Przesunity przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzie) Piwa: 6 Skd: Katowice  | Wysany: 09-06-2008, 14:49 | #1641
|
| opanowaliśmy wielkopolskę:!: i kto wie co jeszcze ciekawe ile teraz będzie takich imprez organizowanych | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzie) Piwa: 20 Skd: Mysłowice  | Wysany: 09-06-2008, 14:51 | #1642
|
| krakoff, nudzi mi sie w robocie wiec postanowilem oswiecic nasze forum :-D swoja droga szczerze mowiac spodziewalem sie ze duze grono ludzi ktorzy na typowa HSowa impreze by nie przyszlo po zwiedzeniu sceny HSowej zmieni zdanie. Jak juz ludzie z Wlkp domagaja sie HSu to fajnie bo to dobry znak na przyszlosc | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 09-06-2008, 15:02 | #1643
|
| ale tak jak myslelismy - tak sie i stalo - Nasza scena pokazala klase ;-) najlepiej bylo to widac na poczatku, okolice godziny 19 na innych scenach pustawo, pojedyncze osoby cos sie probuja poruszac a reszta tylko stoi i sama nie wie co robic ;] a u Nas w tym czasie juz calkiem sporo ludzi sie bawilo ;-) wiem ze jeszcze pozniej jak bylem obczaic inne sceny to tez jakos szalu to nie robila ilosc osob, ale o ktorej to bylo to nie wiem tez jestem wlasnie ciekawy co beda mowic o nas organizatorzy i ta pani z Q-dance'u, ale skoro ludzie ktorzy raczej sceptycznie podchodzacy wczesniej do tej muzyki i tego co sie dzieje na takich imprezach pisza takie komenty to raczej podobnie albo i lepiej odebrali to ludzie z msm
[ Dodano: 2008-06-09, 15:11 ] a ze swiezych komentow ;-) *a jesli chodzi o scene HARD STYLE nie jestem takim strasznym fanem tej muzy ale jak sie tam znalazlem i zobaczylem co sie tam dzieje to myslem ze mnie tam rozpie..li poprostu szal hu..a Bylem pod wielkim wrazeniem | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 15 Pa 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 09-06-2008, 15:55 | #1644
|
| | Hasu napisa/a: | | w nocy poszlem do kina sie przespac :-D |
buahah, +1, też zahaczyłam nad ranem, myślałam, że zamarznę
Ogólnie to chyba dopiero teraz do mnie dociera co się stało tak naprawdę, gdzie byłam i co robiłam , teraz zostaje taki wielki żaaaal, że chcę znów tam wrócić i przeżyć raz jeszcze wszystko od początku :mrgreen:
Claudia z koleżanką (sorry, ale nie pamiętam imienia :-/ ) tak wymiatałyście, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztą jak zawsze ale podziwiam , ze dałyście rade w tym syfie i kurzu | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzie) Piwa: 7 Skd: Kalety  | Wysany: 09-06-2008, 15:58 | #1645
|
| | Disiple napisa/a: | | Ogólnie to chyba dopiero teraz do mnie dociera co się stało tak naprawdę, gdzie byłam i co robiłam , teraz zostaje taki wielki żaaaal, że chcę znów tam wrócić i przeżyć raz jeszcze wszystko od początku :mrgreen: |
dokladnie mam tak samo:( chcialbym byc tam jeszcze raz, przezyc to wszystko od nowa | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 15 Pa 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 09-06-2008, 16:08 | #1646
|
| | krakoff napisa/a: | ale tak jak myslelismy - tak sie i stalo - Nasza scena pokazala klase ;-) najlepiej bylo to widac na poczatku, okolice godziny 19 na innych scenach pustawo, pojedyncze osoby cos sie probuja poruszac a reszta tylko stoi i sama nie wie co robic ;] a u Nas w tym czasie juz calkiem sporo ludzi sie bawilo ;-)
|
dokładnie tak! to był szok, słyszałam komentarze za plecami w stylu, "patrz ile tu już wiary" albo "masakra jacy fani" etc. :mrgreen: tez tak czułam, daliśmy czadu, widać było jak emanowała z Nas miłość do muzyki! Extra! Duma aż rozpiera!!
btw. widzieliście, że w tym Mini Dj Magazine jest błąd???
w dziale : sylwetki (hs) jest Max B GranY :-/ :-/ | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 16 Maj 2007 Wiek: 37 Posty: 229 (0,03/dzie) Piwa: 0 Skd: Nowogrodziec  | Wysany: 09-06-2008, 16:14 | #1647
|
| co jest najlepsze to widać było kto się bawił na HS scenie Ci co się tam bawili czyści nie wychodzili ) mamy kilka przykładów
no i ja coś znalazłem w komentarzach
Ludzie hadstyle'u nie boją się kurzu! Ubolewam, że gównianych klubów jest wuchta, a porządnej muzyki granej w klubach niestety mało, a raczej w ogóle. No nic, Poznań liczy na więcej hardstyle'u w mieście! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 09-06-2008, 16:26 | #1648
|
| jestem zaskoczony tymi komentarzami ludzi ze HS bylo najlepsza scena mam nadzieje ze za rok sie tez GG odbedzie ;] | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzie) Piwa: 2 Skd: Zabrze  | Wysany: 09-06-2008, 16:28 | #1649
|
| | koko123 napisa/a: | | CLAUDIA_HS napisa/a: | | Tak to bylam ja :-P |
jesteś niezniszczalna |
Oj uwierz ze jestem! :-P Przeciez na HC ja nie bylam juz w stanie tanczyc ale to jest to ze ja nie potrafie ustac jak slysze takie yebniecie :mrgreen: Disiple => wlasnie-milo bylo poznać ;* (Koszuleczka The Best =>Kocham Tego z Lewej :mrgreen: ) Ta kolezanka to Angela
[ Dodano: 2008-06-09, 16:30 ]
| Hasu napisa/a: | | CLAUDIA_HS napisa/a: | | HasU => Tak to bylam ja :-P : |
a twoja kumpela to kto?bo cos do mnie pokazywala ale nie kumalem za bardzo btw ty tancysz jumpstyle czy cos?bo tak to wygladalo troche :-P |
Heh...co tam Ci pokazywała to nie mam pojecia :-P a ja tancze chyba wszystko naraz :-P Sama niewiem jak to nazwac :-P
Łosiu89 => Slicznie dziekuuuuuuje ;* :mrgreen: | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-06-2008, 16:38 | #1650
|
| [quote="CLAUDIA_HS"] Przeciez na HC ja nie bylam juz w stanie tanczyc ale to jest to ze ja nie potrafie ustac jak slysze takie yebniecie :mrgreen: /quote]
wierze Ci, bo też tak mam, ale nie o to mi chodziło, akurat odpoczywałem na showtek i ty najpierw opierałaś sie o barierki jakbyś już nie miała siły i miała zaraz umrzeć, a potem takie pierdolnięcie na pół na miotu z tańcem, dobrze to wyglądało | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
| |