Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesunity przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomo
Sora 
Trolololo

Informacje
Doczya: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Skd: Katowice

Wysany: 09-06-2008, 14:49    #1641

opanowaliśmy wielkopolskę:!: i kto wie co jeszcze xD ciekawe ile teraz będzie takich imprez organizowanych xD

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 20
Skd: Mysłowice

Wysany: 09-06-2008, 14:51    #1642

krakoff, nudzi mi sie w robocie wiec postanowilem oswiecic nasze forum :-D swoja droga szczerze mowiac spodziewalem sie ze duze grono ludzi ktorzy na typowa HSowa impreze by nie przyszlo po zwiedzeniu sceny HSowej zmieni zdanie. Jak juz ludzie z Wlkp domagaja sie HSu to fajnie bo to dobry znak na przyszlosc :]

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Doczy: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Skd: Rotterdam

Wysany: 09-06-2008, 15:02    #1643

ale tak jak myslelismy - tak sie i stalo - Nasza scena pokazala klase ;-) najlepiej bylo to widac na poczatku, okolice godziny 19 na innych scenach pustawo, pojedyncze osoby cos sie probuja poruszac a reszta tylko stoi i sama nie wie co robic ;] a u Nas w tym czasie juz calkiem sporo ludzi sie bawilo ;-) wiem ze jeszcze pozniej jak bylem obczaic inne sceny to tez jakos szalu to nie robila ilosc osob, ale o ktorej to bylo to nie wiem
tez jestem wlasnie ciekawy co beda mowic o nas organizatorzy i ta pani z Q-dance'u, ale skoro ludzie ktorzy raczej sceptycznie podchodzacy wczesniej do tej muzyki i tego co sie dzieje na takich imprezach pisza takie komenty to raczej podobnie albo i lepiej odebrali to ludzie z msm

[ Dodano: 2008-06-09, 15:11 ]
a ze swiezych komentow ;-)
*a jesli chodzi o scene HARD STYLE nie jestem takim strasznym fanem tej muzy ale jak sie tam znalazlem i zobaczylem co sie tam dzieje to myslem ze mnie tam rozpie..li poprostu szal hu..a
Bylem pod wielkim wrazeniem

Disiple 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007
Piwa: 0

Wysany: 09-06-2008, 15:55    #1644

Hasu napisa/a:
w nocy poszlem do kina sie przespac :-D

buahah, +1, też zahaczyłam nad ranem, myślałam, że zamarznę :P

Ogólnie to chyba dopiero teraz do mnie dociera co się stało tak naprawdę, gdzie byłam i co robiłam , teraz zostaje taki wielki żaaaal, że chcę znów tam wrócić i przeżyć raz jeszcze wszystko od początku :mrgreen:

Claudia z koleżanką (sorry, ale nie pamiętam imienia :-/ ) tak wymiatałyście, że szock! Ludzie nie mogli od Was oczy oderwać! Z resztą jak zawsze ;p ale podziwiam , ze dałyście rade w tym syfie i kurzu ;)

Donix 

Informacje
Doczy: 22 Pa 2007
Piwa: 7
Skd: Kalety

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 09-06-2008, 15:58    #1645

Disiple napisa/a:
Ogólnie to chyba dopiero teraz do mnie dociera co się stało tak naprawdę, gdzie byłam i co robiłam , teraz zostaje taki wielki żaaaal, że chcę znów tam wrócić i przeżyć raz jeszcze wszystko od początku :mrgreen:

dokladnie mam tak samo:( chcialbym byc tam jeszcze raz, przezyc to wszystko od nowa

Disiple 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007

Wysany: 09-06-2008, 16:08    #1646

krakoff napisa/a:
ale tak jak myslelismy - tak sie i stalo - Nasza scena pokazala klase ;-) najlepiej bylo to widac na poczatku, okolice godziny 19 na innych scenach pustawo, pojedyncze osoby cos sie probuja poruszac a reszta tylko stoi i sama nie wie co robic ;] a u Nas w tym czasie juz calkiem sporo ludzi sie bawilo ;-)

dokładnie tak! to był szok, słyszałam komentarze za plecami w stylu, "patrz ile tu już wiary" albo "masakra jacy fani" etc. :mrgreen: tez tak czułam, daliśmy czadu, widać było jak emanowała z Nas miłość do muzyki! Extra! Duma aż rozpiera!!

btw. widzieliście, że w tym Mini Dj Magazine jest błąd???

w dziale : sylwetki (hs) jest Max B GranY :-/ :shock: :-/

kupryt 

Informacje
Doczy: 16 Maj 2007
Skd: Nowogrodziec

Wysany: 09-06-2008, 16:14    #1647

co jest najlepsze to widać było kto się bawił na HS scenie
Ci co się tam bawili czyści nie wychodzili :) )
mamy kilka przykładów xD

no i ja coś znalazłem w komentarzach :)

Ludzie hadstyle'u nie boją się kurzu! :)
Ubolewam, że gównianych klubów jest wuchta, a porządnej muzyki granej w klubach niestety mało, a raczej w ogóle. No nic, Poznań liczy na więcej hardstyle'u w mieście!

pelap 
Pusia

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Skd: Lohne

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-06-2008, 16:26    #1648

jestem zaskoczony tymi komentarzami ludzi ze HS bylo najlepsza scena :P mam nadzieje ze za rok sie tez GG odbedzie ;]

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Doczya: 01 Sty 2008
Piwa: 2
Skd: Zabrze

Wysany: 09-06-2008, 16:28    #1649

koko123 napisa/a:
CLAUDIA_HS napisa/a:
Tak to bylam ja :-P

jesteś niezniszczalna :D

Oj uwierz ze jestem! :-P Przeciez na HC ja nie bylam juz w stanie tanczyc ale to jest to ze ja nie potrafie ustac jak slysze takie yebniecie :mrgreen:
Disiple => wlasnie-milo bylo poznać ;* (Koszuleczka The Best =>Kocham Tego z Lewej :mrgreen: ) Ta kolezanka to Angela :)

[ Dodano: 2008-06-09, 16:30 ]
Hasu napisa/a:
CLAUDIA_HS napisa/a:
HasU => Tak to bylam ja :-P :

a twoja kumpela to kto?bo cos do mnie pokazywala ale nie kumalem za bardzo ;( btw ty tancysz jumpstyle czy cos?bo tak to wygladalo troche :-P

Heh...co tam Ci pokazywała to nie mam pojecia :-P a ja tancze chyba wszystko naraz :-P Sama niewiem jak to nazwac :-P

Łosiu89 => Slicznie dziekuuuuuuje ;* :mrgreen:

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 09-06-2008, 16:38    #1650

[quote="CLAUDIA_HS"] Przeciez na HC ja nie bylam juz w stanie tanczyc ale to jest to ze ja nie potrafie ustac jak slysze takie yebniecie :mrgreen:
/quote]

wierze Ci, bo też tak mam, ale nie o to mi chodziło, akurat odpoczywałem na showtek i ty najpierw opierałaś sie o barierki jakbyś już nie miała siły i miała zaraz umrzeć, a potem takie pierdolnięcie na pół na miotu z tańcem, dobrze to wyglądało :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 55126
Odpowiedzi: 1721
Odwiedzin z google: 14569
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: