Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 2011, nie, odbedzie, sie, toxicator

TOXICATOR 2011 - nie odbędzie się.......
Autor Wiadomo
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-05-2010, 22:45    #171

jasne ze cena powinna byc adekwatna do jakosci ! ale bez jaj! zeby skreslac jedyny (!!!!!!) hard event tylko z powodu h***owego piwa przykladowo :| no ja pier**** :| :| naprawde lepsze nic niz takie cos ??? nie mam slow co do poniektorych ... lepiej na mayday wyjeb** 150 zl , juz to widze jak wszyscy nagle maja , jak mialo wiele osob problem z 80zl na toxi zaplacic... juz to widze jak wszyscy leca i nie narzekaja a organizacja na mayday czytajac niejednokrotnie recenzje wcale nie byla lepsza jesli chodzi o ogrodek piwny itp bo to dziala na tej samej zasadzie ;] pomijam juz ze to listopad. pogratulowac.

zreszta jak napsialam - idziemy dla muzyki czy dla piwa i pierdole**a? bo nie czaje. a przeca byly breezery , kto chcial ot pil na beforze, trudno zeby znajac piwo na eventach pic go zeby sie najeb**. a tak btw na kazdym innym evencie z tego wynika ze piwo bylo cudowne itp? gowno prawda bo na wiekszosci eventow lane jest bardzo kiepskie ...dziwie sie ze to pisza ludzie ktorzy nie jeden event juz zaliczyli...
pomijajac fakt ze impreze zjechaly osoby ktore byly na niej doslownie "chwile" w porownaiu do innych.

az nie chce sobie wyobrazic opinii gdyby ten event byl faktycznie organizowany w styczniu jak mial byc............. brak slow.

nic juz wiecej nie pisze bo niechce przesadzic.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 06-05-2010, 23:53    #172

Akurat Mayday to inna bajka tutaj już za sam LU jest takie a nie inna cena i w sumie gdybanie o kasie to druga sprawa już bardziej prywatna. Ja się dowiedziałem np że kumple nagle się wybierają na festival 139 który jest w boże ciało jak i zaraz potem na globala. To ja wiedziałem że jak mi to napiszą to nie muszą się pytać czy jadę bo to oczywiste. Także kasa to kwestia osobista. Porównanie nie na miejscu ale np zobaczcie sobie eventy po za naszym krajem czy też są takie lipne i robione byle jak. Ceny czasami są może i wyższe na tych eventach ale dostajemy bardzo dobry LU + bardzo dobrą organizację eventu a organizator i tak zbija niezłą kasę. A u nas wygląda to tak ściągnąć w miarę dobry LU zrobić oprawę wizualną (czasami kozacką czasami na odpierdol) do tego kupić tanio piwo z wodą i sprzedawać je drogo i trzepać kasę nie myśląc o bawiących się ludziach. Czasami nie tylko LU jest wyznacznikiem dobrej imprezy.

Ale dobra wracając do tematu to czy toxi się odbędzie za rok czy nie to już będzie tylko kwestia MPT czy będą chcieli dalej trzepać kasę czy nie ;)

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Doczya: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 07-05-2010, 10:24    #173

Netya każdy wyraził swoje zdanie, czy będzie tęsknić za Toxicatorem czy też nie, więc nie wiem po co się tak burzysz :) Nikt niczego nie skreślał, to organizator nie zamierza organizować tej imprezy, bo pewnie chodzi o zbyt małe przychody.
Z resztą po to został założony ten temat, aby każdy uczestnik forum mógł się wypowiedzieć na temat, że Toxicator raczej się już nie odbędzie.. Jednym osobom to pasuje, ponieważ nie byli zadowoleni za bardzo z tej imprezy (np. Ja), a wiadomo, że innej grupie osób pomysł z nieorganizowaniem imprezy nie przypadł do gustu. I czują się zawiedzeni, rozczarowani i ja to rozumiem. To wielka szkoda dla Polskich Hardów.. Ale zawsze, znajdzie się ktoś, komu coś się nie spodoba. To chyba jest normalne. Nie da się wszystkim dogodzić :!:
Niemiej jednak mam nadzieję, że w niedługim czasie zorganizuje się coś nowego :) Może na mniejszą skalę ale zawsze :!:

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-05-2010, 14:24    #174

Gdyby byla wieksza(jakakolwiek) reklama Toxi to pieniadze bardziej by sie zwrócily, ceny piwa bylyby adekwatne do jakosci. Ale bylo malo sprzedanych biletów dlatego ceny poszly w góre ze wszystkiego zeby sie to zwrócilo. Przeciez MPT to nie organizacja charytatywna tylko sztab ludzi(ochroniarze, obsluga, ludzie od sprzetu) ktorym ktos musi zaplacic. Do tego doliczcie ceny wynajemu hali, kase dla artystów, oswietlenie, naglosnienie. Nie wiem czy organizatorowi w ogole impreza wyszla na zero a wy piszecie o trzepaniu kasy :O

Co do reklamy to dodam ze moi znajomi ktorzy nie siedza na forach ale maja cos wspolnego z hardami gdyby nie ja to nie wiedzieliby ze w ogole taka impreza ma miejsce.
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 07-05-2010, 14:27, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:Legolek
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Skd: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-05-2010, 14:49    #175

Motylico, nikt tu nikomu nie narzuca swojego zdania ale cieszenie sie z tego ze nie bedzie kolejnej edycji jest nie elo troche

[ Movies From Parties ]

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-05-2010, 14:49    #176

Legolek, moze nie na miejscu, moze na miejscu ,nieistotne. napisalam bo wiem jak bedzie sprawa wygladala bo wiem jak teraz bylo! tak nagle wszyscy beda szczesliwi ta 3 scena na mayday...ile teraz osob odpadlo bo nie mialo kasy. i wielkie narzekania juz teraz byly na wszystko wlacznie z cena. zreszta niewazne., wkurza mnie tylko skreslanie z dupnych powodow tego eventu bo jesli chodzi o strone muzyczna poza paroma wyjatkami z hs`u zagranicznymi ( choc i to kwestia gustu bo rozne opinie ) to tak naprawde wiekszosc setow hs i calosc hc byla na dobrym poziomie i raczej malo kto na to narzekal ;] a chyba o to glownie chodzi.
co do kwestii samej organizacji i eventow zagranicznych to sie zgodze, co zreszta juz pisalam wczesniej , ale co tu porownywac ? Polske do Holandii ? Niemczech? lol. niemniej jednak nieuwazam zeby odrazu skreslac impreze i mowic ze lepsze nic niz to ....bo jakos letnia edycja byla zorganizowana na spoko poziomie i nikt nie narzekal. a rok temu na kapelusz tez byly narzekania i organizacja byla slabsza niz open air.

MotyleeeQ, do ciebie sie nie burzylam,nic personalnie nie napisalam choc moglabym. napisalam dlaczego mnie to wkurzylo bo dla mnie takie uzasadnienia sa smieszne poprostu . personalnie wole nic niepisac bo by sie zle to skonczylo. byl placz ze nie ma naszego eventu , byly 3 edycje w tym 1 bardzo dobrze zrobiona, na kazdym muzycznie raczej wiekszosc byla usatysfakcjonowana wiec jak czytam ze lepsze nic niz takie cos to sorry. teraz bedzie placz ze na mayday jest scena , ze ludzi nie stac co nie dziwne , ze to ze tamto. ja nie mowie ze ta edycja byla kwiatem wsrod polskich eventow pod wzgledem organizcji, ale newiem czego sie ludzie spodziewali bo ja po zeszlorocznej w kapeluszu nie za wiele wiecej, zreszta powtorze po raz ktorys - na muzyke sie nikt nie skarzyl a chyba dla niej ida na impreze. to tak jakbym narzekala na piwo w mega ktore dla mnie jest obrzydliwe itp itd i bilet na rocznice byl za 50zl , tez moglabym pisac takie pierdoly i zeby juz nie robili tam imprez.. niechce mi sie juz tego rozkminiac nawet bo zal mi czasu.

SchizeQ swieta racja.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-05-2010, 19:48    #177

proponuja to dupcyc co bedzie to bedzie jak ni ebedzie to nie bedzie jak bedzie to bedzie i chuj.. do NL bydymy jeździc za puki i chuj.... :D

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 08-05-2010, 02:08    #178

netya, Nie no spoko ale czasami jednak nie tylko muzyka i artyści pociągają do wszystkiego. Tylko akurat tutaj nie mamy wyboru jeśli chodzi o Polske i eventy hardstyle , hardcore dlatego każdy narzeka nawet na to co jest (mi to tam zwisa bo nie byłem teraz wiec nie mogę się tak dokładnie wypowiadać) Ale przykładowo jeśli wiem że jest jakiś event organizowany po raz któryś i wiem jaka panuje atmosfera na tym evencie i jak jest z organizacją to wtedy nie biorę po uwagę tylko LU ale także organizację imprezy odległość od miejsca zamieszkania itp. Bo np widząc event trance-owy który robi organizacja nr 1 a event który robi organizacja nr 2 widząc skład podobny to wybieram ten na którym wiem że będę się dobrze czuł będzie dobra oprawa itp.

Ale znowu wyjechałem trochę po za temat bo akurat Toxi jest na razie jedynym eventem hardstyle i hardcore wiec nie ma w czym wybierać.

Stvo 

Informacje
Doczy: 15 Cze 2010
Piwa: 85
Skd: Wrocław | Wielbark

Wysany: 15-06-2010, 17:40    #179

jest jedyny, ale co z tego skoro np tt tej edycji ktoś losował z kapelusza (takiego na głowę, nie hali) co zepsuło całą bibę

wybaczcie, całego tematu nie czytałem i nie wiem czy ktoś sugerował to co ja. ale skoro nie odbędzie się w kapeluszu kolejna edycja, to czy przypadkiem nie w WFF-ie? czyli wrocławskiej wytwórni filmów fabularnych tuż obok hali stulecia. są dwa fajne pomieszczenia, na SoE i KBF było naprawdę fajnie i kolejny toxicator mógłby tam być.

a co do podziału scen to jedna discopolowa (nu) i jedna hard i byłoby całkiem ok, bo by jedni drugim w drogę nie wchodzili.

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 15-06-2010, 17:45    #180

Stvo napisa/a:
to czy przypadkiem nie w WFF-ie? czyli wrocławskiej wytwórni filmów fabularnych tuż obok hali stulecia. są dwa fajne pomieszczenia, na SoE i KBF było naprawdę fajnie i kolejny toxicator mógłby tam być.
nikt nic niewie..

bo by jedni drugim w drogę nie wchodzili.
no ja nie zauwazyłam żebyśmy sobie nawzajem piętali po deptach
Stvo napisa/a:
jedna discopolowa (nu) i jedna hard
ke? ^^ "
Ostatnio zmieniony przez maniaczka 15-06-2010, 17:46, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 9124
Odpowiedzi: 181
Odwiedzin z google: 2737
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: