Przesuniêty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
gołomp Żarłacz Błękitnych

Informacje Do³±czy³: 23 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 59 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: WrocÅ‚aw/Katowice  | Wys³any: 09-06-2008, 22:14 | #1661
|
| | Qzka napisa³/a: |
Gołomp normalnie nie poznaje braciszka:/ mam nadzieje ze na thilo nadrobimy;)
|
jakoÅ› straciÅ‚em ochote na zabawe :-/ .. GG to jedna z gorszych imprez na jakiej byÅ‚em. PorobiÅ‚o siÄ™ niesamowicie no ale ch.j z tym, nie zawsze Å›wieci sÅ‚oÅ„ce. Mam nadzieje że na Thilo bÄ™dzie lepiej. | _________________ I WAS BORN , I WILL DIE AND I AM LIVING FOR THE HARDSTYLE | | Ostatnio zmieniony przez goÅ‚omp 09-06-2008, 22:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 09-06-2008, 22:16 | #1662
|
| moja relacyja ale nie zadluga mam nadzieje bo jednak duzo zescie juz napisali.
na poczatek podziekowanie Sorze i Grzybowi za przechowanie nas i piatkowa mala banieczke haha :*
podroz na i spowrotem byla elegancka:D wesolo ,ekipa wyborowa haha i wogole :D:D
co do imprezy no to jednak 2 glowne minusy czyli - kurz oraz to ze piwo bylo tak daleko i to w 1 miejscu to mnie fest zaskoczylo negatywnie i co na poczatQ bylo lightowo to potem masakra kolejki ;/ takze juz poza pojsciem 3x czy 4 na piwo to juz nieszlismy i 3 minus na co jednak wplywu niebylo czyli zimno. i jak sie zciemnilo to mi tak masakrycznie zimno bylo ze wlazlam do namiotu i mimo kurzu siadlam i sie grzalam - na zabawe niemialam ochoty bo zamarzalam ;/ i tutaj Sora wielkie dzieki jeszcze raz za poratowanie mnie bluza bo bym padla tam maniaczka&zaneta wam tez dzieki bo tez mnie sweterkiem pogrzalyscie troche:)
co do nuty: ***Ali-B - niepamietam dokladnie co lecialo bosmy zwiedzali teren itp wiec wybaczcie:) ***Eres - no ty zes chlopie dolozyl do pieca na poczatek :D piekny set !!! ***Max B.Grant - hmmm no tyle co slyszaalam to spoko zagral..potem zesmy na piwo ekipa poszli wiec niewiem. ***Luna - moim zdaniem najlepszy set imprezy zagranicznego dj`a :d (pomijajac hc ) na poczatQ troche zagral nie dla mnie ale potem super :D i ten jeden kawalek co mi lazi po glowie do dzis co go 1 raz uslyszalam w mega wlutym ahhh <3 3 raz gral i nadal niemam foty znim haha a stal w pewnym momencie 3 metry odemnie nieno chlop super jeszcze jak potem nad ranem lazil miedzy ludzmi i wogole pelen looz:D ***Showtek - no tak jak myslalam tak zagrali , ale ludzie sie super bawili:D i tak set zagrany w NRG mi sie 10x bardziej podobal:P ***Dana - no tutaj jak wiekszosc podobnie napisze . spodziewalam sie mocniejszego seta a tu kapa na poczatQ. dopiero 2 polowa byla ok i sie zrehabilitowala Danka btw ladnie wygladala:D ***The Prophet - podobnie jak Dana...odrazu mowilam ze nie gral po prophetowemu typowo...ale 2 czesc setu dobra tak jak u Dany bo mocniejsza i ten kawalek jeden project one- zero hour rewelacja !!!!! ***Kevin Kaos - no set ok:d italiano a potem hc <3<3 po przesiedzeniu i grzaniu sie prawie calej imprezy odrazu polecialam na hc bo i cieplej juz bylo na szczescie bo 6 godzina no i hc ***Mc Mouth of Madness - no chlop zmiazdzyl konkretnie xDDD fajnie rozkrecal bibe a potem jak juz banieczke mial to hahahaha przepozytywnie wogoel i to jego o 6 rano do mikrofonu "timtirimtim" xDDDD padlam hahahaha !!
pomijam ze nu hs`u bylo niestety sporo i kawalki sie powtarzaly to jednak i tak na + wszystko :D
pokaz ogni mnie zaskoczyl i ten podklad muzyczny wtedy ahhh piknie cala instalacja ze swiatlamy u nas w namiocie fajna a naglosnienie to nawet niemowie bo jak sie stanelo pod glosnikiem to skakalo wszystko w srodku:D hc jak lecial to normalnie zesmy latali :D:D
niewiem co jeszcze napisac. impreza elegancka jak dla mnie i mam nadzieje ze na next time juz organizacja sie troche polepszy jesli chodzi o to podloze i alkohol. bo reszta super.
tylko zaluje bo przez to zimno nieodwiedzilam jak mialam zamiar sceny techno o4 rano na Felixa i na ATB wieczorem eh. no trudno.
dziekuje wszystkim !!! za impreze bo bez was niebylo by to samo !!!! a tak bylo super !!! :*:* moj 1szy open air i wogole taka biba z wieloma scenami i bardzo udana
Malutka ty zes mnie zmiazdzyla tym textem hahaha "jak sie stad wychodzi" hahahaha a bylysmy 2 metry od wyjscia xDDD Q-bus ja niewiedialam ze tak super tancujesz:D !!! juz niemowie ile czasu bo ciagle cie widzialam tanczacego Rafir braciszQ dziekuje za towarzyszenie :* ROoZi bez ciebei to wogole bym niebyla. dziekuje za wszystko bez wyjatQ kochanie:*:*:* (wymieniac niebede bo by sie nazbieralo:) )
tez chce JESZCZE RAZ !!! no i oby do next !:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 09-06-2008, 22:21 | #1663
|
| | netya napisa³/a: | ten jeden kawalek co mi lazi po glowie do dzis co go 1 raz uslyszalam w mega wlutym ahhh <3 3
|
to ten co nuciliśmy? ;> a to nie było czasem to co Roozik wrzucił ? http://pl.youtube.com/watch?v=31vb8Y9STiU
Musisz mi zanucic przed koma bo ja już nie pamiętam | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 09-06-2008, 22:25 | #1664
|
| | Qzka napisa³/a: | | tu podziekowania dla DefQona za 3 seciki trancowe i za wspolne buajanie (set atb cos pieknego;) |
i ja tez dziekuje bardzo, jakby nie Ty to znow sam bym sie bujał, podobnie jak na ILNY
| Qzka napisa³/a: | | musze jeszcze wspomniec o wesolym miasteczku:) Ja DefQon Mailo Frog Malutka i Q-bus narobilismy larma na karuzelach chyba na caly poznanski tor:D i ta flaga od Froga na twarzy podczas karuzelowania XD |
ani mi nie gadaj żebra połamane mialem po tej karuzeli ;/ a na łódce z poczatku zaczeło mi sie krecic w glowie a potem mialem schizy ze to sie otwiera i wylatujemy | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 09-06-2008, 22:27 | #1665
|
| Rafir, wlasnie to bede obadywac
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 10-06-2008, 00:07 | #1666
|
| [quote="koko123"] | CLAUDIA_HS napisa³/a: | Przeciez na HC ja nie bylam juz w stanie tanczyc ale to jest to ze ja nie potrafie ustac jak slysze takie yebniecie :mrgreen: /quote]
wierze Ci, bo też tak mam, ale nie o to mi chodziło, akurat odpoczywałem na showtek i ty najpierw opierałaś sie o barierki jakbyś już nie miała siły i miała zaraz umrzeć, a potem takie pierdolnięcie na pół na miotu z tańcem, dobrze to wyglądało |
Hahaha! padłam :-P NoO wiem tez to pamietam bo mialam 3 takie akcje ze juz mi serce rozpier***ło klatke piersiową a tu nagle ... Uuuu no co tu duzo mowic :-P Kazdy wie o co kaman nie da sie wystac na NIC :mrgreen:
btw - Pamieta ktos takich kolesi dwoch co mieli okularki czarne, jeden mial czarna a drugi rozowa koszulke i te Hawajskie kwaity na szyji ??? oczywscie Scena HS tutaj ich widac od 16-23 sekundy => http://pl.youtube.com/wat...feature=related
i sorry za OT ... pozdrooOOo ;* | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 16 Maj 2007 Wiek: 37 Posty: 229 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Nowogrodziec  | Wys³any: 10-06-2008, 00:21 | #1667
|
| | CLAUDIA_HS napisa³/a: | btw - Pamieta ktos takich kolesi dwoch co mieli okularki czarne, jeden mial czarna a drugi rozowa koszulke i te Hawajskie kwaity na szyji ??? oczywscie Scena HS tutaj ich widac od 16-23 sekundy => http://pl.youtube.com/wat...feature=related
|
to te pajace co siÄ™ z 3 bawili na bassline ale polewke z nich mialem )) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 10-06-2008, 10:16 | #1668
|
| [quote="CLAUDIA_HS"] | koko123 napisa³/a: | | CLAUDIA_HS napisa³/a: | Przeciez na HC ja nie bylam juz w stanie tanczyc ale to jest to ze ja nie potrafie ustac jak slysze takie yebniecie :mrgreen: /quote]
wierze Ci, bo też tak mam, ale nie o to mi chodziło, akurat odpoczywałem na showtek i ty najpierw opierałaś sie o barierki jakbyś już nie miała siły i miała zaraz umrzeć, a potem takie pierdolnięcie na pół na miotu z tańcem, dobrze to wyglądało |
Hahaha! padłam :-P NoO wiem tez to pamietam bo mialam 3 takie akcje ze juz mi serce rozpier***ło klatke piersiową a tu nagle ... Uuuu no co tu duzo mowic :-P Kazdy wie o co kaman nie da sie wystac na NIC :mrgreen:
btw - Pamieta ktos takich kolesi dwoch co mieli okularki czarne, jeden mial czarna a drugi rozowa koszulke i te Hawajskie kwaity na szyji ??? oczywscie Scena HS tutaj ich widac od 16-23 sekundy => http://pl.youtube.com/wat...feature=related
i sorry za OT ... pozdrooOOo ;* |
oni tez na mihu do mega chodza | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 10-06-2008, 11:58 | #1669
|
| | pelap napisa³/a: | | oni tez na mihu do mega chodza |
NoOoo dokładnie;] widzialam ich ostatnio na Ruthlessie;] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 10-06-2008, 12:46 | #1670
|
| na lunie i deepack'u w mega tez byli btw co do nich macie ? | _________________
| |
| |
 | |
| |