Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2011, nie, odbedzie, sie, toxicator

TOXICATOR 2011 - nie odbędzie się.......
Autor Wiadomo¶æ
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 04-03-2010, 11:20    #41

HcBaby napisa³/a:
ResQ, Nie zgodze sie z Toba bo masz przyklad sceny HS na globalu. Najbardziej oblegana scena, mimo ze poznan... Od śląska troche daleko nie? :) Wiec fakt, slask jest kolebka hsu w polsce, ale na dzen dzisiejszy "fani" tej muzyki sa juz rozsypani po calej polsce ;)

no tak - to co napisal SQ + dodam od siebie ze to byla scena wielkiego Q DANCE - a nie toxicator o ktorym tylko fani slyszeli ... to tez duza roznica jest :P

- idziesz na impreze hardstyle?
- co ? co to ?
- no qdance, qlimax
- aaa tak, jazda bedzie

i tyle ...

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Roman 
Daniele Mondello !!!

Informacje
Do³±czy³: 21 Mar 2009
Piwa: 55
Sk±d: Zielona Góra

Wys³any: 04-03-2010, 11:46    #42

Dokładnie. U mnie w ZG jak ktoś się mnie spyta czego słucham i jak powiem "Hardstyle" to nikt nie wie co to jest , ukazująć przy okazji wielkie zdziwienie w oczach. :p
Dopiero jak dopowiem , że to muzyka grana na Qlimax'ie to wiedzą o co chodzi. xD

"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur

HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Sk±d: Opole

Wys³any: 04-03-2010, 11:56    #43

SchizeQ, No niby tak, ale mysle ze po tym jak hs sie wcisnal na TEC, GG a teraz juz nawet na mayday to naprawde niewiele ludzi nie wie jaki jest klimat hardów. A pozatym Schizq nawiazujesz do tego czy ktoś wyda czy nie wyda a mi chodzilo o to ze jak zrobia Toxika w innej czesci Polski, to ludzie pomarudza ponarzekaja, ale i tak przyjada ;) Bo wiem z wlasnego doświadczenia ze jezeli sie jedzie na imrpeze dla muzyki to odleglosc nie jest ważna ;)

ResQ Toxicator to nie jest impreza o ktorej wiedza tylko fani.. :] MPT wystarczajaco rozglosnila ten event.

Ale ogolnie mi nie chodzi kompletnie o scene HS w polsce i gdzie najwiecej ludzi jest co slucha tej muzyki... Ja chcialam tylko napisac ŻE JEZELI LICZY SIE DLA KOGOS MUZYKA, a lline up powinni doyebany zrobic jak zmienia miejscowe, i dwie sceny beda, TO NIE WAZNE CZY TO BEDZIE CHORZOW, ZABRZE, WROCLAW CZY POZNAN... JAK BEDZIE CHCIAL TO POJEDZIE... :] i wybaczcie ale nie bede sie wdawac z Wami w dyskusje na temat tego gdzie ile ludzi slucha hardow bo naprawde malo mnie to inetresuje :P
Ostatnio zmieniony przez HcBaby 04-03-2010, 12:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje

Wys³any: 04-03-2010, 12:12    #44

HcBaby napisa³/a:
Ja chcialam tylko napisac ŻE JEZELI LICZY SIE DLA KOGOS MUZYKA, a lline up powinni doyebany zrobic jak zmienia miejscowe, i dwie sceny beda, TO NIE WAZNE CZY TO BEDZIE CHORZOW, ZABRZE, WROCLAW CZY POZNAN... JAK BEDZIE CHCIAL TO POJEDZIE... :] i wybaczcie ale nie bede sie wdawac z Wami w dyskusje na temat tego gdzie ile ludzi slucha hardow bo naprawde malo mnie to inetresuje :P

no widzisz ... i tu jest maly problem - bo MPT, za co u mnie ma gigantyczny respekt, nie ma typowych cykierkowych lineupow ktore przyciagna tlum rozowych landryn i napinaczy - tylko ich LU jest konkretny - i szczerze ci powiem ze 90% ludzi ktorzy sluchaja HS poprostu NIE ZNA takich postaci jak HS Mafia czy Mystery ... a sa i przypadki gdzie wogule nie znaja Vortexa, Actiego itd. a kojarz standardowo Lune, Deepacka, The Prophet, Headhunterz itp - wiec to sie samo z siebie wyklucza - Q ma monopol na swoich artystow i raczej ciezko ich bedzie ujrzec na imprezach MPT... a co za tym idzie imprezy poza slaskiem beda zupelna klapa.

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 04-03-2010, 12:15    #45

HcBaby napisa³/a:
ResQ, Nie zgodze sie z Toba bo masz przyklad sceny HS na globalu. Najbardziej oblegana scena, mimo ze poznan... Od śląska troche daleko nie? :)

taaa z czego 30-50 % to przyjezdni , 20 % być może miejscowi fani hard a reszta zabłąkani poszukiwacze dropsów... Jak miejscówa, to tylko na południu PL,
Spodek - nie wydaje mi sie, żeby zrobiono to z takim rozmachem a same gospodarowanie lodowiska to głupota
Expo Silesia w Sosnowcu - co prawda nie byłem tam jeszcze i nie wiem, czy ten obiekt by się nadawał ale jeśli chodzi o dojazd to dla mnie perfekcyjnie łatwo i przyjemnie :D Także 3mam kciuki :D

lukasz 

Informacje
Do³±czy³: 31 Pa¼ 2007
Piwa: 25
Sk±d: Katowice/Kraków

Wys³any: 04-03-2010, 12:15    #46

mapa userow hs.pl mysle ze poniekad daje to jakies rozeznanie w sluchaczach gatunku ;)

HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Sk±d: Opole

Wys³any: 04-03-2010, 12:21    #47

ResQ Ale ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego co napisales, i wiem ze tak jest. Mi chodzi o ludzi ktorzy naprawde sluchaja hs'u i jezdza na imprezy dla muzyki a nie dla nazwiska czy nazwy, Tacy ludzie pojada na impreze bez wzgledu na to czy bedzie to slask czy warszawa ;) ) Ja nie wiem czy to ja sie jeszcze nie obudzilam i mam problem ze sklejeniem zdania poprawnie, czy Ty nie rozumiesz o co mi chodzi :P I mimo wszystko ja uwazam ze impreza hard poza slaskiem nie jest skazana z gory na niepowodzenie ;)
Ostatnio zmieniony przez HcBaby 04-03-2010, 13:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 04-03-2010, 12:25    #48

HcBaby napisa³/a:
Tacy ludzie pojada na impreze bez wzgledu na to czy bedzie to slask czy warszawa ;) )

Poemat bym o tym napisał ale mi sie nie chce ;)

Peace :sugoi:

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje

Wys³any: 04-03-2010, 12:43    #49

HcBaby napisa³/a:
Ale ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego co napisales, i wiem ze tak jest. Mi chodzi o ludzi ktorzy naprawde sluchaja hs'u i jezdza na imprezy dla muzyki a nie dla nazwiska czy nazwy, Tacy ludzie pojada na impreze bez wzgledu na to czy bedzie to slask czy warszawa ;) ) Ja nie wiem czy to ja sie jeszcze nie obudzilam i mam problem ze sklejeniem zdania poprawnie, czy Ty nie rozumiesz o co mi chodzi :P I mimo wszystko ja uwazam ze impreza hard poza slaskiem nie jest skazana z gory na niepowodzenie ;)

no to niestety zyjesz w bajce - hardow w polsce slucha mala ilosc osob w porownaniu z innymi stylami - a tych zagorzalych fanow o ktorych piszesz jest jeszcze mniej - moze na cala polske 1000 ludzi jezeli nie mniej, wiec nawet jak sie zmotywuja, wpadna na imprze to nie zaplenia nawet jednej sceny nie mowiac juz o kolejnej ... zreszta o czym my tu mowily - latwo bylo zauwazyc frekwencje na pierwszym toxiku (moze max z 2000 bylo a to byl slask), na TOA - na oko 2500 ludzi i to tez na slasku... teraz przenies to o kilkaset km i zobaczysz moze 1/2 taka frekwencje. Jedyna logiczna opcja tak wiec jest "doklejanie" sceny HS/HC do innych imprez...

zreszta temat rzeka - mozemy podyskutowac w Rampie o tym ;-) dac se po szlagu i bydzie łokej :D

Ostatnio zmieniony przez ResQ 04-03-2010, 12:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Gife 
F B I

Informacje
Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 04-03-2010, 13:16    #50

Myślę, że temat wyczerpany..Czyste spekulacje jak zwykle :P
Można otworzyć w 2011 r :]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 9142
Odpowiedzi: 181
Odwiedzin z google: 2737
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: