1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Tak tak stopem to się wszędzie dojedzie może zrobić z Toxicatora taką imprezę objazdową ?? w każdym roku innym miejscu w celu promocji gatunku muzycznego i potem dopiero zrobić ją na stałe w jakimś miejscu ??
Tak tak stopem to się wszędzie dojedzie może zrobić z Toxicatora taką imprezę objazdową ?? w każdym roku innym miejscu w celu promocji gatunku muzycznego i potem dopiero zrobić ją na stałe w jakimś miejscu ??
Wiem że mój poprzedni post zabrzmiał trochę gburowato ale naprawdę wku*** mnie strasznie to że na każdą dobrą impreze mam strasznie daleko chciałoby się pojechać a tu dupa;/ ale też wytykacie mi że nie mam ochoty jechać ze Szczecina do Chorzowa a sami na wieści o tym że Toxi może być przeniesiony gdzieś dalej to płaczecie że jak daleko będzie to sobie darujecie wyjazdy no proszę bez takich chciałbym być na Toxicatorze naprawdę ale jak powiedziałem koszta odległość (brak wolnego w pracy itp) utrudniają to niesamowicie... a nazywanie mnie żalem jest po prostu chamskie postaw się w mojej sytuacji drogi Daronie i pomyśl że Toxi jest w Szczecinie a ty od siebie masz tam jechać na pewno chęci odrobinę spadają.
To prawda, mam daleko do Chorzowa, ale jak się chce być na takiej imprezie to wszystko można wytrzymać. Jak Toxicator miałby być w Suwałkach też bym pojechał. Skoro niektórym nie jest daleko jechać do NL to i do Suwałk by pojechali. a line-up tegoroczny nie jest wcale gorszy od zeszłorocznego styczniowego.
Ktoś tu pisał o tym, że na Śląsku co drugi słucha klajmaksa - sam się o tym przekonałem kiedyś w pociągu z Kato do KRK. Jednakże Śląsk jest ewenementem w skali kraju. Reszta słucha Lady Gagi radia eska i elektroszajsu i o Klajmaksie to ledwo coś tam słyszeli o HC to już nawet nie mówię bo szkoda gadać. Polacy niedorośli do Svena Vatha i prędko nie dorosną.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 9142 Odpowiedzi: 181 Odwiedzin z google: 2737