Zamkniêty przez: Daron37 03-12-2014, 08:32 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 30 Wrz 2010 Wiek: 36 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 115 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 27-12-2011, 13:12 | #21
|
| | Overbizz napisa³/a: | A ja mam pytanko do Termala jak do Schiza, bo mnie to ciekawi: z jakim gatunkiem muzycznym pierwszy raz mieliÅ›cie styczność i kiedy poraz pierwszy usÅ‚yszeliÅ›cie Hardstyle oraz Hardcore? |
Trudno mi powiedziec co bylo 1wsze bez kitu nie pamietam ja sluchalem tak jak teraz tego co wpadnie w ucho nigdy nie mialem faworytów Z hsem przygode zaczolem od seta deepacka z Qlimaxu 2003, ale nie powiem Ci ktory to byl dokladnie rok,miesiac,dzien bo nie mam pojęcia Wiem ze sluchalem jak glupi non stop | |
| |
Podziêkowali: | Overbizz |
|
Informacje Do³±czy³: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzieñ) Piwa: 485 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 27-12-2011, 13:42 | #22
|
| 1. Jak w ogóle poznaliście się, że połączyliście siły? Termal się odezwał do Ciebie czy jak to było? 2. Jaka była Wasza największa wpadka na imprezie? | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 27-12-2011, 13:44 | #23
|
| | PietraZ napisa³/a: | | 1. Jak w ogóle poznaliÅ›cie siÄ™, że połączyliÅ›cie siÅ‚y? Termal siÄ™ odezwaÅ‚ do Ciebie czy jak to byÅ‚o? |
podbijam! | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 27-12-2011, 13:44 | #24
|
| | PietraZ napisa³/a: | 1. Jak w ogóle poznaliÅ›cie siÄ™, że połączyliÅ›cie siÅ‚y? Termal siÄ™ odezwaÅ‚ do Ciebie czy jak to byÅ‚o? 2. Jaka byÅ‚a Wasza najwiÄ™ksza wpadka na imprezie? |
1. Termal pojawil sie na HF( dokladnie tu: http://hardforum.eu/viewt...er=asc&start=15 ), ja zaczalem grać jego tracki, sporo gadalismy, mamy bardzo zblizony gust, niedaleko siebie mieszkamy, on potrzebowal dja ja producenta 2. A nie wiem szczerze, zalezy czy w trakcie grania czy ogolnie na imprezie | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 27-12-2011, 13:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | PietraZ |
Informacje Do³±czy³: 30 Wrz 2010 Wiek: 36 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 115 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 27-12-2011, 13:51 | #25
|
| | PietraZ napisa³/a: | 1. Jak w ogóle poznaliÅ›cie siÄ™, że połączyliÅ›cie siÅ‚y? Termal siÄ™ odezwaÅ‚ do Ciebie czy jak to byÅ‚o? 2. Jaka byÅ‚a Wasza najwiÄ™ksza wpadka na imprezie? |
JakoÅ› tak wyszlo ze jak wbilem na forum wkoncu ;d powysylalem traczki tym grajkom tutaj Schizeq supportowal a na gg to po kilka godzin gadalismy : D (Teraz jego okienko mam non stop wlaczone XD) i od slowa do slowa powstalo duo
A byla jakas impreza bez wpadki? LOL | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, PietraZ |
Informacje Do³±czy³: 28 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 516 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Ostrowiec  | |
| |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 27-12-2011, 14:38 | #27
|
| | Sidelnikov napisa³/a: | | Zamierzacie w swoich setach na imprezach umieszczać HC ? |
Szczerze nie, nie pamietam kiedy gralismy jako ostatni hs a zaraz przed hc, a grajac przed kolejnym hardstylowcem nie chcemy mu utrudniac sa ludzie od hc i nie zabierajmy im ich pracy Ja sporadycznie cos dorzuce w setach do netu z hc ale to w 99% tracki ktore gralem 3 lata temu, z nowosci tylko Nirvana Of Noise kojarze bo kompletnie hc nie slucham | |
| |
Podziêkowali: | Sidelnikov |
Informacje Do³±czy³: 27 Sie 2009 Wiek: 41 Posty: 445 (0,07/dzieñ) Piwa: 161 Sk±d: Malbork  | Wys³any: 27-12-2011, 14:45 | #28
|
| Schiz bierzesz się za produkcje czy tylko pomagasz Termalowi? Jaki jest twój wkład w wałki?
I odwrotnie czy Termal bierze siÄ™ za DJing?
Ile czasu przeznaczacie na produkcje? Tzn zamykacie się w chacie i wychodzicie jak skończycie czy kulturalnie macie zaplanowany grafik (np dzis 3h jutro 5h)?
Jaki macie sprzęt do produkcji?
Jakie wyglądał wasz pierwszy raz oczywiście w wydawaniu. Do ilu labeli wysłaliście wałek/wałki i jak was odebrano?
Czy z taką ilością wałków planujecie live acty? | _________________ zobacz mnie na: facebook soundcloud youtube | |
| |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 27-12-2011, 14:54 | #29
|
| | | Schiz bierzesz się za produkcje czy tylko pomagasz Termalowi? Jaki jest twój wkład w wałki? |
fxy, wokale, ogolnie szukanie gotowych rzeczy w necie. Na razie jeszcze sam nic nie robiebo tak jak jest, jest dobrze wiemy kto za co jest odpowiedzialny i jeden drugiemu sie nie wpierdziela
| N-Core napisa³/a: | | Jakie wyglÄ…daÅ‚ wasz pierwszy raz oczywiÅ›cie w wydawaniu. Do ilu labeli wysÅ‚aliÅ›cie waÅ‚ek/waÅ‚ki i jak was odebrano? |
Pierwszy track Coarsection poszedl za free, po tym odezwalo sie kilka osob w tym Vazard(znalismy sie juz duzo wczesniej, nagrywal set dla hardstyle.pl radio jak kiedys robilem jakas audycje), ze gdybysmy chcieli cos wydac to sa otwarci. Infect Yourself byl 1 releasem w labelu, ale bylo to robione w mega pospiechu(nie tracki a sam proces releasu), od oddania trackow do releasu minely 3-4 dni
| N-Core napisa³/a: | | Czy z takÄ… iloÅ›ciÄ… waÅ‚ków planujecie live acty? |
Na razie skupiamy sie na nieprzerwanym robieniu czegokolwiek, zeby ogarnac liveacty musielibysmy zniknac z produkcjami i setami na kilka miesiecy zeby to dopracowac, a teraz nie mozemy sobie na to pozwolic | |
| |
Podziêkowali: | N-Core |
Informacje Do³±czy³: 30 Wrz 2010 Wiek: 36 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 115 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 27-12-2011, 14:57 | #30
|
| A ja raz robie cały dzien a na nastepny rusze cos na 5 minut Wszystko zalezy od chęci i czasu
I mam w planach wziasc sie za djing | |
| |
Podziêkowali: | N-Core |
| |