| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 04-03-2010, 11:20 | #41
|
| | HcBaby napisa³/a: | ResQ, Nie zgodze sie z Toba bo masz przyklad sceny HS na globalu. Najbardziej oblegana scena, mimo ze poznan... Od Å›lÄ…ska troche daleko nie? Wiec fakt, slask jest kolebka hsu w polsce, ale na dzen dzisiejszy "fani" tej muzyki sa juz rozsypani po calej polsce |
no tak - to co napisal SQ + dodam od siebie ze to byla scena wielkiego Q DANCE - a nie toxicator o ktorym tylko fani slyszeli ... to tez duza roznica jest
- idziesz na impreze hardstyle? - co ? co to ? - no qdance, qlimax - aaa tak, jazda bedzie
i tyle ... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
|
Roman Daniele Mondello !!!

Informacje Do³±czy³: 21 Mar 2009 Wiek: 36 Posty: 753 (0,12/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: Zielona Góra  | Wys³any: 04-03-2010, 11:46 | #42
|
| Dokładnie. U mnie w ZG jak ktoś się mnie spyta czego słucham i jak powiem "Hardstyle" to nikt nie wie co to jest , ukazująć przy okazji wielkie zdziwienie w oczach. :p Dopiero jak dopowiem , że to muzyka grana na Qlimax'ie to wiedzą o co chodzi. | _________________ TYLKO EARLY HARDSTYLE !
"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 04-03-2010, 11:56 | #43
|
| SchizeQ, No niby tak, ale mysle ze po tym jak hs sie wcisnal na TEC, GG a teraz juz nawet na mayday to naprawde niewiele ludzi nie wie jaki jest klimat hardów. A pozatym Schizq nawiazujesz do tego czy ktoś wyda czy nie wyda a mi chodzilo o to ze jak zrobia Toxika w innej czesci Polski, to ludzie pomarudza ponarzekaja, ale i tak przyjada Bo wiem z wlasnego doświadczenia ze jezeli sie jedzie na imrpeze dla muzyki to odleglosc nie jest ważna
ResQ Toxicator to nie jest impreza o ktorej wiedza tylko fani.. MPT wystarczajaco rozglosnila ten event.
Ale ogolnie mi nie chodzi kompletnie o scene HS w polsce i gdzie najwiecej ludzi jest co slucha tej muzyki... Ja chcialam tylko napisac Å»E JEZELI LICZY SIE DLA KOGOS MUZYKA, a lline up powinni doyebany zrobic jak zmienia miejscowe, i dwie sceny beda, TO NIE WAZNE CZY TO BEDZIE CHORZOW, ZABRZE, WROCLAW CZY POZNAN... JAK BEDZIE CHCIAL TO POJEDZIE... i wybaczcie ale nie bede sie wdawac z Wami w dyskusje na temat tego gdzie ile ludzi slucha hardow bo naprawde malo mnie to inetresuje | _________________ HardCore <3 | | Ostatnio zmieniony przez HcBaby 04-03-2010, 12:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 04-03-2010, 12:12 | #44
|
| | HcBaby napisa³/a: | Ja chcialam tylko napisac Å»E JEZELI LICZY SIE DLA KOGOS MUZYKA, a lline up powinni doyebany zrobic jak zmienia miejscowe, i dwie sceny beda, TO NIE WAZNE CZY TO BEDZIE CHORZOW, ZABRZE, WROCLAW CZY POZNAN... JAK BEDZIE CHCIAL TO POJEDZIE... i wybaczcie ale nie bede sie wdawac z Wami w dyskusje na temat tego gdzie ile ludzi slucha hardow bo naprawde malo mnie to inetresuje |
no widzisz ... i tu jest maly problem - bo MPT, za co u mnie ma gigantyczny respekt, nie ma typowych cykierkowych lineupow ktore przyciagna tlum rozowych landryn i napinaczy - tylko ich LU jest konkretny - i szczerze ci powiem ze 90% ludzi ktorzy sluchaja HS poprostu NIE ZNA takich postaci jak HS Mafia czy Mystery ... a sa i przypadki gdzie wogule nie znaja Vortexa, Actiego itd. a kojarz standardowo Lune, Deepacka, The Prophet, Headhunterz itp - wiec to sie samo z siebie wyklucza - Q ma monopol na swoich artystow i raczej ciezko ich bedzie ujrzec na imprezach MPT... a co za tym idzie imprezy poza slaskiem beda zupelna klapa. | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 04-03-2010, 12:15 | #45
|
| | HcBaby napisa³/a: | ResQ, Nie zgodze sie z Toba bo masz przyklad sceny HS na globalu. Najbardziej oblegana scena, mimo ze poznan... Od Å›lÄ…ska troche daleko nie? |
taaa z czego 30-50 % to przyjezdni , 20 % być może miejscowi fani hard a reszta zabłąkani poszukiwacze dropsów... Jak miejscówa, to tylko na południu PL, Spodek - nie wydaje mi sie, żeby zrobiono to z takim rozmachem a same gospodarowanie lodowiska to głupota Expo Silesia w Sosnowcu - co prawda nie byłem tam jeszcze i nie wiem, czy ten obiekt by się nadawał ale jeśli chodzi o dojazd to dla mnie perfekcyjnie łatwo i przyjemnie Także 3mam kciuki | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Katowice/Kraków  | Wys³any: 04-03-2010, 12:15 | #46
|
| 
mapa userow hs.pl mysle ze poniekad daje to jakies rozeznanie w sluchaczach gatunku | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 04-03-2010, 12:21 | #47
|
| ResQ Ale ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego co napisales, i wiem ze tak jest. Mi chodzi o ludzi ktorzy naprawde sluchaja hs'u i jezdza na imprezy dla muzyki a nie dla nazwiska czy nazwy, Tacy ludzie pojada na impreze bez wzgledu na to czy bedzie to slask czy warszawa ) Ja nie wiem czy to ja sie jeszcze nie obudzilam i mam problem ze sklejeniem zdania poprawnie, czy Ty nie rozumiesz o co mi chodzi I mimo wszystko ja uwazam ze impreza hard poza slaskiem nie jest skazana z gory na niepowodzenie | _________________ HardCore <3 | | Ostatnio zmieniony przez HcBaby 04-03-2010, 13:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 04-03-2010, 12:25 | #48
|
| | HcBaby napisa³/a: | Tacy ludzie pojada na impreze bez wzgledu na to czy bedzie to slask czy warszawa ) |
Poemat bym o tym napisał ale mi sie nie chce
Peace | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 04-03-2010, 12:43 | #49
|
| | HcBaby napisa³/a: | Ale ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego co napisales, i wiem ze tak jest. Mi chodzi o ludzi ktorzy naprawde sluchaja hs'u i jezdza na imprezy dla muzyki a nie dla nazwiska czy nazwy, Tacy ludzie pojada na impreze bez wzgledu na to czy bedzie to slask czy warszawa ) Ja nie wiem czy to ja sie jeszcze nie obudzilam i mam problem ze sklejeniem zdania poprawnie, czy Ty nie rozumiesz o co mi chodzi I mimo wszystko ja uwazam ze impreza hard poza slaskiem nie jest skazana z gory na niepowodzenie |
no to niestety zyjesz w bajce - hardow w polsce slucha mala ilosc osob w porownaniu z innymi stylami - a tych zagorzalych fanow o ktorych piszesz jest jeszcze mniej - moze na cala polske 1000 ludzi jezeli nie mniej, wiec nawet jak sie zmotywuja, wpadna na imprze to nie zaplenia nawet jednej sceny nie mowiac juz o kolejnej ... zreszta o czym my tu mowily - latwo bylo zauwazyc frekwencje na pierwszym toxiku (moze max z 2000 bylo a to byl slask), na TOA - na oko 2500 ludzi i to tez na slasku... teraz przenies to o kilkaset km i zobaczysz moze 1/2 taka frekwencje. Jedyna logiczna opcja tak wiec jest "doklejanie" sceny HS/HC do innych imprez...
zreszta temat rzeka - mozemy podyskutowac w Rampie o tym ;-) dac se po szlagu i bydzie łokej | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | | Ostatnio zmieniony przez ResQ 04-03-2010, 12:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 04-03-2010, 13:16 | #50
|
| Myślę, że temat wyczerpany..Czyste spekulacje jak zwykle Można otworzyć w 2011 r | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
| |