Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesuniêty przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomo¶æ
pafcik 
Hardcore united

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 0
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 09-06-2008, 16:46    #1651

dobrze było:) gdyby nie ten kurz i moje zmeczenie :P porazka jesli chodzi o światła na naszej scenie tz. sprzętu było ok ale obsługa;/ hmmmm byle jak nawet nie w rytm basu!! i do tego komuś bardzo sie podobał zółty kolor...

Martyn_HS 
fuck the system!

Informacje
Do³±czy³a: 27 Kwi 2008
Sk±d: Polska ;P

Wys³any: 09-06-2008, 18:44    #1652

a ja wlasnie ogladam fotki i filmy hah niezle niezle :-D
kurcze szkoda ze mnie ominela ta impreza... :-/ ale coz...
Do zobaczenia w Mega :->
pozdroOo

AngeL-a 

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 09-06-2008, 19:07    #1653

Disiple napisa³/a:
Claudia z koleżanką (sorry, ale nie pamiętam imienia :-/ ) tak wymiatałyście, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztą jak zawsze ;p ale podziwiam , ze dałyście rade w tym syfie i kurzu ;)

Heh myyysia poznawalysmy sie przed Globalem ;) Noo kurcze bassiorki byly tak pieekne ze trza bylo pokazac na co nas stac heh :D Nie no ale PRZYSIEGAM ze muzycznie to bylo moja naj*** impreza w zyciu !! :D A co do kurzu to uffff ciezko bylo ale jakos sie wytrzymalo :*

Hasu napisa³/a:
a twoja kumpela to kto?bo cos do mnie pokazywala ale nie kumalem za bardzo ;(

Hmm.....eee przepraszam ale ja nie wiem kto Ty jestes heh :P Miales moze biala koszulke? :)

Disiple 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Sk±d: Katowice

Wys³any: 09-06-2008, 19:11    #1654

AnGela_HS napisa³/a:
Disiple napisa³/a:
Claudia z koleżanką (sorry, ale nie pamiętam imienia :-/ ) tak wymiatałyście, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztą jak zawsze ;p ale podziwiam , ze dałyście rade w tym syfie i kurzu ;)

Heh myyysia poznawalysmy sie przed Globalem ;) Noo kurcze bassiorki byly tak pieekne ze trza bylo pokazac na co nas stac heh :D Nie no ale PRZYSIEGAM ze muzycznie to bylo moja naj*** impreza w zyciu !! :D A co do kurzu to uffff ciezko bylo ale jakos sie wytrzymalo :*

ja wiem! pamiętam! ale zapomniałam imienia/ksywy ;-)

AngeL-a 

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 09-06-2008, 19:20    #1655

Disiple napisa³/a:
AnGela_HS napisał/a:
Disiple napisał/a:

ja wiem! pamiętam! ale zapomniałam imienia/ksywy ;-)

Hehe spoooko :D Buzka :*

To tyrozki czekamy na wypowiedz MAINa ;) ) Bo rowniez jestem ciekawa ....

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Åšl.

Wys³any: 09-06-2008, 19:49    #1656

wlasnie sobie czytam postgy i znowu mnie skurcz dorwał w nodze- znaczy ze było zajebiscie :D Na HC naderwalem sobie sciegno w nodze dlatego tez bawilem sie tylko na jednej nodze a momentami trzymajac sie barierek :P I pomyśleć że juz sobie chciałem odpuścić HC hehe

Dodam też że 16h imprezki to dla mnie jednak za duzo. Niedałem rady bawic sie caly czs :P

Tubi 
Hardstyle Lover

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 1
Sk±d: Wola Filipowska

Wys³any: 09-06-2008, 21:22    #1657

no to widze ze impreza przednia jak najbardziej i HS podbija Polske :D oby tak dalej :D zaluje ze mnie nie bylo ale coz sila wyzsza ;/ a slyszal ktos cos jakies info o MOH EE 2 ??

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 09-06-2008, 21:36    #1658

Tubi z tego co tu mowili to cisza byla na temat MOHa ale bylo info ze moze byc Sensation Black. Tak wiec raczej nie bedzie MOHa jak bedzie SB
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 09-06-2008, 21:39    #1659

Nie będzie Sensation Black :P P

Qzka 

Informacje
Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2007
Piwa: 15
Sk±d: Katowice Witosa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 09-06-2008, 21:51    #1660

JA CHCE TAM SPOWROTEM;(

zaczynajac od poczatku
w busie normalnie masakra bylo zabawnie ale czasem nerwy mi puszczaly:P przynajmniej w strone na global bo powrot przespalam;) Guma jestes niezniszczalny;)

wejscie faktycznie gladko poszlo:) kostuch dzieki ty juz tam wiesz za co;) ciesz sie ze twoje plyty zauwazylam w busie bo stracilbys swoj dobytek:P

skok na bunge normalnie cos pieknego:D tego sie nie da opisac to trzeba przezyc:)

jesli chodzi o muzyke to byla naprawde na wielki plus i tu podziekowania dla DefQona za 3 seciki trancowe i za wspolne buajanie (set atb cos pieknego;)

najbardziej podoba mi sie to ze pamietam cala impreze od poczatku do konca a nad ranem hard core:) no tu myslalam ze podeszwy spale i z butow wyskocze:P:P:P Malutka dzieki za wspolne tany tany;*

Gołomp normalnie nie poznaje braciszka:/ mam nadzieje ze na thilo nadrobimy;)

musze jeszcze wspomniec o wesolym miasteczku:) Ja DefQon Mailo Frog Malutka i Q-bus narobilismy larma na karuzelach chyba na caly poznanski tor:D i ta flaga od Froga na twarzy podczas karuzelowania XD

sorki ze tak pisze z wyskoku ale pisze wszystko co mi sie przypomina a nie mam sily ukladac tego po koleji:P

co do krzu to przeszkadzal mi tylko na poczatku a potem to juz totalna olewka na to;)

ogolnie to brak zazalen:) pozdro dla wszystkich:*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 55108
Odpowiedzi: 1721
Odwiedzin z google: 14569
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: