Przesuniêty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Posty: 292 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 09-06-2008, 16:46 | #1651
|
| dobrze było:) gdyby nie ten kurz i moje zmeczenie porazka jesli chodzi o światła na naszej scenie tz. sprzętu było ok ale obsługa;/ hmmmm byle jak nawet nie w rytm basu!! i do tego komuś bardzo sie podobał zółty kolor... | _________________
 | |
| |
 | |
|
Martyn_HS fuck the system!

Informacje Do³±czy³a: 27 Kwi 2008 Wiek: 36 Posty: 40 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Polska ;P  | Wys³any: 09-06-2008, 18:44 | #1652
|
| a ja wlasnie ogladam fotki i filmy hah niezle niezle :-D kurcze szkoda ze mnie ominela ta impreza... :-/ ale coz... Do zobaczenia w Mega :-> pozdroOo | _________________ My style is Your style, and Your style is mine My style is Your style, cuze Your style is HaRdStYlE!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 09-06-2008, 19:07 | #1653
|
| | Disiple napisa³/a: | Claudia z koleżankÄ… (sorry, ale nie pamiÄ™tam imienia :-/ ) tak wymiataÅ‚yÅ›cie, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztÄ… jak zawsze ale podziwiam , ze daÅ‚yÅ›cie rade w tym syfie i kurzu |
Heh myyysia poznawalysmy sie przed Globalem Noo kurcze bassiorki byly tak pieekne ze trza bylo pokazac na co nas stac heh Nie no ale PRZYSIEGAM ze muzycznie to bylo moja naj*** impreza w zyciu !! A co do kurzu to uffff ciezko bylo ale jakos sie wytrzymalo
| Hasu napisa³/a: | a twoja kumpela to kto?bo cos do mnie pokazywala ale nie kumalem za bardzo |
Hmm.....eee przepraszam ale ja nie wiem kto Ty jestes heh Miales moze biala koszulke? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 09-06-2008, 19:11 | #1654
|
| | AnGela_HS napisa³/a: | | Disiple napisa³/a: | Claudia z koleżankÄ… (sorry, ale nie pamiÄ™tam imienia :-/ ) tak wymiataÅ‚yÅ›cie, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztÄ… jak zawsze ale podziwiam , ze daÅ‚yÅ›cie rade w tym syfie i kurzu |
Heh myyysia poznawalysmy sie przed Globalem Noo kurcze bassiorki byly tak pieekne ze trza bylo pokazac na co nas stac heh Nie no ale PRZYSIEGAM ze muzycznie to bylo moja naj*** impreza w zyciu !! A co do kurzu to uffff ciezko bylo ale jakos sie wytrzymalo
|
ja wiem! pamiętam! ale zapomniałam imienia/ksywy ;-) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 09-06-2008, 19:20 | #1655
|
| | Disiple napisa³/a: | AnGela_HS napisaÅ‚/a: Disiple napisaÅ‚/a: Claudia z koleżankÄ… (sorry, ale nie pamiÄ™tam imienia :-/ ) tak wymiataÅ‚yÅ›cie, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztÄ… jak zawsze ale podziwiam , ze daÅ‚yÅ›cie rade w tym syfie i kurzu
ja wiem! pamiętam! ale zapomniałam imienia/ksywy ;-) |
Hehe spoooko Buzka
To tyrozki czekamy na wypowiedz MAINa ) Bo rowniez jestem ciekawa .... | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 09-06-2008, 19:49 | #1656
|
| wlasnie sobie czytam postgy i znowu mnie skurcz dorwał w nodze- znaczy ze było zajebiscie Na HC naderwalem sobie sciegno w nodze dlatego tez bawilem sie tylko na jednej nodze a momentami trzymajac sie barierek I pomyśleć że juz sobie chciałem odpuścić HC hehe
Dodam też że 16h imprezki to dla mnie jednak za duzo. Niedałem rady bawic sie caly czs | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Wola Filipowska  | Wys³any: 09-06-2008, 21:22 | #1657
|
| no to widze ze impreza przednia jak najbardziej i HS podbija Polske oby tak dalej zaluje ze mnie nie bylo ale coz sila wyzsza ;/ a slyszal ktos cos jakies info o MOH EE 2 ?? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 09-06-2008, 21:36 | #1658
|
| | Tubi z tego co tu mowili to cisza byla na temat MOHa ale bylo info ze moze byc Sensation Black. Tak wiec raczej nie bedzie MOHa jak bedzie SB | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 09-06-2008, 21:39 | #1659
|
| Nie będzie Sensation Black P | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Katowice Witosa  | Wys³any: 09-06-2008, 21:51 | #1660
|
| JA CHCE TAM SPOWROTEM;(
zaczynajac od poczatku w busie normalnie masakra bylo zabawnie ale czasem nerwy mi puszczaly:P przynajmniej w strone na global bo powrot przespalam;) Guma jestes niezniszczalny;)
wejscie faktycznie gladko poszlo:) kostuch dzieki ty juz tam wiesz za co;) ciesz sie ze twoje plyty zauwazylam w busie bo stracilbys swoj dobytek:P
skok na bunge normalnie cos pieknego:D tego sie nie da opisac to trzeba przezyc:)
jesli chodzi o muzyke to byla naprawde na wielki plus i tu podziekowania dla DefQona za 3 seciki trancowe i za wspolne buajanie (set atb cos pieknego;)
najbardziej podoba mi sie to ze pamietam cala impreze od poczatku do konca a nad ranem hard core:) no tu myslalam ze podeszwy spale i z butow wyskocze:P:P:P Malutka dzieki za wspolne tany tany;*
Gołomp normalnie nie poznaje braciszka:/ mam nadzieje ze na thilo nadrobimy;)
musze jeszcze wspomniec o wesolym miasteczku:) Ja DefQon Mailo Frog Malutka i Q-bus narobilismy larma na karuzelach chyba na caly poznanski tor:D i ta flaga od Froga na twarzy podczas karuzelowania XD
sorki ze tak pisze z wyskoku ale pisze wszystko co mi sie przypomina a nie mam sily ukladac tego po koleji:P
co do krzu to przeszkadzal mi tylko na poczatku a potem to juz totalna olewka na to;)
ogolnie to brak zazalen:) pozdro dla wszystkich:* | _________________ NaJwAżNiEjSzE Są WsPoMnIeNiA:) | |
| |
 | |
| |