1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Zawsze zastanawiała mnie jedna rzecz, a mianowicie: Czy ktoś, kto słucha HC/HS oddaje kult szatanowi. Niejednokrotnie slyszałem jakie to techno jest złe. Nawet moi znajomi twierdzą, że zacząłem wierzyć w szatana. Więc pytam się: Czy to prawda, że muzyka techno i jej odmiany są złe? http://adonai.pl/zagrozenia/?id=21 Z powyższego artykułu dowiedziałem się, że muzyka klubowa wprowadza czlowieka w trans, a jej producenci współpracują z satanistami. Prosze o odp.
O ile dobrze pamiętam to Koko się kiedyś zagłębiał w temat wprowadzenia w trans. I niektórzy artyści (nie tylko z muzyki elektronicznej) jawnie w swoich tekstach, klipach etc. przekazują treści takie a nie inne. O ten temat zahacza ten dokument o Illuminatach w przemyśle muzycznym Moje zdanie jest takie że to wszystko zależy od podejścia i to, co człowiek ma w sobie. To że lubię 300BPM i przeklinać do tego, nie znaczy raczej że mnie szatan opętał
Ja myślę, że trochę źle to zrozumiałeś... Równie dobrze mogło to się zdarzyć w innym stylu muzyki. To, że człowiek słucha HC/HS to jego indywidualne upodobanie, w to w co wierzy również. Jeśli ktoś łączy swoje wierzenia i religię z muzyką, też ok, ale nie sprowadzajmy wszystkiego do jednego worka. To, że ktoś słucha HS/HC i jest satanistą nie oznacza, że ten styl jest satanistyczny. Ja jestem chrześcijaninem i też słucham tych stylów - w takim układzie czy to oznacza, że to muzyka chrześcijańska? Nie. Każdy człowiek jest inny, słucha czego chce i wierzy w co chce. A to, że zdarzają się grupy ludzi o satanistycznych poglądach słuchających "techno" moim zdaniem nic nie znaczy.
cóż, ciężka muzyka jest trudniejsza do zaakceptowania i można pomyśleć że to szatańska zajawka. ja od siebie dodam, że ludzie słuchający delikatnego plumkania, melodyjek i wokalików wyznają lalkę barbie i to jest dopiero okultyzm!
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.