1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
bo jest to rąbanka, mózgojebanie i rzeźnia, więc co?
Nie rozumiem Cie człowieku D
Że dalej to nic nie wnosi do tematu
pretor napisa³/a:
Daron37 napisa³/a:
bo jest to rąbanka, mózgojebanie i rzeźnia, więc co?
dla kogo dla ciebie ? bo może nie dla niego , może on to inaczej odbiera, proste .... dla wiekszosci zwykly hc czy nawet hs to jest rąbanie i nic wiecej a dla fanow gatunku normalna muza
No dla mnie tak, mimo że słucham tego na codzień I tak to sobie nazywam
rafcio973 napisa³/a:
To czego wy słuchacie jak spytać?
HC, HT itd
Aha:D wiem że niektóre wypowiedzi nie wnoszą nic do tematu
[ Dodano: 19-05-2011, 20:45 ]
ROoZi napisa³/a:
pretor napisa³/a:
tylko za akurat tutaj takich "zwyklych smiertelników" nie ma
przeciez pisalem to odnosnie posta rafcio
rafcio973 napisa³/a:
Przykład piosenki nawanej przez moich kolegów "mózgojebaniem", "rzeźnią", "rąbanką", "ave satan" itp.
hehehe jednym z bardziej satanistycznych log w gatunku HC jest oczywiście logo MoHa kojarzy się od razu z demonem itd.
Hardcore jest muzyką destruktywną przez swoją moc i podejście do społeczeństwa ale nie oznacza wcale ze jest to muzyka czcząca szatana są oczywiście podgatunki takie jak darkcore czy tez doomcore ale i tak nie kojarzą mi się z satanizmem a że HC to sieczka itp to taki klimat imprez itp nie ma tu miejsca na slodkie pierdolenie
Kiedyś jak miałem konflikt z rodzicami, to mi wytykali że diabeł we mnie wszedł przez tą cholerną muzyke i jak można czegoś takiego słuchać od rana do wieczora tylko "rąbie" i "dudni", a chodziło o to że nie byłem u spowiedzi
[ Dodano: 19-05-2011, 20:53 ]
rage napisa³/a:
hehehe jednym z bardziej satanistycznych log w gatunku HC jest oczywiście logo MoHa kojarzy się od razu z demonem itd.
Hardcore jest muzyką destruktywną przez swoją moc i podejście do społeczeństwa ale nie oznacza wcale ze jest to muzyka czcząca szatana są oczywiście podgatunki takie jak darkcore czy tez doomcore ale i tak nie kojarzą mi się z satanizmem a że HC to sieczka itp to taki klimat imprez itp nie ma tu miejsca na slodkie pierdolenie
Właśnie logo MOHa miałem kiedyś jako główne zdjęcie na nk, to mama kazała usunąć
Kiedyś jak miałem konflikt z rodzicami, to mi wytykali że diabeł we mnie wszedł przez tą cholerną muzyke i jak można czegoś takiego słuchać od rana do wieczora tylko "rąbie" i "dudni", a chodziło o to że nie byłem u spowiedzi (...) Właśnie logo MOHa miałem kiedyś jako główne zdjęcie na nk, to mama kazała usunąć
haha , a dla moich rodziców nie jest ważne jakiej muzyki słucham i jaką tworzę i nie uważają mnie za jakiegoś satanistę
nie wiedzą nawet co to jest hardstyle albo hardcore. ojciec kojarzy hc z punkiem i tak znają mnie jako trancowca (bo jeszcze niedawno robiłem trance)
co do loga to nie sądzę żeby MOH tu wiódł prym bo najbardziej satanistyczne jak już tak mówimy to jest logo spółki ''Natas'' z rob gee na czele w środku pentagram już nie pamiętam czy koza też ale sama nazwa czytana w spak mówi sama za siebie ale jak już ktoś twierdzi że jakaś muza ma coś wspólnego z szatanem to chyba tylko ciężki metal, coś w stylu Napalm death itp.
ak już ktoś twierdzi że jakaś muza ma coś wspólnego z szatanem to chyba tylko ciężki metal
stereotypy.
Muzyka jest formą sztuki taka samą jak poezja czy malarstwo. Ale jakoś nikt nie mówi, że obrazy/ikony/ilustracje gdzie ukazuje się szatana czy piekło są objawem satanizmu. W tym miejscu polecam juz wczesniej wspomnianego Słonia i imho najlepiej wykonany kawałek rapowy ever:
Ja ten track traktuje jako świetne pobudzenie wyobraźni mojej i swietny efekt ich wyobraźni, ale nie przypominam sobie zeby mnie opetał szatan czy ktostam inny..
Nie wierze w Boga a tym bardziej w Szatana, słucham non-stop Hs, Hc a swego czasu Dark psy-tranc'u, podoba mi sie mroczny klimat, melodie i wokale, i mogę stwierdzić ze nie jestem wyznawca szatana To jest Kolejny stereotyp ludzi którzy nie wiedza o co chodzi, tak samo jak twierdza ze ktoś kto słucha muzyki elektronicznej (zwłaszcza "hard") to musi być ćpunem. Zwykle stereotypy które wpaja się ludziom, a ludzie którzy nie maja rozumu albo własnego zdania po prostu w nie wierzą.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 6304 Odpowiedzi: 67 Odwiedzin z google: 1859