Przesuniêty przez: ROoZi 17-03-2014, 16:50 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 23 Pa¼ 2011 Wiek: 30 Posty: 268 (0,05/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 18-03-2014, 21:52 | #31
|
| Mógłby ktoś na szybko streścić albo napisać plan wydarzeń bo nie bardzo czaje | _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | netya, remik09 |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 18-03-2014, 22:01 | #32
|
| wolfen i kamcia twierdzą, że była przedsprzedaż biletów na MoH'a w Megaclubie, a reszta twierdzi, że nie pokazując twarde dowody. Jednak druga strona i tak twierdzi, że przedsprzedaż była, a nawet niektórzy ich znajomi mieli okazje kupić. To wywołało poważną dyskusje czy gatunek hs umarł w Polsce, skoro przedsprzedaż była, ale jej nie było.
Aaa i zapomniałem, że mimo, że organizator doliczył się 90 sprzedanych biletów, to wolfen swym szacunkowym okiem doliczył się w pełni wypchanego po brzegi klubu na co ma niezbite dowody w postaci własnego zdania. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 18-03-2014, 22:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Norek, netya, hayer86, maly, BD.Lukash, Otek93, vulcan, remik09 |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzieñ) Piwa: 185 Sk±d: Przejd¼ do mapy  | Wys³any: 18-03-2014, 22:41 | #33
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Generalnie nazwa tematu jest zÅ‚a |
Generalnie to caÅ‚y temat rozmowy zszedÅ‚ na zÅ‚y tor… bo wszyscy siÄ™ skupili na przedsprzedaży a głównÄ… genezÄ… caÅ‚ej tej dyskusji byÅ‚o że nie ma Hardów na Silesia bo sÄ… same sceny Techno, House i Trance
Tylko siÄ™ zastanawiam do kogo sÄ… te pretensje i texty cytuje:
| ricken napisa³/a: | | Zalosne w chuj. |
| wolfen88 napisa³/a: | | Jak mam za takie ciulstwo pÅ‚acić,to wolÄ™ posiedzieć w domu i zastanowić siÄ™ nad innym lepszym eventem... Jednak nadal jesteÅ›my 100 lat za murzynami! Sorry ale takie moje zdanie. |
Skoro jak wszyscy więdzą, każdy mógł wystawić swoją scenę na Silesia In Love bo tak naprawdę wystarczyło tylko trochę chęci (scena terrorcoru kosztowała jakieś jedyne 600-700 zł) tym bardziej że temat był poruszony na forum. Więc się zastanawiam do kogo są kierowane wyżej słowa? 1. Do mpt, które organizuje tak naprawdę mainstage i udostępnia prąd oraz miejsce na festiwalu dla osób/ekip, które postanowiły zorganizować swoją scenę? 2. Do organizatorów scen że nikt z nich nie zrobił sceny Hardstyle bo wolą trance czy house? 3. Do Rooziego że postanowił nie robić w tym roku sceny bo ostatnio był w plecy i sam wszystko organizował?
Jak dla mnie pretensje i żale z dupy, tym bardziej jeÅ›li poniektórzy jak by mieli trochÄ™ samokrytyki to by nawet sÅ‚owem nie wspomnieli o wyglÄ…dzie scen na SIL, bo jak pisaÅ‚em temat na forum byÅ‚ z czego caÅ‚a „hard familia” wysraÅ‚a siÄ™ na temat organizowania sceny z Hard-FatHeRem na czele, który nawet nie raczyÅ‚ siÄ™ wypowiedzieć w tym temacie… ale rozumiem przecież życie ani sens muzyki nie opiera siÄ™ na organizacji sceny na jakiÅ› festiwalu bo sam miaÅ‚em duże wÄ…tpliwoÅ›ci czy organizować scenÄ™ w tamtym roku akurat na tym festiwalu…. tylko zastanawiam siÄ™ po co narzekać?? i kto wkoÅ„cu jest 100 lat za murzynami? | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez FRIZ 18-03-2014, 22:46, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy | |
| |
Podziêkowali: | netya, vulcan, hayer86 |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 18-03-2014, 23:05 | #34
|
| | FRIZ napisa³/a: | | Generalnie to caÅ‚y temat rozmowy zszedÅ‚ na zÅ‚y tor… bo wszyscy siÄ™ skupili na przedsprzedaży |
dlatego przez moment pomyślałem o tym żeby założyć temat o biletach,ale stwierdziłem że to pierdole. | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
Podziêkowali: | netya |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 19-03-2014, 15:45 | #35
