Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2011, nie, odbedzie, sie, toxicator

TOXICATOR 2011 - nie odbędzie się.......
Autor Wiadomo¶æ
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 06-05-2010, 15:18    #161

mnie to zasmuca z tego wzgledu ze jednak pewnie wypali ta 3 scena na mayday a co za tym idzie nie widzi mi sie 150zl wyjeb** na bilet :( no ale co poradzic.

inna sprawa ze na toxi szlam w kazdym przypadku dla muzyki a nie organizacji wiec w zasadzie nie do konca sie zgodze ze lepsze nic niz szajs...bo jakby byla taka organizacja jak teraz - choc ja w sumie niemoge jej specjalnie duzo zarzucic;p - czyli wg.wiekszosci slaba , a sprowadzili by nastepne gwiazdy dla ktorych warto by bylo isc to bym bardzo chetnie poszla. i w dupie mam organizacje jako taka bo nie ona jest moim glownym celem , zreszta akuat chorzow blisko wiec olew ;p co innego gdyby tak mialo byc na Globalu gdzie sie jedie pol PL ;/ ( no ale wiaodmo ze nei kazdy na slask ma blisko, jednak i tak sie nie zgodze z takim twierdzeniem .)

pomysl gife nieglupi tylko szczerze mwoiac niewiem gdzie by to zorganizowac jesli chodzi o slask by bylo wszystko jak nalezy czyli i miejsce i reszta. ale to niewazne :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 06-05-2010, 15:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

sycoman 
united gabber's

Informacje
Do³±czy³: 03 Lut 2010
Piwa: 408
Sk±d: Å›lÄ…sk-Halemba

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 06-05-2010, 16:29    #162

właśnie przeca zaś bydzie godka że się nic koszta nie zwróciły ......................itd.itp................jo też bych chcioł żeby następno edycja się odbyła

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 06-05-2010, 16:34    #163

nie kumam Was, cieszycie sie ze nie bedzie eventu tylko HARD... NC kurwaaaa ! lepiej siedziec w doma i zrzędzić na forum bo byl za maly ogordek piwny albo zjebane piwo lecialo ( wiekszosc pod tym kątem ocienial event w recenzjach co czytalem ... ) T_T a po co jest event ? zeby na piwo isc ? czy dla muzyki ? wielka szkoda ze nie bedzie bo to byl jedyny event jak narazie ktory mogl miec coroczne edycje :/ mam nadzieje ze to jeszcze nie ostateczna decyja i przemysla opcje ktora mieli w planach ze inna miejscowka z paroma scenami :D bo na mayday mam nadziej ze nie bedzie sceny hard

[ Movies From Parties ]

Podziêkowali:Chemical_girl
MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 06-05-2010, 16:39    #164

ROoZi napisa³/a:
nie kumam Was, cieszycie sie ze nie bedzie eventu tylko HARD... NC kurwaaaa ! lepiej siedziec w doma i zrzędzić na forum bo byl za maly ogordek piwny albo zjebane piwo lecialo ( wiekszosc pod tym kątem ocienial event w recenzjach co czytalem ... ) T_T a po co jest event ? zeby na piwo isc ? czy dla muzyki ? wielka szkoda ze nie bedzie bo to byl jedyny event jak narazie ktory mogl miec coroczne edycje :/ mam nadzieje ze to jeszcze nie ostateczna decyja i przemysla opcje ktora mieli w planach ze inna miejscowka z paroma scenami :D bo na mayday mam nadziej ze nie bedzie sceny hard

Rozi jak sie placi 120 pln za bilet to chyba powinno się wymagać z IMPREZY jak najwięcej nie tylko pod kątem muzycznym, ale jako całokształt widowiska..
Ostatnio zmieniony przez MotyleeeQ 06-05-2010, 16:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:asik, Grzybek
angerfist1 

Informacje
Do³±czy³: 07 Gru 2008
Piwa: 51
Sk±d: z Pizdy

Wys³any: 06-05-2010, 17:13    #165

3 taka impreza w Polscea oni by chcieli kokosy zarobić,,za co kurja!!!!!!! całkiem im sie poprzewracało w głowie hehee.........do Holandi na naukę wypad...heeheh
Ostatnio zmieniony przez angerfist1 06-05-2010, 17:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 06-05-2010, 18:57    #166

remik09 napisa³/a:
mnie jakoś mniej cieszy niż nawet slabszy Toxi
no a mnie nawet nie.. z tego co wiem przeca na maydayu graja schranz nie? :lol-above: na sama myśl mi gorko ;p przejebane jak HC i schranz w tym samym czasie beda to z deczka lipa.. trocha tu i trocha tu ;p
co do toxica hm.. sama niewiem... wsumie jak by mial byc taki jak ten.. to żal by mi nie bylo az tak bardzo..
no a poczesci sie zgodze z ADEN z rozim i netya... chuj zde oprawa do dupy wazne zeby sety były gitara.. NO I ABY PIWO LEPSZEJSZE :D

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 06-05-2010, 19:00    #167

mi tez nie jest zal tej edycji tylko przyszłej ktora mogła byc tak jak toxi open air z paroma scenami HARD ( hs, hc, ht/schranz)

[ Movies From Parties ]

Grzybek 

Informacje
Do³±czy³: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Sk±d: ---

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 06-05-2010, 19:22    #168

ROoZi napisa³/a:
mi tez nie jest zal tej edycji tylko przyszłej ktora mogła byc tak jak toxi open air z paroma scenami HARD ( hs, hc, ht/schranz)

No to by była bajka :) W ogóle Open Air był dla mnie po prostu ŚWIETNY natomiast ta edycja totalna porażka. Widać było że organizatorzy nie wyciągnęli (albo nie chcieli wyciągnąć) wniosków z poprzedniej halowej edycji jeśli o organizację chodzi. Rozumiem i zgadzam się z tym że muzyka jest najważniejsza ale w przypadku gdy jadę na imprezę cały dzień i jest moment, który muzycznie mi się nie podoba to chciałbym przycupnąć gdzieś. Może jestem marudny ale 4 godziny stania w namiocie mnie dobiły przez co później już miałem dosyć wszystkiego i tylko sił właściwie na Producera wystarczyło. Tak więc ja jak najbardziej chciałbym event hard, ale chciałbym również żeby organizacja stała na JAKO TAKIM poziomie :)

Podziêkowali:eni, MotyleeeQ
Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 06-05-2010, 19:24    #169

Tak jak poprzednicy mówili cena powinna się równać jakości imprezy a niestety po komentarzach po imprezie widać że tak nie było ale niestety to nie tylko problem toxi bo na każdym innym evencie jest podobnie.

Podziêkowali:MotyleeeQ
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 06-05-2010, 19:32    #170

tylko ze kapelusz nie ma takiego miejsca zeby dac wiekszy ogordek piwny a w srodku pewnie nie mogli bo nie mozna na parkiecie z alko biegac

[ Movies From Parties ]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 9124
Odpowiedzi: 181
Odwiedzin z google: 2737
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: