| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 06-05-2010, 15:18 | #161
|
| mnie to zasmuca z tego wzgledu ze jednak pewnie wypali ta 3 scena na mayday a co za tym idzie nie widzi mi sie 150zl wyjeb** na bilet no ale co poradzic.
inna sprawa ze na toxi szlam w kazdym przypadku dla muzyki a nie organizacji wiec w zasadzie nie do konca sie zgodze ze lepsze nic niz szajs...bo jakby byla taka organizacja jak teraz - choc ja w sumie niemoge jej specjalnie duzo zarzucic;p - czyli wg.wiekszosci slaba , a sprowadzili by nastepne gwiazdy dla ktorych warto by bylo isc to bym bardzo chetnie poszla. i w dupie mam organizacje jako taka bo nie ona jest moim glownym celem , zreszta akuat chorzow blisko wiec olew co innego gdyby tak mialo byc na Globalu gdzie sie jedie pol PL ;/ ( no ale wiaodmo ze nei kazdy na slask ma blisko, jednak i tak sie nie zgodze z takim twierdzeniem .)
pomysl gife nieglupi tylko szczerze mwoiac niewiem gdzie by to zorganizowac jesli chodzi o slask by bylo wszystko jak nalezy czyli i miejsce i reszta. ale to niewazne | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 06-05-2010, 15:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 03 Lut 2010 Wiek: 43 Posty: 5108 (0,85/dzieñ) Piwa: 408 Sk±d: Å›lÄ…sk-Halemba  | Wys³any: 06-05-2010, 16:29 | #162
|
| | właśnie przeca zaś bydzie godka że się nic koszta nie zwróciły ......................itd.itp................jo też bych chcioł żeby następno edycja się odbyła | _________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 06-05-2010, 16:34 | #163
|
| nie kumam Was, cieszycie sie ze nie bedzie eventu tylko HARD... NC kurwaaaa ! lepiej siedziec w doma i zrzędzić na forum bo byl za maly ogordek piwny albo zjebane piwo lecialo ( wiekszosc pod tym kątem ocienial event w recenzjach co czytalem ... ) a po co jest event ? zeby na piwo isc ? czy dla muzyki ? wielka szkoda ze nie bedzie bo to byl jedyny event jak narazie ktory mogl miec coroczne edycje mam nadzieje ze to jeszcze nie ostateczna decyja i przemysla opcje ktora mieli w planach ze inna miejscowka z paroma scenami bo na mayday mam nadziej ze nie bedzie sceny hard | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziêkowali: | Chemical_girl |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 06-05-2010, 16:39 | #164
|
| | ROoZi napisa³/a: | nie kumam Was, cieszycie sie ze nie bedzie eventu tylko HARD... NC kurwaaaa ! lepiej siedziec w doma i zrzÄ™dzić na forum bo byl za maly ogordek piwny albo zjebane piwo lecialo ( wiekszosc pod tym kÄ…tem ocienial event w recenzjach co czytalem ... ) a po co jest event ? zeby na piwo isc ? czy dla muzyki ? wielka szkoda ze nie bedzie bo to byl jedyny event jak narazie ktory mogl miec coroczne edycje mam nadzieje ze to jeszcze nie ostateczna decyja i przemysla opcje ktora mieli w planach ze inna miejscowka z paroma scenami bo na mayday mam nadziej ze nie bedzie sceny hard |
Rozi jak sie placi 120 pln za bilet to chyba powinno siÄ™ wymagać z IMPREZY jak najwiÄ™cej nie tylko pod kÄ…tem muzycznym, ale jako caÅ‚oksztaÅ‚t widowiska.. | _________________ ...::: Å»yj szybko, umieraj mÅ‚odo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | | Ostatnio zmieniony przez MotyleeeQ 06-05-2010, 16:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | asik, Grzybek |
Informacje Do³±czy³: 07 Gru 2008 Posty: 599 (0,09/dzieñ) Piwa: 51 Sk±d: z Pizdy  | Wys³any: 06-05-2010, 17:13 | #165
|
| | 3 taka impreza w Polscea oni by chcieli kokosy zarobić,,za co kurja!!!!!!! caÅ‚kiem im sie poprzewracaÅ‚o w gÅ‚owie hehee.........do Holandi na naukÄ™ wypad...heeheh | | Ostatnio zmieniony przez angerfist1 06-05-2010, 17:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 06-05-2010, 18:57 | #166
|
| | remik09 napisa³/a: | | mnie jakoÅ› mniej cieszy niż nawet slabszy Toxi | no a mnie nawet nie.. z tego co wiem przeca na maydayu graja schranz nie? na sama myÅ›l mi gorko przejebane jak HC i schranz w tym samym czasie beda to z deczka lipa.. trocha tu i trocha tu co do toxica hm.. sama niewiem... wsumie jak by mial byc taki jak ten.. to żal by mi nie bylo az tak bardzo.. no a poczesci sie zgodze z ADEN z rozim i netya... chuj zde oprawa do dupy wazne zeby sety byÅ‚y gitara.. NO I ABY PIWO LEPSZEJSZE | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 06-05-2010, 19:00 | #167
|
| | mi tez nie jest zal tej edycji tylko przyszłej ktora mogła byc tak jak toxi open air z paroma scenami HARD ( hs, hc, ht/schranz) | _________________
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 06-05-2010, 19:22 | #168
|
| | ROoZi napisa³/a: | | mi tez nie jest zal tej edycji tylko przyszÅ‚ej ktora mogÅ‚a byc tak jak toxi open air z paroma scenami HARD ( hs, hc, ht/schranz) |
No to by była bajka W ogóle Open Air był dla mnie po prostu ŚWIETNY natomiast ta edycja totalna porażka. Widać było że organizatorzy nie wyciągnęli (albo nie chcieli wyciągnąć) wniosków z poprzedniej halowej edycji jeśli o organizację chodzi. Rozumiem i zgadzam się z tym że muzyka jest najważniejsza ale w przypadku gdy jadę na imprezę cały dzień i jest moment, który muzycznie mi się nie podoba to chciałbym przycupnąć gdzieś. Może jestem marudny ale 4 godziny stania w namiocie mnie dobiły przez co później już miałem dosyć wszystkiego i tylko sił właściwie na Producera wystarczyło. Tak więc ja jak najbardziej chciałbym event hard, ale chciałbym również żeby organizacja stała na JAKO TAKIM poziomie | |
| |
Podziêkowali: | eni, MotyleeeQ |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 06-05-2010, 19:24 | #169
|
| | Tak jak poprzednicy mówili cena powinna się równać jakości imprezy a niestety po komentarzach po imprezie widać że tak nie było ale niestety to nie tylko problem toxi bo na każdym innym evencie jest podobnie. | _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | MotyleeeQ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 06-05-2010, 19:32 | #170
|
| | tylko ze kapelusz nie ma takiego miejsca zeby dac wiekszy ogordek piwny a w srodku pewnie nie mogli bo nie mozna na parkiecie z alko biegac | _________________
| |
 | |
| |