1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
NapiszÄ coĹ na powaĹźnie, a co! Tak siÄ zĹoĹźyĹo, Ĺźe akurat dziĹ Frontliner napisaĹ na swoim facebooku:
I just declined a remix for a band I would very much like to make a remix for. There are now people deliberatly trying to ruin hardstyle... They asked me if I could make a remix with softer kicks and as commercial as possible, i quote', 'happy hardcore 2 is what we are looking for'.. Let's hope hardstyle won't go near that direction and that the other producers feel the same as I do!
TĹumaczÄ c to mniej wiÄcej: Frontliner nie chciaĹ zremixowaÄ piosenki jakiegoĹ lubianego przez siebie zespoĹu, ktĂłry to zespóŠpoprosiĹ by ten remix byĹ jak najlĹźejszy, z Ĺagodniejszymi kickami itd. Cytat "Happy hardcore 2, to to czego szukamy". Front mĂłwi, Ĺźe ma nadziejÄ iĹź hardstyle nie podÄ Ĺźy w takim kierunku, oraz Ĺźe inni producenci myĹlÄ podobnie.
Miejmy nadziejÄ, Ĺźe jest w tym ziarnko prawdy
Poza tym:
na lekcjach odpalam MP4
Nie wiem czy jest siÄ czym chwaliÄ, u mnie w szkole teĹź jest kilku takich "cwaniakĂłw" i nie wiem czy warto iĹÄ w ich Ĺlady
wtf hardforumowi uĹźytkownicy czyĹź nie chcecie Ĺwiadomej hard spoĹecznoĹci? WiÄc skÄ d ten kwas? KtoĹ przyszedĹ po garĹÄ informacji, bo nie chce tylko sĹuchaÄ "los maj majnd" a wy gĹodnemu kamieĹ dajecie?
A tak z innej beczki sarkazm sĹuĹźÄ cy do poniĹźania jest tylko iluzjÄ inteligencji.
wtf hardforumowi uĹźytkownicy czyĹź nie chcecie Ĺwiadomej hard spoĹecznoĹci? WiÄc skÄ d ten kwas? KtoĹ przyszedĹ po garĹÄ informacji, bo nie chce tylko sĹuchaÄ "los maj majnd" a wy gĹodnemu kamieĹ dajecie?
A tak z innej beczki sarkazm sĹuĹźÄ cy do poniĹźania jest tylko iluzjÄ inteligencji.
Po tym poĹcie zaczÄ Ĺem ciÄ lubiÄ stary
PodsumowujÄ c: ile jest prawdy w tym, Ĺźe artyĹci przestali tworzyÄ muzykÄ dla muzyki, dla po prostu fanĂłw?
Ile w tym prawdy? Uwierz mi, Ĺźe duĹźo. Ĺatwiej jest zrobiÄ coĹ wpadajÄ cego w ucho i zarobiÄ niĹź coĹ ambitnego ale nie dla mas
Frontliner nie chciaĹ zremixowaÄ piosenki jakiegoĹ lubianego przez siebie zespoĹu, ktĂłry to zespóŠpoprosiĹ by ten remix byĹ jak najlĹźejszy, z Ĺagodniejszymi kickami itd. Cytat "Happy hardcore 2, to to czego szukamy". Front mĂłwi, Ĺźe ma nadziejÄ iĹź hardstyle nie podÄ Ĺźy w takim kierunku, oraz Ĺźe inni producenci myĹlÄ podobnie.
nie rozumiem dla czego dla niego to jest problem zrobic taki remix skoro zrobil cos takiego
BEBE, MoĹźe ten track ktĂłry podaĹeĹ nie byĹ robiony typowo pod kasÄ, tylko po prostu Front akurat miaĹ ochotÄ/wenÄ na coĹ lĹźejszego. Co innego teraz, kiedy ktoĹ prosi go by zrobiĹ tracka jak najbardziej lajtowego i lekkiego, Ĺźeby tylko jak najlepiej siÄ sprzedaĹ i zarobiĹ
PieniÄ dz rzÄ dzi Ĺwiatem,muzyka tworzona tylko dla kasy , prezes labelu zÄ da sĹodkich melodyjek dla mass.Politycy kradnÄ Atak seryjnego samobĂłjcy trwa....
WĹaĹnie wrĂłciĹem z weekendu. Od razu wszedĹem na forum. Sprawa jest dla mnie powaĹźna. Dlatego trochÄ siÄ irytujÄ.
Recepta jest prosta, zacznij sĹuchaÄ starych utworĂłw najlepiej odpal sobie jakieĹ sety z 2003 Ja tak robiÄ i jakoĹ sobie radze hahaha
To znaczy, Ĺźe wtedy tak nie byĹo? Stare utwory mi nie podchodzÄ aĹź tak bardzo jak nowsze... Theracords poznaĹem w tamtym roku. W ogĂłle Raw mnie mocno wciÄ gnÄ Ĺ od tamtego czasu, dlatego byĹbym zajebiĹcie zadowolony, gdyby siÄ okazaĹo, Ĺźe "Music produced from the Heart" to nie sÄ kurde kolejne puste sĹowa. SchizeQ byĹbym wdziÄczny, gdybyĹ napisaĹ jak to jest z tym labelem, bo nie za bardzo zrozumiaĹem. Jakie kryteria speĹnia muzyka niszowa? To nie jest takie proste, bo przecieĹź u mnie w szkole taki Pillars of Creation bÄdzie niszowy... Z Frontlinerem podobnie. KiedyĹ go uwielbiaĹem. Teraz sam nie wiem. To, Ĺźe napisaĹ na fejsie coĹ takiego teĹź nie musi oznaczaÄ, Ĺźe na prawdÄ tak myĹli. No bez przesady, nie jestem aĹź takim idiotÄ , Ĺźebym nie wiedziaĹ co znaczy hipokryta...
_________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..."
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)