Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: do, forum, propozycje

Przesunity przez: ROoZi
03-05-2009, 22:15
Propozycje do forum
Autor Wiadomo
miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Doczy: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Skd: Siemianowice Śl.

Wysany: 01-07-2007, 22:04    #51

Nemek napisa/a:
Wiadomo ze kazdy filmik ma jakies copyright

Myśle że regulamin youtube jest wszystkim udostępniającym znany. Osoba która zamieszcza film na youtube potwierdza ze jest autorem i ma pelne prawa do filmu. A my wyświetlając go na stronie hardforum.pl wcale nie chcemy przejmowac zadnych praw. Więc wszystko jest jak najbardziej legalne. Ale dla prwności proponuje dać tekst typu "jezeli ktorys z zamieszczonych filmikow jest twojego autorstwa, a ty nie zgadzasz sie na jego publiczne odtwarzanie na naszej sronie poinformuj nas o tym, a film zostanie natychmiast usuniety"

Nemek napisa/a:
nie mozna zamieszczac linkow do utworow mp3 chronionych prawem

Ale można podać adres do strony, na której jest bezpośredni link do mp3 :)

Nemek 

Informacje
Doczy: 26 Cze 2007
Piwa: 37
Skd: Łódź/Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 04-07-2007, 13:22    #52

Co do youtube to powiem tak. 98% teledyskow jest umieszczona bez zgody autorow (gazeta wyborcza jakies 3 tygodnie temu).

Co do mp3 to moze byc :D wiecie mozna sprobowac :) jak cos sie usunie :)

DropsNH 
Ultra HS Fan

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 1
Skd: brać tłuste pojary ?

Wysany: 09-07-2007, 21:39    #53

Proponuje taką opcje , że jak bedzie jakis konkurs to jestem pewien , że było by lepiej gdyby zwycięsca był ogłoszony tak z 2-3 tygodnie przed imprezą(oczywiście jeżeli ta impreza byłaby zaplanowana na tam 2-3-4miesiące wcześniej.Bo poźniej sa problemy takie jak z Daronem , że chodził bidulka przed tą hala ze sraczką i sie musiał prosić ,żeby ktoś mu ten bilet kupił bo on juz ma.

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288
Skd: Siemianowice Śl.

Wysany: 11-07-2007, 23:27    #54

Nemek napisa/a:
wiecie mozna sprobowac :)

Wiec jak bedzie? Są już jakies konkretniejsze plany?

hddkill 
D.N.A

Informacje
Piwa: 2
Skd: Nowhere

Wysany: 12-07-2007, 01:11    #55

Nemek napisa/a:
Yoshko damy rade :D

Jak przegladalem stronki za skryptami pod te rzeczy z youtube to troszke tego bylo. Jedyne co w tych filmikach youtube trzeba bedzie robic selekcje. Wiadomo ze kazdy filmik ma jakies copyright :-) wiadomo filmy takie jak userow z MoH EE to no problem jednak inne filmy to trzeba juz na to zwracac uwage. Nie chcemy tu przypalu. Dlatego miedzy innymi nie mozna zamieszczac linkow do utworow mp3 chronionych prawem...

W kazdym razie wszystko w toku :-) bedzie tylko lepiej :) wracam we wtorek z "wakacji" :) :-P

Też jestem za stworzeniem osobnego działu dotyczącego newsów o nadchodzących releasach oraz działu dotyczącego newsów o których się słyszało od kogoś..- dotyczących vinylów itp. (oczywiście mogą nie być na 100% pewne), nastepnie działu poświęconemu trackliście (aby w nim zawierały się tracklisty nie tylko z setów ale także i z płyt itd.), dział poświęcony dją (biografie, informacje itp.), oraz dział poświęcony multimedią (zdjęcia, filmy, jakieś loga itp.).
To tyle z mojej strony :)

Nemek 

Informacje

Wysany: 12-07-2007, 10:24    #56

No wiec co do You Tube to ja jakis chyba nie teges jestem bo skrypty nie chca chodzi ;/ nie wiem gdzie blad robie. Obejscie jedno jest takie ze mzna wstawiac z you tube link dla for ktory jest generowany pod kazdym filmem :)

Co do reszty to jeszce planuje jak rozlozyc tematy.