|
| | Daron37 napisa³/a: | | wolfen i kamcia twierdzÄ…, że byÅ‚a przedsprzedaż biletów na MoH'a w Megaclubie, a reszta twierdzi, że nie pokazujÄ…c twarde dowody |
buhahahaha reszta pokazuje twarde dowody? ?a jakież to dowody prócz słów??i jaka reszta prócz jednego użytkownika? rzeczywiście twarde dowody nie do zbicia dowód to jest np ten plakat, który Wolfen wczesniej wystawił => https://www.facebook.com/...?type=1&theater I skończ Daron37 już podburzać ironizując.Koniec w tym temacie. | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 19-03-2014, 16:45 | #36
|
| | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 19-03-2014, 17:04 | #37
|
| | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | |
| |
Podziêkowali: | BD.Lukash, Q-DC__, armyofhardcore, netya |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 19-03-2014, 20:32 | #39
|
| | FRIZ napisa³/a: | | Daron37 napisa³/a: | | Generalnie nazwa tematu jest zÅ‚a |
Generalnie to caÅ‚y temat rozmowy zszedÅ‚ na zÅ‚y tor… bo wszyscy siÄ™ skupili na przedsprzedaży a głównÄ… genezÄ… caÅ‚ej tej dyskusji byÅ‚o że nie ma Hardów na Silesia bo sÄ… same sceny Techno, House i Trance
Tylko siÄ™ zastanawiam do kogo sÄ… te pretensje i texty cytuje:
| ricken napisa³/a: | | Zalosne w chuj. |
| wolfen88 napisa³/a: | | Jak mam za takie ciulstwo pÅ‚acić,to wolÄ™ posiedzieć w domu i zastanowić siÄ™ nad innym lepszym eventem... Jednak nadal jesteÅ›my 100 lat za murzynami! Sorry ale takie moje zdanie. |
Skoro jak wszyscy więdzą, każdy mógł wystawić swoją scenę na Silesia In Love bo tak naprawdę wystarczyło tylko trochę chęci (scena terrorcoru kosztowała jakieś jedyne 600-700 zł) tym bardziej że temat był poruszony na forum. Więc się zastanawiam do kogo są kierowane wyżej słowa? 1. Do mpt, które organizuje tak naprawdę mainstage i udostępnia prąd oraz miejsce na festiwalu dla osób/ekip, które postanowiły zorganizować swoją scenę? 2. Do organizatorów scen że nikt z nich nie zrobił sceny Hardstyle bo wolą trance czy house? 3. Do Rooziego że postanowił nie robić w tym roku sceny bo ostatnio był w plecy i sam wszystko organizował?
Jak dla mnie pretensje i żale z dupy, tym bardziej jeÅ›li poniektórzy jak by mieli trochÄ™ samokrytyki to by nawet sÅ‚owem nie wspomnieli o wyglÄ…dzie scen na SIL, bo jak pisaÅ‚em temat na forum byÅ‚ z czego caÅ‚a „hard familia” wysraÅ‚a siÄ™ na temat organizowania sceny z Hard-FatHeRem na czele, który nawet nie raczyÅ‚ siÄ™ wypowiedzieć w tym temacie… ale rozumiem przecież życie ani sens muzyki nie opiera siÄ™ na organizacji sceny na jakiÅ› festiwalu bo sam miaÅ‚em duże wÄ…tpliwoÅ›ci czy organizować scenÄ™ w tamtym roku akurat na tym festiwalu…. tylko zastanawiam siÄ™ po co narzekać?? i kto wkoÅ„cu jest 100 lat za murzynami? |
no i po co dalej ta gadka ? macie swoja scene i gratulacje i milej zabawy , nikt wam tam nie bedzie narzekac na przedsprzedaz biletow ani na rozika ani na nic innego.Czasem warto odpuscic ale niektorzy i tak sie musza pogadac | |
| |
Podziêkowali: | wolfen88 |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 19-03-2014, 22:31 | #40
|
| Tak w ogóle to jak wygląda sytuacja w Energy na np. urodzinach Enigmato czy Drivera? Nigdy nie byłem, ale na filmikach zazwyczaj były tłumy. To by świadczyło o tym, że HS to nie tylko gimbusy napalone na HHZ. No chyba, że ten tłum robili ludzie z przypadku, którzy po prostu przyszli do klubu nie wiedząc co to za impreza. A jeżeli nie były to przypadkowe osoby, to dlaczego na imprezie w Mega gdzie LU był podobny, jest mniej osób niż na urodzinach tych panów? Ja w ogóle nie chcę się wtrącać do tej dyskusji i stawać po czyjejś stronie, bo za poważnie to wszyscy traktujecie, a nie mam powodu żeby komuś podpadać. Po prostu mnie to interesuje więc pytam tych, którzy byli na przytoczonych imprezach. | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
| |