Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 16.09.2011, 2000, energon, energy, festival, hardstyle, krakowa, polish, przytkowice

Przesunity przez: ROoZi
18-09-2011, 22:07
16.09.2011 - POLISH HARDSTYLE FESTIVAL ENERGON - Energy 2000, Przytkowice, k/ Krakowa
Autor Wiadomo
Termal 
Coarsection

Informacje
Doczy: 30 Wrz 2010
Piwa: 115
Skd: Chorzów Batory

Wysany: 06-09-2011, 20:36    #61

dajcie na luzz chlopaki bo niczego tym nie zyskacie, nie ogarniam takiej spiny bo to bo tamto...bo ten siedzi w tym tyle ze cos tam a ten wcale nie jest gorszy no kurwa jak w przedszkolu o zabawki -.-

Btw. Podobał mi sie zabieg zrobienia z radialsow gwiazd na skale swiatową normalnie mistrzostwo XD

noisyboy 

Informacje
Doczy: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 06-09-2011, 21:00    #62

wtrącę kilka groszy OSTATNIO SIE ZA BARDZO SPINACIE, znam powód ale zostawie to spostrzeżenie dla siebie żeby mnie nikt potem nie linczował. Ale aż przykro sie czyta te wasze kłutnie i przekrzykiwania !

Crackman 
DJ & Producer

Informacje
Doczy: 28 Maj 2007
Piwa: 26
Skd: Chrzanów

Wysany: 06-09-2011, 22:27    #63

LukasH napisa/a:
Crackman napisa/a:
przeciesz znasz Activa Masters .
poprawiłem a stad te masters bo ostatnio dużo pracowalismy nad trackiem i tak mi sie ujebało;] Pewnie też sądzisz ze Label Activatora jest nieznany także tego tematu juz nie drążę.
Crackman napisa/a:
tylko inni wszyscy źli bo Cie nie doceniają,
:lol: chyba jednak doceniają a jak masz jakieś wątpliwości to sprawdż tematy z ostatnich 4 imprezach na ktorych graliśmy. :> ale no tak nie siedzę w tym tyle co Ty i pewnie nie wiem nawet gdzie jest Play na odtwarzaczu a reszta Dejtów mojego pokolenia jest zbyt słaba żeby zagrać z czołówką polskiej sceny hard (czyt.Klimazz) :] Sorry Crackman, ale naprawdę nie jesteście dla mnie autorytetem żebym słuchał Twoich rad i dziwnych komentarzy. Pozdrawiam

Po pierwsze primo, ja Ci nie udzielałem żadnych rad.
Po drugie secondo ja nie komentuje, tylko odpowiadam, na Twoje bezsensowne wypociny,
jak chcesz to dalej tkwij w tym zadufaniu w sobie, bo pokazałeś na co Cię stać,
a swoim licytowaniem tylko to potwierdziłeś.
Jak Activator, robił jeszcze nuty na poziomie to bardzo często sięgałem do jego produkcji,
aktualnie próboje nadgonić, reszte chłopaków, ale not my matter of taste, wiedziałbyś to
gdybyś obserwował to co się dzieje i jak kto gra/grał.
Wiesz, ja nie muszę sobie udowadniać jak Ty i przeglądać tematy z imprez, żeby wiedzieć że ludzie się dobrze bawią, wystarczą mi ich zadowolone twarze na koniec seta - jest to dla mnie największa nagroda, ale skoro Ty musisz sobie udowadniać to w taki sposób...

Stary zaprzeczasz sam sobie !!

Najpierw płaczesz, że w e2k gówno wiedzą i że tam nie gracie, tylko że zamiast zrobić i pokazać, że coś umiesz to wolisz mówić O ILE TY JESTEŚ LEPSZY OD INNYCH.. masakra :D
A skąd wiesz czy ktoś nie okaże się lepszy od Ciebie !?
Bądź dalej taki zadufany i unoś się dalej honorem, ciekaw jestem jak daleko zajdziesz :) .

Termal, bynajmniej. Ten zabieg miał na celu pokazanie jak ślepym człowiekiem jest Lukash i jak twardo mówi, że wie, a nawet gówno wie o swojej rodzimej scenie i producentach, skoro ktoś coś robi/promuje, a on to ma w dupie i ma na to wypięte, bo przecież nie on to zrobił, to po chuj chwalić :D , lepiej zgnoić :D , bo przecież jak to on by to zrobił to byłoby zajebiście, ale jak ktokolwiek inny, to po co :D .

Pozdro i z fartem chłopaki :D

BTW, ja się nie spiołem w żadnym momencie, wręcz przeciwnie, utwierdziłem się tylko w fakcie, dlaczego nie warto swoim pomagać...
bo się na Ciebie wypną :D .

Chaotic Spirit 
Unleash your spirit!

Informacje
Doczy: 11 Sie 2011
Piwa: 135
Skd: Gdańsk

Wysany: 06-09-2011, 23:04    #64

Z góry do dołu przepraszam Łukasza i Rawnessa za to co napisałem. Zrozumiałem swój błąd i przypłaciłem za to ostrzeżeniem.

Człowiek uczy się na własnych błędach i mam nadzieję że już się rozumiemy i się dogadaliśmy :)
Ostatnio zmieniony przez Chaotic Spirit 07-09-2011, 14:35, w caoci zmieniany 1 raz  

Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Skd: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-09-2011, 23:53    #65

Chaotic Spirit napisa/a:
Przepraszam, że odejdę od tematu ale tak dla sprostowania i żeby każdy wiedział i nie było głupich pytań:

LukasH napisa/a:
poprawiłem a stad te masters bo ostatnio dużo pracowalismy nad trackiem i tak mi sie ujebało;]

Że co? :lol: Tak, pracowaliśmy, ja z Termalem. Za dużo sobie nie przypisuj, to że Activa nie chciała podpisać tego moim imieniem i nazwiskiem bo nie mam 18 lat i nie pozwala na to prawo to nie znaczy, że możesz sobie ją przypisać :) Robiłem pod aliasem BD, bo mnie o to poprosiliście i do takich wniosków doszedłem z Termalem, żeby było jako BD, więc :D :thumbup: Ciśnij dalej :hump:

Ty też się ogarnij Chaotic bo ja się pytam czy my k***a działamy razem czy działasz sam i przeciwko nam ?
Jest nas 3 a ty w każdym temacie musisz zaznaczyć ile to nie zrobiłeś dla nas. Czy jak Łukasz załatwi booking to też przypisuje to sobie czy załatwia to dla nas, dla dobra naszej trójki ??
Jak ci tyle problemów sprawia działanie z nami to odejdź i radź sobie sam.
Za kilka dni wrzucę do oceny kawałek nad którym pracuję i jak mam to nazwać Beat Destroyers (bez Chaotic Spirit) ??? Albo Rawness - "tytuł" skoro ja zrobiłem ?

Łukasz (Ty i ja też) reprezentuje Beat Destroyers i uważam, że ma prawo pisać w naszym imieniu.

Najlepiej niech każdy z nas będzie kowalem własnego losu, Łukasz niech sam gra , ty wydawaj sam i chuj.

Ja pierdolę co za dziecinada ... Nigdy nie przypuszczałem, że będę musiał o takich rzeczach publicznie pisać ! Jeszcze Polska zremisowała i jeszcze bardziej mnie wszystko wkurwia.

Przepraszam za offtop.

Dobranoc
Ostatnio zmieniony przez Rawness 06-09-2011, 23:58, w caoci zmieniany 1 raz  

ADEN 

Informacje
Doczy: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Skd: Chrzanów

Wysany: 07-09-2011, 01:53    #66

Polska scena Hardstyle mnie zasmuca. Muzyka łączy nie dzieli.

CiachO 
THE PROTOTYPES !!!

Informacje
Doczy: 29 Maj 2008
Piwa: 642
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 07-09-2011, 06:13    #67

O kurwa , ale spiny! Chaotic max przegiecie nie ma co!
O nas jak TP wszyscy wiedzą (chyba) że produkuje Radbase bo ja np nie mam do tego praktycznie zdolności i jakoś wogóle się nie unosi bo jest z NAMI , postanowi odejść i solowo produkować to żaden problem. Ale z Twojej strony to wygląda jak bys tylko chciał wykorzystać chłopaków z BD żeby być kimś i tylko dlatego podjąłes się współpracy z Nimi. Szczerze, po tym co przeczytałem np. W moich oczach już na maxa jesteś nikim! Wynosimy się z tego tematu do oftopa bo tu się syf robi!

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-09-2011, 07:31    #68

Skasowałem posty swoje.SorryCrackman, może trochę mnie poniosło i nie powinnienem pisać a napewno nie na forum.Także bez spinania :piwo: co do Chaotica ... napisałem Ci co sądze o tym na gg. Pozdrawiam

[ Dodano: 07-09-2011, 07:42 ]
CiachO napisa/a:
Twojej strony to wygląda jak bys tylko chciał wykorzystać chłopaków z BD żeby być kimś i tylko dlatego podjąłes się współpracy z Nimi.
nas nie może wykorzystać bo my też nie jesteśmy kimś żeby go jakoś wypromować ale trochę mu pomogliśmy myślę.Same robienie tracków u nas w PL nie daję przepustki do gry na imprezach tak jak wyżej Crackman wspomniał jest dużo dobrych producentów a nie grają a my trochę już gramy i mamy trochę imprez zaliczonych , chciałem poprostu mu pomóc ale on to inaczej odbiera chyba.

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-09-2011, 08:12    #69

Wlasnie w takich chwilach ciesze sie ze zrezygnowalem z zielonego koloru bo az mi wstyd jak czytam ten temat :/

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 07-09-2011, 08:27    #70

Chaotic Spirit napisa/a:
LukasH napisał/a:
poprawiłem a stad te masters bo ostatnio dużo pracowalismy nad trackiem i tak mi sie ujebało;]

Że co? :lol: Tak, pracowaliśmy, ja z Termalem. Za dużo sobie nie przypisuj, to że Activa nie chciała podpisać tego moim imieniem i nazwiskiem bo nie mam 18 lat i nie pozwala na to prawo to nie znaczy, że możesz sobie ją przypisać :) Robiłem pod aliasem BD, bo mnie o to poprosiliście i do takich wniosków doszedłem z Termalem, żeby było jako BD, więc :D :thumbup: Ciśnij dalej :hump:

Chaotic ale ty głupi jestes masakra krew mnie zalewa , jak przeczytalem tego posta !

panowie jestem pewny ze wszyscy mamy warny jak Daron przyjdzie xDDD , teraz ladnie prosmy Rooziego albo moda zeby przeniesc te rozmowy ;)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 4594
Odpowiedzi: 74
Odwiedzin z google: 1049
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: