. Ale konsekwencja o ktorej pisałes. Czołówka to nie pan K i nie Pan Orzeł. Enigmato, Driver czy jedno z nazwisk które aktywnie dzialaja dla tej "ledwo zipiacej sceny" - to jestczolowka. Ale wybacz, "nie siedze w tym tyle co ty"(coklwiek masz na mysli) i moze sie nie znam :)

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysany: 06-09-2011, 19:54    #57

:]
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 07-09-2011, 07:29, w caoci zmieniany 3 razy  

Crackman 
DJ & Producer

Informacje

Wysany: 06-09-2011, 20:11    #58

LukasH napisa/a:
Czy ja napisałem że Spoontech to czołowy ? Twierdzę że jest znany a nie że jeste czołowy. Po Alias Radialsów znam ze słyszenia może raz was slyszalem gdzies no i SF raz w mega graliśmy z tego co pamiętam na jednej imprezie.No i sie ladnie spioles tymi wydanymi trackami u tatanki. A znasz taki label Activa Masters?

Nie wiem, czy Ty pisałeś że jest czołowy, czy nie nie obchodzi mnie to, ja Ci mówie, że nie halo, bo skoro, ja o nim nie słyszałem, to bynajmniej nie spodziewaj się że przeciętny zjadacz chleba będzie znał artystów których wymieniłeś, bądź też supportują akurat ten label.

Hahahah, widzę, że nie załapałeś sarkazmu z trackami, więc niebardzo mamy o czym gadać, Ty wiesz swoje, wiesz najlepiej, a skoro tak to zostań przy tym, bo przecież jesteś najlepszy :D , tylko inni wszyscy źli bo Cie nie doceniają, i dlaczego ty kurwa jeszcze na Qlimaxie nie grałeś :D , przeciesz znasz Activa Masters :D .

SchizeQ napisa/a:
Crackman napisa/a:
pozatym nie widze żadnego Supportu tego labelu u zachodnich DJ

http://lsdb.eu/set/82629/...__30-05-11.html
12 i 16, tak dla przykladu, ale nie chce mi sie w ten offtop bardziej wchodzic.

Nie moge znalesc gdzie to bylo ale chcialem zacytowac zdanie przez które jest tyle spinek, brzmialo mniej wiecej tak: "Energon to cykl imprez z CZOLOWYMI DJAMI POLSKIEJ SCENY HARDSTYLE." Gdzies bylo w opisie pierwszej edycji, moze na stronie, moze w mailu(mam newsletter), moze na fb ale gdzies bylo. Nie mam zamiaru pisac ze uwazam siebie za
czolowke, bo to malo istotne, nie chce tez pisac ze NAM SIE NALEZY, bo nam sie nic nie nalezy. Ale konsekwencja o ktorej pisałes. Czołówka to nie pan K i nie Pan Orzeł. Enigmato, Driver czy jedno z nazwisk które aktywnie dzialaja dla tej "ledwo zipiacej sceny" - to jestczolowka. Ale wybacz, "nie siedze w tym tyle co ty"(coklwiek masz na mysli) i moze sie nie znam :)

Schizeq, nie chce wchodzić co gdzie jak i dlaczego, nie ja organizuje te imprezy nie ja odpowiadam za LU, ja robie swoję, jak każdy z Was,
Nie mam zamiaru się rozwodzić kto jest czołówką bo dla jednego będziesz Ty, a dla drugiego Dj Wanda, więc argumentowanie że nie czołówka jest dla mnie bez sensu, bo są gusta i guściki ;) . No okej może nie dla Ciebie, ale dla jakiegoś Jacka z Mrągowa pewnie Klimmaz czy ktokolwiek może być bogiem - mam nadzieje że rozumiesz co chciałem przez to powiedzieć ;) .
Każdą moją wypowiedź próbojecie odebrać jako atak na WAS, a zapominacie o jednym.. też jestem jednym z WAS i dopóki będziecie sie żarli o byle gówno zamiast sobie pomagać, to ta scena będzie ledwo zipać :) .

Nie będę sie wypowiadał więcej w tym temacie, bo myślałem, że czegoś się nauczyliście, a dalej wydrapalibyście drugiemu oczy jeśli tylko ma inne zdanie niż Wy :) .

Pozdro i Powodzenia !

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-09-2011, 20:14    #59

Ja sie tam nie spinam o Twoje wypowiedzi bo czesciowo sie z nimi zgadzam ;)
btw znalazlem maila o ktorego mi chodzilo, dokladny cytat:

a juz wkrótce, nowa cykliczna impreza
...największe gwiazdy polskiej sceny hardstyle...
...festiwal muzycznej mocy ENERGON

Mysle ze juz wiadomo skąd oburzenie u ludzi :)

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysany: 06-09-2011, 20:27    #60

:-)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 07-09-2011, 07:29, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 4585
Odpowiedzi: 74
Odwiedzin z google: 1049
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: