Otwarty przez: Daron37 06-04-2013, 19:19 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 06-04-2013, 02:43 | #51
|
| | hardgrz napisa³/a: | | wogole jak mozna sie nazwac tatanka nie ogarniam tego hehe |
Tatanka to taki drink z Żubrówką. Ale to tylko w Polsce jest taka nazwa. A we Włoszech lub gdzieś indzie, nie wiem co to oznacza. Pewnie tak sobie wymyślił, bo mu się spodobało.
Brak streama to prawie na pewno nie problemy techniczne tylko brak zgody, ale nie obwiniaj za to Tatanki, bo najczęściej to label decyduje czy wyraża zgodę na nagrywanie/transmisję. Kiedyś HHZ się tłumaczył, że to Scantraxx nie wyraził zgody, bo pozwala tylko na transmisję z dużych eventów. Ludzie wtedy go ostro zjechali, bo jeszcze się nie przyzwyczaili do braku transmisji. | |
| |
 | |
|
hardgrz wszystko co ciezkie

Informacje Do³±czy³: 21 Sty 2013 Wiek: 39 Posty: 427 (0,09/dzieñ) Piwa: 39 Sk±d: wwa  | Wys³any: 06-04-2013, 03:07 | #52
|
| ze jest taki drin to pierwszy raz slysze ale to nie zmiania faktu ze tatanka to nawet h... brzmi bynajmniej dla mnie innym sie moze podobac heh | _________________ THC uzdatniacz tlenu w plucach | | Ostatnio zmieniony przez hardgrz 06-04-2013, 03:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 06-04-2013, 03:29 | #53
|
| | lamborghini17 napisa³/a: | | Brak streama to prawie na pewno nie problemy techniczne tylko brak zgody, ale nie obwiniaj za to Tatanki, bo najczęściej to label decyduje czy wyraża zgodÄ™ na nagrywanie/transmisjÄ™. KiedyÅ› HHZ siÄ™ tÅ‚umaczyÅ‚, że to Scantraxx nie wyraziÅ‚ zgody, bo pozwala tylko na transmisjÄ™ z dużych eventów. Ludzie wtedy go ostro zjechali, bo jeszcze siÄ™ nie przyzwyczaili do braku transmisji. |
nie no mam to w dupie poprostu wylaczyli bez zadnego info i szkoda. z czystej ciekawosci chcialam posluchac co zagra. mozna bylo dac informacje ze sie nie zgodzili bo pewnie to wiedza wczesniej niz na 10min przed setem trudno a nie 1 i nie ostatni raz wiec nic nowego
| hardgrz napisa³/a: | | ze jest taki drin to pierwszy raz slysze | to mnie zaskoczyles XD w wielu knajpach tak sie nazywa ten drin ale to nie tema od tego. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 06-04-2013, 03:55 | #54
|
| | Tatanka to jakies plemie w Afryce czy cos takiego ;d | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 06-04-2013, 06:13 | #55
|
| Wczoraj juz sie pogodziłam z tym faktem, że jednak nie pojadę.. Ale dobra duszyczka Pelap poprawił mi nastrój Ogólnie impreza mocno dziwna.. Ja nie wiem,alb ja się starzeję i to jak się kiedyś bawiliśmy zatarło mi się już w pamięci , albo młodzież coraz bardziej przegina i się stacza Tatanka według mnie trochę gorszy set niż w Kato,ale końcówką dopierdolił do pieca ładnie :d same perełki Jak na razie to tyle ode mnie, wrócę z resztą recenzji niebawem (chyba). Dzięki wszystkim za imprezę Robaczki! | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2012 Posty: 416 (0,08/dzieñ) Piwa: 237 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 06-04-2013, 06:38 | #56
|
| a jak dla mnie to impreza zajebiscie na plus. Nie bylo dzikich tlumow, bylo ekipa ze slasla takze smiechu sporo muzycznie Voizer zajebiscie ! naprawde chlopak bardzo fajnie gra wg mnie. Tatanka prze elegancki set ! Enigmato na wysokim poziomie jak zawsze. no i koncoweczka od Overa na + | _________________
This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 06-04-2013, 07:36 | #57
|
| | hardgrz napisa³/a: | | wogole jak mozna sie nazwac tatanka nie ogarniam tego hehe |
ja pierdole wylyź czlowieku albo pomyśl czasami co ty piszesz hehe bo sie nie da tego czytac hehe i marnuje sie tylko czas i nerwy hehe i wogole jak mozna sie nazwac hardgrz hehe nie wiem co to znaczy ale dla mnie i tak ch... brzmi hehe
| West napisa³/a: | | Enigmato na wysokim poziomie jak zawsze. |
Eni gral nasze The Darkness Jak ktos podlapal a wczesniej nie slyszal to zapraszam: http://hardforum.eu/23964.htm?start=0 | |
| |
Podziêkowali: | Kitana, Artiks, remik09, hayer86, wolfen88 |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 06-04-2013, 07:50 | #58
|
| | armyofhardcore napisa³/a: | Haha dobre. Z jednej strony sie nie dziwie ale z innej patrzac... ustawiona lista trackow i nic wiecej nie potrafi sie wysilic |
KurczÄ™ ale jak siÄ™ zaprasza gwiazdÄ™ to siÄ™ stara nie grać jego tracków na tej imprezie a napewno nie 20 minut przed jego wejÅ›ciem ... To jest logiczne że artysta przyjeżdża reprezentować siebie i ma radoche jak ludzie sie bawia do jego trackow ale jak ma je grac jak jakis koleÅ› zagraÅ‚ jego pewnie najnowsze produkcje przez 20 miniut przed jego wystepem? tez bym sie wkurwil | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 06-04-2013, 07:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | netya, wolfen88 |
Informacje Do³±czy³: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzieñ) Piwa: 98 Sk±d: Å»ory  | Wys³any: 06-04-2013, 11:27 | #59
|
| | Artiks napisa³/a: | | Tatanka to jakies plemie w Afryce czy cos takiego ;d |
Tu jest napisane chyba wszystko
Tatanka – koktajl alkoholowy na bazie żubrówki, soku jabÅ‚kowego i cynamonu (w jÄ™zyku lakota sÅ‚owo tatanka oznacza bizona). SkÅ‚adniki: 100 ml żubrówki cynamon 100 ml soku z jabÅ‚ka Wymieszać w shakerze z lodem. | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 06-04-2013, 11:30 | #60
|
| Tatanka ma rację, ten utwór wyszedł parę dni temu i to oczywiste że chciał to zagrać a nie że ustawił sobie TL i nie chce mu się wysilić, większość dji planuje sobie utwory które chce zagrać, ciekawe czy coś Tatanka powiedział SF na ten temat, Paweł, Martin? hmm ? | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
| |