Przesunity przez: ROoZi 03-05-2009, 22:15 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzie) Piwa: 15 Skd: Siemianowice Śląskie  | Wysany: 26-06-2007, 12:20 | #31
|
| hmm ja bym wprowadzil pare zmian co do ogolnej struktury forum... a wiec
1. 6 kategorii to torche za mało i jezeli forum sie rozwinie powstanie duuuzy bałagan, lepiej by bylo gdyby to jakos podzielic.. np. Hydepark, za jakis czas zrobi sie tam taki śmietnik ze trudno bedzie sie zorientowac co gdzie jest... 2. Przydałaby sie kategoria dla nowych uzytkownikow, cos w rodzaju przywitania ... tak na dobry poczatek 3. skoro jest to forum o muzyce chcialbym aby powstal dzial w ktorym zamieszczone beda informacje o nowych produkcjach... gdzie mozna bedzie wypowiedziec sie o Vinyl'u... gdzie mozna bedzie podzielic sie opinia na temat danego kawalka z innymi...
hmm.. gdybym cos jeszcze ciekawego wymyslil to dopisze
btw. ciekawe czy jakis admin to przeczyta | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 26-06-2007, 22:51 | #32
|
| Ehh ja bym wlasnie ograniczyl kilka dzialow obecnych. Za drobny podzial niepotrzebny. Chodz kilka nowych by sie przydalo. tak jak np o tych produkcjach wychodzacych muzycznych. Temat przywitania forumowicza wydaje mi sie dziecinny.... Przywitac to moze sie na SHOUTBOXie i przeczytac ogolne zasady forum. To jest dobry poczatek | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 26-06-2007, 23:42 | #33
|
| Hmm "przywitaj się" to odpada takie to troche jak to Frog napisał dziecinne i trochę bez sensu co tam można napisać "Cześć jestem Dżony z Kałkazu lubie HS i HC".
Hydepark to hydepark nie wiem jak go chcesz podzielić . W Hydeparku się pisze na różne tematy nawet nie związane z Tym forum więc tam zawsze będzie "bałagan?" zresztą zobacz inne fora różno rakie i obadaj tam też hydeparki .
Co do muzyki to jest STREFA MUZYKI http://www.73e.pl/hardforum/viewforum.php?f=9 a z Vinylami to owszem można by podzielić to na vinyle , sety z imprez itd. tylko by Admin musiał wpaść i podzielić tą strefę muzyki bo My mody nie mamy dostępu do panelu administracyjnego . | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Cze 2007 Posty: 454 (0,06/dzie) Piwa: 37 Skd: Łódź/Katowice  | Wysany: 27-06-2007, 12:15 | #34
|
| Wiec co do moich sugestii wyniesionych z sasiadujacego forum to faktycznie wywalic edycje w ShoutBoxie.
Hyde Park zostawic nie zmieniony. Ale na podstawie Hyde parku mozna tworzyc nowe kategorie. Jezeli bedzie wiele tematow o podobnej tematyce wtedy rozwazyc utworzenie nowego dzialu lub calego forum | _________________ I live for Hardstyles, I live for Hardstyle baby!! "Najważnieszje są wspomnienia" _-^-_ | |
| |
 | |
_-^-_sNeJk_-^-_ Ily KaLi <3 :*

Informacje Doczy: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysany: 27-06-2007, 14:53 | #35
|
| moja propozycja na forum zeby zrobic osobne pod forum do fotek i filmikow a nie ze jeden team jest fotki z imprez i tam wszyscy wszystko sypia...teraz ktos by chcial znalesc cos konkretnego to temat caly musi czytac....a tak jakby np datami posty byly poukladane i zawieraly by tylko linki a nie wypowiedzi innych to by bylo lepiej przynajmniej dla mnie :-D ale to jest tylko moja sugestia ;-) | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Cze 2007 Posty: 454 (0,06/dzie) Piwa: 37 Skd: Łódź/Katowice  | Wysany: 27-06-2007, 21:40 | #36
|
| Snej nie musi czytac od czego jest wyszukiwanie tak znalalzem foty z last party piramida i filmy z MoH EE 10 sekund i po sprawie | _________________ I live for Hardstyles, I live for Hardstyle baby!! "Najważnieszje są wspomnienia" _-^-_ | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysany: 27-06-2007, 21:42 | #37
|
| niby tak ale dla mniej doswiadczonych to by sie przydalo i podkreslam ze to byla tylko sugestia;) i wole sNeJk | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzie) Piwa: 26 Skd: z dużego pokoju  | Wysany: 27-06-2007, 21:52 | #38
|
| | _-^-_sNeJk_-^-_ napisa/a: | wole sNeJk |
a moze wunsz ? | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Cze 2007 Posty: 454 (0,06/dzie) Piwa: 37 Skd: Łódź/Katowice  | Wysany: 27-06-2007, 22:13 | #39
|
| bych cos na Ci*** napisal
Snajka juz porawilem nie wiem skad to Z sie wzielo no a ze propozycja to ja wiem wszytsko do rozwazenia
Czyli mowisz zeby wziac i zrobic cos takiego jak dizal Muza na forum pirki kazdy walek osobny temat tak samo fimiki z MoH EE osobny dzial, z last party osobny dzial
No w sumie byloby szybciej no mowie wszytsko do przedyskutowania | _________________ I live for Hardstyles, I live for Hardstyle baby!! "Najważnieszje są wspomnienia" _-^-_ | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysany: 27-06-2007, 22:44 | #40
|
| brumek wole detka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co do projektowania forum to nie moge nic z tym zrobic jak wyzej pisalem tylko moja sugestia:) dla tych slabiej zaawansowaych forumowiczow moglo by byc cos takiego:) pod forum fotki i tematy osobne np Fotki z MoHee 23.06.2007 wiesz wtedy taki nowy by sie mogl polapac a tak szukac i szukac:) a po drogie sciagnol by tylko te fotki co by chcial :-D | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | |
| |
 | |
| |