Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 05.04.2013, 2000, energy, hardstyle, kings, of, przytkowice, tatanka

Otwarty przez: Daron37
06-04-2013, 19:19
05.04.2013 - Tatanka - Kings Of Hardstyle @ Energy 2000 Przytkowice
Autor Wiadomo
hardgrz 
wszystko co ciezkie

Informacje
Doczy: 21 Sty 2013
Piwa: 39
Skd: wwa

Wysany: 06-04-2013, 12:44    #61

SchizeQ napisa/a:
hardgrz napisa/a:
wogole jak mozna sie nazwac tatanka nie ogarniam tego hehe

ja pierdole wylyź czlowieku albo pomyśl czasami co ty piszesz hehe bo sie nie da tego czytac hehe i marnuje sie tylko czas i nerwy hehe i wogole jak mozna sie nazwac hardgrz hehe nie wiem co to znaczy ale dla mnie i tak ch... brzmi hehe

West napisa/a:
Enigmato na wysokim poziomie jak zawsze.

Eni gral nasze The Darkness :D Jak ktos podlapal a wczesniej nie slyszal to zapraszam: http://hardforum.eu/23964.htm?start=0 :)

wiem ze hardgrz brzmi chujowo i co z tego mam to gdzies jak to brzmi to jest nick do forum wypowiedzialem sowje zdanie na temat nazwania sie Tatanka jezeli Cie to boli no to sory

[ Dodano: 06-04-2013, 12:46 ]
netya napisa/a:
to mnie zaskoczyles XD w wielu knajpach tak sie nazywa ten drin ;p ale to nie tema od tego.
nie pijam drinow

[ Dodano: 06-04-2013, 12:50 ]
co ja poradze ze mi sie nie podoba jak sie nazwal?

[ Dodano: 06-04-2013, 13:04 ]
a jezeli kogos urazilem to Przepraszam :) i koncze ten temat

Crackman 
DJ & Producer

Informacje
Doczy: 28 Maj 2007
Piwa: 26
Skd: Chrzanów

Wysany: 06-04-2013, 13:12    #62

Siema, nie będę wnikał co gdzie i jak, ale przenigdy w życiu nie spodziewałbym się takiej reakcji :D (fun, że leci mój numer,
no ale cóż... :D ). Zazwyczaj nie wydaje się kawałków oficjalnie, jeśli chce się ich zatrzymać tylko dla siebie i to też jest taka nie pisana reguła :D ) Od dalszych komentarzy się powstrzymam, bo niektórym mógłby się nieco rozmyć obraz idealnej ikony hardstylu :D .

Pozdro :D

CeeJay 

Informacje
Doczy: 26 Lut 2012
Piwa: 16
Skd: Krk

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-04-2013, 13:38    #63

co Ty za przeproszeniem pierdolisz? to po to klub zaprasza kogoś żeby jego nuty grali inni i to najnowsze? czego w takim razie się od niego oczekuje jak nie właśnie tego że zagra swoje produkcje? idąc twoim tokiem rozumowania najlepiej imprezę nazwać XXX tribute, przez 30min Thomas czy Maximo zagra po kolei najnowsze nuty danego artysty i głupi lud będzie zadowolony? samokrytyki trochę i pomyślunku a nie głupie tłumaczenia i uśmieszki

Podzikowali:MarcineK, rychz, netya, vulcan, wolfen88
lamborghini17 

Informacje
Doczy: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Skd: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 06-04-2013, 14:35    #64

To, że wydał i mogłeś zagrać, nie znaczy, że bezmyślnie musiałeś to zrobić. Tatanka na pewno nic nie ma do tego, że grali jego tracki, tylko mu nie pasuje, że zrobiono to zaraz przed jego setem. Poza tym to nie jest jakiś zaczynający producent, który dopiero stawia pierwsze kroki i cieszy się z każdego pojedynczego supportu, bo dla niego to standard, więc co to za wytykanie, że Ty byś się cieszył słysząc swój utwór? No, ale już dajcie spokój. Łysy się trochę wkurzył, ale przecież żadna tragedia się nie stała, a wy tak to roztrząsacie. Nie wiem czy w końcu zagrał to o co chodziło, ale nawet gdyby to zrobił w drugiej części seta, ludziom by to raczej nie przeszkadzało. Minęła by już ponad godzina od pierwszego zagrania, poza tym gdy gra to autor, jest zupełnie inaczej, no i jeśli utwór trzyma poziom, co komu szkodzi posłuchać go jeszcze raz przez 3 minuty?

Podzikowali:Daron37, netya
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 06-04-2013, 14:44    #65

hardgrz napisa/a:

widac ze sie na Headhunterz-ie wychowales... i wszystko co starsze niz kilka lat to obce, ale jak nie masz pojecia to sie nie udzielaj.

Dziadek Pumba przypomina... - Tatanka wczesniej produkowal jako Bison, a Tatanka to w jezyku indian wlasnie Bison... i stad sie wlasnie ten nick wywodzi.

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podzikowali:Ricken, hayer86, wolfen88
Ricken 

Informacje
Doczy: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 06-04-2013, 14:52    #66

Kasz napisa/a:
Artiks napisa/a:
Tatanka to jakies plemie w Afryce czy cos takiego ;d

Tu jest napisane chyba wszystko :)

Tatanka – koktajl alkoholowy na bazie żubrówki, soku jabłkowego i cynamonu (w języku lakota słowo tatanka oznacza bizona).
Składniki:
100 ml żubrówki
cynamon
100 ml soku z jabłka
Wymieszać w shakerze z lodem.

najlepiej najkrotsza droga :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sitting_Bull

Byc moze wzorowal sie na nim , druga mozliwosc slyszalem kiedys indianskie piesni wykonywanie przez nie jakiego Tatanke wiec najpredzej bym uderzal w tym kierunku a nie do wódki , pomyslcie tez niektorzy zanim cos jebniecie ,

O ResQ dzieki ale w ta sama manke uderzamy wlasnie indianskie motywy ;)
Ostatnio zmieniony przez Ricken 06-04-2013, 14:53, w caoci zmieniany 1 raz  

hardgrz 
wszystko co ciezkie

Informacje
Doczy: 21 Sty 2013
Piwa: 39
Skd: wwa

Wysany: 06-04-2013, 15:17    #67

ResQ napisa/a:
hardgrz napisa/a:

widac ze sie na Headhunterz-ie wychowales... i wszystko co starsze niz kilka lat to obce, ale jak nie masz pojecia to sie nie udzielaj.

Dziadek Pumba przypomina... - Tatanka wczesniej produkowal jako Bison, a Tatanka to w jezyku indian wlasnie Bison... i stad sie wlasnie ten nick wywodzi.

widac ze malo wiesz bo hs to poslucham czasami na forum jakis kawalkow a tak to wole HT,HC a nie jakies pitu pitu. dobry jestes. ogolnie tak sobie rozkminialem jak mogl sie tak nazwac? bo i wodka i nawet to plemie do niego nie pasuje hehe. bez urazy mam wyjebane na hs. ps zeby on byl tak ciezki jak bison to by bylo dobrze. mogl sie PIMPAMKA nazwac hehe. no sory. eLo

[ Dodano: 06-04-2013, 15:19 ]
a wychowalem sie na Mario Ranieri ;)

[ Dodano: 06-04-2013, 15:21 ]
Ty lubisz to ja tamto:)
Ostatnio zmieniony przez hardgrz 06-04-2013, 15:20, w caoci zmieniany 2 razy  

Overbizz 

Informacje
Doczy: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Skd: Kraków

Wysany: 06-04-2013, 15:25    #68

hardgrz napisa/a:

widac ze malo wiesz bo hs to poslucham czasami na forum jakis kawalkow a tak to wole HT,HC a nie jakies pitu pitu. dobry jestes. ogolnie tak sobie rozkminialem jak mogl sie tak nazwac? bo i wodka i nawet to plemie do niego nie pasuje hehe. bez urazy mam wyjebane na hs. ps zeby on byl tak ciezki jak bison to by bylo dobrze. mogl sie PIMPAMKA nazwac hehe. no sory. eLo

Podzikowali:marciaaa, netya, KristoF, Artiks, _Pawel_, PietraZ, Danes, MotyleeeQ, wolfen88, AgaciA
West 
whatever, but HARD

Informacje
Doczy: 29 Sty 2012
Piwa: 237
Skd: Kraków

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-04-2013, 15:26    #69

to po chuja sie wypowiadasz jak masz wyjebane na hs.
po raz kolejny pokazujesz jakim klaunem jesteś dramat gościu z tobą

This is your life, don't let it pass you by
Enjoy each moment, before you die

Podzikowali:Artiks, wolfen88
Enigmato 
Deejay

Informacje
Doczy: 07 Kwi 2007
Piwa: 284
Skd: Katowice

Wysany: 06-04-2013, 15:30    #70

Overbizz napisa/a:
hardgrz napisa/a:

Obrazek

Over zniszczyłeś mnie tym :D :D:D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 6445
Odpowiedzi: 81
Odwiedzin z google: 1152
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: