Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 05.04.2013, 2000, energy, hardstyle, kings, of, przytkowice, tatanka

Otwarty przez: Daron37
06-04-2013, 19:19
05.04.2013 - Tatanka - Kings Of Hardstyle @ Energy 2000 Przytkowice
Autor Wiadomo¶æ
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 06-04-2013, 19:18    #81

Ja pier***e co za offtop.

Walnąłbym pare warnów, ale za dużo klikania xD . Takze zamykam wam temat i się uspokójcie bo niektórym następnym razem sie nie "upiecze"...

EDIT

A nie, jednak polecą warny, bo dopiero jest dzień po imprezie, także dajmy wypowiedzieć się tym co jeszcze kacują.

EDIT2@AFTER WARN PARTY

Ludzie, rozumiem, że jeden gość sprowokowal wszystkich, każdy rzucił się na niego i się zrobił shit na 2 zakładki.
hardgz jest już zbanowany, bo to nie pierwsza taka sytuacja z jego strony, tymbardziej, że uprzedzałem go na PW, że wisi nad nim mega duża szansa otrzymanai bana. Jego decyzja.

Pozostali też otrzymali po warnie. Niektórzy nawet powinni dostac o wartości 2 za ciagnięcie bezsensownej dyskusji i kłócenie się z jakimś marnym trolem, ale nie zrobiłem tego, bo by siadł też im przez to ban, a szkoda tracić na miesiąc dobrych userów przez jednego prowokatora.

Część dostała też po drodze (mam tu na myśli w zasadzie tylko Enigmato i Overa). Słusznie czy nie słusznie, w pewnym sensie rykoszetem, ale offtop był. Sprawiedliwość czasem pada tak a nie inaczej, ale nie świrujecie na forum także miesiąc z czerwonym przeżyjecie :P .

Warn i karny kutas dla ROoZiego za uczestnictwo xD . Pewnie jeszcze i tak sobie skasuje sam, jak to zrobił ostatnio (TAK! ROoZi powinien mieć jescze jednego warna xD ! ).

Na przyszłość NIE DAWAJCIE SIE PROWOKOWAĆ TAK, olejcie, a jak mocno przeszkadza to wyślijcie mi PW. Na forum zasady są, jest regulamin, staramy się jego trzymać, aczkolwiek zawsze żylismy polityką luzu i szacunku i to się sprawdzało i tego się trzymajmy.

LOVE, PEACE & DISCUSS!

Wracać do tematu ;-) !

[ Komentarz dodany przez: ROoZi: 06-04-2013, 20:17 ]
nic nie skasowałem, nigdy nie kasuję warnów którę dostaję xD minął już miesiąc od tego momentu :D

Ostatnio zmieniony przez Daron37 06-04-2013, 19:43, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Podziêkowali:SchizeQ, Grzybek, netya, MotyleeeQ
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 08-04-2013, 01:23    #82

Z FB

Czesc wszystkim!

Z gory przepraszam za moja ortografie;)

Jak napewno slyszeliscie , doszlo do dyskusij na temat naszego ostatniego wystepu w Energy 2000 (Przytkowice) grajac jako support dla Tatanki.

Zeby temat sprostowac opowiem wam krotko co sie stalo:

Rozpoczelismy naszego seta o 23.30 ktory trwal poltorej godziny. Jako ze supportowalismy gwiazde wieczoru Tatanke, chcielismy zagrac jeden z jego kawalkow. Wybor padl spontanicznie na "don't give up". Niektorzy moze wiedza ze jest to nowy release pana Valerio. Wszystko zaczelo sie fajnie a tu nagle informacje ze Tatanka uslyszal swoj numer i nie spodobalo mu sie to. Wiec zareagowaliśmy szybko i w polowie przeskoczylismy na "Magic"

Ok, rozumiem z jednej strony reakcje Tatanki ze sie oburzyl slyszac jego nowy numer ale z drugiej strony nie rozumiem reakcji takiego formatu!

W moich oczach artysta ktory jest supportowany, przez DJow, producentow i publike powinen sie ucieszyc z faktu ze gra sie jego kawalki. Wkoncu z nas i was zyja!

W innych przypadkach nam dziekowano ze gralismy kawalki gwiazdy wieczoru, wiec jak dla mnie troche przesadzona reakcja, ale ok. Shit happens!

Na koniec zeby postawic kropke nad i, wyszla sytuacja taka jak wyszla, napewno nie w zlych zamiarach a wrecz przeciwnie.
Dalo nam to nauczke na przyszlosc, ze nie kazdy sie cieszy jak uslyszy swoj kawalek przez kogos innego!

Pozdrawiam Martin!

[ Movies From Parties ]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 6445
Odpowiedzi: 81
Odwiedzin z google: 1152
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: