Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: do, forum, propozycje

Przesunięty przez: ROoZi
03-05-2009, 22:15
Propozycje do forum
Autor Wiadomość
Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 27-06-2007, 22:55    #41

moja propozycja do forum to zrobic tu wielki porządek !!!!

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Piwa: 26

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 28-06-2007, 10:12    #42

zajebista propozycja ale niewykonalna :D

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

Nemek 

Informacje
Piwa: 37

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 28-06-2007, 11:52    #43

Brum czemu nie :) tylko pytanie jak ma ten porzadek wygladac? no chyba nie wywlic polowe postow ;] ludzie jak macie jakis pomysl to podsuncie jeszcze jego wykonanie :) a mozliwe ze da sie zrobic :) forum jest tworzone przez was i dla was nie moga za calosc wypowiadac sie 4 osoby moim zdaniem :)

_-^-_sNeJk_-^-_ 
Ily KaLi <3 :*

Informacje
Piwa: 7

Wysłany: 28-06-2007, 17:50    #44

moje zdanie jest takie ze pozadek jest wykonalny kasacja postow jak najbardziej;) sa Tematy a nie Chat roomy np temat Wrazenia z Moh ect... ktos cos napisal inaczej i odrazu syf sie zrobil kasacja i tyle temat to temat stosujmy sie do tematow teraz jestem uczulony na to bo miedzy innymi za to dostalem baana na 30 dni...ja dostalem czemu inni nie moga moze sie czegos naucza teraz rozumiem zdenerwowanie MAIN'a jak wszedl na stronke a tam 150 postow z czego 70% nie na temat (za mojej kadenci tak bylo :mrgreen: )
no ale teraz staram sie pisac konkretnie i w temacie a nie jak co niekotrzy sypia wszystko co im na jezyk przyniesie....to jest tylko moja sugestia odpowiedzialni za to ludzie zrobia co 3ba ;-)

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 28-06-2007, 19:05    #45

_-^-_sNeJk_-^-_ napisał/a:
moje zdanie jest takie ze pozadek jest wykonalny kasacja postow jak najbardziej;) sa Tematy a nie Chat roomy np temat Wrazenia z Moh ect... ktos cos napisal inaczej i odrazu syf sie zrobil kasacja i tyle temat to temat stosujmy sie do tematow teraz jestem uczulony na to bo miedzy innymi za to dostalem baana na 30 dni...ja dostalem czemu inni nie moga moze sie czegos naucza teraz rozumiem zdenerwowanie MAIN'a jak wszedl na stronke a tam 150 postow z czego 70% nie na temat (za mojej kadenci tak bylo :mrgreen: )
no ale teraz staram sie pisac konkretnie i w temacie a nie jak co niekotrzy sypia wszystko co im na jezyk przyniesie....to jest tylko moja sugestia odpowiedzialni za to ludzie zrobia co 3ba ;-)

Aż dziwi bierze czytając twego posta snejk hehe. Cóż za przemiana :D
(Oczywiście dla mnie na plus ;) ).

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 28-06-2007, 20:24    #46

_-^-_sNeJk_-^-_ napisał/a:
moja propozycja na forum zeby zrobic osobne pod forum do fotek i filmikow

A ja proponuje zrobić skrypt do tworzenia galerii bezpośrednio z poziomu przeglądarki + ewentualny link do całej paczki z fotkami dla kogoś kto chce ściągnąć je sobie na kompa.
Z filmikami to samo. Galeria filmowa (np: miniaturki z youtube).

Aha i ustawic register_globals (chyba to jest odpowiedzialne za problem) żeby po wejsciu na www.hardforum.pl a nastepnie na jakis topic i odświeżeniu wywala nas na index. (jeśli wejdziemy na www.73e.pl/hardforum/ to problem znika.

Nemek 

Informacje

Wysłany: 28-06-2007, 21:40    #47

co do miniaturek z youtube to pomysl bylby dobry L( tzn jest dobry. Jednak serwer nie ma nieograniczonego limitu. Niby pic ale jednak...

co do stworzenia skryptu posiadam taki gotowy ale we wszytskim musi byc ALE. Tu ale jest takie ze on jest pod szkielet phpbb a tu mamy phpbb2 i nie chce dzialac ze wzgledu na zmieniona intepretacje { i (... Nie siedze juz w tym i nie wiem jak to przerobic. Jak masz skrypt gotowy to daj :) moze uda mi sie trafic w odpowiedni plik php lub tpl :D

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 29-06-2007, 07:47    #48

Nemek napisał/a:
serwer nie ma nieograniczonego limitu.

No ale chyba firma taka jak 73e ma dość pokaźny serwer, a nawet jeśli nie, to uważam, że stać ich na te dodatkowe kilka MB w koĹ?cu to nie wydatek kilku tysięcy tylko kilku stówek :)

Nemek napisał/a:
Jak masz skrypt gotowy to daj :)

Niestety niemam, ale myśle że jak się dobrze poszuka na googlach to coś się znajdzie. Jak będe miał chwile czasu to poszukam.
A teraz lece po wyniki matur :) Trzymajcie kciuki! :)

yoshko 
Infectious

Informacje
Piwa: 48

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-06-2007, 14:51    #49

jestem za jezeli chodzi o te wyppowiedzi o vinylach itd. co do galerii to nie wiem jak to sobie wyobrazic... ale gdybysmy wszyscy tam powrzucali fotki.... przegladanie trwalo by 3 dni... ktos by to musial prowadzic i wrzucac tylko wybrane fotki... troszke mnie nie bylo i widze ze po imprezie multum ludzi tu sie zjawil, dlatego zycze moderatorom i adminom duzo cierpliwosci :]

Nemek 

Informacje

Wysłany: 30-06-2007, 16:14    #50

Yoshko damy rade :D

Jak przegladalem stronki za skryptami pod te rzeczy z youtube to troszke tego bylo. Jedyne co w tych filmikach youtube trzeba bedzie robic selekcje. Wiadomo ze kazdy filmik ma jakies copyright :-) wiadomo filmy takie jak userow z MoH EE to no problem jednak inne filmy to trzeba juz na to zwracac uwage. Nie chcemy tu przypalu. Dlatego miedzy innymi nie mozna zamieszczac linkow do utworow mp3 chronionych prawem...

W kazdym razie wszystko w toku :-) bedzie tylko lepiej :) wracam we wtorek z "wakacji" :) :-P

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)