| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 11-03-2010, 00:08 | #121
|
| no to chyba to bydzie ostatnio edycja TOXI bo wątpia że kapelusz bydzie pełny , ale może za to bydzie coś konkretnego w klubach , pożyjymy zoboczymy | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 11-03-2010, 15:11 | #122
|
| | Cała ta sytuacja mówi jedno..Jesteśmy nadal w podziemiu..HS/HC w ogóle nie wybił się w Naszym kraju na tyle, by zarabiać na nim.. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 11-03-2010, 19:31 | #124
|
| | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | CaÅ‚a ta sytuacja mówi jedno..JesteÅ›my nadal w podziemiu..HS/HC w ogóle nie wybiÅ‚ siÄ™ w Naszym kraju na tyle, by zarabiać na nim.. |
no i to jak tu mowic o komercjalizacji ;-) |
Można mówić o komercji gatunku, muzyki, ale nie w odniesieniu do naszego kraju.. Ewentualnie hs, który jest u Nas popularny i wszÄ™dzie grany. | _________________ Kibol! | | Ostatnio zmieniony przez Gife 11-03-2010, 19:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 11-03-2010, 22:05 | #125
|
| | Gife napisa³/a: | | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | CaÅ‚a ta sytuacja mówi jedno..JesteÅ›my nadal w podziemiu..HS/HC w ogóle nie wybiÅ‚ siÄ™ w Naszym kraju na tyle, by zarabiać na nim.. |
Można mówić o komercji gatunku, muzyki, ale nie w odniesieniu do naszego kraju.. Ewentualnie hs, który jest u Nas popularny i wszędzie grany. |
a to na toxicatorze HSu nie ma ? jest i jakos nie widze tlumow ... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 12-03-2010, 00:25 | #126
|
| | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | CaÅ‚a ta sytuacja mówi jedno..JesteÅ›my nadal w podziemiu..HS/HC w ogóle nie wybiÅ‚ siÄ™ w Naszym kraju na tyle, by zarabiać na nim.. |
Można mówić o komercji gatunku, muzyki, ale nie w odniesieniu do naszego kraju.. Ewentualnie hs, który jest u Nas popularny i wszędzie grany. |
a to na toxicatorze HSu nie ma ? jest i jakos nie widze tlumow ... |
i właśnie to mnie dziwi... bo jak sie idzie ulicą to co 2 osoba mówi, że słucha Klajmaksa. Odliczając na imprezie osoby, które wiedzą po co przyszły wychodzi na to, że z tej ogromnej liczby ludzi co non stop słuchają klajmaksu, bo sa trendy i zajebisci nawet 1% sie nie bawi na Toxi. Bo jak będzie te 200-300 osób to w stosunku do liczby ludności woj śląskiego to jest tylko malutki ułamek. Pytanie zasadnicze - gdzie są Ci trendy zajebiści Hardstajlowcy kiedy ich potrzeba? | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 12-03-2010, 01:05 | #127
|
| | hasder napisa³/a: | | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | | CaÅ‚a ta sytuacja mówi jedno..JesteÅ›my nadal w podziemiu..HS/HC w ogóle nie wybiÅ‚ siÄ™ w Naszym kraju na tyle, by zarabiać na nim.. |
a to na toxicatorze HSu nie ma ? jest i jakos nie widze tlumow ... |
i właśnie to mnie dziwi... bo jak sie idzie ulicą to co 2 osoba mówi, że słucha Klajmaksa. Odliczając na imprezie osoby, które wiedzą po co przyszły wychodzi na to, że z tej ogromnej liczby ludzi co non stop słuchają klajmaksu, bo sa trendy i zajebisci nawet 1% sie nie bawi na Toxi. Bo jak będzie te 200-300 osób to w stosunku do liczby ludności woj śląskiego to jest tylko malutki ułamek. Pytanie zasadnicze - gdzie są Ci trendy zajebiści Hardstajlowcy kiedy ich potrzeba? |
No to u was na Śląsku jest NAPRAWDE inna sytuacja z której nie zdajecie sobie chyba sprawy. Bo chodząc po ulicy napewno nie słysze co "2 osoby" która gada o klamaksie ,a tymbardziej gdy sam ich zapytam. Polska to NIE są te klimaty i tyle i (prócz T:OA) to się nie dziwie ostatecznego zdania MPT. Polska pod względem klubowym sie IMO ledwie rozwija, a w zasadzie liże to co sie dzieje naprawde. Jak my sie jaramy Lady Gagą to co wy oczekujecie eventu na pare tysięcy osób... -_- | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Szczecin  | Wys³any: 12-03-2010, 01:43 | #128
|
| Jak ja usłyszałem w wiadomościach to gosciu jakiś z wypowiadał się że ludzie w Polsce nie dojrzeli do Sven Vatha a co tu mówić o HS/HC. A odnosnie samego Toxica to mi się specjalnie przez pół Polski zapier**** nie chce bo koszta są spore więc bez wyje*** line upu nie ruszam dupy z domu bo mi pieniędzy szkoda żeby HS/HC zaistniał w Polsce to musi być promowany wszędzie a nie tylko na śląsku bo wy się kisicie we własnym towarzystwie a potem dziwicie że mało ludzi na eventach | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 12-03-2010, 02:02 | #129
|
| | rage napisa³/a: | A odnosnie samego Toxica to mi siÄ™ specjalnie przez pół Polski zapier**** nie chce bo koszta sÄ… spore wiÄ™c bez wyje*** line upu nie ruszam dupy z domu bo mi pieniÄ™dzy szkoda żeby HS/HC zaistniaÅ‚ w Polsce to musi być promowany wszÄ™dzie a nie tylko na Å›lÄ…sku bo wy siÄ™ kisicie we wÅ‚asnym towarzystwie a potem dziwicie że maÅ‚o ludzi na eventach |
No i taką postawą to sie najwyżej doczekasz nowej edycji Super Energy niz k*rwa imprezy HS/HC z sytego zdarzenia... żal.pl | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 12-03-2010, 02:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 12-03-2010, 07:17 | #130
|
| | rage napisa³/a: | | A odnosnie samego Toxica to mi siÄ™ specjalnie przez pół Polski zapier**** nie chce bo koszta sÄ… spore wiÄ™c bez wyje*** line upu nie ruszam dupy z domu bo mi pieniÄ™dzy szkoda |
tak jak Daron napisał... właśnie przez takie podejscie ludzi w polsce eventy umierają.
| rage napisa³/a: | | żeby HS/HC zaistniaÅ‚ w Polsce to musi być promowany wszÄ™dzie a nie tylko na Å›lÄ…sku bo wy siÄ™ kisicie we wÅ‚asnym towarzystwie a potem dziwicie że maÅ‚o ludzi na eventac |
Tu sie zgodze, z tym, że właśnie cieżko cos wypromować w rejonie gdzie w wybranym klimacie bawi sie zaledwie kilkaset ew kilka tysięcy ludzi w skali krajowej. | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
| |