Narazie mam tak

Wrażenia po imprezach
+--Dzial fotki
+--Dzial filmy

Tam bedzie mozna zakladac nowe tematy. 1 impreza 1 (JEDEN) temat dublujace sie beda laczone lub wywalane.

No i zastanawiam sie jak rozwiazac dzial z nowosciami muzycznymi ;/ Bo gdzie to na pewno strefa muzyki tam pod dzialem producentow.

No i jak jeszcze ktos by mi sprecyzowal co dokaldnie mialo byc tam byc umieszczane poza info z nowosciami o vinylach :)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 12-07-2007, 10:31    #57

PAMIETAJCIE JEDNA NAJWAZNIEJSZA RZECZ ! Nie mozemy do konca wzorowac sie na jakis innych duzych forach bo TO nie jest DUZE forum. Przynajmniej poki co. i nie mozemy zrobic 5tys dzialow i poddzialow bo to zbyteczne na taka ruchliwosc forum jaka tu jest. Tazke nie rozdrabniajcie sie na AZ takie drobne.... Np. obecnie jak dla mnie zbedny jest podzial w co jest grane na POLSKA i WORLDWIDE.....Zobaczcie ile tam jest razem tematow, kilkanascie. Impreza u nas jest max raz na miesiac czy dwa jakas o ktorej piszemy + Zagranica to samo. To bez przesady zeby to jeszcze dzielic.... Jak sie forum rozkreci ze codzien bedzie postowac ze 100 userow to wtedy bedzie mozna zrobic real big forum....
Mysle ze jesli chodzi o dzial STREFA MUZY to tam powinny byc 3podzial. ALBOOMY, VINYLE, UNRELASED (RIPy;), SETy, Mysle ze w tych 4 i ogolnym dziale STREFY MUZY dalo by rade wszystko skitrac ;) No i napewno temat Czy ktos zna te NUTENCJE ??? Bo to zawsze sie przydaje ;)

HardForum

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Skd: HF

Wysany: 12-07-2007, 11:33    #58

podzial na PL i reszta swiata musi zostac - latwiej jest eksponowac wazne imprezy - taki moh ee zawsze jest u gory :)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 13-07-2007, 01:12    #59

MAIN napisa/a:
taki moh ee zawsze jest u gory :)

tego argumentu nie podwaze ;P

Nemek 

Informacje

Wysany: 15-07-2007, 13:49    #60

Frogus akurat nie chodzi o rozdrabnianie sie tylko jak wejdziesz w fotki albo filmiki z imprez i bedziesz mial kazda impreze w osobnym temacie to bedzie latwiej znalesc.

Zas z 2 strony zastanowilo mnie wczoraj ze tak czy siak linki padaja. Nie mamy serwera gdzie pliki moga lezec az swiat sie skonczy... To mnie sklonilo do zastanowienia sie nad zmienianiem obecnego wygludu fotek i filmikow. Najnowsze imprezy zawsze beda na odpowiedniej stronie. Za miesiac juz zaden link dotyczacy MoH EE nie bedzie dzialal albo przynajmniej 95% linkow... Takze stoje teraz przed dylematem chyba se slomki potne i bede losowal :-D

No i co do tego co pisales o vinylach itd. No z tego co wiem na forum nie maja byc zamieszczane zadne linki do utworow ktore lamia prawa autorskie. Wiec co mialoby byc w tym dziale? skoro nie temat z linkiem do utworu to co? rip vinyla do mp3 no raczej nie odbywa sie za zgoda, tak samo rip z seta i albumu ;] sety to jest jedyne co zostaje ale to jest juz w strefie muzyki :)

No dobra ktos dorzuci oliwy do ognia zeby sie jakos rozjasnila sytuacja :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 61903
Odpowiedzi: 1461
Odwiedzin z google: 16052
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: